Találatok a következő kifejezésre: Mindketten pasik hogy (9 db)

Mindketten pasik vagyunk, hogy mondjam el a legjobb barátomnak hogy én többet szeretnék tőle?

Esetleg van valakinek egy értelmes ötlete? Én 14 vagyok, ? 18, együtt megyünk nyaralni jöv?héten a Balatonhoz, csak mi ketten leszünk és hát nem tudom hogy kezdeményezzek, még sosem tetszett meg pasi, ? az els?.

Legjobb válasz: 14 évesen még lehetnek ilyen tévelygések:) Szerintem ne nagyon próbálkozz, hacsak nem tudod, hogy esetleg õt is érdeklik a fiúk. Inkább próbálj csajozni, aztán ha végképp úgy látod, hogy téged a férfiak érdekelnek, akkor járj olyan helyekre ahova a homoszexuálisok járnak, illetve csak olyannal kezdeményezz akirõl tudható, hogy vannak ilyen hajlamai.

14 évesen még lehetnek ilyen tévelygések:) Szerintem ne nagyon próbálkozz, hacsak nem tudod, hogy esetleg õt is érdeklik a fiúk. Inkább próbálj csajozni, aztán ha végképp úgy látod, hogy téged a férfiak érdekelnek, akkor járj olyan helyekre ahova a homoszexuálisok járnak, illetve csak olyannal kezdeményezz akirõl tudható, hogy vannak ilyen hajlamai.
Jobb, ha nem éled bele magad, aztán mikor elsõ este elvisz csajozni, akkor úgyis megérted. Ha meg mégis amazért vinne magával nyaralni kettesben, még mindig elszaladhatsz.
Szerintem felejtsd el ezt, de nagyon gyorsan!! Hacsak nem akarsz hazajönni belilult arcal... Vagy, ha látod rajta, hogy õ is langyi akkor hajrá:É Mássz rá egyik éjjel XD
állj oda elé és mond ezt neki: mocskos buzi vagyok és szeretnék éces lenni
Elmentél a "Melegek felvonulására"???? Ha igen, jól tetted, me te buzi vagy!....(fúj) Am kérdezz rá, h õ is ugy érezz-e írántad, simizd meg a faszát!!
A kérdező hozzászólása: Rámászni nem fogok, az kissé sok lenne elsõre:D Egyébként szerintem bi, de csak tippelek, honnan tudhatnám? Nincs ráírva senkire. Csak azt tudom hogy nincs baja a melegekkel. A csajok meg nem érdekelnek egyáltalán, mármint imádom õket, de nem "úgy":DD Csak mint barátok.
A kérdező hozzászólása: Nem mentem, de kösz, én is tudom hogy mi vagyok, és nem bánom mert még így is több értelem szorult belém mint beléd valaha is fog.
mocskos buzik mocskos buzik mennyel a te országodba errõlis a zsidó SZDSZ tehet genetikai hulladékok
nem tudhatod hogy télleg bi vagy csak libi, bár ha nincs semmi baja a mássággal akkor valszeg nem fogja beverni az arcod de még így is veszíthetsz, lehet hogy miután megtudja hogy vonzódsz hozzá furán fog nézni rád és kerülni fog. ez szerintem rosszabb mintha meg se próbálnád mer úgy gondolom ennek nagyobb az esélye. biztosra kell menned hogy õ vajon nyitott-e az ilyen kapcsolatra, pl ha rajtakapod hogy pasikra recsizik akkor kitárulkozhatsz elõtte. de ez se valószínû. szerintem is olyanokkal kéne próbálkoznod akikröl tudod hogy nyitottak erre.

A pasimmal tegnapra terveztük az első alkalmat (mindketten szüzek vagyunk) már sokat beszélgettünk róla, volt előtte petting is stb. de mikor már ott voltunk, hogy behatol, akkor lekonyult neki. Ez miért lehetett? Idegesség miatt?

és most szegénykém alig tud a szemembe nézni... mondtam neki hogy semmi baj,de nagyon kinosnak érzi...

Legjobb válasz: A pasid nagyon bestresszelt. Szoknotok kell még az intim együttléteket. Szerintem ne határozzátok el, hogy mikor lesz az elsõ alkalom. Egyszerûen csak élvezzétek az együttléteket, pettingeljetek és majd jön az magától, amikor már egyikõtök sem foglalkozik a gátlásaival, csak a vágy hajt.

A pasid nagyon bestresszelt. Szoknotok kell még az intim együttléteket. Szerintem ne határozzátok el, hogy mikor lesz az elsõ alkalom. Egyszerûen csak élvezzétek az együttléteket, pettingeljetek és majd jön az magától, amikor már egyikõtök sem foglalkozik a gátlásaival, csak a vágy hajt.
valoszinüleg tényleg az a baj h bestresszelt. beszéljétek meg a dolgok mond meg neki h nem haragszol rá nyugtasd meg. ahogy az elöttem szolo is mondta ne tervezzétek el az elsö alkalmat majd jön magátol és pettingeljetek. de a védekezésrõl akkor se feledkezetek meg még ha váratlanul is estek egymásnak:)
Nálunk is ez volt a helyzet, hogy amíg nem került oda a sor, addig állt mint a cövek:) és egyszer csak lekonyult szegénynek, és azt mondta, hogy zavarban van:) Megértõnek kell lenni. Másodjára pedig ismét amíg oda nem került a sor, semmi baj nem volt, és ismét lekonyult, azért, mert most pedig már a bizonyítási vágy volt benne. Ezt megbeszéltük, hogy hello, csak én vagyok, és nagyon szeretlek, ne stresszelj. 10 perc telt el, sikerült életet lehelnem belé, és ezt követõen már szeretkeztünk egy óriásit. Úgyhogy ha másodjára is elõfordulna, segíts neki, nyugtasd meg, hogy ne stresszeljen semmi miatt sem, hiszen szereted, és "csak" te vagy az:)
Keres olyat aki szeret szerintem.
A kérdező hozzászólása: De az a baj hogy ot szeretem. Es mar annyiszor ravettem magam hogy na veget veszek ennek az egesznek de nem megy..
mondjuk beszéljetek errõl. mit értesz azalatt, hogy kedves, de nagyon bunkó? mutasd be egy példán..!
A kérdező hozzászólása: Most azt nem akarom leirni hogy pontosan mit mond de annyibol kapisgalni fogod szerintem hogy tipikus bunko szoveg, flegma, lenezo.
keress mást, ha nem változik semmi, ne aláztasd már meg magad...
Tovább kell lépned! Értem, hogy te szerelmes vagy, de õ nem.

Melyik a legjobb póz? Amit persze mindketten élveztek. Mit tegyek? A pasim olyan hamar elmegy már próbáltuk hogy többször és utána a szex.

Segítsetek mit lehet ezen a téren tenni? 2 kérdésre gondolok.

Legjobb válasz: szia! az én párom se bírja sokáig,mi azt szeretjük mikor õ van fent.szerintem arra nincs módszer hogy mikor bírja tovább van úgy hogy egyszer a lovaglóban hamar ott van valamikor meg sokáig bírja ez attól is függ milyen sûrûn vagyunk együtt

szia! az én párom se bírja sokáig, mi azt szeretjük mikor õ van fent.szerintem arra nincs módszer hogy mikor bírja tovább van úgy hogy egyszer a lovaglóban hamar ott van valamikor meg sokáig bírja ez attól is függ milyen sûrûn vagyunk együtt
Sajnos ezen a pózok nem segítenek! Mi már 8 év alatt kipróbáltunk mindent.Remélem hamarosan elmegy orvoshoz és irat rá gyógyszert!

Nagyon gáz, ha vkinek két pasija/csaja van egyszerre huzamosabb ideig, úgy hogy mindkettő azt hiszi, hogy ő az egyetlen? Tapasztalat?

Legjobb válasz: olyan szempontból mindenképpen gáz hogy ezzel rohadtul megsérted mindkettõt... szerintem csak képzeld magad egy hasonló szituba amikor te vagy az egyik... F/18

Ilyen csoporttársam nekem is volt. Nem is értem. Az otthoni eljegyzést szervezett, amíg õ itt ünnepelte az újjal az évfordulóját. Hát nem igaz, hogy annyi idõ alatt nem tud dönteni. Eleve nem tetszik ez nekem de egy nagyon-nagyon rövid idõre még ráfoghatja, hogy nem tud dönteni, de egy év? az azért mindennek a teteje. Hogy mi lett nem tudom, évet csúsztam, nem volt a szívem csücske a csaj, így vele nem tartom a kapcsolatot a régi csoportból, mástól meg nem kérdezõsködök a háta mögött.
olyan szempontból mindenképpen gáz hogy ezzel rohadtul megsérted mindkettõt... szerintem csak képzeld magad egy hasonló szituba amikor te vagy az egyik... F/18
Erkölcsnek nincs abszolút mértéke, van aki nagyon leszól valakinek mindegy. Kívülállónak mindegy, a két becsapottnak borzasztó, ha kiderül, neked meg feszültség, nehogy lebukj. A legjobb barátnõm ezt csinálta, egy szép napon mindkét fiú egyszerre ment hozzá, és találkoztak a kapuban. Nos nem verekedtek össze, de gondolhatod. A vége az lett, hogy a csajjal szóba sem állanak és elmented együtt berúgni. És terjesztik az igét, hogy vigyázzanak x-el, mert hazudós és több vasat tart tûzben. Jó reklám.
Nem csak gáz, hanem sokkal inkább a tisztelet teljes hiánya mindkét csaj/pasi irányába!
Mit vársz, azt írjuk, á nem gáz, de jobb ha 3?
Igen, nagyon gáz. Mi a jó francért nem dobod az egyiket ?
A kérdező hozzászólása: Jajjj, én csak kérdeztem, nem velem történt!!, de ha már itt tartunk leírom: Egy ismerõsömnek (akit látásból ismerek a fõiskoláról)már több éve két pasival jár. Egyikkel abban a városban ahol tanul, a másikkal a szülövárosában. mindkét pasi megõrül érte, az eggyik már el is venné. Hát azt hittem az agyam eldobom, hogy ilyen van, azért kérdeztem itt. Nem akartam erkölcsi itéletet hozzáfüzni, mert a ti véleményetekre vagyok kiváncsi. Ennyi :) 1, 31-es! jó a sztorid! XD
1.31es vagyok. A legviccesebb, hogy a csaj anyja tudott a dologról és kint söprögetett, szóval feltûnés nélkül próbált arra söprögetni, hogy hallja mi van.
Attól függ, kinek gáz?! Annak a személynek, aki a kettõ csajt/pasit tartja, annak gáz. Az meg mégnagyobb, ha rájön vmelyik csaj/pasi. A pasiknak/csajoknak, akiket megcsal az illetõ nem gáz, csak bánat, méreg, szomorúság. Akinek két csaja/pasija van egyszerre, az elõbb-utóbb úgyis lebukik (csak idõ kérdése), és akkor nagyot csattan, eltörik a mécses, hirtelen mindenki (aki eddig szerette) megutálja. Egyedül marad. Utána kereshet mást... de ha szerette az egyik csajt/pasit, akkor azt már nem fogja megtalálni senkiben sem. Arról nem is beszélve, hogy amennyi gyûlöletet fog táplálni iránta az a két csaj/pasi, akiket megcsalt, jól elfogják mondani mindennek, el fog terjedni, mekkora szemét, és a gyûlölet lehet olyan mértékû is, hogy a csajok/pasik még a további életed folyamán is megkeserítik az életedet. Ez a bosszú.
Gáz , és ne is tudd meg , hogy vagy egyik vagy mind2 hogy meg fog téged utálni ha megtudják. Erre mondják hogy 2 szék közül a földre esni
Szerintem nem gáz, hanem a világ leggerinctelenebb dolga.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért is tettem föl a kérdést, mert kiváncsi voltam, hogy hátha ír olyan, aki konkrétan benne volt ilyenbe és hogy azt hogyan élte át. Nem volt-e lelkiismeretfurdalása stb. Látom, hogy szinte mindenki negatív véleménnyel van errõl, és bevallom én is. Csak mint már írtam, az ismeretségi körömben találkoztam több ilyennel is, és felfoghatatlan számomra, hogy hogyan lehet ezt arccal bírni... Nem is értem! Ráadásul van egy másik ismerõsöm, akivel még beszélgettem is egy kicsit. Õ ilyen eggyik kapcsolatból ki, másikba be típus. Amig nem tud dönteni addig párhuzamosan tarja a fiúkat. Mindeggyik fiújával ezt tette, és ami a legfurcsább! Sok volt pasijával mai napig jóban van, és egyáltalán nem látja gáznak amit csinál...sõt...teljesen természetesnek veszi. Egyszer meg is kérdeztem, hogy nem bukott-e le. Mesélte hogy igen és a két pasi majdnem elverte egymást, hát mondom ejhaa! Én úgy a csajt pofoztam volna fel a pasik helyében hogy csak na! Mi van itt kérem???!!! Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, de még nyugodtan lehet írni...:P

A pasimmal nem tudjuk eldönteni hogy együtt maradjunk vagy ne. Mindketten vacilálunk. Mit tegyünk?

3 éve járunk.Most se veled se nélküled vagyunk.Nem tudjuk elengedni egymást de együtt is nehéz.Már szüneteltünk vagy 10 napot.Tegnap találkoztunk és együtt aludtunk.Jó módszer az ha ritkábban talizunk egy ideig? az els? 1-2 hétben.Félek hogy csak szexre kellek neki.

Legjobb válasz: 3 év az hosszú idõ! Ez idõ alatt már biztos megismerted annyira,hogy tudd miért van veled! szerelembõl, v szex miatt. a szünet hasznos lehet(rájössz,h rossz nélküle),de nem old meg semmit(a viták megmaradnak)! mond meg a batátodnak,hogy nem akarsz lefeküdni vele,inkább csak romantikára vágysz! 1-2 hetet ki lehet bírni szex nélkül! ha belemegy a "játékba" akkor nem csak szex-re vágyik,hanem szeret! szerintem

3 év az hosszú idõ! Ez idõ alatt már biztos megismerted annyira, hogy tudd miért van veled! szerelembõl, v szex miatt. a szünet hasznos lehet(rájössz, h rossz nélküle), de nem old meg semmit(a viták megmaradnak)! mond meg a batátodnak, hogy nem akarsz lefeküdni vele, inkább csak romantikára vágysz! 1-2 hetet ki lehet bírni szex nélkül! ha belemegy a "játékba" akkor nem csak szex-re vágyik, hanem szeret! szerintem
Vegyél elõ egy papírlapot, és oszd ketté középen. Az egyik oldalra írd fel, mi szól amellett, hogy együtt maradjatok, a másik oldalra pedig, hogy miért nem kellene együtt maradni. Utána számold össze a két oszlopot - és már válaszoltál is magadnak! Csak legyél õszinte!

Az normális ha a barátnõmmel (lány pár) ki akarjuk próbálni úgy is, hogy hármasban egy pasival? (mindketten biszexek vagyunk)

Legjobb válasz: Nekem szólhattok, van lakásom is, és el is bírok mindkettõtökkel! 26f

Nekem szólhattok, van lakásom is, és el is bírok mindkettõtökkel! 26f
Jöhettek!:)
Én is benne lennék, ha valóban komolyan gondoljátok! A többit privát üzenetben. 35/F
Ha nem vagytok kamuk, akkor írjatok, 26 éves switch pasi vagyok, voltam már 2 sub csajjal. Ha kamu a kérdés, akkor viszont hagyjatok, ha lehet, úgy is kb 2 levél alapján kiderül, nincs értelme elkezdeni. 26F
akkora kamu ez a kérdés hogy lelóg a képernyöröl :D
Most azonnal írjatok! Azt mondtam írjatok!
Ez most vagy orbitális nagy kamu és valami tizenéves nyikhaj erre akar matyizni ma este, vagy az illetõ harmadik a világ egyik legszerencsésebb embere lesz. Két szublány maga a valóra vált álom :D
A kérdező hozzászólása: Siman vallalunk akarmit, mindketten szeretunk alavetett szerepben lenni de egyszerre csak egyikunknek adatik ez meg, ha ketten vagyunk :( olyan valakit szeretnenk, aki iranyit minket, uralkodik folottunk es megbuntet ha nem emgedelmeskedunk :)
Normális. Spermáscsókot bevállaltok egymással?:D
Nincs biszex lány, akinek nem hiányzik a kuki
Ha kell 3.személy... ;-)
Hogy mennyi privátot fogtok kapni...
manapság nincs olyan, hogy normális. Tehát ha nektek ez belefér akkor csináljátok.
igen
Igen, ez teljesen normalis, de csak akkor, ha én leszek az a pasi...
ügyes vagy
szerinted ezt tudja valaki?több milllió ivarsejt igyekszik megtermékenyiteni a petesejtedet.szerinted?a méhen belül 48 óráig életképesek.tehát bármelyik lehet.de ne aggódj.ANYA CSAK EGY VAN!azt hiszem erre mondják.bisztos hogy te leszel az annya.az apát pedig eldönti az apasági teszt.
lehetséges. a qrvasági okleveledet már kiállítottam, holnap postázom
Nem, neked ikreid lesznek, egyik az egyiktõl, másik a másiktól.
grat ribanc:D
Még ezzel sem vagy tisztába??De a baszásra van ész, ugye?!Elõször is, ha terhes akarsz lenni, akkor azt olyan pasival csináltasd, akivel komolyan tervezed az életed.Másodszor, ha terhes leszel, akkor az az elsõ pasitól lesz, mivel a sperma kb 1 óra alatt felér a petevezetékbe és megtermékenyíti a petesejtet.Mire a második pasival lefeküdtél este, már az elsõ pasi spermája rég megtermékenyített.De azért a peteéréseddel is jó lenne tisztában lenned, mert ha nem mostanában van, akkor egyik pasitól sem leszel terhes.
Remélem terhes vagy, mert az ilyen rib.ancok megérdemlik a pofára esést! Csak szegény gyereket sajnálnám, h ekkora kur.va az anyja és h csak a találgatások maradnának, h ki az apa...
Na? Terhes vagy?
Igen, lehet, de nem azért mert "megelõzi" hanem mert egyszerûen elõfordulhat hogy a 2. hímivarsejtje termékenyít meg egy petesejtet. A pontos biolódgiai magyarázatot nem tudom most prezentálni, de van ilyen.
Elõzõ vagyok. Ha már úgyis névtelenül beszélgetünk, ki volt az a kettõ? Hogyhogy egy naprra így összejött? Az egyik a barátod a másik egy kalandocska vagy mi? Meséllhetnél egy kicsit....
NA DE RÓZSI, NE TAGADD LE A KOROD! (19/F egy idén felvételizõ egyén):D
Nem szeretnék a te gyereked lenni.
Ne savazzátok már szegényt!Inkább álljatok be a sorba, biztos van még hely.
mértne anyádban is megtörtént a kutyátok spermája megelözte apádét......
Ha egy pasi csinálja ugyanezt azt megkoronázzák meg még trónt is emelnek neki. Ha meg egy csaj akkor azt meg már egybõl ribancnak tartják. Szánalmas emberek vannak.
Mindkettõtõl terhes lettél, és meg fogod szülni a medvedisznóember ikreket! Ja és meleg is vagy, meg terhes, ja azt már írtam, bocs.
Erre szokták mondani, hogy nyelte volna le, vagy hagyta volna lefolyni a combján. Fogadok ha lenyeli akkor meg azért kérdez, hogy lehet-e terhes. :)
Te tudod mire való az óvszer? - Mert a szüleid nem...
You made my day, sir!
lehet. De az, hogy ribanc vagy az biztos :-)
Gondolom, azt már hallottad biológia órán, hogy egy felnõtt nõ csak egy nagyon rövid ideig megtermékenyíthetõ a havi cikluson belül. Ha éppen nincs peteérés, akkor hiába locsolgatod magad akár ötven fiúval is naponta.
Igen mert benned F1 eznek te sötét k.urva
mondták már hogy r*[email protected] vagy...? :D
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
velem nincs kedved lefeküdni? írj
Remélem, hogy nem vagy terhes és nem is leszel , méghozzá egy okból: Hogy a legtöbb értelmes nõ bármit megtenne, hogy legyen babája, az ilyen lotyóknak meg be-becsúszik és ha ne adj Isten meg is tartják, a szerencsétlen gyereket lehet csak sajnálni. Igazságtalan az élet.....
ui: már nem lehet privátot küldeni neki. Lehet, hogy kamu...és a rengeteg kamu kérdés miatt tiltották le az oldalról. tehát...minden bizonnyal, ez is kamu volt!
kérdezõ!!! õszintén, ez, hogy jött össze?
De nagy ringyó vagy! Nem tudom, mi fog történni. Az biztos, hogy jó nagy hülyeséget csináltál! Edd meg, amit fõztél! Miért kellett egy délután alatt két pasi? Õrület!
A kérdésedre nem lehet választ adni, de azt biztosra veheted, hogy ribi már nem leszel semmitõl: AZ VAGY magadtól!!!
te szó szerint KUR.VA hülye vagy
Gratulálok! Egyébként..feltalálták az óvszert, a fogamzásgátlót, stb..;) Ezeknek utána nézhetnél..!
Nagyon érdekes a kérdés.Komolyan kérdezed?
mekkora verseny lehet neked oda bent... Szujó Zoli biztos közvetítené, melyik ér be elõbb
33: Nyilván leszarom a kérdezõt, minõsíthetetlen az ilyen "nõ". Abban nem értünk egyet, hogy csak a pasinak kell odafigyelnie! Miért a csajokat nem érdekli ki és mikor élvez beléjük, csak nyugodtan tûrik, hogy vagy teherbe ejti õket a párjuk vagy nem? Ne viccelj már! Ha nem akar terhes lenni, akkor gumi nélkül nem csinálja, nem engedi a srácnak, vagy beszed tabit, ennyi, kettõn áll a vásár, és mindenki felelõs egy terhességért.
timybaba!ha nincs termékeny napja akoor 30 -an is beleélvezhetnek, akkor se lesz terhes.látom te se vagy iq bajnok.és ha csak másnap lett termékeny napja?mikor már mindkettö sorba áll?amit irtál olvasd vissza tiz év mulva!
noémi és én miért nem bäszhatlak meg?
meg is érdemled h terhes legyél és 10 ikreket javaslok neked h szülj...majd akkor emlegesd a srácokat...mikor már jön ki belöled:D
Nos, az is elképzelhetõ, hogy egyiktõl sem leszel, mert vagy te, vagy akár mindkettõ egész egyszerûen meddõ...
Utolsó válaszolónak..látom te sem voltál még terhes.Csak úgy elmondanám, hogy ahogy oda érnek a hímivarsejtek a petesejthez, már próbálnak is behatolni, és csak egyetlen egynek sikerül bejutni a petesejtbe.Amikor az elsõ jó pár millió hímivarsejt odaér a petesejthez, szerinted , , karbatett kézzel, , várják a következõ adag hímivarsejtet??Ahogy odaérnek, rögtön termékenyítenek.Ezért írtam, hogy az elsõ pasi spermája ér célba, mert mire a következõ pasi spermái oda érnek, már régen meg van termékenyítve a petesejt.És kétszer nem lehet megtermékenyíteni a petesejtet, szóval nem lesz két apja egy gyereknek!!A többi sperma aminek nem sikerült bejutnia elhal.
az elözö hozzászólónak mondanám .lehet 1 óra alatt óra érnek, de ha nem termékenyiti meg , az esti pasi spermája is oda ér egy óra alatt.kérdés lesz -e fogamzás abban a 2 napban?és melyi?nem igaz bogy az elsö, lehet a második is
Hogy birtad ki hogy azon reggelen nem dugott meg senki?
Ha a második nagyobbat lövellt, akkor utoléri, és beelõzi. :)
Én pasi vagyok, és nálam is volt hasonló, csak én két csajjal feküdtem le, egyikkel délelött, másikkal este, mindkettõbe bele élveztem, ráadásul testvérek.Egyik se lett terhes, de izgalmas egy nap volt...
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: Nem kell le r.bancozni.Komoly válaszokat kérek.
Ja igen, ezt elfelejtettem, hogy mi van, ha csak másnap van peteérése.Hát akkor szülés után marad a DNS teszt.Bocs, de én most arra gondoltam, hogy aznap van ovuja, amikor lefeküdt a pasikkal.Ebben az esetben viszont nem tom.De viszont ha nem mostanában van ovuja, akkor egyiktõl sem lesz terhes, ezt viszont az elsõ válaszomban írtam is!!!Ha viszont te olyan k.rva nagy IQ bajnok vagy, akkor mondd meg neki, hogy melyik lesz az apja!!Na melyik biológuskám??
na most tökéletes a válaszod.ez igy helyes.ahogy utoljára irtad.én meg megmodom.amelyik sperma életképesebb.ezt nem lehet igy megmondani.de ha eszed lenne ezt is tudnád!
Utolsó! A kérdezõnek szerintem mindegy kitòl esik tehere. A legjobb lenne mindkettõtöl beszedni a gyerektartást mert az biztos jövedelem. Továbbra is azt tartom hogy a pasinak kell vigyázni, hogy mikor kibe élvez bele! Akkor nem kell izgulni Ennyi
Occcsó kis ribanc vagy :) Remélem nem leszel terhes, vagy hamar veszel be valami tabit, mert ilyen mentalitással tuti futnál abortuszra, de szerencsétlen gyereknek jobb is ha nem születik meg ilyen "anya" kezei közé! Szánalmas vagy, hogy össze vissza [email protected] magadat aztán meg itt sírsz, hogy terhes leszel. Húzz a p|csába qrvának, ha ennyire nem bírsz magaddal, akkor legalább kapsz napi 3-4 [email protected] aztán elkussolsz, és nem itt írod ki a hülyeségeidet! Idióta hígagyú hugyos p|csa!
Noémi te vagy az? :O
Szerintem kérdezd meg anyádat, hogy neki hogy volt, mert valakitõl örökölhetted a r.bancságot :D
wazze, te megcsaltál??
Ebben az az érdekes, ahogyan elmondod a történetet. Egyrészt igen, biztosan izgalmas lehetett, ha mindkét pasit valóban kívántad is. Másrészt miért is akarsz annyira terhes lenni, abban mi is a jó, fõleg, ha nem is tudod, ki az apa?
Azért, az nem feltétlenül igaz, hogy mindenképpen az elsõ pasitól esik teherbe. Akár olyan is megeshet, hogy az elsõ pasi spermiumai NEM életképesek, így nemtudták megtermékenyíteni.
Ja és még valami:nem mondtál ezzel senkinek sem újat, mivel ezt mindenki tudja, hogy a legéletképesebb hímivarsejt jut be a leghamarabb a petesejtbe.Azt hitted most k.rva nagy okosságot mondasz!! Na pá édes :)
De mivel neked sincs eszed, így te sem tudod megmondani..szóval akkor úgy érzem, hogy egy IQ szinten vagyunk zsenikém!! :) Azt hiszem, nincs is tovább mirõl beszélgetnünk.Ezt is letudtam.
Megelõzni nem fogja, de az lehet, hogy pl másfél nap múlva van peteérésed, és ezek kb 2 napig bírják, szóval az elsõé már kihal addigra, de a másodikéból még lehet, hogy marad elég, hogy megtermékenyülj. Szóval ha tényleg csak erre vagy kíváncsi, van rá esély.
Szia! Persze, lehetséges, de ez nem a gyorsaságon múlik. Nyomulhatnának fénysebességgel is, nagyon sok olyan eset van, amikor minden adott, ovuláció, spermium tamdaramm, mégsem lesz megtermékenyítés. Hiába jó az idõpont, ha egyszerûen nem jön össze. Lehetetlenség megmondani ennyibõl, hogy ki az apa, ha teherbe esel, az embereknél nem úgy van, mint a kutyáknál, bár én ott sem gondolom, hogy az utolsó számítana. Ezt csak a DNS teszt tudja megmondani, vagy ha szerencséd van, akkor szülés után a gyerek vércsoportja elárulja a "szerencsés" férfi kilétét.
Hány éves vagy?

Pasimmal 1 hónapja vagyunk együtt és már le akae r velem feküdni. Mindketten szűzek vagyunk. Én egy kicsit félek. Kérlek adjatok tanácsot h hogyan meg h milyen pózokat ajánlotok az első alkalomra?

Legjobb válasz: a kérdésed alapján nem úgy tûnik, mintha nagyon készen állnál rá... én a helyedben biztos várnék. hány évesek vagytok? elvileg a misszionárius póz a legjobb a lánynak.

a kérdésed alapján nem úgy tûnik, mintha nagyon készen állnál rá... én a helyedben biztos várnék. hány évesek vagytok? elvileg a misszionárius póz a legjobb a lánynak.
15 éves bakker és már a kefélésen jár az agyad. Remélem hamar összedobtok egy kis lurkót és az már 12 éves kefélni fog.
naja a másik meg hogy kell-r gumit használni.. iszonyúan fogalmatlan vagy !!!!! Hogyan mûködne így neked most a szex? jesszusom
1hónap az 4hét, és már megakar fektetni a gyerek.. ha belemész jó nagy hülye vagy. még azt sem tudod mi az a misszionárius, szóval semmi fogalmad nincs a szexrõl. hova siettek? :O
Az elõzõnek igaza van én 13 vok és tudom ezeket. (nem azért mert màr készûlõk rà csak jò ha tudom.) Nem vagy még rà felkészülve.
Bocsi, neked semmilyen pózt nem ajánlok. Ha nem tudod, mi az a misszionárius póz, kérdés számodra, hogy használj-e gumit, és hogy az elszakadhat-e, akkor [email protected] fiatal vagy a szexhez. Érdekes módon én ezekre a kérdésekre a szüzességem elvesztése elõtt évekkel is tudtam a választ. Különben is, sose csináld csak a pasi kedvéért, mert meg fogod bánni. 31/N
gondolom nem szeretnél nõgyógyászhoz menni még, szóval a fogamzásgátló tabletta szóba se jöhet. a többi meg önmagában nem a legbiztonságosabb, szóval mindenképpen használjatok óvszert! igen, el tud szakadni, de csak ha rosszul használjátok, ezért ajánlom a barátodnak, (vagy akár ketten is csinálhatjátok) hogy gyakorolja a felhelyezést.
háát. ne haragudj :) de én elöszõr 1 helyesírási szótárat adnék hogy tanulmányozd aztán tanácsot is :) 15/f
Figyu, a nevem Vollár Ferenc, jelölj be face-n, egy olyan kép van kinn, amikor a bmx-emmek pózolok! Ott mahd segítek és megdumáljuk! Elmondom a tapasztalataimat és a tanácsaimat :)
A kérdező hozzászólása: Igen már masztiztam.elsõ alkalomhoz hasznàljunk gumit.? És a gumi eltud szakadni.?
Mert ha igen, tudni fogod mi okoz neked örömet ;) Amúgy van akinek fáj az elsõ szex, van akinek nem. Egyénfüggõ. Ne izgulj emiatt, és akkor jól fogod magad érezni. DE! Ha még nem vagy rá felkészülve, akkor várj még. Ha a barátod szeret, vár még rád.
Lány alul, fiú felül. Ez a legkényelmesebb ha nem vagy még gyakorlott, bár a fiú (ha nincs szerencséd) nem biztos, hogy rögtön tudni fogja mit hogy csináljon. Masztiztál már?
90% hogy az elsõ alkalom nem fog sokáig tartani (néhány perc), mert a szûz fiúk többsége annyira izgatott hogy hamar "elmegy". Tehát m1 milyen póz.
A kérdező hozzászólása: 15 és 16.Hát kicsit fèlek töle.Ès az a misszionáris az mit takar?
1 hónapja??? Szerintem ne hagyd magad, ha csak nem akarsz mindig átfutó , , ribanc" lenni. Ha szeretne nem sürgetné a dolgot. Lehet csak ki akar használni....meg amúgy is fiatalok vagytok a szexhez...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!