Találatok a következő kifejezésre: Mindig rendszeresen a (274 db)

Nov26. -án volt utóljárs mensim. Azóta semmi. Mi lehet a baj? Egy tesztet csináltam dec22. -én de negatív volt! Bár nem mindig rendszeres a ciklusom! (32, 38, 29, 30) akkor lehet még baba a dologban,

Legjobb válasz: Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késõi petéd volt már akkor is ki kell,hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.

Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késõi petéd volt már akkor is ki kell, hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.
Azóta nem teszteltél?Tünet? Ha decemberben voltatok együtt akkor azért maradt ki a decemberi gondolom! Holnap reggel csinálj egy tesztet!Az már biztosat mutat! Írd majd meg az eredményt!:) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: okkkééé!megírom majd holnap mi a teszt eredménye!nem teszteltem mert félek hogy mégsem baba....(és hogy valami bajom van).de tényleg rendszertelen a mensim!nem lehet hogy megint csak a hormonok játszanak?
A kérdező hozzászólása: és ha nincs baba, szerintetek mi lehet a gond?
A kérdező hozzászólása: tünet:derékfájás, néha mensi érzés ami elmúlik reggelre, ja meg iszonyatos puffadás!
Elsõ vagyok! Hát ha nem baba akkor passz, én nem vagyok járatos a nõgyógyászati bajokban! Nem tudom!Azt mondják ha 21nél nem rövidebb és 40valamennyinél nem hosszabb a ciklus az még normális! Holnap írj!Szorítok nagyon!
nekem is nov 26-án jött meg utoljára.December 24-én kellett volna megjönnie, 27-én teszteltem nagyon halványat, aztán késõbb is, és január 3-án teszteltem erõs pozitívat. Új tesztet kéne csinálnod minél elõbb, ha babás vagyok akkor azt már nem csak a reggeli elsõ vizeletbõl tudja kimutatni...
Szerintem is tesztelj. Ha halvány lesz is, legalább ad valami támpontot.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat és a tapasztalat megosztást!várom a többit! jajj remélem baba lesz és nem valami betegség!

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik, 20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Legjobb válasz: Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.

Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Szió, én a Romed teszteket ajánlanám neked. Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam. Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
szia énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következõ tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!

Fél éve nem szedek már fogamzásgátlót, de még mindig nem rendszeres a ciklusom. Befolyásolja ez a peteérésemet? Lehet, hogy nincs is peteérésem? Honnan tudom hogy nincsen, ha nincs?

Legjobb válasz: Egy ovulációs teszt megmutatja neked, hogy van-e peteérés és ha igen, akkor pontosan mikor. A gyógyszer után nekem sem volt rendszeres, meg elõtte sem soha. Ne aggódj, ha nem minden hónapban van peteérésed, mert gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Javasolnám, hogy nõgyógyászt kérdezz meg és ha babát szeretnél ezt tedd meg minél elõbb. Én is csak vártam a semmit, nem volt pé-m és végül csak az orvosi segítség és egy ovu teszt hozott eredményt. Minden jót neked!

Egy ovulációs teszt megmutatja neked, hogy van-e peteérés és ha igen, akkor pontosan mikor. A gyógyszer után nekem sem volt rendszeres, meg elõtte sem soha. Ne aggódj, ha nem minden hónapban van peteérésed, mert gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Javasolnám, hogy nõgyógyászt kérdezz meg és ha babát szeretnél ezt tedd meg minél elõbb. Én is csak vártam a semmit, nem volt pé-m és végül csak az orvosi segítség és egy ovu teszt hozott eredményt. Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Azt hiszem, hogy minél elöb fel hívom a dokimat!

Egy és fél éve menstruálok. Mindig rendszeresen megjön de ebben a hónapban még nem volt. Eddig sosem maradt ki. Mitől lehet? 14/L

Legjobb válasz: Normális,még felnõttkorban is elõfordulhat hogy néha,nagy ritkán kimarad vagy elcsúszik a mensid napokkal,hetekkel akár.Megfázástól,idegességtõl is lehet.De elve az elsõ 3-4 évben simán elõfordulhat.Én 11 évesen kezdtem mensturálni és nekem pl megjött rendszeresen mindig de 10-12 napig is eltartott az elsõ 3 évben a mensi ideje,ezért mondom hogy normális,van aki meg erõsen vérzik,vagy görcsöl.Nekem pont felnõtt koromba fordult elõ elõszõr az hogy elcsúszott a mensim,vagy kimaradt egy hónap. De ha majd rászánod magad hogy nõgyógyászhoz mész,elvileg 17-18 évesen is ráérsz bõven elmenni,ha nem lesznek komoly panaszaid,akkor elõszõr tudakolj meg mindent a vizsgálatról,ne érjen semmi meglepetésként és keress egy jó orvost.

Normális, még felnõttkorban is elõfordulhat hogy néha, nagy ritkán kimarad vagy elcsúszik a mensid napokkal, hetekkel akár.Megfázástól, idegességtõl is lehet.De elve az elsõ 3-4 évben simán elõfordulhat.Én 11 évesen kezdtem mensturálni és nekem pl megjött rendszeresen mindig de 10-12 napig is eltartott az elsõ 3 évben a mensi ideje, ezért mondom hogy normális, van aki meg erõsen vérzik, vagy görcsöl.Nekem pont felnõtt koromba fordult elõ elõszõr az hogy elcsúszott a mensim, vagy kimaradt egy hónap. De ha majd rászánod magad hogy nõgyógyászhoz mész, elvileg 17-18 évesen is ráérsz bõven elmenni, ha nem lesznek komoly panaszaid, akkor elõszõr tudakolj meg mindent a vizsgálatról, ne érjen semmi meglepetésként és keress egy jó orvost.
Fél éve menstruálsz, ne aggódj, ilyenkor simán beleférnek ezek. Ha nagyon aggódsz akkor menj nõgyógyászhoz, mert az internetes laikusok nem fogják tudni megmondani pláne vizsgálatok nélkül.
18 éves korig normális ha még rendszertelen a menstruáció, hiába mész orvoshoz, ugyanezzel elküld
A kérdező hozzászólása: De egészen eddig mindig nagyjából pontos volt és 5 napig tartott teljesen normális volt minden. Mitõl lehet, hogy pont most ennyi idõ után?
Az elsõ menstruáciotol számitott 2évig teljesen normális ha nem mindig teljesen rendszeresen jön meg!

Rendszeres a havi vérzésem 27-28 napra jön meg! Rendszeres ciklus esetén mindig van peteérés is? Kb. hanyadik napra eshet?

Már egy ideje próbálkozunk a babával, de még nem sikerült....

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanígy vagyok, 28 naposak a ciklusaim. Az aktuális ciklusod végétõl kell visszaszámolni 14 napot. Most olvastam. :) Ajánlom, hogy ne csak akkor, hanem elõtte és utána is próbálkozzatok! 2-3 naponta ideális. Sok sikert!

Szia! Én is ugyanígy vagyok, 28 naposak a ciklusaim. Az aktuális ciklusod végétõl kell visszaszámolni 14 napot. Most olvastam. :) Ajánlom, hogy ne csak akkor, hanem elõtte és utána is próbálkozzatok! 2-3 naponta ideális. Sok sikert!
nem feltétlen 14 napot kell visszaszámolni, nekem pl csak 12-13 nap a luteális fázisom(peteérés +luteális fázis=mensi elsõ napja)
ajánlom a hõmérõzést!Pé-kor leesik, majd felmegy magasabbra a hõd és ott is marad magasan, amig meg nem jön:) ))
http://www.ciklus.hu itt mindent meg tudsz nézni a naptárakban

Az normális, ha a menstruációm 38 naponta jön meg? Mindig rendszeres, néha fordul csak elõ, hogy 1-2 nap eltérés van aközött, hogy mikor kellene megjönnie, és hogy mikor jön meg.

14/L

Legjobb válasz: Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)

Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)
Egyébként lehet, hogy késõbb még változni fog. Nekem is az elsõ pár évben inkább 32-35 naponta jött meg, most meg 26-28 naponta.
Nincs ezzel semmi baj, nekem is hasonló volt, aztán 18 körül lerövidült 29-31 napra.
Még nem állt be a ciklusod. A lányomnak 33. napra jön meg. 4-5 napot szokott csúszni neki.

Kedves Doktor Úr! A lányom tizenkét éves kora óta menstruál, most tizenhat éves, de még mindig rendszertelen a menstruációja. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez normális-e és várjunk-e még, rendszeres lesz vagy forduljunk orvoshoz.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy a menstruáció nem rendszeresen jelentkezik. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy a menstruáció nem rendszeresen jelentkezik. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Szülés után mennyivel állt be rendszeresre a menstruációd? Nekem december óta jön meg, de mindig máskor. (28, 33, 35, 27 nap) Mostaninak tegnap kellett volna, de semmi. Mikor áll vissza a rendszeres 28 napra?

Még naponta kétszer szoptatom egy éves gyermekem.

Legjobb válasz: Én tavaly márciusban szültem, megjött június végén, a következõaugusztus elején és onnantól 28-29 napra jön meg. Lányom 14 hónapos, szopik reggel, du, este és hajnalban.

Én tavaly márciusban szültem, megjött június végén, a következõaugusztus elején és onnantól 28-29 napra jön meg. Lányom 14 hónapos, szopik reggel, du, este és hajnalban.
hátt én "sajnos" nem a szerencsésebbek közé tartozom.most 11 hetes a kislányom és már kétszer volt/van meg.és olyan pontosan mint elötte.(28 nap)igaz azt hozzá kell tennem h fejem neki a tejcsit és nem is sok van sajnos.biztos h idõvel neked is visszafog állni.jó babázást

45 éves vagyok, és mostanában a menzesz előtt kb. 10-12 nappal nagyon felfújódik a hasam, az emésztésem leáll, ingerlékeny, feszült vagyok. A ciklusom rendben van, mindig rendszeres. Mi lehet az oka, és tud-e valamit tanácsolni a problémáimra?

45 éves vagyok, és mostanában a menzesz előtt kb. 10-12 nappal nagyon felfújódik a hasam, az emésztésem leáll, ingerlékeny, feszült vagyok. A ciklusom rendben van, mindig rendszeres. Mi lehet az oka, és tud-e valamit tanácsolni a problémáimra?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A menstruáció előtti időben igen gyakoriak az ilyen jellegű panaszok. Szerencsére igen kiváló és biztonságos készítmények állnak rendelkezésre, amellyel ezek a problémák hatékonyan orvosolhatóak. A legnagyobb hatékonyságot eddig a Premens tabletta szedése kapcsán igazolták, ezért ennek rendszeres szedését feltétlenül javaslom!

Tisztelt Hölgyem! A menstruáció előtti időben igen gyakoriak az ilyen jellegű panaszok. Szerencsére igen kiváló és biztonságos készítmények állnak rendelkezésre, amellyel ezek a problémák hatékonyan orvosolhatóak. A legnagyobb hatékonyságot eddig a Premens tabletta szedése kapcsán igazolták, ezért ennek rendszeres szedését feltétlenül javaslom!

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is nagyon kevés, szinte semmi. Mi lehet a probléma velem? Üdvozlettel Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!