Találatok a következő kifejezésre: Mindig veszekszünk barátommal (19 db)

Mi tévő legyek ha nem bízik bennem a barátom és ezért mindig veszekszünk?

Másfél éve van barátom nagyon szeretem de sehogy sem bírom elnyerni a bizalmát.Semmi okot nem adok neki rá,hogy féltékenykedjen,bizalmatlankodjon.Soha nem csaltam meg és soha nem is tennék ilyet!Nem tudom mi tév? legyek.Nagyon nehéz lenne nélküle az életem de így meg korlátok közt kell éljek szó szerint pórázon.

Legjobb válasz: Az elsõ hozzászóló elmehet a jó büdös francba.Nem minden nõ k..rva... Neked annyit tudnék mondani hogy üljetek le és beszéljétk meg a helyzetet.A féltékenység és az hogy láncra veritek a másikat az a kapcsolat végét eredményezi.Ha adtál okot arra hogy ne bízzon benned akkor viseld a következményét nagyon sok idõ lesz visszanyernie a bizalmát. Ha minden úgy van ahogy mondod akkormeg mondd meg eki hogy ezt így nemtudod folytatni, ez nem kapcsolat.Próbáljon meg változtatni legalább egy picit vagy szakítasz.

Az elsõ hozzászóló elmehet a jó büdös francba.Nem minden nõ k..rva... Neked annyit tudnék mondani hogy üljetek le és beszéljétk meg a helyzetet.A féltékenység és az hogy láncra veritek a másikat az a kapcsolat végét eredményezi.Ha adtál okot arra hogy ne bízzon benned akkor viseld a következményét nagyon sok idõ lesz visszanyernie a bizalmát. Ha minden úgy van ahogy mondod akkormeg mondd meg eki hogy ezt így nemtudod folytatni, ez nem kapcsolat.Próbáljon meg változtatni legalább egy picit vagy szakítasz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. igyekezni fogok jó irányba terelni a dolgokat :)
Megbeszélni nem tudod vele. El kell határoznod, hogy te mire vagy hajlandó a kapcsolatotokért, és mire nem. Közöld vele és tartsd magad szigoruan ahhoz. Ha így elfogad, maradjon, ha nem, mehet. Sajnos nincs más választásod, változni nem fog ( legalábbis jó irányba).
A kérdező hozzászólása: 23:54-es köszönöm a választ.nem fogom hagyni, hogy irányítson. Ezeötccá pe óra?????? szégyeld el magad, hogy ilyet írsz!! EL SE TUDOD KÉPZELNI MENNYIT ÉR EZ A FIÚ!!!!!!
Ezeötccá pe óra.
Szerintem ne hagyd, hogy irányítson. Kelj fel, kapcsold ki a mobilodat, találkozz a legjobb barátnõddel és menjetek el vásárolni. És mond meg neki, hogy elég volt, nem csaltad meg, nincs rá oka, de mostmár neked idõ kell, mert hihetetlen, hogy pattogtat.. MIBE VAN AZ ILYEN PASI?
A kérdező hozzászólása: Ez sem igaz!!
akkor minden pali g*ci...
A kérdező hozzászólása: NEM MINDEN NÕ QVA!!!!!!lehet, hogy neked csak qva ismerõseid vannak és a világban sok a qva de nem kell mindenkit egy kalap alá helyezni, mert igenis vannak normális nõk!!!!!!Lehet, h te csalódtál sok csajban és azért ez a véleményed...de én azért kérek tanácsot, hogy normális épp választ kapjak!!!! 2. válaszoló: köszönöm, hogy írtál:Nagyon nagyon szeretem a barátomat SOHA SOHA SOHA nem adtam okot féltékenységre!én lennék a világ legboldogabb embere ha megoldódna és nem lennék ennyire 'pórázon':S hiába mondom szépen, kicsit nagyobb hangon.Hiába ülök le megbeszélni, mert nem változik:S megígéri és utána semmi minden ugyanúgy megy tovább:( de nem bírnék szakítani megszakadna a szívem mással látni, más karjaiba.bele halnék a tudatba, hogy kiengedtem a karjaim közül:S nagyon jó pasi és rengeteg csajnak bejön úgyhogy akinek van félni valója az inkább én vagyok:S de én tudom türtõztetni magam tudom, hogy szeret és nem csalna meg.de õ ezt miért nem tudja?:( miért? miért miért:( ?
lehet h adtál neki rá régen okot h féltékenykedjen, nem? én se tudok megbízni a barátnõmben valamiért :S de nem korlátozom le
Elsõ válaszoló vagyok. Cáfoljon meg engem egy férfi, itt és most.
Nem nézhet ki olyan jól, hogy ennyit megérjen.
Az emberek hülyék.
a válasz egyszerû.....mivel akit szeretünk azt féltjük a legjobban, az tudja a legnagyobb fájdalmat okozni akit szeretünk, akitõl sose várnánk és egyedül csak a szeretteink bocsájtják meg minden egyes veszekedésünket, hibánkat
Mert mellette már könnyebben el tudja engedni magát az ember, és így az elragadtatásnak is nagyobb az esélye vele szemben, mint egy haverral, akivel mégis kevesebbszer találkozik. Talán... nem tudom pontosan, én nem tudnék veszekedni a barátommal. Azzal nem oldunk meg semmit, akárkivel is tesszük.
Ne irigyeld azt akik nem veszekednek!én ismerek olyan párt ahol mindig csaka lány mondja a magáét a fiu meg csak csendben hallgat megse szólal semmi véleménye nincs magyarul mert Nem érdekli a másik véleménye!
azért mert velük vagy a legtöbbet és elõttük teszel a legnagyobb eséllyel olyat ami nem tetszik nekik
azért, mert általában közös célért dolgoznak és ha valamelyik nem tesz érte, akkor kifelé és elfelé húz a kapcsolatból. ez olyan mint egy tánc és ha nem egyszerre lépnek, akkor galiba támad és oda az egész. ha ki tudnak békülni és nem haragtartóak, akkor utána minden rendben és lehet boldog lenni :)
hát ez normális esetben nem így van, legalábbis nem szabadna így lennie... 19f
A párodat mindenkinél jobban szereted és azért veszekszel vele mert imádod.:) mond el neki hogy imádod és sajnálod.kész ezen nem kell görcsölnöd:)
A kérdező hozzászólása: de irigylem azokat akik nem veszekednek :)
A kérdező hozzászólása: hát igen:(

Mindig veszekszek a barátommal. Mit tegyek? Hogy türtőztessem magam?

Szinte lételemem a vele való veszekedés.. :S Min heti 2x veszekszünk. Ilyenkor általában azt vágom a fejéhez, hogy mennyi csajt megd*gott már, stb :S Egyszer?en feszült vagyok ha nem veszekszek vele.. De ez meg ?t teszi tönkre.

Legjobb válasz: jézusom. te betegesen féltékeny vagy! ne érdekeljen kikkel volt együtt, õk a múlt, te a jelen vagy. gondolj erre. azt írod a tenyerén hordoz, szóval nyílván komolyan a szándékai. ne kergesd el magadtól, mert ezzel azt fogod elérni..

jézusom. te betegesen féltékeny vagy! ne érdekeljen kikkel volt együtt, õk a múlt, te a jelen vagy. gondolj erre. azt írod a tenyerén hordoz, szóval nyílván komolyan a szándékai. ne kergesd el magadtól, mert ezzel azt fogod elérni..
A kérdező hozzászólása: ezaz, hogy nem tudom. Csak érzem, hogy kell.. Be kell szólnom neki valamit, a fejéhez kell vágnom, hogy mennyi csajjal volt, és hogy én nem számítok neki.. :S Fogalmam sincs, miért teszem..
Hát babám te egy nagyon [email protected] [email protected] vagy! Gondolj már bele te észlény, hogy akár mennyi csajba tette már bele ezen NEM!!!! tud változtatni!Ha szûz volna csóri csávó te még akkor is féltékeny lennél.Ha másra nem a srác kezére mert hányszor verte már ki vele. TE BETEG VAGY!!!!!!És remélem a srác ezt belátja és úgy kirúg, hogy a lábad sem éri a földet!
Pfujj, te mekkora egy undorító ember vagy. Feszült vagy ha nem veszekszel vele? :DDDD Hagyd ott, jobb lesz neki nélküled.
Te azt hiszed, hogy csak a te pasidnak volt annyi csaja? Már nem azért, de szerinted mire valók a fõiskolás évek?! Hogy a pasik kibulizzák, meg kitombolják magukat. Az én páromnak is volt 2 ilyen éve elõttem. Tudom, hogy voltak dolgai, de eszem ágában sincs megkérdezni, hány nõvel volt vagy miket csinált.Hisz még nem is ismertem. Nah, meg a másik, hogy úriember nem beszél..Nem is értem minek mondta el neked. Szerintem neked nem õ az igazi az fíx. Bizalom nélkül nincs értelme egy kapcsolatnak. MEg, hogy nem õ hiányzik hanem a veszekedés. elég érdekes. Szerintem minél elõbb szakíts vele, hogy legyen esélye egy normális kapcsolatra, vagy, hogy legalább a 100, meglegyen ne csak 60!:D
Egyetértek az elõzõvel, bizalom nélkül nincs értelme egy kapcsolatnak. Ez egy kissé éretlen kapcsolat, ahol jólesik az önkínzás és a másik kínzása, és ez tûnik odaadásnak és szerelemnek. Lehet az is, csak nem az igazi így, kicsináljátok egymást. De ha a kérdést feltetted, már jó úton jársz. Elcsépelt, de ha szeretsz valkit, és fontos számodra, akkor olyannak szereted, amilyen. Lehet, nem is lett volna hatással rád, ha nem lett volna elõtted annyi nõvel és nem szerez tapasztalatot. Igaz, én már idõsebb vagyok, de engem ha aggaszt valami, az nem a múlt, hanem a jövõ. Nem érdekel, mi volt elõttem, csak az, hogy legyen még elég idõnk egymásra, minél több, és nem mások miatt kell félni (mert ez szimpla önbizalomhiányból ered az esetek többségében), hanem hogy ne legyen beteg, akit szeretsz, ne érje baleset meg ilyenek.
már nem azért de a legtöbb embernek igenis volt kapcsolata mielõtt megismeri a nagy Õ-t és ha ez nem lenne akkor nem lenne elég jó az ágyban konfliktusok lennének, mert igenis a szerelmi élet nagyon fontos a kapcsolatban, amúgy te neked õ az elsõ kapcsolatod?mert még ha szûz is vagy õ meg azzal vághatna vissza, hogy te meg sok emberrel randiztál vagyis egy [email protected] vagy:P:D hüly e embernek hülyeséget kell válaszolni:D
Önbizalomhiány.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:18 Ott a pont!!!
Jesszus, mintha az exemet hallanám, õ is folyamatosan azzal b*szogatott hogy hány fickóval voltam elõtte, meg kivel mit csináltam, és hányszor és miért. Én hülye még a kapcsolatunk elején elmeséltem, mert egészen addig egy kapcsolatomnál se volt problémázás az exeken. Na meg fõ a bizalom, meg megnyílni a másik elõtt, stb. Úgyhogy a pasi elég gyorsan expasivá avanzsált:) Azt hittem ilyen beteg emberek csak a filmekben léteznek... Hát nem. És mostmár látom hogy ráadásul több is van belõletek. Félelmetes. Kezeltesd magad. De tényleg.
Erre akkor lenne okod, ha a kapcsolatotok alatt történt volna meg. A srác nem a tulajdonod, hanem egy ember, akinek volt elõtted is élete. Ha nem akarod elmarni magad mellõl ezzel a hülyegyerekes óvodás dedó stílussal, akkor jobban teszed, ha visszább veszel magadból egy kicsit. Én tuti, hogy már rég lepattintottalak volna.
vedd úgy azt a 60 lányt, hogy tapasztalatszerzés-ek voltak, hogy most nálad tudja a dolgát (20 évesen kissé kétlem, hogy több mint 60 lányban járt, ahhoz igazi Addonis kell legyen)
Most meg veled van! Te nem feküdtél le elõtte senkivel? Örülj, hogy ilyen "tanult", rutinos embered van.
mi a veszekedés kiváltó oka?
Mert nem szereted igazán.
A kérdező hozzászólása: De szeretem, vele szeretnék lenni késõbb is, õ is imád, a tenyerén hordoz.. Annyira bánt, hogy annyi csajjal feküdt le, de utálom ezt benne...
Hát te hülye vagy... Kicsit gondolkozzál már el, hogy ha a párodat ez bántja, akkor minek is csinálod... ha szereted és vele szeretnél még maradni akkor parancsoljál már magadnak és álld meg hogy beszólsz neki... A másik meg hogy mi közöd ahhoz hogy eddig hány csajt dugott meg? Melletted tette? Mert akkor megértem, hogy így viselkedsz. De ha nem, hanem elötted voltak barátnõi... hát istenem... ez van... Semmi közöd hozzá.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg van közöm ahhoz, hogy õ hány csajba dugta már be..
Nyilván, mert szerette õket. Most meg téged szeret. Ne legyél már ilyen, mert elõbb-utóbb megunja, aztán lelép. Miovel bizonyítsa, hogy szeret? Biztos a lelkét odaadná neked. Istenem.Inkább örülnél, hogy valaki ennyire szeret. Ha máskor ilyen van, számolj el 10-ig, mielõtt másokat megbántasz.
A kérdező hozzászólása: Nem szerette õket, csak lefeküdtek. Több, mint 60 csajjal vlt.
neked õ volt az elsõ? mindenben? sztem is a múlttal nincs amiért foglalkozz, abba beleszólásod nincs, ugyanúgy ahogy neki sincs beleszólása, hogy te kivel mikor mit csináltál mielõtt összejöttetek
Hát az elsõ lépés, az, hogy húzol egy vonalat, hogy kész mától nem és nem érdekel mi volt tegnap vagy a múlthéten. Második lépés, hogy megtanulsz elszámolni magadban csendben 20 ig anélkül, hogy ezt a másikkal éreztetnéd. Harmadik lépés: Megtanulod ezt a mondatod a feszült szituációkban kimodani : Neked ebben teljesen igazad van. Negyedik lépés, megtanulsz változatosan bocsánatot kérni akkor is ha amúgy meggyõzõdésed, hogy neked van igazad. Ha mindezek megvannak, nem fogtok többé veszekedni.


Mindig veszekszünk a barátommal szerinte miattam .. mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld meg higgadtabban kezelni a helyzeteket, nálunk is én drámázok többet, nagyon apró dolgok miatt. Próbálj meg nem megsértõdni dolgokon, bár nem tudom, konkrétan, miért szoktatok veszekedni, de nálunk kb emiatt szoktak problémák lenni.

Próbáld meg higgadtabban kezelni a helyzeteket, nálunk is én drámázok többet, nagyon apró dolgok miatt. Próbálj meg nem megsértõdni dolgokon, bár nem tudom, konkrétan, miért szoktatok veszekedni, de nálunk kb emiatt szoktak problémák lenni.
Vagyis valami neked nem tetszik es ezt kicsit hevesebben elmondod neki? Es EZ nem tetszik neki, eszerint mondja azt h TE vagy aki miatt. Neked meg nem tetszik, h tesz dolgokat, es azert veszekedsz igaz? En igy voltam a baratommal 1 ev 4 honapig, amikor azt mondta h eleg a veszekedesbol akar szakitani. S ekkor raebredtem, kikeszitette ot az h nekem szuksegem volt dolgokra es folyton megakartam valtoztatni, es ezert veszekedtem, mert szep szoert sem tette meg, engem meg kikeszitett h nem tett meg semmit, akarmilyen formaban kertem. En annyit ajalnaek h egyaltalan ne veszekedj, mert elobb utobb megunja, s latod mi lehet a vege. En boldog vagyok most a parommal, mert elfogadtam ugy ahogy van es higgadtan beszelek meg vele mindent, ami meg nem tetszik a szemebe mondom, nem varom h o magatol jojjon ra.Rengeteg turelem kell hozza, de megeri, mertb jobb lesz a kapcsolatod tole. nekem bevalt:) Hidd el ez mukodik.
Igen, az elottem szolonak nagyon igaza van. Sajnos nem konnyu sokszor szot ertenunk a parunkkal - bar en a szerencses kategoriaba tartozom - es bizony meg kell tanulni olykor hallgatni, oszinten higgadtan beszelni es oszinten szembe megmondani ha valami nem tetszik. En pl. az elozo kapcsolatomban elkovettem ugyanezt a hibat. Az ex mindig engem okolt - igy utolag persze arra is rajottem, hogy o mindenkit okolt magan kivul... Megtanultam megdicserni ha kimos a kedvesem megha kilocsolta a mososzer nagy reszet is, befogni a szamat ha segiteni akart es inkabb elcseszte minthogy elore vitte a dolgokat es nemtetszest kifejezni normalisan ha ugy hozza a sors. Nem lehet csak egy a hibas es ezt jo lenne, ha a fejebe vesne mindenki.
A kérdező hozzászólása: igazából az a baj hogy mondok neki valami kis apróságot és õ kapja fel a vizet és félreérti amit mondok neki. nem találkozunk minden nap egy héten mert távol lakunk egymástól.lehet hogy emiatt vannak a veszekedések. Valamit kellene tennem azért hogy legalább én ne vegyem fel annyira és ne kezdjek el veszekedni!

A barátommal több mint 2 hónapja folyamatosan veszekszünk. Lehet azért mert mindig együtt vagyunk, minden nap?

Ha igen,hogy mondjam meg neki h kevesebbet legyünk együtt? 1suliba is járunk minden szünetben találkozunk. 8 hónapja vagyunk együtt. a hülyeségeken is összeveszünk...

Legjobb válasz: suliba ne legyetek együtt, gondolom vannak barátaitok az osztályban... és találkozzatok sulin kívül max 1x 1 héten.. mondd meg neki, hogy szerinted ez jót fog tenni

suliba ne legyetek együtt, gondolom vannak barátaitok az osztályban... és találkozzatok sulin kívül max 1x 1 héten.. mondd meg neki, hogy szerinted ez jót fog tenni
Múltkor volt egy interjú az egyik forma egyes XY nevû verzenyzõvel és õ azt mondta, hogy azért marhajó a kapcsolata a csapattársával, mert a magánéletben nem tartják a kapcsolatot. Csak és kizárólag a pályán és a körül találkoznak egymással, csak itt tudnak beszélgetni, így a magánéletük nincs kihatással arra, hogy hogyan beszélnek egymáshoz. (XY persze nem buzeráns, csupán a csapattársi viszonyról van szó) Lehet, hogy ez fordítva is igaz. ha rossz napod van a suliban, mert szivatnak a tanárok nyilván máshogy szólsz a barátodhoz/barátnõdhöz mintha telekapkodnád magad ötösökkel. Nem azt mondom, hogy suliban ne találkozzatok mert ha szeretitek egymást ez kivitelezhetetlen, de szerintem próbáljátok meg átbeszélni a dolgot. Nem tudom meddig jártok még egy suliba de lehet, hogy érdemes lenne addig hanyagolnotok és majd utána folytatni (tudom, ez is elég nehezen kivitelezhetõ).

Barátom mindig félreérti amit mondok, így állandóan veszekszünk, tiszteletlenül beszél velem. Mit csináljak?

Gyakran fenyeget?zik szakítással, egyszer dobott is, de újból összejöttük. Úgy érzem nem becsüli meg hogy én mennyire szeretem ?t.:S Másfél éves kapcsolat, els? pérkapcsolata mindkett?nknek. Én 16 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: szerintem szakíts vele. mert az elmúlt 2- hónapba én is csak veszekdtem szinte a barátommal, és minden szavamat kiforgatja. igaz mi csak fél éve vagyunk együtt, és épp szünetet tartunk, de tudom, hogy nem fogunk már összejönni, mert én már nem vagyok belé szerelmes. szeretem, de már nem úgy, mint kellene. de mondom, ha szakítasz vele, avgy rájön, hogy mit veszített veled, vagy elfogadja, és akkor talán te is nyugodtabb leszel

szerintem szakíts vele. mert az elmúlt 2- hónapba én is csak veszekdtem szinte a barátommal, és minden szavamat kiforgatja. igaz mi csak fél éve vagyunk együtt, és épp szünetet tartunk, de tudom, hogy nem fogunk már összejönni, mert én már nem vagyok belé szerelmes. szeretem, de már nem úgy, mint kellene. de mondom, ha szakítasz vele, avgy rájön, hogy mit veszített veled, vagy elfogadja, és akkor talán te is nyugodtabb leszel
b*szd pofán hogy tudja hol a helye...egyébként meg sztem dobd a francba.miért ölnéd az idõdet egy szar kapcsolatba 16 évesen ha lehet jobb is.most kéne buliznod pasiznod nem egy gyökérrel szórakozni...
A kérdező hozzászólása: Nem a problémához, hanem a személyhez ragaszkodom, aki a problémák okozója. Nem ugyan az :)
Ezt úgy mondják ragaszkodsz a problémához! Fáj neked és szenvedsz is a kapcsolatban, de ragaszkodsz is ehhez a szenvedéshez. Valamiért erre van szükséged, még ha ezt te nem is így éled meg, de ilyen visszajelzést tudunk kívülrõl adni. Hiszen mások ilyenkor már rég szakítanak. Ez a személyiségfejlõdésed része, neked kell rájönnöd jó vagy rossz-e így? Mert végül is nekünk mindegy, csak a körülötted élõket fogod vele terhelni. ..és így egy egész életet le lehet majd élni.
abszolút éretlen a srác és nem tudja kezelni a nõket. sztem ha még1szer vmi hülyeség miatt hisztizik, akko dobjad a francba, nem éri meg miatta parázni, hiába az elsõ kapcsolatod. 20f
A kérdező hozzászólása: Volt, hogy nem foglalkozott velem, és a barátaimmal se tudtam találkozni, padlóra kerültem, és emiatt hülyeséget mondtam neki, ami nagyon megütötte és a mai napig ezt emlegeti, pedig több mint 1 éve volt.:S Ez volt az elsõ hibám. Azóta mindig én vagyok a "bûnös" :S
Ha mindent állandóan félreért, akkor lehet valami rejtett sérelme, amit azonnal mindenre képes ráhúzni. Mit tettél vele?! De lehet, hogy nem te voltál. :)
Ez sajnos csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Fontolgatom a szakíást, csak atól tartok, hogy végleges lenne. Ráadásul azt veszem észre hogy már jobban szeretem mint a kapcsolatunk elején...napról napra jobban, és õ szerintem pont ellenkezõleg.:S Olyan rosszul érzem magam emiatt.:S Köszi a választ!
Nem szeret, nem érdemel meg, ezért ne is könyörögd magad vissza hozzá, szakíts.. majd találsz egy jobbat. :)
Problémák úgy magukban nem nagyon keringenek.... emberek vannak akik örömet vagy bajt okoznak egymásnak. Rajtunk múlik, melyiket kapjuk ki magunknak, melyiket választjuk, melyikhez ragaszkodunk.....de ezt mindig valakihez köthetõ. Lehetsz életed fõszereplõje, de mindig lehetsz áldozat is.

11 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és mostanság veszekszünk. és nincs valami jó ötletetek amivel meglephetném? Bár már kb. minden oké közöttünk, mert összeveszünk és rá pár órára már minden oké 16/L

Legjobb válasz: A vita nem feltétlenül rossz jel. Csak jelzi, hogy elmúlt az az idõszak amikor mindent és minden helyzetben elnézel a másiknak. Félre ne érts, nem az érzés kopik, sõt! Most jön az az idõszak amikor a másikat a hibáival együtt kezded megismerni és remélhetõleg elfogadni. Innentõl erõsödhet igazán egy kapcsolat. Látod, téged sem ráz meg, hiszen azon töröd a fejed mivel lepjed meg! Lesznek nehéz beszélgetések, de ha mindketten akarjátok és felismeritek ezt a helyzetet akkor Sokkal erõsebben kerülhettek ki belõle. Viták nélkül nem mûködik egy kapcsolat hiszen éppen ez jelzi azt, hogy két egyenértékû ember ütközteti a véleményét. Ha sosincs ilyen, akkor az egyik ember mindig aláveti magát a másik akaratának és ez még akkor sem szerencsés hosszú távon, ha a békesség kedvéért teszi! Az már a temperamentumotoktól függ, hogy milyen formában (és hangerõvel)történik a véleménycsere. :-) Még valami. Ha valamivel komolyan megbántott a párod és õ ezt esetleg nem veszi észre, akkor ne várj azzal, hogy elmondod neki mert ha sokáig rágódsz, az megmérgezhet mindent. És fordítva, ha te érzed úgy, hogy megbántottad de õ ezt nem mondja, akkor ne szégyellj bocsánatot kérni tõle. Hiszen nem szándékosan tetted és szereted! Meglepetés. Fogas kérdés. Teljesen igaz, hogy nem a pénz számít. DE! Millió olyan helyzet van amikor szükséges. Te ismered õt. Indulj ki abból mit szeret? Te mit adnál neki szíved szerint? Valahogy próbáld meg közelíteni egymáshoz a kettõt. Esetleg süss, fõzz neki valamit amit szeret ha eddig nem tetted meg. Egy kirándulás sem mindig költséges, talán van a környéken olyan hely amit még nem fedeztetek fel. Sok sikert! :-)

A vita nem feltétlenül rossz jel. Csak jelzi, hogy elmúlt az az idõszak amikor mindent és minden helyzetben elnézel a másiknak. Félre ne érts, nem az érzés kopik, sõt! Most jön az az idõszak amikor a másikat a hibáival együtt kezded megismerni és remélhetõleg elfogadni. Innentõl erõsödhet igazán egy kapcsolat. Látod, téged sem ráz meg, hiszen azon töröd a fejed mivel lepjed meg! Lesznek nehéz beszélgetések, de ha mindketten akarjátok és felismeritek ezt a helyzetet akkor Sokkal erõsebben kerülhettek ki belõle. Viták nélkül nem mûködik egy kapcsolat hiszen éppen ez jelzi azt, hogy két egyenértékû ember ütközteti a véleményét. Ha sosincs ilyen, akkor az egyik ember mindig aláveti magát a másik akaratának és ez még akkor sem szerencsés hosszú távon, ha a békesség kedvéért teszi! Az már a temperamentumotoktól függ, hogy milyen formában (és hangerõvel)történik a véleménycsere. :-) Még valami. Ha valamivel komolyan megbántott a párod és õ ezt esetleg nem veszi észre, akkor ne várj azzal, hogy elmondod neki mert ha sokáig rágódsz, az megmérgezhet mindent. És fordítva, ha te érzed úgy, hogy megbántottad de õ ezt nem mondja, akkor ne szégyellj bocsánatot kérni tõle. Hiszen nem szándékosan tetted és szereted! Meglepetés. Fogas kérdés. Teljesen igaz, hogy nem a pénz számít. DE! Millió olyan helyzet van amikor szükséges. Te ismered õt. Indulj ki abból mit szeret? Te mit adnál neki szíved szerint? Valahogy próbáld meg közelíteni egymáshoz a kettõt. Esetleg süss, fõzz neki valamit amit szeret ha eddig nem tetted meg. Egy kirándulás sem mindig költséges, talán van a környéken olyan hely amit még nem fedeztetek fel. Sok sikert! :-)
A kérdező hozzászólása: Hát igazad van, és azt hiszem, tudom mit adok majd neki. Köszönöm szépen. :)

A barátommal minden nap veszekszünk. (lent)?

A barátommal minden nap veszekszünk,mert én féltékeny vagyok,? meg miután felidegesíti magát ezen,elkezd sértegetni,hogy én hülye vagyok,és én erre visszavágok ugyanúgy sértegetem,és a végén odáig fajul hogy ha ittlenne mellettem akkor megütném,de csak msnen veszekszünk és megütni sem akarom. nem tudom mit tegyek. =( Az a baj,hogy nemtudok megbízni benne,mert egyik nap lelépett msn-r?l és mondta hogy 1 óra és jön,énmeg vártam erre kiderült hogy a haverjai elrángatták bulizni..nekem persze egyb?l a féltékenységem el?jött.. és akkor megint jött a balhé.. És rosszul is esett,hogy elment énmeg vártam hogy jön vissza mert megigérte=( Nemtudom mit csináljak.. szeretem és nemakarok szakítani vele.. szerintetek mit tegyek?

Legjobb válasz: Normálisan kell vele elbeszélgetni a történtekrõr ill. felvilágosítani a lehetséges következményekrõl mint pl.: egy szakítás.

Normálisan kell vele elbeszélgetni a történtekrõr ill. felvilágosítani a lehetséges következményekrõl mint pl.: egy szakítás.
Errõl rengeteget lehetne beszélni.. sajnos ugy van h egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szereti a másikat! Ha neki is fontos lennél akkor biztos megtett volna annyit h szol h ne várj rá, és nem pedig szo nélkül elmegy bulizni.. sok ember van aki csak saját magára gondol, ezt utálom a legjobban! Aki pedig szereti és tényleg ott van mellette azt le se szarja.. saját tapasztalat! F25
Ha féltékeny vagy van alapja egyáltalán ?

Mostanában szinte minden nap veszekszünk a barátommal. Hogyan lehet rendbe hozni egy ilyen kapcsolatot? 17/l

Durva dolgokat vágunk egymás fejéhez, a pokolba küldjük egymást, mégis érezzük hogy összetartozunk és nem akarunk egymás nélkül magányosan élni. És büszke vagyok, hogy én lehetek a barátnője mert eddig mindig tökéleteske kényeske barátnői voltak, így most én is olyannak érezhetem magam.

Legjobb válasz: szeretetr**banc vagy, nem szerelmes

szeretetr**banc vagy, nem szerelmes
Drágám, te egy szeretetkúúrva vagy. A pasid meg egy önzõ papucs. Le kell mondanotok sok dologról a másik kedvéért, de önként! Ez az áldozat jót tesz a kapcsolatnak.
Ez a se veled, se nélküled állapot ebben a korban csak azzal orvosolható, hogy maradtok barátok. De csak azok.
Ha már 17 évesen durva dolgokat vágtok egymás fejéhez, akkor vagy tényleg nem szeretitek egymást, vagy degeneráltak vagytok. De inkább az elsõ. Normális ember nem vág durva dolgokat annak a fejéhez akit szeret, inkább kussol ;)
Mi az ok? Távolság?
A kérdező hozzászólása: r..anc meg k..va a muterotok
Sajnos te vagy az a leírtak alapján. Tudom fáj, de barátkozz meg vele. De akkor legyen szeretet-prostituált, ha így végre elfogadod.

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Kb 3 hete mindenen felkapja a vizet és bunkózik. Szinte minden 2. nap veszekszünk. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szakíts! Ennél csak rosszabb lesz. Saját bõröm tapasztaltam. Szóval ha jót akarsz, akkor tudod, hogy mit kell tenni. Hiába a szép szavak.... 22L

Szakíts! Ennél csak rosszabb lesz. Saját bõröm tapasztaltam. Szóval ha jót akarsz, akkor tudod, hogy mit kell tenni. Hiába a szép szavak.... 22L
próbáld megbeszélni vele mi a baja, ha erre is felkapja a vizet dobd azt csá
Már semmit, mert már úgyis megcsalt. Így próbál leépíteni. Ami valljuk be elég bunkó módszer.
Vagy csak most jött ki az igazi személyisége. 4 hónapig tudta türtõztetni magát, ez ezentúl már mindig ilyen lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!