Találatok a következő kifejezésre: Mindig van folyás (446 db)

Normális a folyás? Már amióta menstruálok mindig van folyásom, legjobban a spermához tudnám hasonlitani. Járok nőgyógyászhoz és nincs semmi bajom. Másnak is van ilyen? L/20

Legjobb válasz: Persze, kábé minden második nõnek folyamatosan van áttetszõ ( fehérnek mondják ) folyása, ami teljesen természetes, és normális. ( Nekem is van, és mindig is volt. ) Használj tisztasági betétet - ezek ugye pont erre vannak. 17/L

Persze, kábé minden második nõnek folyamatosan van áttetszõ ( fehérnek mondják ) folyása, ami teljesen természetes, és normális. ( Nekem is van, és mindig is volt. ) Használj tisztasági betétet - ezek ugye pont erre vannak. 17/L
Persze hogy normális.Vagy a nõgyógyász mást mond h tõlünk kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Csak kiváncsi vagyok, hogy másnak is van e azért kérdezem.
Ha nem kellemetlen szagú a folyás és nincs semmi tüneted, akkor nem kell aggódnod, mert ez normális fehérfolyás ami a klimaxig tart.

Már 2 honapja szültem, de még mindig van folyásom.6 hetes kontrol rendben van, mikorra mulik el? Vagy már igy marad?

Legjobb válasz: Ha a hathetes kontrollon rendben voltál, akkor valószínûleg az a probléma, hogy túlhajtod magad. Vedd komolyan, hogy nem emelsz hûtõszekrényt meg babakocsit gyerekestül és bevásárlószatyrostul, illetve ez még nem az ideje semmilyen komolyabb tornának, fogyókúrának, kocogásnak, házfelújításnak és sorolhatnám. Összefoglalva: ha a folyás nem múlik, akkor pihenj többet. Ha újabb két múlva nincs változás (hathetes kontroll után négy héttel), menj vissza az orvosodhoz.

Ha a hathetes kontrollon rendben voltál, akkor valószínûleg az a probléma, hogy túlhajtod magad. Vedd komolyan, hogy nem emelsz hûtõszekrényt meg babakocsit gyerekestül és bevásárlószatyrostul, illetve ez még nem az ideje semmilyen komolyabb tornának, fogyókúrának, kocogásnak, házfelújításnak és sorolhatnám. Összefoglalva: ha a folyás nem múlik, akkor pihenj többet. Ha újabb két múlva nincs változás (hathetes kontroll után négy héttel), menj vissza az orvosodhoz.

Mindig van folyásom, viszont teljesn átlagos, nem szúr, em fáj semmi. Ez normáis? (bővebben lent! )

az van, hogy mindig van folyásom, néha alig észrevehető, néha meg több. Mielőtt megjön, azeléőtti 2 napon vagyok "száraz". Olvastam már hasonló esetről. Akkor ez normális?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. Ez a folyás tisztítja a hüvelyed.

Ez teljesen normális. Ez a folyás tisztítja a hüvelyed.
Stressz, ovuláció, nemi vágy, irritáció fokozza a folyás mennyiségét. Illetve valamikor olvastam, hogy azok a nõk, akik rögtön a fogamzásgátló abbahagyása után fogannak, hajlamosabbak a sok folyásra.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
a nõk 99%-nak van szinte naponta mivel ez a hüvely tisztulásos folyamatának része. Nekem csak a mensi utáni pár napban nincs a ciklus többi részén van különbözõ állagú attól függõen hol tartok épp a ciklusban.

Mindig van folyásom. Valami házi praktika, ami megszüntetné? (bővebben lent)

Sziasztok!

Legjobb válasz: Sárgás folyás, sajnos tényleg lehet fertõzés. Nem viszket, vagy csíp a puncid?

Sárgás folyás, sajnos tényleg lehet fertõzés. Nem viszket, vagy csíp a puncid?
A kérdező hozzászólása: Nem! Egyáltalán! Nem viszket, nem ég, meg semmi...:(

Baj, ha még mindig van folyásom?

5 hetes a kislányom, jöv? héten, csütörtökön kell mennem a 6 hetes kontrollra. Viszont még mindig van folyásom. Igaz, nem sok, halvány rózsaszín, de mégiscsak van még. Nem kellett volna már elmúlnia? Az orvos így is meg fog vizsgálni, ha nem múlik el addig sem?

Legjobb válasz: nekm mind akét láyom után a 6. héten múlt el

nekm mind akét láyom után a 6. héten múlt el
Nekem most 2 hónaposan is van, kevéske. 6 hetes kontrollon barnás volt, mondtam a dokinak, nem mondta hogy baj, és meg is vizsgált.
nekem is 5 hetes a lányom és még nekem is van folyásom nem kell megijedni . mostmár egyre kevesebb lesz és a szine is kezd majd kivilágosodni és teljesen el fog mulni.

Lehetséges, ha a hüvelygombám kezelése után még mindig van folyásom?

Legjobb válasz: Voltál vele nõgyógyásznál? Lehet, hogy nem gombád van, hanem más, baktérium okozta fertõzésed. Szerintem mindenféleképpen nézze meg egy doki. Ha voltál már nála, akkor érdemes még egyszer megnézetni.

Voltál vele nõgyógyásznál? Lehet, hogy nem gombád van, hanem más, baktérium okozta fertõzésed. Szerintem mindenféleképpen nézze meg egy doki. Ha voltál már nála, akkor érdemes még egyszer megnézetni.
akkor csak enyhülhetett a gombád, menj dokihoz, további kezelés kell, míg újra normális nem lesz.
sajnos, lehetséges én is így jártam még kellett antibiotikum is a kezelés után

Normális, ha a hüvelygombámat Canesten Combival kezeltem és a kezelés után még mindig van folyásom?

1 hete jött el?. Viszketett és sok volt a folyásom, szeméremajkaim pedig vörösek voltak. Vettem rá Canesten Combit, a 3 kúp pedig nem volt bel?le elég és így vettem még egy adagot. így már segített. Most már nem viszketek, semmilyen panaszt nem érzek, viszont még mindig van enyhe fehéres, kissé túrós folyásom. A kezelést 3 napja hagytam abba. Lehetséges, hogy még a kúp ürül ki bel?lem? Még mindig? Mondom más panaszom nincs. A canesten után mondjuk használtam Génia 92 kúpot a hüvelyflórám egyensúlyának a helyreállítására, vagy esetleg amiatt lenne? Remélem tud valaki segíteni, aki hasonló panaszokat már átélt!

Legjobb válasz: Menj el dokihoz! Az a biztos. Nehogy késõbb nagyobb baj legyen.

Menj el dokihoz! Az a biztos. Nehogy késõbb nagyobb baj legyen.
szia! Én is azt ajánlom hogy menj dokihoz mert lehet hogy nem gomba hanem baktérium okozza a folyást! ezt minél elõbb ki kell kezelni mert ha halogatod rosszabb is lehet.Pl.: át terjedhet a petefészekre is ami már súlyos gyulladást okoz. általában a gomba okoz ilyen panaszokat. Ha segített a canesten de nem eléggé, akkor valami erõsebbet fognak föl írni. szerintem nem a gyógyszer folyik hanem folyásod van mert a tabletta az kb.:2 nap és kiürül.nem hinném h a génia 92 lenne a hibás. ajánlom a dokit! õ megálapítja h mi a gond és fölírja azt a gyógyszert amire szükséged van és legalább meggyógyulsz. JAVULÁST ÉS SEMMI PÁNIK!

Normális, hogy szülés után 2, 5 hónappal még mindig van folyásom?

2,5 hónapja szültem hüvelyi úton. A vérzésem kb. 4 hét alatt elmúlt, de a 7. hét körül folyásom lett, ami azóta is tart, hol több, hol kevesebb mennyiségben. Nem viszketek, nem fáj semmim. Volt valakinek ilyen? Menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Ha szoptatol akkor igen! Én 3 hétíg tudtam szoptatni és 1 hónapíg tartott!

Ha szoptatol akkor igen! Én 3 hétíg tudtam szoptatni és 1 hónapíg tartott!

Miért van folyásom a tablettáktól? Már a harmadik fajtát szedem és a normálisnál több folyásom van. A dokim már vagy 4 féle kúpot, krémet írt fel, de mindig visszajön. A nőgyógyász szerint ez a tabi miatt van. Most akkor hagyjam abba a szedését?

Legjobb válasz: Ha tényleg a tabi miatt van akkor fordulj másféle fogamzásgátló módszerhez. Például ott van a fogamzásgátló injekció, az szinte ugyanolyan biztonsággal véd mint a tabletta, és talán a folyás is elmúlik.

Ha tényleg a tabi miatt van akkor fordulj másféle fogamzásgátló módszerhez. Például ott van a fogamzásgátló injekció, az szinte ugyanolyan biztonsággal véd mint a tabletta, és talán a folyás is elmúlik.

Normális ha menstruálok és még mindig fehér folyásom van?

12/L

Legjobb válasz: Fehér folyásod mindig a változó korig mindig is lesz, nem függ a menstruációtól, ugyanis ez a folyás a hüvely védelmét szolgálja a kiszáradástól, fertõzésektõl. A szagára, állagára és színére mindig figyelni kell, akkor egészségesen ha fehér, krémes állagú és a szaga kissé savanykás! Tehát.. normális, igen. :) 25/L

Fehér folyásod mindig a változó korig mindig is lesz, nem függ a menstruációtól, ugyanis ez a folyás a hüvely védelmét szolgálja a kiszáradástól, fertõzésektõl. A szagára, állagára és színére mindig figyelni kell, akkor egészségesen ha fehér, krémes állagú és a szaga kissé savanykás! Tehát.. normális, igen. :) 25/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!