Találatok a következő kifejezésre: Minek örülnél ha (7 db)

Nők! Bejönnek nektek a rendőrök? Ha igen, miért? Mit tennél, ha megtudnád, hogy épp tetszel egy rendőrnek? Örülnél?

Kort is :)

Legjobb válasz: "Bejönnek nektek a rendõrök?" Nem ezen múlik. "Ha igen, miért?" Ugyanazért, mintha nem lenne rendõr. "Mit tennél, ha megtudnád, hogy épp tetszel egy rendõrnek?" Ugyanazt, mintha egy nemrendõrnek tetszenék. "Örülnél?" Nyilván.

"Bejönnek nektek a rendõrök?" Nem ezen múlik. "Ha igen, miért?" Ugyanazért, mintha nem lenne rendõr. "Mit tennél, ha megtudnád, hogy épp tetszel egy rendõrnek?" Ugyanazt, mintha egy nemrendõrnek tetszenék. "Örülnél?" Nyilván.
csípem õket, fõleg ha rossz vagyok, mert olyankor mindig jól megbüntetnek :D na jó, csak vicceltem nekem bejönnek az egyenruhás fickók :)
Nekem mindig is tetszettek az egyenruhások, de csak a rendõrök és katonák:) Gondolkoztam már rajta, hogy amikor egy nyomozóval beszéltem egyszer, hirtelen bekattant hogy jól néz ki és elkalandoztak-e a gondolataim, érzékelte-e ezt a dolgot, vagy megfordulnak-e bennük más gondolatok is munka közben:) 29/N
kérdezõ te gondolom rendõr vagy nemde?
nekem nem feltétlenül a rendõrök, inkább az egyenruhások tetszenek :) én biztos örülnék... 23/L
nekem be jönnek, kivéve az idegbeteg f#aszkalapok..., ha normális és még jól is néz ki akkor nincs is jobb! a kérdésre válaszolva igen, örülnék!18/L
"Agresszív cselekedethez köthetõ tabu, de a mentõs nem az? Tisztázzuk. Ha nincs agresszió akkor tizede ennyi mentõs kéne csak." Túl sokat CoD-ozol kedves elõzõ, vagy csak szimplán szerencsés vagy és nem nagyon voltál még kórházban. Amit írtál úgy baromság ahogy van. Az erõszakos cselekmények minimális arányban adna munkát a mentõsöknek. Sokkal több hívás érkezik otthoni balesetek és rosszullétek miatt.
tegnap 23:31 Agresszív cselekedethez köthetõ tabu, de a mentõs nem az? Tisztázzuk. Ha nincs agresszió akkor tizede ennyi mentõs kéne csak. Ahogy a felettem szóló is említette, a "Magyar nácik" (a karszalag és a nem barátságos kommunikáció miatt kapták ezt az elnevezést az ellenõrök) is egyenruhások.
Sok egyenruhás van. MÁV, BKV stb. stb. :D
Inkább az egyenruha vonzz, nem pont a szakma. No persze ez más egy tûzoltónál, mert ott ne valami mutatós az az egyenruha. :) Sok csinos fiút látok rendõrök között, ezért ha szerencsém lenne, biztos olyannak tetszenék, aki nekem is tetszik. Annak pedig örülnék, mint minden más lány. 24/n
nekem nem. semmi ilyen aggressziós cselekményhez akár kicsit is közel levõ, veszélyes munkájú (rendõr, kommandós, katona stb.) nem tetszik. félek tõlük, ridegnek, kibékíthetetlennek, érzéketlennek tûnnek. a mentõsök viszont tetszenek és a tûzoltók is bár az õ munkájuk is veszélyes õk az egyetlen kivételek.
Lol ez a kérdés:D Még ha valami nagy presztízsû és nagy fizetéssel járó foglalkozás lenne, akkor oké. De így?:D
nekem bejönnek! :D és majdnem volt egy rendõr pasim... :P barátság lett a vége. azóta is jóban vagyunk.
18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Tanuló -próbaidõs vagyok még , csak úgy érdekelt amúgy a kérdésben megfogamlazott dolog :)

Lányok véleményére vagyok kíváncsi! Ha pl. Jóban vagy egy sráccal és látod rajta hogy akar valamit minek örülnél a legjobban? Hogyan kérdezzen rá vagy mit csináljon? Hogyan közeledjen?

Legjobb válasz: háát ez attól függ én is akarok e valamit a sráctól.. ebben az esetben, ha azt tapasztalom, hogy közeledik, nagyon örülnék neki természetesen. Elõször ki kell derítened, hasonlóan érez e a lány irántad. hívd el egyszerûen randira, ez igazán nem nagy ügy, ha amúgy is jóban vagytok. esetleg elhívhatod hozzátok megnézni egy filmet. amúgy meg legyél vele nagyon lovagias, nézz sokszor hosszan a szemébe, mosolyogj rá. vehetsz neki virágot is. ezekbõl biztos venni fogja a lány a lapot, és ha te is tetszel neki, örülni fog. figyeld a reakcióit.

háát ez attól függ én is akarok e valamit a sráctól.. ebben az esetben, ha azt tapasztalom, hogy közeledik, nagyon örülnék neki természetesen. Elõször ki kell derítened, hasonlóan érez e a lány irántad. hívd el egyszerûen randira, ez igazán nem nagy ügy, ha amúgy is jóban vagytok. esetleg elhívhatod hozzátok megnézni egy filmet. amúgy meg legyél vele nagyon lovagias, nézz sokszor hosszan a szemébe, mosolyogj rá. vehetsz neki virágot is. ezekbõl biztos venni fogja a lány a lapot, és ha te is tetszel neki, örülni fog. figyeld a reakcióit.
nem biztos h mindenképpen személyesen. Én pl imádok sms-ezni, imádok sms-t kapni. Pl ha jóban vagytok és nem rögtön úgy indult a dolog, h ti akartok egymástól vmit, hanem egy kis idõ után jöttetek rá, akkor a legjobb az ilyen "álcázott randi". Velem egyszer olyan volt, h tudtam h tetszek neki, nekem is tetszett és kölcsönkért vmit, amit fénymásolni kellett v mittudomén és útközben látott egy kávézót és kérdezte, nem ülünk be?:D Így kezdõdött el az életem...:)
hát ha nekem is tetszik a pasi én pl tök örülnék az apró érintéseknek. Szeretem az izgi dolgokat, így pl ha nem hív el rögtön randira, de kimutatja, hogy tetszem neki. Ha pl hozzámér (kezemhez az arcomhoz, vagy a hajamhoz), vagy megölel stb. Tök jó érzés várni, hogy mikor hív már el, ha meg a randin vagytok várni az elsõ csókot:-)
Hívd félre és kérj tõle egy randit?! De mindenképp személyesen beszéld meg vele:)
Nagyon sok múlik azon hogy a lány mit érez. Ha mondjuk én is többet szeretnék, akkor jól esik egy egy ölelés, vagy ilyesmi. Ha nem szeretnék többet, akkor valószínû elutasító lennék a közeledésre, így korrektebb ha elõtte rákérdez, hogy mi lenne ha...
hát az az igazság hogy ( a lányok többsége ) szerintem észreveszi az elsõ pillanattól kezdve szóval ha nem titkolod sokáig az jobb.hogy minek örülnek?hááááát ha sétálni hívod vagy mozi egy (de csakis olyan filmre ahol hozzád tud bújni ha fél).a közeledésröl meg annyit hogy lassan de mégis tudassa azt hogy akar valamit.
az 5milliót saját célra (család, szerelmemnek lakásalapra????) adni nem túl ergyenes. De ha lehet, akkor persze, hoyg a többet:)
Elosztogatnám az 5 millát beteg emberek javára.
osztana a f****om:D
5 milkát...a szeretteim közt osztanám szét :) fõleg anyumnak adnék jó sokat belõle
simán elfogadnám az 500.000Ft-t saját célra.mert abból azt veszek amit akarok.és tudnék adni a rászorulóknak is.így mindenki jól járna mert a segényeknek minden pénz számíít és így én is jól járnék:)
az 5 milliót választanám.aztán csinálnék egy alapitványt és névtelenül oda adományoznám az összeget.persze saját magamnak.
elosztogatnám, :P:)
kérnék 5 milliót és odaadnám a családomnak :-)
Elfogadom.Ma már el.Így is adok nálam rossabbúl élõknek. Ez az összeg semmi de jól jönne .
Az 5 millát szívesen szétosztanám, de olyan embereknek akik rászorulnak, mert adni jó, segiteni másokon az a legszebb emberi gesztus.
én az 5 milliót választanám, s odaadományoznám a szerelmemnek, hogy végre összejöjjön egy lakásalap.
Úgy is kevés az az 500 ezer, nem csábít :) elosztogatnám az 5 milliót, de sokat adnék anyunak is :P
Kérném az öt milliót, és felét adnám a családomnak, felét meg a szerelmemnek :3


Szülés után minek örülnél a legjobban ha vinne a látogató?

Legjobb válasz: Popsitörlõ, pelus. De örültem én mindennek: játéknak, kisruhának (kicsit nagyobbnak, mondjuk 68-asnak, 74-esnek), babanaplónak, babatakarónak, üdítõnek, gyümölcsnek, fotóalbumnak stb.

Popsitörlõ, pelus. De örültem én mindennek: játéknak, kisruhának (kicsit nagyobbnak, mondjuk 68-asnak, 74-esnek), babanaplónak, babatakarónak, üdítõnek, gyümölcsnek, fotóalbumnak stb.
A kórházban én is annak örültem volna a legjobban, ha szépen békén hagynak :) Császároztak és már másnap ott tolongott egy csomó rokon. A kórterembe nem mehettek látogatók, ugyhogy nagyon jó volt a a mûtét után 1 nappal többször is kivánszorogni a látogatókhoz babástól. Itthoni látogatóknál én örülnék játékoknak, ruhácskáknak (méretet érdemes megtudakolni), egyéb babacuccoknak. Mi nem vettünk szinte semmi játékot a babának, mert hogy majd úgy is rengeteget kapunk, na ehhez képest még nem kaptunk semmit. Remélem azért fogunk, még lesz sok látogató, 4 hetes a babám :)
Nálunk a közeli rokonok borítékot hoztak, benne a ránk szánt összeggel.Mindennek örültem amúgy, kaptunk mi is pelust, ruhát, játékot, még ajándék kosarat, sõt felpucolt tyúkot is.
Én örültem a játékoknak is, hiába csak késõbb játszott velük a lányom. Mi nem is vettünk neki játékot egy csomó ideig, annyi mindent kapott. :) De amúgy a popsitörlõ volt a favorit. Az úgyis mindig, mindenre kell, amíg kicsi a gyerek.
A kórházban még annak örültem volna, ha nem jön senki és mindenki békén hagy.Otthon már mindennek örültem.A legjobb a pelenka és popsitörlõ, ruhával könnyû mellé nyúlni és kaptunk olyat is amit egyszer nem tudtam ráadni.
Babaápolási kellékek, amik nem romlanak meg, tehát nem baj, ha több van belõlük: popsitörlõ, fürdetõ, babasampon, pelus (méretre érdemes rákérdezni) Babaruhák: szintén méretet érdemes megkérdezni, hogy mekkora kell most, és hogy olyan ruhákra van-e szükségünk inkább, vagy nagyobbra játékok: leginkább csörgõk, rágókák Én örültem annak is, amikor valaki fõtt kaját hozott, mert legalább aznap nem kellett fõzni. :D - vagy még jobb, ha elõkészítve, de nyersen van, hogy frissen készülhessen akár másnap is (tepsibe bekészítve, hogy csak forró sütõbe kelljen tolni Mondjuk én azt mondom, hogy kérdezz rá, mire van szükségük, mert úgyis annak fognak a legjobban örülni. :D
a kórházban? ott saláta, süti. otthon? a babának? ruha, hálózsák (ne játék! mindenki azt visz és csak hónapok múlva tud vele játszani. bár, most jövök rá, hogy kaptunk egy csörgõs plüss labdát, azt nagyon szerette a babók.) anyának? ha ebédet hoztak, elmosogattak, bevásároltak.
Pelenka (de egyeztessünk elõtte méretet és márkát)
Én már akivel tudtam letárgyaltam, ha meglesz a baba csak 1 hónapra rá jöjjenek látogatni a fertõzésveszély miatt. Nem adhatnak neki puszit, csak a ruhájára. Aki nehéz felfogásu el fogom küldeni, mert már egy babát elvesztettem 22 hetesen, ez a baba remélem megmarad. Egy hónap után meg inkább pelust, vagy valami játékot, mert már mindent megvettünk az elõzõ babánál :(
Õszintén, saját tapasztalatból: kaját és egy pár füldugót a kéretlen tanácsok ellen.
Egy baby szittert pár órára:) ..és minden egyebet, amit már leírtak elõttem:)

Mi a keresztneved? Szereted, vagy örülnél, ha máshogy hívnának?

Legjobb válasz: Viktória Nagyon szeretem, különösen az angol változatát, de a magyarral is meg vagyok elégedve. Szeretem a jelentését is, illik hozzám.

Viktória Nagyon szeretem, különösen az angol változatát, de a magyarral is meg vagyok elégedve. Szeretem a jelentését is, illik hozzám.
Renáta. Lehet még a Jolánnak is jobban örültem volna :D
Enikõ. Nem szeretem, de még nem találtam olyat, ami illene hozzám, szal marad ez.
Én Andrea vagyok. Az Andit szeretem nagyon, mert olyan vidáman hangzik :) de az Andrea is tetszik azért, szerintem szép a hangzása.
Viktória Elvagyok vele.
Barbara. Régen nem szerettem, de ma már nem tudnék más nevet elképzelni magamnak.
Melinda.. Néha szeretem néha nem, de többször nem:D:D Viszont a becézését utálom, nem is engedem becézni magam :D
Én is Dóra vagyok. :) Szeretem, de inkább csak a becézéseit, mert azok jobban illenek rám, nem olyan "komolyak" :D
Dóra. Szeretem a nevemet. :)
ági, régen utáltam, de már megbarátkoztam vele, jobb mint amit eredetileg akartak(szílvia)
Mirtillnek hívnak, szeretem mert ritka:)
Renáta Én szeretem. Sokáig nem ismertem más Renátát így hittem én vagyok az egyetlen. De mégsem. Azért örülök.
Ramóna nagyon szeretem így is és becézve (Rami) is.
Tímea vagyok. Nem szeretem, és még ráadásul a családnevem is szörnyû, szláv eredetû, és a kettõ együtt nagyon idegennek hat. Különben szívesebben lennék Katalin / anyám neve / vagy akár Mária. Egyébként jobb szeretem, ha Timinek, Timcsinek szólítanak, ha valaki Tímeát mond, megkérem, ne úgy hívjon.
Kinga - Erika a nevem. Én mind a két nevemet szeretem és használom is.
Judit vagyok, nincs semmi bajom a nevemmel, csak a Juditkát nem szeretem...
Zsuzsanna A szüleim még filóztak a Fruzsinán, de jó hogy ezt adták nekem ez jobban tetszik(: 12L
Én is Noémi. Én szeretem, szerintem szép, csak a jelentését utálom, hogy "gyönyörûségem", pedig én nem vagyok egy szépség... xD mindenki röhög a jelentésekor. állati egy érzés:/
Erika vagyok... Utálom: mert anyukámat is így hívják, idióta becenevek.. Szeretem: kevés Erikát ismerek :D
Noémi. Ki nem állhatom :) Komolyan, még a Gertrúd is jobb lenne...:) 16/L
Tök érdekes aztmondják hogy a Petra milyen gyakori név stb....hát itt én vagyok az egyedüli Petra..Egyébként nagyon szeretem.:)
A kérdező hozzászólása: A húgom is Andrea, bár õ még ovis. :) De Andiként nekem is jobban tetszik.
Andi vagyok. Andreát utálom, világéletemben utáltam. Mindenkinek leszöbezem, h ne hívjon Andreának. Az Andi sokkal vidámabb. De énis inkább a vezetéknevemen változtatnák :D :D
Eszter vagyok és nagyon szeretem, szerintem szép a jelentése: csillag, fiatal lány :)
Dóra - Isten Ajándéka :) Nagyon passzol a vezetéknevemhez mind hangzásilag mind jelentésileg mert szintén egy "istenes" dologról szól a vezetéknevem.:P Így nagyon rossz körülírni de így tudom megõrízni a láthatatlanságomat!:D
SZABINA Mikor gyerek voltam, nem szerettem, mivel a Szabi-nak becéztek , ami a Szabolcs név gyakori becézése. Most felnõtt fejjel szeretem, mert ritka és egyedivé tesz..
Daniel vagyok. Sokat utazom Europaban. Nevemet (szinte barhol) konnyen megertik, ezert is szeretem a nevemet...
Én Dóra vagyok, és szeretem mindenhogy a nevemet. Az sem zavar, ha Dórának hívnak, az viszont igen, ha Dórikának -.-"""" Illik a vezetéknevemhez is, nem változtatnám meg soha :) Régebben szerettem volna második névnek a Viktóriát. Dóra Viktória, szerintem egész jól hangzik, de most már nem szeretném, ha lenne második nevem. Eddig sem volt, elvagyok nélküle. Szeretem a nevemet :) )))
Én is Gréta vagyok. Világ életemben utáltam, azt az egyet szerettem, hogy soha nem ismertem másik Grétát. Mostanában viszont egyre inkább divat lett, és komolyan rosszul vagyok, ha meghallom hogy valakit ugyanígy hívnak. :S Teljesen hozzászoktam, hogy a nevembõl csak egy van, ha tehetném, kizárólagos használati jogot szereznék! :D
Kitti szeretem a nevemet, régen annyira nem szerettem, de most már nagyon. amikor becézni próbálják, na azt nagyon utálom pl: Kittus, Kitta, Kittike és hasonlók.
Szintén Dóra :D Kicsiként nem szerettem, mert a suliba akkor mindenki Ági, Viki, Niki, Anita volt és nem tudom miért kilógtam a nevemmel. Most viszont már imádom, semmiért nem cserélném el :D A Dórát csak hivatalos helyen hallom magamra, mert mindenki beceneveket aggat rám. pl.: Dórika, Dorka, Dorci, Dorcsu, Dorcsi, Dodi, Dori, Dóri, Doriiih és ezek csak a nevembõl eredõ becenevek XD Bár lehet, hogy idióták a becézések egy idegen számára, de valahogy mindegyiket szeretem, mert szeretetbõl mondják és mindegyik becenév valahogy illik rám és kifejezik a másik emberrel a kapcsolatomat. :) Számomra a kérdezõ neve is gyönyörû, van ilyen ismerõsöm és nagyon aranyos lány. Az is igaz, hogy akit annyira nem kedvelek és találkozok egy ugyanolyan nevû valakivel, akkor elsõre nem olyan pozitív a benyomásom, de persze ez megváltozik. Legtöbbször azért illik az emberekre a nevük, legalább is ez a tapasztalatom
Krisztina Hááát. Egye fene, megtartom :) Voltam már Kriszti, Kriszta, Krisztike, Krisztuci, Krisztu, Kriszmösz(Christmas-karácsony), Krisz, Krisztián(!), Krisztoforo, Krisztinka...
Andrea, de én azt szeretem, ha Andinak szólítanak. Engem csak az zavar, hogy a név jelentése férfias:DD
Franciska vagyok. Kiskoromban sokáig Tina akartam lenni, de már megszoktam a nevem.
Én Gréta vagyok:D Régen nem szerettem, de már megtetszett, most már szépnek gondolom, meg örülök hogy nem túl gyakori.:) Grétit jobban szeretem, az olyan aranyos.:D Második nevem Szilvia, de ezt nem sokan tudják, szóval mindegy is.
ma 00:08 vagyok Bocsi ez kimaradt. Szóval a második nevem Angéla.
Anita vagyok. Mostanra megbarátkoztam vele, bár most már mindenki Ancsinak hív. De szeretem, illik is rám :)
Érdekes, ide miért csak lányok írnak? :D Máté András vagyok. Mátét megszoktam, nem cserélném le. Az Andrást meg Keresztapu után kaptam, aki nagyon tiszteletre méltó ember volt a szememben. Ha lány lettem volna, Daniella Szilvia lettem volna. Na azt gyûlölném. :D Úgy láttam, sok itt a Dóra meg a Viktória. Ha egyszer lányom lesz, õt is Dóra Viktóriának fogják hívni. :)
Szia Nekem két nevem van Az elsõ: Adrienn régen nagyon nem szerettem, de most már megbarátkoztam vele, semmi pénzért nem változtatnám meg. Második: Édesanyám után kaptam, akit nagyon tisztelek és szeretek. Épp ezért a nevet is megkedveltem.
Kuntia Zoe vagyok, mindenki mashogy szolit es utalom a nevemet. Egyebkent illik hozzam, de a tesoimat istennokrol neveztek el, engem meg egy hegyrol. Van egy nev ami sokkalta jobban tetszik, mint ezek.
György vagyok és nem szeretem a nevemet.
Én is Adrienn vagyok.. A barátok Adrinak, a családtagok Adrikának szólítanak, van aki Audrey-nak...:D Szeretem a nevem, bár a mai napig vágyakozom a francia 'Adrienne' változat után. :) )
Nikoletta . Régen utáltam , de mostmár imádom és szerintem szép név és illik is hozzám :)
Ákos és szeretem:D
Krisztina-szeretem, és illik hozzám.
Rozália Régen nagyon gyakori név volt, ma már kevesen adják ezt a lányuknak. Én szeretem és szerintem illik is hozzám.
Enikõ. Utálom, fõleg a jelentését- szarvastehén-.-
Marianna vagyok :) Én nagyon szeretem a nevem! a becenevem is tetszik :)
Rebeka :) Hát, szeretem. Eredetileg Zsuzsanna vagy Fruzsina lettem volna, de azok bár szebbek, de nem illenek hozzám.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezek eddig tök jó nevek! Én világéletemben utáltam a nevem (Adrienn), mostanság kezdem kicsit megszeretni. Amúgy sokáig úgy gondoltam, hogy nincs rosszabb név az enyémnél. xD
Ágnes Kisebb koromban gyûlöltem, mert öregesnek tartottam, de ma már imádom :]
Dorottya. Megszoktam már, de a Dórának jobban örültem volna.
Alexandra el vagyok vele. :) De jobban örültem volna ha Alexa leszek mert az rövidebb vagy Rebeka(anyu azt akarta csak apu nem ment bele). De még mindig jobban jártam mint a Dzsesszikák meg az ilyenek:D
Anett Szeretem a nevem, fõleg azért, mert az eredeti Bianka lett volna, és azt biztos megváltoztattam volna. xD
Regina vagyok, így nem szeretem, csak mint Regi, ezen sógornõjelöltem ki is akadt, hogy becézve mutatkoztam be, de nem baj. :) Amúgy semmi pénzért nem cserélném el, mivel eredetileg Luca lettem volna.
Dorottya vagyok gyûlölöm, mert randa apámtól kaptam, akit szintén nem szeretek de már megszoktam annyira, hogy nem változtatnék
Tímea - és nagyon szeretem a nevem :) Illik hozzám a hangzása, talál a vezetéknevemhez stb.
én Beáta vagyok, szeretem, mert nem ismerek sok Beáta nevû embert, viszont ideges leszek ha Bejjjjának hívnak :@
Én is Tímea vagyok, és szintén az Aranyemberbõl kaptam a nevem. Szeretem! Azaz sosem gondolkodom ezen, csak van és kész. Tehát nem lehet olyan rossz, mert nem agyaltam soha azon, hogy meg kéne változtatni. :)
Én is Viktória! Kis koromban utáltam, fõleg a becézések miatt (Vikuci, Vikus, Vikkancs), és azért, amikor szidtak "Viktória!! Nem szabad!" ... én csak szimplán Viki akartam lenni. Ma, felnõtt fejjel szeretem, megszoktam, tetszik. :)
Viktória Kiskoromban utáltam, gyûlöltem.Aztán mikor felnõttem megszerettem.Sokféle becézése van:-) Régen mindig más nevet akartam volna.
Krisztina és nagyon szeretem!:)
Csilla és nagyon szeretem:-) Illik rám nagyon ez a név..
Noémi. nagyon szeretem, az Aranyemberbõl merítette anyum az ötletet :) szerencsére nem sok ilyen nevû lányt ismerek, tehát sosem kellett mindenféle melléknevekkel meg hülye becenevekkel ellátni, h meg tudjanak különböztetni az osztályban, vagy máshol.
Erzsébet utálom mert Erzsinek becéznek, és ettõl rosszul vagyok az Erzsike meg olyan kislányos, a pasim mindig becézget...na ezért szeretem:) :)
Brigi A Brigittát nem szeretem, mert szigorúan hangzik. De szeretem, mert sokféleképp lehet becézni, és mert Anyu adta.:)
Georgina gyerekként utáltam és sírva könyörögtem had legyek Szilvike, mert azt nem lehetett kifigurázni szal engem csúfoltak vele , aztán ahogy felnövekedtem megszerettem :) És azt hiszem illik is hozzám .
Melinda, és már megszerettem, éws nagyon jól hangzik a vezetéknevemmel. A szüleim soha nem becéztek, az igazi régi barátaim se, de sokan hívnak Melcsinek, Melinek , még Melikének is, és nem haragszom érte, mert olyan kedvesen mondják. Ahogy soha senki nem hívott, és nem is szerettem, az a Linda.
Patrícia vagyok. Régen nem tetszett, ma már nagyon szeretem :)
László. Szeretem, inkább a vezetéknevem változtatnám meg. Ritkén értik meg, amikor bemutatkozok.
Alexandra és nagyon szeretem

Ha bármilyen mesés/fantasztikus dolog létezhetne minek és miért örülnél?

Csak példa, mást is írhatsz: angyalok, démonok, isten(ek), földönkívüli invázió, földönkívüliek teremtették az embert, barátságos humanoid földönkívüliek látogatása, menny, pokol, reinkarnáció, párhuzamos dimenziókban ugyanolyan emberek, mint mi (egy másik te), vámpírok, vérfarkasok, többféle világ - közöttük átjárók, halhatatlanok stb

Legjobb válasz: Én egy olyan képességnek örülnék, amivel tisztán látnám az emberek szándékait és gondolatait. Nem azt mondom, hogy szó szerint szeretnék gondolatolvasó lenni, mert zavarna, ha folyton hallanám a belsõ hangjaikat, és nem is érdekelne, hanem amikor akarom és szükségem van rá, ráéreznék a valós szándékaikra, velem kapcsolatos érzéseikre.

Én egy olyan képességnek örülnék, amivel tisztán látnám az emberek szándékait és gondolatait. Nem azt mondom, hogy szó szerint szeretnék gondolatolvasó lenni, mert zavarna, ha folyton hallanám a belsõ hangjaikat, és nem is érdekelne, hanem amikor akarom és szükségem van rá, ráéreznék a valós szándékaikra, velem kapcsolatos érzéseikre.
Varázsgyûrût szeretnék. Amikor elfordítanám bárkit és bármit elvarázsolhatnék valami mássá.
én repülni szeretnék... Felmenni egy magas toronyba, és leugrani... de nem hanék meg hanem repülnék.... fel a felhõkig... elrepülnék messzire innen olyan helyre ahol nincs halál...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat. ma 14:00 A könyvek világának elérése (vagy egy jó filmé) engem is érdekelne, csak sajnos ha filmrõl vsan szóm(könyv után is) nem tudnék szabadulni a megformáló színészek arcától.
Démonok, vámpírok. Éjjel ki kéne lógatni a fokhagymát az ajtóra, és keresztet kéne tenni az ágy fölé. Én tényleg bírnám.
1. Földönkívüliek látogatása, akik kivezetik az emberiséget a gödörbõl és segítik fejlõdésünket. 2. Régen nagyon akartam az idõ megállítás képességét, oly módon, hogy a megállított idõben én szabadon mozoghassak és cselekedhessek. De ezt nem sok jóra használnám. 3. Minden képzeletbeli világ valóságossá és elérhetõvé válása. Minden könyv, minden fantázia megvalósulásának lehetõsége. Hányszor vágytam már rá, egy-egy jó könyv után, hogy az adott világ csodái közt élhessek...
A varázslás képessége.Hogy bármit megteremthetnénk egy csettintéssel.De csak pozitív dolgot lehetne varázsolni.
Kedves 1-es! Én azt nem kívánnám, mint amit te, mert az bennem van sajnos. És hidd el, nem olyan jó képesség. Én minek örülnék? Ha a világon csak kedves, barátságos, értelmes emberek lennének. Nem lenne erõszak, nélkülözés, betegség, semmi rossz.
4, de lüke vagy:) ) Én egy angyalnak, aki visszaadná a meghalt Édesanyámat...
"Én annak ha kapnék végre munkát.." Ketteske, te nagyon elszálltál a fantázia világába, azért mindent nem lehet...(én is ezt gondoltam, csak nem vagyok ilyen vakmerõ, hogy beírjam)
Egy nimfomán jó tündér :)
Én egy pénzfának örülnék a legjobban.
Én annak ha kapnék végre munkát..
Varázserõnek! Beérném bármivel. Repülés, alakváltás, elemek irányítása, gondolatolvasás bármi jó lenne. Eléggé leadtam az igényeimet az évek alatt. :D

Minek gondoljátok azokat akik azért nem szoptatnak hogy szép maradjon a melle? Ha te lennél a pasija hogy reagálnál? Örülnél hogy csak a tied a melle?

Legjobb válasz: Ez butaság.Akinek olyan a melle az 2 gyerek szoptatása után is szépen visszarendezõdik,akinek meg nem olyan,az úgyis megváltozik,meglógósodik. A gének és hízás-fogyás befolyásolják.

Ez butaság.Akinek olyan a melle az 2 gyerek szoptatása után is szépen visszarendezõdik, akinek meg nem olyan, az úgyis megváltozik, meglógósodik. A gének és hízás-fogyás befolyásolják.
Férjem biológus. Az õ véleménye: A nõi mell elsõdleges célja evolúciósan az utódok táplálása. hogy a férfiak gyönyörködnek, és örömüket lelik benne, az másodlagos. Azt, hogy szülés után nulla szoptatással is megereszkedhet a mell, és eldeformálódhat, és megnõhet rajta a bimbó vagy a bimbóudvar, már leírták. Én 3, 5 éven át szoptattam, órákat naponta (több gyerek), a mellem teljesen olyan, mint azt megelõzõen. Szerencsének is nevezhetjük.
Szerintem hülyeséget csinál az olyan ember.A mell alakja genetika.Engem édesanyám szoptatott, ha csak a mellét látnád meg nem mondanád, hogy 50 éves, olyan szép tartása, formája van.Más barátnõm 1-2 hétig tudott csak szoptatni, mégis panaszkodnak hogy megereszkedtek, elcsúnyultak a melleik.Az enyém vissza állt eredeti formájára (kicsi) és alakjára, nekem ez így jó.Terhesen úgy voltam vele, szoptatok amíg tudok, aztán ha nagyon gáz lesz utána, veszek fel rá személyi kölcsönt és megcsináltatom :)
Ha én lennék a pasija, akkor megmondanám neki hogy szoptasson, ha annyira zavarja késõbb a megváltozott melle, akkor van plasztikai sebész...
Az olyan nõ és férfi akinek a külsõségek jelentik az értékeket és csak tökéletes külsõvel van önbazulmuk és bizalmuk a párjukkal szemben, az ne vállaljon gyereket, mert érzelmileg és szellemileg éretlen rá.
Én meg azt gondolom hogy mindenkinek a magánügye hogy táplálja a gyerekét, semmi közöm hozzá! Miért nem lehet már leszállni a témáról és a saját dolgotokkal foglalkozni? Milyen alapon törtök pálcát egy anya fölött amiatt hogy szoptat, nem szoptat, miért nem szoptat, meddig szoptat, mennyit szoptat? Ha valaki nem szoptat akkor azért támadtok neki, ha sokáig szoptat azért, ha nyilvánosan szoptat azért stb. Miért jó ez a mások életében vájkálás? Ezért szeretek külföldön élni, itt messze toleránsabbak az emberek egymással és nincs ez a felhajtás a szoptatás körül.
Nekme nem volt tejem, szinte egy csepp sem. ( 5m 2 hónapon keresztül) még is csúnyább lett. de ezen semmi kivetni való nincs. mindenki azt csinál amit akar. saját élete saját gyereke. és mit szolsz ahhoz az anyához aki csöcsön lógatja a gyerekét 3 évig majd nem tudja apuka miért jár prostihoz aki legalább nöként kinéz.
én biztosan szoptatnám majd a gyerekem ha tudnám. mondjuk az a veszély nem fenyeget hogy köldökig lógna mert eleve olyan picik hogy nincs annyi bõr ami odáig leffegne :D egytõl félek, hogy a bimbóim viszont még a mostaninál is nagyobbak lesznek és akkor már tényleg semmi másból nem áll majd a mellem csak két barna plötylibõl :D remélem olyan pasit találok akit ez nem érdekel :D
Én nõ vagyok, de úgy gondolom, hogy nem ennél a kérdésnél, hogy nem akar szoptatni derült ki, hogy önzõ, külsõségekre adó személy a nõ. Tehát ha eddig elfogadtam volna, akkor eztán is. Bár egy gyermek sokmindent kihoz az emberbõl, de épp a gyerek miatt nem hagynám el, ill. ha el is hagynám a gyermeki felelõsségeimet abszolút kihasználnám.
Teljesen egyetértek a 17-es hozzászólóval.Igen egy baba számára az anyatej a legfontosabb táplálék. Én is elítélem azokat a nõket akik a mellük formáját féltik és azért nem szoptatnak. Nekem a gyermekeim egészsége az elsõ és ezért bármit megtennék. 2 gyermek édesanyja vagyok /19 és 20 évesek/. Az egyik 13 hónapig szopott, mert közben terhesbe estem, bevizesedett a tejem és nem kellett neki. Viszont a másik 2 és fél évig. 1 kezemen megtudom számolni hányszor voltak betegek, már ezért megérte. Remélem a legtöbb pasi egyetért Velem és számukra is a gyermek érdeke az elsõ!
*elvenném a kaját. Elõzõ voltam.
Aki csak azért nem szoptat, hogy szép maradjon a melle, az egy önzõ dög! Ezt pasiként írom. A legfontosabb egy kisbaba számára az anyatej! Persze, ha egy nõ valami miatt nem tud szoptatni, az egész más. Azért nem õ a hibás. De aki csak azért nem szoptat, hogy a melle szép maradjon, attól én levenném a kaját!!!
Jujj, már a kérdés is elég fura..és emiatt kialakulhat egy újabb vita, a "szoptati-vagy sem"témakörben."Minek gondoljátok", hát Minek?Ugyan már, lehet kicsit egoista, dehát van ilyen.Ennyi.Ne túlozzatok, attól még lehet jó anyja a gyerekének!Nem vitatom, legjobb az anyatej, de nálunk azért túl van lihegve ez a szoptatás-mizéria.Nincs olyan, hogy csak a pasié a mellem, az saját!
én ha apuka lennék felháborodnék. nem mondanám, hogy nem baj szívem ha megcsúnyul a melled, akkor is szeretlek majd, mert azért valljuk be, hogy a mell milyensége a legtöbb férfi számára fontos, és ez érhtetõ is. egyszerûen erotikusan a szép mell a vonzó, és nem a löttyedt köldökig lógó. csak épp megnyugtatnám, hogy ettõl nem fogom kevésbé szeretni, és ha szoptatás után bármelyikünk elégedetlen, akkor ott van a plasztika. szerencsére már modern idõket élünk. 2 kisgyermek anyukája (az egyik 9 hós, és cicizik, amásik 3, 5 éves, 2 éves korig cicizett)
Mint nõként azt tudom válaszolni a kérdésedre, hogy az a nõ aki ezért nem szoptat, az egyszerûen buta és primitív!A mell már terhesség alatt megnõ, és ezért megereszkedhet, lehet utána egy csepp teje nincs, azt még is lóg és hasonlók.. Az a nõ aki így gondolkozik az ne vállaljon gyereket, jobb ha ki hal ez a faj, mert nem létfenntartási felfogású.. Nekem is nagyon szép mellem volt.Soha életemben nem hordtam melltartót, most meg igen lóg..és???Most várom a 2 babámat, és tudom, hogy csak rosszabb lesz, de nem érdekel mert a gyerekeim a legfontosabb..Ha valaki bármilyen indokkal nem akar szoptatni, annak nem a gyereke a legfontosabb!!!
A kérdező hozzászólása: Nyugodtan ird le hogy mi a véleménye .
Én megkérdeztem a párom mit szólt volna ha nem szoptatom a gyerekeinket( 3 van). Meg volt a véleménye!Inkább nem írom le! :) Neki az a természetes, hogy a cici arra való ha baba van a háznál akkor azzal kell táplálni a babát!Persze ha van elegendõ tej!Utána jöhet apuka.Nem csak egy nõnek kell áldozatot hozni egy gyerekért.Egyébként elég baj az egy kapcsolatban ha ez a kérdés egyáltalán felmerül!
A kérdező hozzászólása: Ha a nõ nem szoptatná a gyerekét elhagynátok a csajt ?
Négyet szoptattam és a férjem elégedett a lógó bõrdarabokkal és nem jár k.u.r.v.á.zni, mert számára a család fontosabb, mint a szex. Nem hiszem, hogy elhagyna, ha nem szoptattam volna, de nem biztos, hogy normálisnak tartana. Egyforma nézeteink vannak gyereknevelés terén és ebbe a szoptatás is beletartozik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!