Találatok a következő kifejezésre: Mindig nagyon megjött a (59 db)

Szerintetek? 23-án megjött a mensesem 1 nappal hamarabb mint kellett volna 24-én megvolt még de nem sok 25-én pecsételés nagyon kevés aztán teljesen elmúlt menses előtt volt egy halvány de nagyon halvány tesztem .

A hőm 36,8-37 között ingadozik beteg nem vagyok lehetséges hogy terhes vagyok? Én ezt nem értem ilyen mensesem még nem volt érdemes lenne tesztelnem szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)

Nekem ugyanígy volt h megjött egy picit de nem nagyon...Nem értettem én sem h van ez...próbálkoztunk mi is és inkább csináltam tesztet... A 4 hós kislányon itt szuszog mellettem :) õ lett az eredménye. :) Szerintem csinálj még tesztet fõleg ha már volt egy halvány pozid de inkább menj el dokihoz is. :)
Igen tesztelj és kiderül de várj még 1-2 napot. Drukkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod neked mennyi volt a mennyisége mert nekem az alatt az egy nap alatt olyan volt majdnem mintha rendesen megjött volna most is érzem egy kicsit hogy görcsölget a hasam.Gratulálok a babához!Ja és a teszt mikor lett pozitív most megyek veszek egyet én is kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Elsõ vagyok! Huh 1 napig teljesen megvolt másnap jött még vmennyi de nem volt normális vérzés már és utána el is múlt. Akkor én annak tudtam be h nem is sikerült a baba. Köv hónapba mikor megint aktuális volt a menstruációm akkor már rosszul voltam, fájt a mellem de nem is a mellem inkább a mellbimbóm. Elõtte pár nappal csináltam tesztet és erõs pozit kaptam. És abba a hónapba sajnos nem tudtunk együtt lenni párommal úgyh tuti már akkor elõtte jött össze és mikor mentem a dokihoz a méreteknek is megfelelt az idõ :) Ja és nekem is még hónapokig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni :) Már majdnem 4 hónapos terhes voltam és mikor épp aktuális lett volna elkezdett görcsölgetni a hasam :) Sok sikert! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is teljesen ilyen volt a mensesem most csináltam tesztet és halványan pozitív de már szerintem erõsen annak kellene lennie nem?Megyek veszek egy másfajta tesztet.
Ha megjött rendesen és védekeztetek is akkor nem vagy terhes ! Nyugi!!!
nam vagy babás, csak jó az étvágyad és bebeszéled magadnak, ha védekeztek nincs okod félni tõle!
A kérdező hozzászólása: k0ooszii szepen mind2toknek:x.megnyugodtam !!!

Megjött a vérzésem, bár nem volt olyan mint szokott, enyhe görcsöléssel, de piros volt azóta nagyon furán érzem magam? Érdemes lenne tesztelnem?

Állandóan fáradt vagyok, sokszor gyengének érzem magam. A mellem azóta is fáj, és a mellbimbóm nagyon kiáll, és nagyon eres lett a mellem. És sokszor menstruációs görcsöket észek, krémes b? folyásom is van.

Legjobb válasz: Ebbe a hónapban mindenkinek volt valami kínja a mensijével. Nekem is. Szerintem ha megjött és rendes vér volt, több napig tartott, akkor semmi ok a tesztre. Igaz van olyan aki menstruál terhesen, de az ritka.. A többi tünetet mindenki produkálja hónapról-hónapra aki babát szeretne :)

Ebbe a hónapban mindenkinek volt valami kínja a mensijével. Nekem is. Szerintem ha megjött és rendes vér volt, több napig tartott, akkor semmi ok a tesztre. Igaz van olyan aki menstruál terhesen, de az ritka.. A többi tünetet mindenki produkálja hónapról-hónapra aki babát szeretne :)
Szerintem lehet szó tesztrõl ha ezek a tünetek még maradnak!Ha babát szeretnétek és nem szedsz semmit esetleg várj még egy kicsit hogy biztosabb legyen!Az én tesóm is vérzett az elején de a tünetek nála is megvoltak!
Szerintem nem vagy terhes!
ez a hónap tényleg arról szól, hogy az itteni olvasók/íróknak volt/van baja a mensijével, köztük az enyémmel is. lehet a holdállása zavart be, de biztos van valami a levegõben. kedves kérdezõ. ha vérzel és érzed még a terhes tüneteket akkor mensi elmúltával én a helyedben csinálnék nyugtatás képpen egy terhességi tesztet. annyit megér, hogy legalább megnyugodj szerintem. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. A mensesem elmúlt már 18.án délután kezdõdött, akkor barnás volt. majd 19-20-án volt pirosas, de nem sok, majd 21-22.án már inkább barnás volt a színe.
Nekem is 2 napig volt vérzés utána csak barnázás.. Hamarabb is jött meg, és a szokásos 6-7 nap helyett 4 nap volt. Valami van a levegõben amitõl felborult az egyensúlya sok nõnek. Többen panaszkodtak erre a dologra.. Én is csináltam tesztet de -. Elsõ válaszoló

Mar 2 eve megjott a mensim es eddig meg soha nem tortent olyan mint most.10 napja mult el es most megint megjott, de nem olyan nagy mennyisegben. Normalis ez?

Legjobb válasz: Édesanyáddal beszéld meg ezt a problémát. Õ lesz a Te legjobb tanácsadód. Ha ezt nem így éreznéd,menj el nõgyógyászhoz, mert a problémádnak több oka is lehet.Esetleg keress a neten a szakértõk közt orvost, és kérj tanácsot. /házipatika oldala /

Édesanyáddal beszéld meg ezt a problémát. Õ lesz a Te legjobb tanácsadód. Ha ezt nem így éreznéd, menj el nõgyógyászhoz, mert a problémádnak több oka is lehet.Esetleg keress a neten a szakértõk közt orvost, és kérj tanácsot. /házipatika oldala /
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz mert egyébként sem árt. A te korodan elõfordul az ilyesmi. Nekem is elõfordult ez régen, de volt olyan hogy kimaradt. Meg nem is lehetett kiszámolni pontosan mikor jön meg!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat.Csak az a baj, hogy nogyogyaszhoz nem merek elmenni.Vajon ez attol van, hogy majd most fog beallni, hogy rendszeres legyen vagy valami komoly baj lehet??
Ne félj a nõgyógyásztól, nem fog bántani :-) Jobb ha kiderül, hogy mitõl van ez. Nem hinném, hogy így állna be rendszeresre, de biztosat csak a nõgyógyász tud mondani.
Szia! Kérj segítséget anyukádtól, vagy egy nálad idõsebb nõ ismerõsödtõl! Fontos lenne, hogy orvoshoz fordulj!

Terhesnek hittem magam, de tegnap sajna megjött. A melleim még mindig nagyon fájnak, érzékenyek, nehezek, ingerlékenyek, és néha semmilyen külső hatás, ingerlés ellenére is olyan belenyilaló érzésem van. Mitől lehet ez?

Néha mintha vmi pici t?vel kicsit megszúrnák, de csak az egyik mellemen érzem. Nemrég voltam dokinál, ahol volt eml? vizsgálat is, semi gond. Alapjáraton is elég nagyok a melleim.

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy annyira szeretnél babát hogy álterhes tüneteid vannak. Ha voltál dokinál és minden rendben van másra nem tudok gondolni.

Szia! Lehet hogy annyira szeretnél babát hogy álterhes tüneteid vannak. Ha voltál dokinál és minden rendben van másra nem tudok gondolni.

Belarat szedek már több mint fél éve. Vasárnap rendes időben megjött a menstruációm. Viszont nagyon kevés, és többségében barna volt. Általában szombaton szokott elmúlni, de ma már semmi sem volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is kevesebb verzesem volt, amig szedtem a tablettat. nem kell elfelejteni h tabletta mellett is terhes lehetsz. rendesen szedted? sose hagytal ki egyet se? ha nagyon aggodsz, akkor menj el egy nõgyogyaszhoz.

Nekem is kevesebb verzesem volt, amig szedtem a tablettat. nem kell elfelejteni h tabletta mellett is terhes lehetsz. rendesen szedted? sose hagytal ki egyet se? ha nagyon aggodsz, akkor menj el egy nõgyogyaszhoz.
Én is belara-t szedek és nekem is volt olyan hogy alig volt vérzésem, szinte csak egy kis barnás folyás, ne aggódj! Azért a biztonság kedvéért csinálhatsz egy tesztet, de biztosan nem vagy terhes.
Nem kell megijedned. az normalis h ha szedsz tablettat, akkor joval kevesebb lesz a vérzés.
A kérdező hozzászólása: De eddig ennyire még sosem volt kevés...és még egyáltalán nem akarok gyereket....Biztos, hogy ez normális?
A kérdező hozzászólása: egysuer volt olyan, h az elején és a végén is szerda volt és véletlenül a másikat vettem be, de monokróm a Belara, így emiatt nem lehet baj...vagy igen?
Az mindegy ha felcseréled a 2 tabit. irja a tajekoztatoban h mindegyikben ugyanannyi hormnon van. legalabbis azon irta, amelyiket en szedtem.

Mindig nagyon pontosan megjött a mensem, most 6 napot késett! Elment a baba vagy csak ennyit késett, vagy ezek után van még esély arra, hogy pozitív legyen egy teszt?

Legjobb válasz: ha rendesen megjöt akor nem gondolom hogy babás lettél volna vagy lenne még baba nem írtad hogy nagy görcsölés után jöt-e meg vagy rendesen vetélésnél a nagy görcsölés és bõ vérzés a jelemzõ de lehet hogy anyit késet nekem is normálisan járt és volt olyan hónap amikor csak ugy kimaradt idöjárás hormonzavar kitudja de menj orvoshoz ö biztosabat mond

ha rendesen megjöt akor nem gondolom hogy babás lettél volna vagy lenne még baba nem írtad hogy nagy görcsölés után jöt-e meg vagy rendesen vetélésnél a nagy görcsölés és bõ vérzés a jelemzõ de lehet hogy anyit késet nekem is normálisan járt és volt olyan hónap amikor csak ugy kimaradt idöjárás hormonzavar kitudja de menj orvoshoz ö biztosabat mond

Az idegességtől lehetnek szédülés hasmenéses tünetek? Nagyon félek hogy terhes vagyok mindenféle tünetet érzek, de már csináltam 4 terhességi tesztet és mind negatív és a menstruációm is megjött még mindig nem tudom elhinni.

Legjobb válasz: Elég egyszer is feltenned a kérdést! Lehet csak benyaltál valami vírust, vagy a meleg,de akár az idegeskedés is okozhat ilyen tüneteket! És nyugodj meg,NEM VAGY TERHES!

Elég egyszer is feltenned a kérdést! Lehet csak benyaltál valami vírust, vagy a meleg, de akár az idegeskedés is okozhat ilyen tüneteket! És nyugodj meg, NEM VAGY TERHES!
Nyugi, nem vagy terhes. Az idegességtõl lehet a hasmenés ez biztos!
A kérdező hozzászólása: remélem tényleg így lesz.
PCOS-re neked írtak fel fog.gátlót?
Általában a fogamzásgátló hatására kevesebb vérzés szokott jelentkezni....
A kérdező hozzászólása: igen, PCOS vagyok, és arra irták fel, mivel a pso azt jelenti hogy apró pici ciszták vannak a petefészkemen, és a cypromix olyan hormongyógyszer, és fogamzásgátló, ami remélhetõleg megszünteti majd a cisztákat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!