Találatok a következő kifejezésre: Mindig kell egy, vagy másfél (2 db)

Mindig kell legalább egy, vagy másfél óra, hogy el tudjak aldni. Mit csináljak?

Hogy aludhatnék el könnyebben? Gyógyszer nélkül?

Legjobb válasz: Ha egyébként nem iszol alkoholt, akkor lefekvés elõtt igyál meg egy doboz/pohár sört. Ennyi még egészségtelennek sem mondható, és aludni is tudsz tõle.

Ha egyébként nem iszol alkoholt, akkor lefekvés elõtt igyál meg egy doboz/pohár sört. Ennyi még egészségtelennek sem mondható, és aludni is tudsz tõle.
Gyógyszertárban lehet kapni (legalábbis én ott vettem) Nyugtató teakeverék nevû szert. Ez gyógynövényekbõl áll. Nekem ez vált be.
A sör valóban jó a benne levõ komló miatt, de miután vízhajtó hatása is van, lehet, hogy az fog felébreszteni:-)a nyugtató tea jó, árulnak Jó éjszakát "címû" teát is, amit kipróbáltam és jó szívvel tudok ajánlani, de más macskagyökér, citromfû, galagonya, komló hatóanyagú teákat is.
milyen felvételihez kell fekve nyomni?
Biztos valami rendészeti, nemzetvédelmi suli.
Rendõrségi erõnléti tesztben van benne. De nem kötelezõ, csak 25-ért jár a max pontszám, és lehet helyette mást választani. Na mindegy. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=955 Erõnövelõ edzésterv, pont 6hetes. A "nyomkodod és majd több megy" módszer nem túl hatásos , azt nem javaslom. :)
Az erõ és az erõnlét nem ugyan az. Ez az edzésterv amit linkeltél nem hinném, hogy túlzásokba ejtené a kérdezõt. Mindenképpen feküdj rá az elülsõ deltára és a tricepszre is, illetve a hát, azon belül a fordított evezésre nagyobb hangsúly... Javaslom, hogy nézd meg mekkora az a súly amivel megy már a 25 ismétlés. Nézzen ki úgy az edzésed, hogy bemelegítesz rúddal, majd felrakod 40re, beleversz vagy 8at-10et, majd felviszed 60ra és amennyi megy. Aztán emeled a súlyt és nem kínlódsz tovább a 60-al. Pláne nem így, hogy megy belõle vagy 20. Az pedig, hogy nézd meg mennyivel megy még a 25 ismétlés azért jó, mert én nem erõltetném a 60at, ha mondjuk 52.5-el menne a 25.. Akkor beleraknék abba annyit, aztán raknám fel egybõl 65-70re és kínlódnék 8aakat-10eket azzal. És akkor lehet, hogy a következõ edzésen már az 55el is menni fog a 25... ÉS így tovább
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Igen rendészeti suliba kell majd.
Bill Phillips: Testünket az életünkért c. könyvében megadott edzésterv szerint meg tudod csinálni. Szerintem szerezd be ezt a könyvet és sikerülni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!