Találatok a következő kifejezésre: Mindig találkoztunk is a (22 db)

Mindig találkoztunk hétvégén is a barátommal, de most már harmadik hete nem ér rám, mert a haverjai átmennek hozzá, és egy filmet csinálnak médiára. Mit tehetnék?

A szombat mindig a mienk volt,és annyira rossz,hogy úgy érzem, már nem vagyok neki fontos annyira. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Szia. Hát én is ilyesmi helyzetben vagyok. Régebben sokkal többet tudtunk találkozni a barátommal de mostanában picit elõre kerültek neki a haverok is. Egy pár hete mi is csak hétvégén tudunk találkozni mert hétköznap elég sokáig dolgozik én meg másnap reggel kelek. Még hétvégén sem vagyunk együtt mindig van mikor szombaton egyáltalán nem látom mert a haverjaival van csak vasárnap de akkor sem sokáig. Én is kérdeztem már tõle, hogy miért ilyen fontosak a haverok de azt mondta hogy néha neki is jár egy kis kikapcsolódás. Igaza van és én meg is értem lassan kezdek én is beletörõdni csak hát elég rossz. De ha tudod, hogy szeret téged (mert én tudom , hogy szeret engem) és ha nincs közöttetek valamilyen más probléma akkor ülj le vele beszélgetni és mondd el neki mi bánt. Már számtalanszor mondtam neki, hogy örülnék ha többet lenne velem és az utóbbi idõben picit meg is orrolt rám mert mondta nekem, hogy szeret de néha a haverok is kellenek. Bár ez a 3 hét tényleg sok de a férfiak nem úgy vannak összerakva mint mi. Ezt már tapasztaltam a volt barátomnak is fontosak voltak valamilyen szinten a haverok míg mi lányok szinte lemondanánk a haverokról (legalábbis én így tapasztalom a barátnõimen is) a pasiknak azért fontosabbak a haverok.

Szia. Hát én is ilyesmi helyzetben vagyok. Régebben sokkal többet tudtunk találkozni a barátommal de mostanában picit elõre kerültek neki a haverok is. Egy pár hete mi is csak hétvégén tudunk találkozni mert hétköznap elég sokáig dolgozik én meg másnap reggel kelek. Még hétvégén sem vagyunk együtt mindig van mikor szombaton egyáltalán nem látom mert a haverjaival van csak vasárnap de akkor sem sokáig. Én is kérdeztem már tõle, hogy miért ilyen fontosak a haverok de azt mondta hogy néha neki is jár egy kis kikapcsolódás. Igaza van és én meg is értem lassan kezdek én is beletörõdni csak hát elég rossz. De ha tudod, hogy szeret téged (mert én tudom , hogy szeret engem) és ha nincs közöttetek valamilyen más probléma akkor ülj le vele beszélgetni és mondd el neki mi bánt. Már számtalanszor mondtam neki, hogy örülnék ha többet lenne velem és az utóbbi idõben picit meg is orrolt rám mert mondta nekem, hogy szeret de néha a haverok is kellenek. Bár ez a 3 hét tényleg sok de a férfiak nem úgy vannak összerakva mint mi. Ezt már tapasztaltam a volt barátomnak is fontosak voltak valamilyen szinten a haverok míg mi lányok szinte lemondanánk a haverokról (legalábbis én így tapasztalom a barátnõimen is) a pasiknak azért fontosabbak a haverok.
Ennyibõl ezt nem lehet leszûrni. A pasik soros kapcsolásúak, azaz egyszerre csak egy dolgot tudnak csinálni. Ha ez a dolog fontos neki, akkor könnyen lehet, hogy ideiglenesen a háttárbe szorulsz. Ha majd befejezi, akkor elválik, hogy miként is érez az irányodban. Ha mindenképpen vele akasz lenni, a legjobb amit tehetsz, hogy megpróbálsz csatlakozni hozzájuk.
A pasiknak fontos (legalábbis az enyémnek), hogy jóba legyek a barátaival, hogy akár együtt is elmehessünk bulizni, stb. És köztudott, hogy fontosak a srácoknak a haverok. Míg mi, lányok képesek vagyunk lemondani a rég betervezett shoppingról a barátnõkkel, egy hirtelen randi miatt, míg ilyesmit a pasiktól nem nagyon látunk, és fogunk látni. Nagyon jó öltet lenne, hogyha csatlakoznál te is, és együtt lennétek. De azt tudni kell, hogy olyankor nem lesz 'olyan' veled, mikor a haverjai a környezetében vannak. a fiúknak van egy sajátos kialakított képük egymásról, és õ annak meg akar felelni, amit pl a haverok elõtt produkált addig. szóval... Nem ragozom tovább, csak annyit mondok, hogy fel a fejjel, keresd a haverok társaságát, és mindenképpen beszélj neki errõl a problémáról. Ne legyél túlzottan rámenõs, se hisztis, se követelõzõ... Szimplán legyél kedves, és mondd el neki, hogy mit érzel, mi bánt. Hátha felfigyel a dolgokra...
Szerintem lepd meg valamivel, rabold olyankor, mikor nem lehet belõle baj, és mégcsak nem is számít rá. :) Plusz beszéld meg vele sztem, mert így biztosan nincs rendben...

Most a fiúk véleményére lennék kíváncsi! Szerintetek ha egy lány mindig a szemetekbe néz ha találkoztok (de nem ismeritek egymást) és ti is a szemébe néztek akkor tetszik nektek? Vagy miért néztek a szemébe? Még mindig várok válaszokat!

Nem szoktunk beszélgetni, csak elmegyünk egymás mellett, és folyton egymás szemébe nézünk. Szerintetek?

Legjobb válasz: Talán igen talán ne, talán csak kedvesnek tartom de semmi több, talán tetszhet is. kitudjaaaa

Talán igen talán ne, talán csak kedvesnek tartom de semmi több, talán tetszhet is. kitudjaaaa
Ha többször elkaptad már a pillantását, és esetleg mosolyogni is szokott rád/szoktatok egymásra, akkor biztos, hogy szimpatizál veled. Gondolj csak arra, hogy ha adott valaki, akirõl tudod hogy sûrûn néz téged de neked antipatikus a személy, akkor kerülöd a szemkontaktust, sõt nem is szeretnél vele összefutni.
A kérdező hozzászólása: Nem szokott mosolyogni, de igazad van. :)
Hány éves vagy? Õ hány éves?
Lehet hogy tetszel neki de az is lehet hogy azért mosolyog mert kedves és mert csak barátkozni akar!Egszer talán megszolithatnád! :)
nemed, korod?
Én pl. azért nézek a fiú szemébe mindig, mert egyrészt, szemezéés, woaah, (:DD) másrészt pedig mert a pupillája kitágul valakinek, ha igazomba jön. Innen szoktam megfigyelni, hogy tetszem-e neki. És általában bejön ez a módszer. L/14

Most a fiúk véleményére lennék kíváncsi! Szerintetek ha egy lány mindig a szemetekbe néz ha találkoztok (de nem ismeritek egymást) és ti is a szemébe néztek akkor tetszik nektek? Vagy miért néztek a szemébe?

Már nem egyszer el?fordult ez, hogy egymás szemébe néztünk.

Legjobb válasz: Én alapszabálynak tartom, hogyha valakivel beszélek, akkor a szemébe nézek. Viszont, ha egy lány tetszik, akkor valahogy másképp nézek a szemébe, mert zavarba jön, ilyenkor sármosan nézek. :D

Én alapszabálynak tartom, hogyha valakivel beszélek, akkor a szemébe nézek. Viszont, ha egy lány tetszik, akkor valahogy másképp nézek a szemébe, mert zavarba jön, ilyenkor sármosan nézek. :D
Igen, általában szerintem azért szemeznek egyesek mert szimpatikusak egymásnak. Ha nem igy van akkor bocs. Ha egy idegen nõ látom hogy szemez velem én mindég lehajtom a fejem.
illik a másik szemébe nézni ha beszélünk... de egyáltalán nem mind1 hogyan nézünk a másik szemébe! ha látod hogy csillog a szeme és vágyakozva néz feléd, nem csak bambul ki a fejébõl akkor egyértelmûen igen!-azért néz mert bejössz neki! -Tudom fiúk véleményét kérted, én lány vagyok, de hátha segített vmit...-
A kérdező hozzászólása: Nem szoktunk beszélgetni, hisz nem ismerjük egymást. Csak amikor elmegyünk egymás mellett, vagy amikor valamilyen úton módon "találkozunk".
Mióta tart ez?? Ha most kezdõdött, jó tanács.. hagyd abba..fájni fog.
A kérdező hozzászólása: fél hónapja.. nem tudom pontosan.. miért? mit értesz ez alatt?


Ma találkoztam (nem először) egy lánnyal, akit szeretek. Õ is engem, de nem igazán annyira, mint én. Illetve kevésbé veszi komolyan. Most szakított a barátjával. Többi lent. (? )

Szóval, találkoztunk, beszélgettünk kicsit, de elég sokat voltunk 'csak úgy' (csendben sétáltunk, stb.), de visszagondolva tulajdonképp nem volt olyan rossz. viszont most valamiért lelkiismeret furdalásom van rohadtul, meg bels? feszültséget érzekO_o nem vágom miért, talán mert érdekesebb dolgot is csinálhattunk volna, vagy nem beszélgettünk túl sokat, vagy nem tudom. amikor MSNen, meg telefonon beszélünk, akkor sokkal többet és nyitottabban. De most kb egy antiszoc f_sznak érzem magam, és el tudnék süllyedni. viszont én se értem pontosan miért. valami pszicho-zseni diagnosztizálna?:D

Legjobb válasz: majd idõvel kialakul és ugyan úgy fogtok beszélgetni mint MSNen :)

majd idõvel kialakul és ugyan úgy fogtok beszélgetni mint MSNen :)
Princess: szerintem nagyon görcsösen fogod fel ezt a témát...mmm lehetnél egy kicsit nyitottam és ne parázz attól, hogy "ez biztos nem fog neki tetszeni" és hasonlók! Add önmagad és ne idegeskedj, mert egy lány nem attól ájul el, ha a pasi nagyokat mond....hanem ha pl. vicces és figyel rá. Ne erõltesd a beszélgetést, csak lazán. ;)
A kérdező hozzászólása: Valójában nem, mert õ méginkább ilyen alapból.:D

Amelyik suliba ti jártok/jártatok, ott is szemetek/szemét volt a takarítő nő? Én most járok középiskolába, de eddig mindig csak szemét takarítókkal találkoztam. Csak szerintem van ez így?

Legjobb válasz: én barátságban vagyok a takaritónõkkel :D mindig sziát köszönök neki,meg megöleljük egymást,segitünk neki... :D tiszta LoL

én barátságban vagyok a takaritónõkkel :D mindig sziát köszönök neki, meg megöleljük egymást, segitünk neki... :D tiszta LoL
középsulisok kedvesek voltak, de nem túl közlékenyek. Egyetemi koleszban meg egy elég jó arc nénit kaptunk, mindig dumáltunk vele, nem akadt ki a hányásoktól (persze feltöröltette velünk :DDD) szóval azért vannak kivételek.
Mivel tud egy takarító szemétkedni?
Nálunk lopósak voltak általánosban. Volt hogy tesi után otthagytam valamit az öltözõben, mi voltunk az utolsók, utánunk csak a takarítók jöttek. Kb 5 perc múlva mentem vissza és a cucc nem volt sehol a takarítók persze nem láttak senkit és semmit. Nem én voltam az egyetlen akivel ez történt.
A mi sulinkban is igen zsémbesek a takarítónõk, annyi szent. :D Mindenesetre van egy kivétel, nálunk az egyik kifejezetten kedves, mosolygós.
Magabiztosan.
Figyelj, valamit el kell mondanom neked, gyönyörû vagy, nagyon bírlak, jobban mint egy barátot , beléd szerettem! :) (Persze élõben, nehogy face-en :) )
A kérdező hozzászólása: Még várom a válaszokat

Mit jelent, ha a volt barátnőmmel álmodok? 3éve szakítottunk, ás több mint 1 éve még csak nem is találkoztunk/beszéltünk, ezért furcsállom, hogy vele álmodtam! Az ölembe ült és csókolgatott ölelgetett, nagyon szeretet. (rossz volt felkelni)

Hozzá teszem még mindig nagyon szeretem a lányt!

Legjobb válasz: Valószínûleg azért mert még mindig nem tetted túl magad a dolgon és legbelül hiányzik. Általában arról álmodik az ember amitõl fél vagy amit szeretne.

Valószínûleg azért mert még mindig nem tetted túl magad a dolgon és legbelül hiányzik. Általában arról álmodik az ember amitõl fél vagy amit szeretne.
csatlakozom az elõzõhöz... az is lehet hogy sokáig voltatok együtt és a megszokás miatt álmodtál vele.
A kérdező hozzászólása: Így van nem tettem túl magam a dolgon! Nem voltunk sokáig együtt csak 1 értelmetlen dráma miatt lett vége... Köszi a válaszokat!
Mit jelent az, hogy bejön? Persze, léphetsz, de ne jól nézz körül, nehogy kutyaszarba lépj!
A kérdező hozzászólása: hát inkább akkor tetszik a srác úgy mondom :)

Benk Dénesnek van a karján tetoválás? Találkoztam egy férfival, beszélgettünk is, megvan minden. És egy az egyben kiköpött Benk Dénes.

Az interneten közzétett fotók egyikén sem látszik a felkarja,ezért érdekl?dök.Személyesen nem akartam megkérdezni t?le.

Az utóbbi időben nem megy az nekem ismerkedés.3 hónapja ért véget egy fél éves kapcsolatom, aminek én vettem véget mert csak a szex körül forgott az egész. Hetente többször is találkoztunk és mindig ugyan azért: szex!?

Én egy lelki társra vágyom, aki mellettem van ha szükségem van rá... Amióta kiléptem ebből a kapcsolatból eszeveszetten próbálok ismerkedni, de sohasem sikerül, vagy nekem nem jön be vagy fordítva. Mit tegyek? már annyira magányos vagyok, úgy érzem sosem találom meg akire vágyom...

Legjobb válasz: te legalább már szexeltél,én még azt se

te legalább már szexeltél, én még azt se
a kérdezõ fiú vagy lány? :D
A kérdező hozzászólása: Fiu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!