Találatok a következő kifejezésre: Mindjárt megjön van de még egy (7 db)

Mindjárt megjön érzésem van de még egy hét van a nem várt mensiig. Lehetek azért babás?

A h?met nem mérem,mellfeszülés is van de ilyen korán nem szoktak ilyen tünetek jelentkezni.

Legjobb válasz: Szia! Én olvastam errõl,hogy aki kismama úgy érzi mindjárt megjön neki,most én is így éreztem és 7 hetes vagyok, de elsõ jele a mellfeszülés,bimbók érzékenyek.

Szia! Én olvastam errõl, hogy aki kismama úgy érzi mindjárt megjön neki, most én is így éreztem és 7 hetes vagyok, de elsõ jele a mellfeszülés, bimbók érzékenyek.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babócához!Boldog babavárást neked!Azóta is ilyen érzésem van, de félek, h megint megjön.:-(Mikor teszteltél?
Szerintem nyugodtan tesztelj! Szorítok!
nekem is volt mindjárt megjön érzésem a nemvárt mensi napján. nem is kicsi, de se elõtte se utána semmi. most 7. hetes vagyok. szurkolok. tesztelj!!! és írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: Gratula!!!!!! Holnap reggel tesztelek és majd maglátjuk!

Masnak is volt olyan hogy mar egy bo hete mindjart megjon erzese van, de nem jott meg?

20.ciklusnap ota minden nap van mindjart megjon erzesem. Ma vagyok a 27.napon es meg mindig nem jott meg. Menzesz elott nagyon max. 2napig van ilyen, sokszor meg sem erzem elotte, es csak elkezdek verezni. Legutobbi ciklus 25napos volt, elotte 30napra jott meg stressz miatt, akkor volt ilyen hogy 1hete ilyet ereztem es azt hittem terhes vagyok de megjott.

Legjobb válasz: Az nem lehet,hogy terhes voltál de elvetéltél? Nekem csak akkor volt ilyen (kétszer) amikor terhes voltam. Már nemvárt elõtt pár nappal mindjárt megjön érzésem volt,de nem jött meg, nemvárt napján pozitív lett a tesz. Nekem amugy nemvárt napján szokott csak ilyen érzésem lenni és csak addig amíg meg nem jön, utána elmúlik. Másodszorra már furcsa volt,hogy kétnapja mindjárt megjön érzésem volt (nemvárt elõtt 3-4nappal) ,csináltam tesztet nemvárt elõtt 1 nappal és pozitív lett!

Az nem lehet, hogy terhes voltál de elvetéltél? Nekem csak akkor volt ilyen (kétszer) amikor terhes voltam. Már nemvárt elõtt pár nappal mindjárt megjön érzésem volt, de nem jött meg, nemvárt napján pozitív lett a tesz. Nekem amugy nemvárt napján szokott csak ilyen érzésem lenni és csak addig amíg meg nem jön, utána elmúlik. Másodszorra már furcsa volt, hogy kétnapja mindjárt megjön érzésem volt (nemvárt elõtt 3-4nappal) , csináltam tesztet nemvárt elõtt 1 nappal és pozitív lett!
A kérdező hozzászólása: Akkor teszteltem es negativ volt es 30. napon megjott tehat elvileg akkor nem voltam terhes. Most meg nem teszteltem, varok szombatig, akkor lesz a 30.nap.
Igen.szinte minden hónapban ezt érzem.

Menses előtt egy nappal a hőm 37.5 fáj a fejem, derekam és olyan mindjár megjön érzésem van lehetek még terhes? Ja és a mellem kicsit érzékeny de nem jelentős.

Legjobb válasz: A tünetek utalhatnak terhességre és mensire is. Ha holnap nem jön meg, vegyél egy tesztet, valószínûleg már kimutatja a terhességet. Még lehetsz terhes is, de nem biztos. Nálam is ezek voltak egyébként a tünetek, és baba! Drukkolok, majd írd meg, mit lett!

A tünetek utalhatnak terhességre és mensire is. Ha holnap nem jön meg, vegyél egy tesztet, valószínûleg már kimutatja a terhességet. Még lehetsz terhes is, de nem biztos. Nálam is ezek voltak egyébként a tünetek, és baba! Drukkolok, majd írd meg, mit lett!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet(Lily-t)de sajnos negatív lett a hõm még mindíg fennt van hát nem is tudom majd meglátjuk mi lesz.:(

22napra megjöhet? Ma reggel barnáztam egy kicsit meg olyan mindjárt megjön érzésem van, de csak 24-én kéne megjönnie. Akkor ez most mi?

Legjobb válasz: Talán beágyazódási vérzés. De még ne éld bele magad. Várd ki a 24-ét. Szorítok, h baba legyen!

Talán beágyazódási vérzés. De még ne éld bele magad. Várd ki a 24-ét. Szorítok, h baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli gabriel teszt negativ.Nem tudom akkor mi lesz.3 nap reggel barnázok egy kicsit.De csak reggel.
A kérdező hozzászólása: csak papiron vezeten.ma 37, 1 volt, elötte 36.6-36, 8 között ingadozott 10.NAPTÓL
Megmutatnád a görbédet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor kivárok.
A 14 napja fent lévõ hõ még nem indokolja, h hamarabb kell megcsinálni a tesztet. Gondolj bele, h annak is fenn van 14 napig a hõje, aki a 15. napon el kezd mensizni. Ha a hõd felmegy ovu után, az még nem terhességi csak ovus jel. Ettõl függetlenül bíztatóak a jeleid. Tudod, nem hiába mondják, h a türelem rózsát terem. Szorítok, h rózsád legyen :)
A kérdező hozzászólása: Nem hurrogtál le.Nem vagyok türelmetlen de már 14.napja fenn van hõm ezért gondoltam, hogy már kimutatja.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, légy kicsit türelmesebb! Valahogy tereld el a gondolataidat, még akkor is ha nehéz! Majd írd meg mi lett!
Miért vagy ilyen türelmetlen? Nem bírod kivárni a 24-ét? Vegyél egy könyvet és foglald le a gondolataidat! Szerintem még hétfõn is nega lesz, kivéve ha valami csúcsszuper tesztet nem sikerül beszerezned. De miért kell ennyire kapkodni? Van akinek még aznap, mikor megjönne se mutatja ki, csak két nappal késõbb. Ha te volnék én megvárnám a következõ szombatot. De ez én vagyok. Lehet lehurrogni... 14 h km
A kérdező hozzászólása: Hétfõn tesztelek legközelebb, majd megírom mi lesz!
Megjöhet a 22.napra! Ha 24-éig nem jön meg, akkor tesztel.Korábban nem nagyon érdemes, mert azzal tényleg csak magadat idegesíted ha negatív lesz. Sok sikert kívánok!!
Csinálsz még tesztet? Írj majd! :)
A kérdező hozzászólása: Nem , mert a gép nem ismrei fel a telefont.Már próbáltam.
Tudsz róla képet felrakni?
A kérdező hozzászólása: A ma délutáni nagyon-nagyon halvány lett.
Ha fel akarod magad idegesíteni egy negatív teszttel, akkor megcsinálhatod. Ha ma reggel volt barnázás, vagyis valószínûsíthetõen beágyazódás, akkor még a 10-es sem fogja kimutatni neked 3 napig, nemhogy egy 25-ös.
Nekem elõzõ ciklusban volt így...22 napra jött meg, de amúgy 28-32 között szokott.
A kérdező hozzászólása: Köszi, reggel azért csinálok egy tesztet csak az a baj hogy 25-ös
:S
Ez még bármi lehet. Túlságosan figyeled magad. Ilyen korán még nincs jele annak, hogy sikerült vagy sem.
hát akkor tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Megvettem a tesztet, Gábrilet, de nem szeretnék csalódni. Máskor is késett már 3-4 napot, de nem fájt 10 napot elõtte a cicim. Viszont a hõm nem emelkedik :(
Szia! A teszt mond biztosat, sõt még az sem. Várj 1-2 napot, ha nem jön meg tesztelj nyugodtan, és ne foglalkozz a hõddel. Hõemelkedés nem úgy jelentkezik terhesség esetén, hogy mindenképp 37 felett van, ami orvosilag már hõemelkedésnek minõsül, hanem ha például 35, 4 az alaphõd, akkor egy 36-36, 6-ra felmegy terhesség esetén. Persze vannak kirívó példák, ahol nem emelkedik a testhõmérséklet. A testhõ napi pontos méréséhez nagy önfegyelem és türelem szükséges, ezért is csalóka. Szurkolok és várom az eredményed :) :)
Tesztelj nyugodtan, bármi is legyen úgy is kiderül. Egy tesztel semmit se veszítesz. Remélem babás vagy! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok, várok egy-két napot és megcsinálom a tesztet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!