Találatok a következő kifejezésre: Mindkét petefészekben tüszőre (10 db)

Az normalis ha 10-10 tuszot latnak mindket petefeszekben ultrahangon? Hogyan tudjak megkulonboztetni a tuszot a cisztatol?

Legjobb válasz: 10-10 tüszõt? stimuláció nélkül? vagy kaptál valamit? az nagyon sok

10-10 tüszõt? stimuláció nélkül? vagy kaptál valamit? az nagyon sok
A kérdező hozzászólása: Stimu nelkul! Gondolom akkor cisztakat latott.. :S Julius vegen megyek a nogyogyihoz a kiertekelesre!

Miert van mindket petefeszkemben tobb tuszo? Inofolicot iszom. Ha te is itad neked is igy volt? Es igy van esely az ikerterhesegre?

Legjobb válasz: Nem ittam, de azt gondolom, hogy ha több tüszõ van és megfelelõ méretûek akkor lehet ikerterhesség

Nem ittam, de azt gondolom, hogy ha több tüszõ van és megfelelõ méretûek akkor lehet ikerterhesség
:-(( Legalább mások is elolvassák, hogy mi hogy jártunk vele. Nekem is 30 napos ciklusból csinált egy 40 napost. Aztán amikor abbahagytam akkor újra megjött 30 napra, és ahányiger is elmúlt...
A kérdező hozzászólása: Az biztos kedves utolso valaszolo!!! Jo kitolt velem ez a inofolic tob mint kethete kesik a mensesem de a teszteim negativ ra adasul meg szakadozva megjon erzesem van.de vmiert nemtud megjoni ! Es ki is patogtam tole meg hiztam is.szoval en sem iszom tobbet! Az holt biztos.
Én is furán keménynek éreztem a hasam az Ino után, nem szedem többet, szerintem tényleg csak évek óta hiába próbálkozó nõknek van rá szükségük...
A kérdező hozzászólása: Szia.kimaradt a mensim mar kethete.negativ a teszteim.multheten vastagab volt a mehnyalkahartya.ma meg vekony.inofolic szepen helyben hagyott.
Szia! Mi újság veled azóta? Én 2 hónapja iszom az Inofolic költséghatékonyabb változatát pontosan ugyanolyan és ugyanannyi hatóanyaggal, mint az tartalmaz. Ha érdekel, írj privit, így 3 hónapra 11000 ft. Soha semmi problémát nem okozott. Én szedek Meforalt is, attól volt egy kicsit rossz a gyomrom néha, pedig evés közben vettem be.
Nekem is ezt ajánlotta az orvos, nincs cisztám, soha nem is volt, most próbálkozok elõször babával, nem vagyok fiatal sem éppen, és azt ajánlotta, hogy ettõl tutti a tutti! :-D Meg hogy lehet tõle fogyni! Mivel van rajtam pár kiló plusz, és a doktor mondta, hogy bár nem vagyok kövér, és bõven lehet terhességet vállani az alkatomra, ha tudok, azért fogyjak elõtte egy kicsit, a terhességnél úgyis hízok. Nekem a Femibion 800 olyan gyomorfájást csinált, hogy ittam rá a házipálinkát éjjell.... Soha nem fájt a gyomrom. Aki itta az Inofolicot, tapasztalt esetleg valami mellékhatást? Köszönöm a választ! Kellemes babavárást Mindenkinek! :)
Az legalább megnyugtató, hogy az nincs. Én még nem hallottam errõl a szerrõl, most olvasgattam kicsit róla, tényleg jókat írnak. Én a méhpempõben hiszek, és egyszer sikerült is teherbe esnem. Azt nem írtad, hogy most vagy középidõben? Még egy kicsit kellene növekedni a 15-nek. Enélkül nem volt peteérésed, és most több tüszõd is lett?
A kérdező hozzászólása: Nincs cisztam halisten.azer iszom az inofolicot mert segit a peteeresbe es teherbe esni
Most középidõben vagy? A teherbeeséshez 20 mm körülinek kell lennie. Nincs cisztád? Az jár erõs görcsökkel? Miért iszod ezt, nem volt peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Mindket oldalon van nagyobacska tuszok de baloldalon a legnagyobb 15 mm.
Nem írtad a tüszõk mèretet!Dominans tüszõbõl hany van?
A kérdező hozzászólása: Koszonom valaszod. Olyan eros gorcseim voltak h infuziora bent kellet volna maradnom.
A kérdező hozzászólása: szia.nekem is csinalt szep hosszu ciklust.utolso mensesem aprilis 25. Azota semi. Gondolom akor ovum sem volt.enyit az inofolicrol.

11. cn-on vagyok. Hol a jobb, hol a bal oldalon fájdogál a hasam. Olyan feszülő érzés. Akkor most mindkét petefészekben lehet tüsző?

Eddig egyik hónapban bal oldalon, a másikban a jobb oldalon feszített.

Legjobb válasz: Igen elképzelhetõ, hogy kétoldali peteérésed van, vagy pedig "átsugárzik" a fájdalom a másik petefészekbe is. Szerintem.

Igen elképzelhetõ, hogy kétoldali peteérésed van, vagy pedig "átsugárzik" a fájdalom a másik petefészekbe is. Szerintem.
Most menzesz alatt? Vagy mit értesz negyedik nap alatt
A nagyobb tüszõ az (lehet) a domináns
A doki nem mondott semmit?

Jó estét! Nekem lenne egy problémám. 23 éves vagyok. Tavaly kb. 3 hónapig nem jött meg a menstruációm. Elmentem orvoshoz, ahol csináltak ultrahangot és felírt egy norcolut nevű gyógyszert. Az ultrahang apró tüszőket mutatott ki mindkét petefészkemben. A g

Jó estét! Nekem lenne egy problémám. 23 éves vagyok. Tavaly kb. 3 hónapig nem jött meg a menstruációm. Elmentem orvoshoz, ahol csináltak ultrahangot és felírt egy norcolut nevű gyógyszert. Az ultrahang apró tüszőket mutatott ki mindkét petefészkemben. A gyógyszertől megjött, de utána megint nem. Megint elmentem az orvoshoz és felírta ugyanazt a gyógyszert, pulsz még egy fogamzásgátlót, hogy rendbejöjjön a hormonháztartásom. A doki szerint lehet, hogy PCO-s vagyok. De azt sem mondta meg hogy az mit jelent. Kérem ha tud segítsen nekem. Köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A PCOS egy hormonális egyensúlyzavarral járó kórkép, amelyben igen gyakoriak a vérzészavarok. Emellett ultrahangvizsgálat során apró ciszták láthatók a petefészkeken. Amennyiben a páciens még nem szeretne gyermeket, fogamzásgátló tabletta szedését szoktuk javasolni, hogy a vérzési problémák rendeződjenek. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A PCOS egy hormonális egyensúlyzavarral járó kórkép, amelyben igen gyakoriak a vérzészavarok. Emellett ultrahangvizsgálat során apró ciszták láthatók a petefészkeken. Amennyiben a páciens még nem szeretne gyermeket, fogamzásgátló tabletta szedését szoktuk javasolni, hogy a vérzési problémák rendeződjenek. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mit jelent az, hogy mindkét petefészekben számtalan apró tüsző látható?

1 hete voltam ultrahangon és ez volt a lapra irva, de pont akkor voltam amikor menstruáltam. Van igy peteérésem és teherbe eshetek szerintetek? PCOS-s vagyok és tartom a 3-as kezelést.

Legjobb válasz: Ilyen pcos. a kezelés mellett kb 99%-na sikerül spontán, de van akinek kell sgitség hozzá. Van-e peteérsed azt uh-os vizsgálattal vagy vérvétellel lehetne megnézni. Elvileg ha javul az állapot akkor lesz peteérés, de sajnos van aki még ugysem esik teherbe. Az hogy a mensi alatt is ott voltak teljesen természetes. Sokaknak sosem tünnek el a policiszták van akinek meg hol van hol nincs. nem ezen mulik a tehresség, sokaknak mindig van pedig az értékeik már jók és teherbe is esnek mellette. nem kell velük törödni.

Ilyen pcos. a kezelés mellett kb 99%-na sikerül spontán, de van akinek kell sgitség hozzá. Van-e peteérsed azt uh-os vizsgálattal vagy vérvétellel lehetne megnézni. Elvileg ha javul az állapot akkor lesz peteérés, de sajnos van aki még ugysem esik teherbe. Az hogy a mensi alatt is ott voltak teljesen természetes. Sokaknak sosem tünnek el a policiszták van akinek meg hol van hol nincs. nem ezen mulik a tehresség, sokaknak mindig van pedig az értékeik már jók és teherbe is esnek mellette. nem kell velük törödni.

Ebben a hónapban 1-1 érett tüszőm volt mindkét petefészekben. Hogyan alakul ilyenkor a tüszőrepedés?

Még nem történt velem ilyen, általában csak egy tüsz?m volt mindig az egyik petefészekben. Most mindkét oldaliban volt 1-1 érett tüsz?, ezek egyszerre szabadulnak ki? Vagy csak az egyik lök?dik ki, és a másik elsorvad? Valakivel történt már hasonló?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak az egyik reped meg, de lehet, hogy mindkettõ. Közel egyidõben szabadulnak ki, de nem feltétlenül egyszerre. Ez a vizsgálat mikor volt? Nem mentél ill mész vissza kontrollra? Mert a sárgatestbõl lehetne látni, hogy megrepedt-e mindkettõ.

Lehet, hogy csak az egyik reped meg, de lehet, hogy mindkettõ. Közel egyidõben szabadulnak ki, de nem feltétlenül egyszerre. Ez a vizsgálat mikor volt? Nem mentél ill mész vissza kontrollra? Mert a sárgatestbõl lehetne látni, hogy megrepedt-e mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: A vizsgálat múlt hét csütörtökön volt, péntek este volt alhasi fájdalmam, szerintem akkor volt tüszõrepedés, de arra én is kíváncsi lennék, hogy kiszabadult-e mindkettõ? Meddig érdemes visszamenni kontrollra? Ha esetleg szerdán vagy csütörtökön mennék, vagy valamikor a héten, az már késõ lenne?
Nem késõ. Ha a héten visszamész, akkor szépen kell majd látniuk. A sárgatest elvben addig megmarad, amíg a következõ menzesz meg nem jön, illetve elõtte nem sokkal sorvad el. De ha sikeres volt a hónap, tehát létrejött terhesség, akkor megmarad utána is.
A kérdező hozzászólása: Akkor megpróbálok visszamenni a héten! Nagyon szépen köszönöm a válaszod! :)
Az ilyen hónapokban van esély ikrekre...
A kérdező hozzászólása: Igen, bár én annak is nagyon örülnék, ha a kettõbõl az egyik összejönne... :)
De jó neked :) Két tüszõ is megérett. Végül is mi lett az UH eredménye?
A kérdező hozzászólása: Szia, Köszi az érdeklõdést, végül nem tudtam visszamenni UH-ra, de sajnos megjött... :(
Sajnálom, pedig olyan biztató volt!

Mindkét petefészekben több tüszőre utaló cisztikus képlet. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg az orvosod. A "cisztikus" jelzõ nem utal vmi jóra, de nem vagyok orvos, ezért nem tudom! Õ biztosan segít!

Szerintem kérdezd meg az orvosod. A "cisztikus" jelzõ nem utal vmi jóra, de nem vagyok orvos, ezért nem tudom! Õ biztosan segít!

Mindkét petefészkemben 2-2 tüsző van, de nem elég nagyok az UH-s doki szerint. Mik az esélyeim?

Jelenlegi ciklusom 3. napjától a 7.-ig Clostilbegytet szedtem, ma tartok a 12. napon és most jövök az ultrahangról. Mind két oldali petefészkembe 2 tüsz? van, de az ultrahangos doki azt mondta, hogy lehetnének nagyobbak is. Most 15 mm-es mindegyik. Szerintetek van esély arra, hogy legyen ovulációm? Lehet, hogy még korai volt az UH? Szerintetek ilyenkor érdemes mindennap próbálkozni vagy elég minden másnap is. Azt hallottam, hogy a spermiumoknak nem árt, ha minden másnap van együtt az ember. Esetleg tudtok olyan gyógyteát, ami el?segíti a peteérést? Segítsetek a tanácsotokkal légyszi! Most nagyon kétségbe vagyok esve, hogy már megint nem jön össze a baba! Már több, mint 1 évre próbálkozunk! El?re is köszi válaszotokat!

Legjobb válasz: teák: cickafark, palástfû, illetve vannak az aloés cuccok Royal Jelly, Berry, ezek nagyon jók.

teák: cickafark, palástfû, illetve vannak az aloés cuccok Royal Jelly, Berry, ezek nagyon jók.
Agnus castus (barátcserje) tüszõrepedést elõsegítõ . babatervezok.othhona.net shopban rendelhetõ.
Jó kis torna, és óriási orgazmusok! :-))))) Ne essél kétségbe, abból jó nem sülhet ki. Szex, szex, szex!
A kérdező hozzászólása: 3 és 4 cm-eresek, elírtam :)
Igen. De ezek mellett is, ha pozitív a teszt, akkor elsõsorban terhességre kell gyanakodni, majd ha ez ki van zárva, akkor a cisztákra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!