Találatok a következő kifejezésre: Mindig rendszeresen a menszeszem (5 db)

3 hónapja próbálkozunk a párommal babával. Eddig semmi, az utolsó 2 menszeszem 24 napra jött meg és 3-4 napig tartott, és kevés jóval kevesebb mennyiség. Előtte mindig rendszeres volt és sokkal több. Szerintetek ez mire utalhat? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Egyszerûen csak megváltozott. De ha nagyon aggaszt, csinálj egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes. Az igaz, hogy van akinél jelentkezik vérzés a terhesség ellenére, de nagyon ritka.

Nem valószínû. Egyszerûen csak megváltozott. De ha nagyon aggaszt, csinálj egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes. Az igaz, hogy van akinél jelentkezik vérzés a terhesség ellenére, de nagyon ritka.

Mindig rendszeresen késik a menszeszem (kb 2-3 heteket szokott késni) és nagyon fáj a derekam és eléggé erősen görcsölök! ! ! Fel szeretnék iratni fogamzágátlót azért, hogy beálljon a mensim és barátom is van.. Nem túl korai felirattatni 16 évesen?

Legjobb válasz: nem. most már nagyon sok jó fogamzásgátló van. sok nálad még fiatalabb lánynak azért írnak hogy a menssük normális legyen, és ne legyen fájdalmuk.

nem. most már nagyon sok jó fogamzásgátló van. sok nálad még fiatalabb lánynak azért írnak hogy a menssük normális legyen, és ne legyen fájdalmuk.

Ha nem rendszeres, de minden hónapban megjön a menszeszem mégis honnan tudjam mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: A peteérés egy folyamat a ciklus elsõ napjától érik a petesejt, ovulációd pedig az mikor kilökõdik a már megérett petesejt és ebben a 12-24 órában míg ez kilökõdik tudsz teherbe esni.

A peteérés egy folyamat a ciklus elsõ napjától érik a petesejt, ovulációd pedig az mikor kilökõdik a már megérett petesejt és ebben a 12-24 órában míg ez kilökõdik tudsz teherbe esni.
Peteérés a várható mensi elõtt 14 nappal van. Semmi rendszer nincs a mensidben? pl. 23-28-23-28 vagy valami hasonló? Érdemes hõmérõzni és akkor 2-3 hónap múlva hát ha okosabb leszel, meg hát azon azért látszik ha éppen ovud van, így legalább azt is tudnád, hogy kb. 14 nap múlva fog megjönni. Van aki megérzi az ovuját , én ilyet soha nem éreztem, de ha te érzed akkor ebbõl is tudhatod, hogy éppen ovud van. Valamint ovukor általában megváltozik a folyás is nyers tojás fehérje állagú lesz és ebbõl is tudhatod, hogy akkor tájt van ovud.
Lehetséges hogy akkor nincs is peteérésed, egy vérvételt megérne.
Nekem totál rendszertelen, de mindig érzem a pé-t. Napokkal elõtte elkezd vizes hüvelyváladékom lenni, ami pár nap múlva nyúlóssá válik. Ez 1.2 napig tart, enyhe hasszurkálás is van ilyenkor. Ez a peteérés, és tudom, hogy innentõl számított 2 hét múlva megjön. Annyira megbízhatóan jelez számomra, hogy csak kb egy héten át védekezünk a ciklusban, mikor ez a vizes cucc megjelenik, addig míg a nyálka be nem sûrûsödik. Soha nem estem teherbe , csak amikor akartuk.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi a válaszokat !
lehet!!! csinálj egy tesztett!!!
A kérdező hozzászólása: szeretnénk babát de valami okbol nem esek teherbe. Rendszeresen járok orvoshoz! Azt mondta hogy lehet gyerekem.
Te tisztában vagy vele, hogy a babát nem a gólya hozza? Pontosan azoknak a dolgoknak a következménye, amiket a kérdésedben felsoroltál!!! Rendszeres szex, védekezés nélkül, mindig beléd élvez a párod...és ezek után felteszed a kérdést, hogy lehetsz e terhes! Gratulálok! Gondolom orvosnál sem voltál, de még csak tesztet sem csináltál, pedig 3 hónapja valami nem stimmel! Na ezen a kérdésen kiakadtam! És, hogy világosan válaszoljak a kérdésedre is : IGEN ! LEHETSZ TERHES!!!!
Babát szeretnétek?Vagy ez egy hülye kérdés?!Hogyne lehetnél?Így készül a gyermek:rendszeres szex+ 0 védekezés :D
Szerinted ha nem védekeztek és belédélvez a barátod, akkor lehetsz terhes? Hát hogy a viharba ne lehetnél....A gyerek pont így készül, nem tudtad? Nem leszólni akarlak bocs. Attól mert nem érzed magad terhesnek, attól még lehetsz az. Csinálj egy tesztet, attól okosabb leszel. Ez nem játék.
Ha szexelni van eszed akkor azt is tudnod kellene ha vedekezes nelkul vagytok egyutt akkor barmikor van esely arra hogy teherbe ess plana, ha a parod rendszeresen beled elvez. Pont az ilyen felelotlen, buta emberek miatt van annyi felesleges abortusz!
Ez így elég érdekes. Szerintem mindenféleképpen keress fel egy nõgyógyászt. A tesztet megcsinálhatod. Barátnõm hasonló helyzetben volt, neki poz. teszt lett, de kiderült, h méhen kivüli terhes, ezért volt neki a barnázás és néha vérzés. Bocsi, nem paráztatni akarlak egyáltalán! Már van 2 szép kisgyereke, ezért is ajánlom, h menj orvoshoz, mert ha baj van ott még tudnak felírni neked valami hüvelykúpot, amitõl megszûnik a barnázás és vérzés, ahogy barátnõmnek is megszûnt!
A kérdező hozzászólása: Hiztam is meg a melleim is megdagadtak. De én úgy érzem hogy mégsem vagyok terhes
Simán.
Szerinted????Hát persze, hogy lehetsz, okos kislány!::DDDDEz kamukérdés ugye?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!