Találatok a következő kifejezésre: Mindig sír, tegyek (29 db)

Mindig sír, mit tegyek?

5 naposak vagyunk, most második napja van anyatejen, jól eszik, elalszik a cicin, de aztán mikor felébred, keserves sírásba kezd és a végén megint a cicin nyugszik csak meg, máshogy nem. fájna a hasa? normális dolog ez így?

Legjobb válasz: Ha fáj a hasa húzogatja a pocakja felé a lábait. Lehet, hogy beleestél egy ördögi körbe..., sírt a babád evés után, mert pl. pisis volt vagy csak téged akart, adtál neki cicit, viszont már nem volt éhes, de õk még nem tudják mennyi az elég, ezért ráevett, így fájni kezdett a pocakja. Újra cicire tetted, mert így megnyugszik, de még mindig volt benne, megint ráevett és most mégjobban fáj a pocak. Sajnos ez ilyen piciknél elõfordul. Sõt az is, hogy a felesleget kibukja, de nem csak azt, hanem jön minden, mert a gyomor záró izom még éretlen, így pár perc múlva megint éhes lesz. Próbáld meg ne félóránként mellre tenni, máshogy nyugtasd meg, ringasd, sétálj vele, úgy van ideje megemészteni a tejcsit és megnyugszik a pocak. Ha végképp kell a cici, akkor pedig fejd ki, ami benne van, hogy csak "cuclizni" tudjon. Túl lesztek ezen az idõszakon is, kitartás!:-)

Ha fáj a hasa húzogatja a pocakja felé a lábait. Lehet, hogy beleestél egy ördögi körbe..., sírt a babád evés után, mert pl. pisis volt vagy csak téged akart, adtál neki cicit, viszont már nem volt éhes, de õk még nem tudják mennyi az elég, ezért ráevett, így fájni kezdett a pocakja. Újra cicire tetted, mert így megnyugszik, de még mindig volt benne, megint ráevett és most mégjobban fáj a pocak. Sajnos ez ilyen piciknél elõfordul. Sõt az is, hogy a felesleget kibukja, de nem csak azt, hanem jön minden, mert a gyomor záró izom még éretlen, így pár perc múlva megint éhes lesz. Próbáld meg ne félóránként mellre tenni, máshogy nyugtasd meg, ringasd, sétálj vele, úgy van ideje megemészteni a tejcsit és megnyugszik a pocak. Ha végképp kell a cici, akkor pedig fejd ki, ami benne van, hogy csak "cuclizni" tudjon. Túl lesztek ezen az idõszakon is, kitartás!:-)
Az ilyen pici babákat leginkább az anyukájuk közelsége, a szopizás nyugtatja meg. az is lehet, hogy egyszerre csak nagyon picit szopizik és ezért rövid idõ múlva újra éhes. tedd mindig mellre! Ha ébredés után sír és a cicin megnyugszik, valószínû, hogy éhes volt.
ha fáj a hasa nem nyugszik meg a cicin. Legalábbis nekem a nagy fiam hasfájós volt, és csinálhattam vele bármit akkor is fájt neki. valószínû éhes, vagy csak anya hiánya volt neki. 4 hetes baba anyukája
tejtõl nem fog fájni a hasa, adj neki mindig nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszi csajok! :)

Mennyit alszik a 3 honapos babátok és hogy oldjátok meg asétát mikor mentek (de. -du. ), mennyi idöre? A fiam mindig sir ha sétálni megyünk 20percet legalább de volt hogy az 1 orás sétát végisirt mit tegyek?

3 honapos de soha nem volt oda asétáér mikor kicsi volt még elég sokat aludt séta közben de 1honapos kora ota 3/4ora után felébred és sir,probáltam kevesebb,több ruhát adni de nem jo és miota ezek a hidegek vannak az elsö 20 perc sirás aztán vagy alszik vagy nem.De igazán nem tudom mikor kéne vinnem sétálni mert reggel 9körül kel eszik 1,5ora mulva(mire átöltöztetem,szik)már nyügös álmos elalszik 1ig aztán evés és 2ora mulva alszik 1-2orát addigra már etste van sötétbe meg nem szeret még annyira sem sétálni(talán fél a sötétöl hiába a közvilágitás),mit tegyek már gondoltam hogy melege van a bundazsákba de csak bady és plüss rugi van alatta de akkor mit adjak rá mert igy is forro a gyerek pedig csak lábzsák van rajta.

Legjobb válasz: Eleinte a mi babánk is imádott sétálni,de most hogy hidegebb van,és több ruha kell-egyszerûen nem akar aludni a babakocsiban.Én is próbáltam több kevesebb ruhával-de semmi,nézeget és egy idõ után hely hiány miatt sír.Igaz õ még csak kicsivel több mint 2 hónapos.Mi olyan 11-és 14 óra között sétálunk,fõleg ha süt a napocska,attól függõen mikor ébred meg.Bár mostanság az a csoda,ha egyáltalán elalszik.Nem tudom hogy a hidegtõl van e,vagy hogy már bizsereg a foga helye

Eleinte a mi babánk is imádott sétálni, de most hogy hidegebb van, és több ruha kell-egyszerûen nem akar aludni a babakocsiban.Én is próbáltam több kevesebb ruhával-de semmi, nézeget és egy idõ után hely hiány miatt sír.Igaz õ még csak kicsivel több mint 2 hónapos.Mi olyan 11-és 14 óra között sétálunk, fõleg ha süt a napocska, attól függõen mikor ébred meg.Bár mostanság az a csoda, ha egyáltalán elalszik.Nem tudom hogy a hidegtõl van e, vagy hogy már bizsereg a foga helye
Ja és csak 1 rövidujjú body egy vékony pulcsika harisnya kisnadrág és egy vastag kabát van rajta.a babkocsi meg ki van bélelve egy pléddel, rajta egy lábzsák, azon belül egy pólya és így megy bele a gyerek.Az egész meg le van takarva egy takaróval meg a kocsi takarójával-és garantáltan így se fázik
Az én kisfiam is 3 hós és õ is egy ideje már nem annyira szeret sétálni. Itthon nagyon jól elvan a babakocsiban, de ha felõltöztetve rakom bele, rögtön elkezd keservesen sírni. Van amikor már megnyugszik amikorra leérünk a lifttel, de van hogy még vagy 10 percig sír az utcán. Én sem öltöztetem túl szerintem, vékony rugira adok egy kardigánt, meg egy termo kisnadrágot, beledugom az overálba és betakarom.Szerintem annyi ruha kell rá, amit írtál. Az enyém reggel 7-7.30 kor kel, alszik egy fél órát 9-10 közt, utána eszünk és olyan 11 körül megyünk sétálni. Ilyenkor nem viszem mindennap le és ha megyünk csak 10-15 percre.
Tanulj meg írni, az biztos. Utána tedd fel fel még egyszer a kérdést.
Ha kövér vagy fogyj le. Ha nem túl szép az arcod használj egy kis sminket és csinálj olyan frizurát ami jól áll neked. Figyelj oda, hogy olyan ruhát vegyél fel ami nem csak tetszik de jól is áll. Nem is hinnéd mennyivel rondább egy ember ha rosszul választ ruhát vagy sminket. Szerintem azok a lányok simán csak jól öltözködnek/sminkelnek, ezt te s megteheted. Ha másképp nem megy, kérd ki egy idõsebb lány tanácsát!
Érti valaki a kérdést?
Sajnáltatni akarod magad mi? :D Egyébként HELYESÍRÀS.
12 éves osztálytársaid 15-nek néznek ki?Ja és nem emg hanem MEG és nem vok hanem VAGYOK és nem nézznek hanem NÉZNEK szóval HELYESÍRÁS.13/L
fiatal vagy még, késõbb megszépülsz

A kutyám mindig sír amikor hazaérek. Mit tegyek ogy leszokjon róla?

A kutyám már elmult 1 éves és még mindig sír amikor meglát! De akkor is ha elmegyek a boltba és 10 perc mulva hazajövök! légyszi ÉRTELMES válaszokat!

Legjobb válasz: Nekünk is sokáig csinálta, de nagyon egyszerûen megoldottuk. Ha hazamentünk nem néztünk rá, nem szóltunk hozzá, úgy csináltunk, mintha ott sem lenne. Amint lenyugodott és mondjuk lefeküdt a helyére, akkor vártunk 5 percet és utána üdvözöltük. Ezzel a módszerrel nagyon hamar leszokott róla. Elõtte csak azért csinálta sokáig, mert a párom nem tudta megállni és mindig gügyögött neki, amikor hazaért.:)

Nekünk is sokáig csinálta, de nagyon egyszerûen megoldottuk. Ha hazamentünk nem néztünk rá, nem szóltunk hozzá, úgy csináltunk, mintha ott sem lenne. Amint lenyugodott és mondjuk lefeküdt a helyére, akkor vártunk 5 percet és utána üdvözöltük. Ezzel a módszerrel nagyon hamar leszokott róla. Elõtte csak azért csinálta sokáig, mert a párom nem tudta megállni és mindig gügyögött neki, amikor hazaért.:)
A kérdező hozzászólása: KÖszi a válaszod! majd kipróbáljuk :D

A 6 hetes lányom nem szeret babakocsiban lenni. Mindig sír 5 perc után, pedig nem éhes, aludnia kellene maximum. Mit tegyek?

Ha ölbe veszem, semmi baja. Kenguruba tegyem? Abban mennyi id?t tölthet egyszerre? Nem árt a gerincének? Sajnos, babakocsi csak kínvszevedés mind a kett?nknek.

Legjobb válasz: Pedig valahogyan megkellene vele szerettetni a babakocsit.A szomszédom ugyan így járt,ost 8 hónapos a kislán,a kocsit mindíg tolja az anyuka,a gyerek meg a kezében,mert ordít ha a kocsiba teszi. A kenguru jó ötlet,de amíg ilyen kicsi inkább hordozókendöt javasolnék. 17hetes kislány anyukája

Pedig valahogyan megkellene vele szerettetni a babakocsit.A szomszédom ugyan így járt, ost 8 hónapos a kislán, a kocsit mindíg tolja az anyuka, a gyerek meg a kezében, mert ordít ha a kocsiba teszi. A kenguru jó ötlet, de amíg ilyen kicsi inkább hordozókendöt javasolnék. 17hetes kislány anyukája
Amit elfelejtettem.Ne vedd egyböl kézbe, mert így tudja, ha sírni fog, kiveszed a kocsiból.Volt, hogy csinálta az én lányom is, de mikor látta, hogy nem veszem ki, abba hagyta, e´s elaludt.jó nem azt mondom, hogy ordítatni kell, mert ha nagyon sír vedd ki, nyugtasd meg, majd fektesd ismét a kocsiba.
Lehet hogy nem lát ki és igy nem érzi biztonságban magát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igazatok lehet, muszáj megszoknia, mert így be vagyunk zárva a lakásba. Én is gondoltam rá, hogy nem lát ki és ez is zavarhatja. Jó egészséget és köszönöm a válaszokat!
Az én kislányom is ezt csinálta ennyi idõsen, pár napig nem is mertem vele menni sehová, de aztán úgy döntöttem, hogy nem hagyom rá, mert boltba menni kell, sétálni menni kell stb, tehát meg kell szeretnie. Elõször olyan helyre vittem, ahol nem látja a fél város, hogy üvölt a kocsiban, tehát olyan helyen tologattam, ahol viszonylag kevesen voltak. Ha sírt / a "ha" itt nem megfelelõ, mert egyfolytában sírt...:-)/ elkezdtem beszélni hozzá, megálltam, megsimogattam, megpusziltam, de nem vettem ki. Aztán végül mindig elaludt. Beakasztottam a kiságyból már jól ismert egyik kabaláját a kocsiba, így azt tudta nézegetni. Hát kb. 4-5 nap eltelt, mire nem üvöltött, csak pár percet sírdogált, amikor elindultunk, aztán ez is elmaradt. Ma már ha ráteszem a sapit, tudja, hogy sétállni megyünk és keze-lába jár örömében, most 5 hónapos. Próbálj olyan játékot betenni a kocsiba, amit már ismer és beszélj hozzá, hogy hallja a hangodat. És szerintem ne vedd ki megnyugtatni, mert megszokja, hogy egy kis sírással "kijöhet" a kocsiból. Ha megállsz, megsimogatod, megpuszilgatod is tudni fogja, hogy szereted, ez nem "kegyetlenség" részedrõl, de meg kell szoknia, hogy a babakocsi is a napi rutin része, ugyanúgy mint a kiságy v. a fürdõkád. Sok sikert és kitartást! :-)
Nekem amikor álmos a babám nagyon sír. Mivel még nagyon pici a babád lehet, hogy a babakocsiba nem érzi magát biztonságban.nekem bevállt a pólya, Így amikor elaludt nyugodtan tehettem bárhova meg sem érezte. Fontos volt hogy körbe vegye valami.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megfogadom a tanácsokat, igyekszem megnyugtatni a kocsiban és nem fogom kivenni. Veszek hordozókendõt, hátha beválik. Jó egészséget mindenkinek!

Kisbabám nem bírja a bicikli duda, csíszólo, fúró stb. hangját, mindig sír! Mit tegyek, hogy ne féljen?

Legjobb válasz: Az én babám is félt tõle pár hónaposan. Mostmár megmutatom neki, hogy honnan jön a hang és arra megnyugszik. Ha mégsem akkor leállítom az adott gépet, vagy elviszem onnan ahonnan a zaj jön.

Az én babám is félt tõle pár hónaposan. Mostmár megmutatom neki, hogy honnan jön a hang és arra megnyugszik. Ha mégsem akkor leállítom az adott gépet, vagy elviszem onnan ahonnan a zaj jön.
Szia! Majd megszokja nem tudsz tenni semmit! Talán annyit hogy ne vidd arrébb ha ezeket a hangokat hallja. az én fiam is félt minden zajtól, még akkor is sírva fakadt, amikor az ételét turmixoltam. Mára (10 hónapos) ez már elmúlt, és már akkor sem sír, ha mentõ megy el mellettünk! :)

6 hónapos lányunk a férjemmel mindig gurul a nevetéstől, énvelem meg max elmosolyodik, gyakran sír. Mit tegyek?

Nem féltékenységből írom, hanem nem tudom hogy hogy mit kéne tennem hogy velem is jól érezze magát. Én is játszom vele, táncolunk zenére, szopik még sokat, de ha nem csinálok bohócot magamból akkor nem örül nekem. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Ismerõs.:-) férjem ràfùj a hasàra kacarâszik de elèg kb ha meglàtja èn meg egy mosolyért dolgozok oràkat :-D sirni szerintem nem miattad hanem neked sir.Mivel velünk vannak mindig apànak jobban örülnek.Nem hiszem hogy sokat tudsz tenni, de szerintem nem is kell:-) szinten 6 hòs a kiscsajom..

Ismerõs.:-) férjem ràfùj a hasàra kacarâszik de elèg kb ha meglàtja èn meg egy mosolyért dolgozok oràkat :-D sirni szerintem nem miattad hanem neked sir.Mivel velünk vannak mindig apànak jobban örülnek.Nem hiszem hogy sokat tudsz tenni, de szerintem nem is kell:-) szinten 6 hòs a kiscsajom..
A kérdező hozzászólása: Köszi. Volt már többször is hogy ugyanazokat a bolondos mozdulatokat csináltam mint apa, úgy nézett rám, hogy "ennek meg mi baja?" Én gátlásosabb vagyok, olyan ciki ha bohócot csinálok magamból. Máshogy nem lehet megnevettetnem?
1 vok :nekem hosszu a hajam ha fèsülõm heeee-zik ezerrel, ha megcirogatom rötyög.Akkor is ha az ujjait bekapom hammhamm kiseretebe vagy mondom neki hogy hopppaa ès hozza tapsolok akkor is rohog probald megtalalni a sajat rötyögeseteket ezeken apaval nem nevet ja megegy ha az orràra adok puszit meg ha mondom neki hol az orrod ? ezek is jok szoktak lenni ...
2.-nàl is jo otletek vanbak, àsitàson nàlunk is van kacaj...remèlem sikerül megtalàlnod..:-)
Nálunk is a Szent Apának kacarászott sokáig. Ebben a korban engem még kiszolgáló személyzetnek tekintett aki mindig macerálja peluscserével, evéssel, õrjöngött ha nem vittem sétálni, ha lefektetem és õ még nem álmos. Most hogy elmúlt 10 hónapos, kb.1 hónapja velem is "jóban van". Ha énekelek neki minden második sort gyorsabban, magasabb hangon énekelek, ez nagyon tetszik neki. Bújócskázunk, játszunk, ilyesmi. Mondtam apának, hogy néha Õ is pelenkázhatná, etethetné ha nem éhes ... stb., mert kicsit lélekölõ, hogy kiteszem a lelkem és nekem csak a sírás jut sokx.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a jó ötleteket! Igyekszem hasonlókat kreálni.
Szia.sikerül elérni valamit apuci kis hercegnõjènél? (1 vagyok) nàlunk tegnap hazajött az apja màr attòl szakadt a gyerek a nevetèstõl, ahogy a bukòsisakot levette. Persze orrszìvàsnàl üvöltott nekem :-D
A kérdező hozzászólása: Igen, én szívom le a fikuszkákat, teszem tisztába legtöbbször, hamit készítek neki, de nem, neki apa a minden:) Az az érdekes, hogy ha apa egy hétig itthon van, akkor is õ a minden. Én is több órát küzdök egy mosolyért:)

Kisfiam 10 hónapos és mostanában éjfél után mindig hisztizve sír az anyukája után. Órákat fent van és amint megnyugtatom és leteszem az ágyába újra kezdi. Ha az apuka megy be hozzá, ugyanúgy sír? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Még a fogzás jutott az eszembe. Nem lehet, hogy jön a fogacskája? Ennek mondjuk vannak más tünetei is, pl. dugdossa az öklét a szájába, stb stb.

Elõzõ vagyok. Még a fogzás jutott az eszembe. Nem lehet, hogy jön a fogacskája? Ennek mondjuk vannak más tünetei is, pl. dugdossa az öklét a szájába, stb stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. A foga is jöhet, mert nagyon be van dagadva az ínye, de akkor máshogy sír.

Ha ideges (es minden nap ideges vagyok), stresszes vagyok, akkor mindig elkezd fajni a fejem es sirok, mit tegyek ezellen? Mit lehet tenni, ha nem birom idegileg, amit csinalok, de nem beszeletek rola senkinek?

Legjobb válasz: pedig valakivel kéne beszélned a gondjaidról. Akár vadidegennek itt akár szakembernek akár egy szerettednek. Ha gondolod én szivesen meghallgatlak.

pedig valakivel kéne beszélned a gondjaidról. Akár vadidegennek itt akár szakembernek akár egy szerettednek. Ha gondolod én szivesen meghallgatlak.
lemaradt hogy 29/N
A kérdező hozzászólása: Szuloknek nem mondhatok semmit, mert allitasuk szerint kikesziti oket az orokos panaszkodasom. Ismerosokkel hiaba beszelek, nem konnyebbullok meg, sot ha beszelek errol, csak meg jobban ramjon a siras. Amugy az egyetem miatt van az egesz.20L
Hát valahogy ezen változtatni kell, eprsze nem tudom mi a problémád a sulival de ha nincs aki meghallgasson ne szégylej szakszerû segitséget kérni.

Mit tegyek ha már 1 éve sem tudok tovább lépni? Még mindig szeretem az exbarátomat. Szinte minden este sírok miatta.21/L

Legjobb válasz: Úgyanígy vagyok exbarátnõmmel, csak nem egy éve hanem 2,5 hónapja.

"még mindig szeretem az exbarátomat" "szerinted visszakapja a sorstól?" Tehát akit szeretünk de megbántott minket, abban reménykedünk hogy az élet majd jól megbünteti. Ezek vagyunk mi emberek ugye?
Úgyanígy vagyok exbarátnõmmel, csak nem egy éve hanem 2, 5 hónapja.
nálunk fiúknál beválik ha nézünk sok pornót, de nálatok aszem ez nem okés :/ f18
Könnyû ezeket írni/mondani.
Kezdj el társaságba járni, tedd túl magad rajta. Aztán egyszer csak majd lesz másik.
bocs h így beszélek, de ideje ezt befejezned ezt az önsajnálatot, és felébredni csillagom! az élet nem áll meg, sokan veszítik el a szerelmüket, van akinek meg is halt a szerelme...és túlléptek rajta, mindenki túl tud lépni! csak akarni kell és nem állandón ezen depressziózni! és ilyenkor nem az a megoldás, hogy olyanok társaságát keresed akik veled együtt pityeregnek majd h jajj szegényke..... nem! ébredj fel hófehérke mert e herceg nem jön el! és járj emberek közé és ismerkedj kezdeményezhetsz is...
lehet hogy csak akkor felejted el, ha megismersz egy olyan srácot aki sokkal-sokkal jobb az exnél legalábbis velem ez volt. én "csak" 3 évig sirattam. a pasi, aki meg elfeledtette velem a legjobb barátnõm párja szóval az kapásból esélytelen, nem is hajtanék rá. de már az örömmel tölt el hogy van valaki aki nem lábtörlõként bánik velem hanem emberként szól hozzám. 21/L
van más srác is, aki jobb mint õ, lehet épp a közelmúltban találkoztál vele csak te még mindig a régit akarod, valószínûleg egy másik ember el tudja felejtetni veled
Miért nem próbálod meg valahogyan visszacsábítani?
Biztosan fog neki is fájni egyszer, amikor nem számít rá.
A kérdező hozzászólása: Szerinted visszakapja a sorstól?
Tudod, aki megérdemelné a könnyeidet az sosem fog sírásra késztetni...! Örülj, hogy megszabadultál tõle, majd valaki jól kicsinálja.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon félek, hogy ez nekem is még nagyon sokáig így lesz...
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen, egyszer már írtam Neki, de csak megalázott.
Én 7 éve sírok minden éjjel a barátnõm miatt, akit örökre elvesztettem. Tovább lépni nehéz...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!