Találatok a következő kifejezésre: Mindig kell egy, vagy (483 db)

Toy Cleaner, speckó púder, vízbázisú síkosító: ez mind kell egy szexuális segédeszközhöz (pl. péniszpumpa, fleshlight) vagy csak arra megy ki a játék, hogy költs rá mindig?

Toy Cleaner-t nem lehet folyékony szappannal, speckó fleshlight púdert, pedig hagyományos púderrel kiváltani?

Legjobb válasz: Jaja. A használati cikkek mind úgy vannak megcsinálva, hogy mindig folyamatosan költsél rá.

Jaja. A használati cikkek mind úgy vannak megcsinálva, hogy mindig folyamatosan költsél rá.
benzinkút
Mert ez a mai nap errõl szól! Miért ne lenne lehetséges? Akkor ne legyen okt 23, május 1, karácsony, szilveszter? Gondolkodni kell, és bevásárolni!!! Valami gyorskajálda biztos nyitva van, vagy kérj a szomszédtól.
am a nonstopok is nyitva vannak.
Kisboltok nyitva vannak.
Mi lenne veled az Alföldön egy tanyán, ahol a legközelebbi város kilométerekre van?
Remélem egyszer karácsonykor dolgozni fogsz, és a magadfajta hülyéket szolgálod majd ki.Akkor rájössz, hogy minek kell bezárni.
tegnap nem jutott eszedbe?
és Karácsonykor mi történik veled?
Jó nagy suttyó bunkó vagy [email protected]! Mi az, hogy nem tudtad, hogy Március 15 lesz? Nem vagy magyar? Vagy eddig elzártak a külvilágtól, vagy csak egyszerûen egy tudatlan idióta vagy?
Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések Akkor meg is érdemled, hogy így jártál!!! Magyar embernek illik tudnia ilyesmit, te agyoniskolázott barom.
abbol hogy nem tudtad valoszinüleg munkahelyed sincs és sulis sem vagy. mert akkor tudnád hogy szabadnap van. érdekes, a boltokon ki volt téve hogy zárva lesznek. te pincében laksz vagy mi?
Kérdezõ, az igazi ostoba proli mintaképe vagy. Tipikus "mindenki le van szarva, lényeg, hogy nekem jó legyen" hozzáállás. Ezért utállak titeket.
Elég tudatlan vagy, fogadok segélybõl tengeted napjaidat.
:) ))))Ez kur*ajó:)
Pattanj kocsiba és menj ki mondjuk Ausztriába. Ott biztos találsz nyitva hipermarketet, ha számodra egy kisbolt nem megfelelõ....
Látom nem sül le a bõr a képedrõl, te hülye kis sz*rházi. :)
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudtam, hogy máricus 15 lesz... ennyi, engem nem érdekelnek az ilyen megemlékezések
13: Ugyan már szerintem életében nem látott élõben se tyúkot se disznót! Az ilyen pesti nagyfiúk azt hiszik a csirke becsomagolva terem a fán. Kérdéshez: Ha tudtad, már pedig gondolom tudtad, hogy ma nincs nyitva semmi, miért nem vásároltál be elõre a nagy tescoban vagy corában?
10. Mi lenne? Ott a disznó, a tyúk, vághatna magának egyet, és már meg is van oldva... :) Amúgy mit vársz az ilyentõl? Nagy választékot akar? Menjen ki külföldre, hátha ott jobb lenne neki.
Te Gyagyás! Hiába , ha magyar alkalmazottakkal dolgoztat, és a Szakszervezet kikövetelte nekik, hogy a magyar ünnepek, munkaszüneti napok!
Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! -Ha ennyire idióta vagy, akkor így jártál, max éhen halsz. Nagyobb bajod nem lesz! :) ))))) Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma? -Mert Magyarországon vannak, és ÁLLAMILAG van ez így meghatározva!!!!
Mert most karácsony van utolsó? Nem úgy tûnik...Egyébként én vendéglátós vagyok, kb 10 éve nem volt szilveszterem sem és nem haltam bele. Március 15. pedig tényleg nem nagyon kaland.
A kérdező hozzászólása: Kisboltok? Ezer éve nem voltam ilyen helyen, szeretem ha nagy választékom van, én tescot, vagy corat akarok!!! Ezek amgy külföldiek, miért nincsenek nyitva ma?
A kérdező hozzászólása: Köszi, kfc nyitva van?
Na, pedig meg akartam állni a válaszadást! 1.Vérlázító vagy.Nem érdekel az ünnep, ok, nem gond...kis hazafi-mondjuk rád se bíznám kis hazánk sorsát (az a baj, hogy most sincs jobb kezekben)de legalább ne hangoztasd. 2.Ha éhes, úgy értem IGAZÁN éhes vagy a kisboltban megtalálható száraz kiflinek is örülnél és nem vinnyognál nagyobb választékért, meg multikért. Még életedben nem voltál éhes.Ebben biztos vagyok.Választék...röhej! 3.Amilyen arrogáns vagy, gondolom a szomszédaid is csak röhögnének az éhhalálodon. 4.Remélem túlélted ezt a rettenetes éhínséget és soha nem feleded 2012.03.15-ét és innentõl a többit.A NAGY éhezés idejét...tiszteld az ünnepeket és a munkaszüneti napokat.Halálosan jók tudnak lenni.Kis ízelítõ a hõsi halált halt nagy magyarok szenvedéseibõl...te nyomorult.

Mikortól lehet motort vagy tanulóbiciklit használni? Melyik a jobb? Vagy mind a 2 kell egy gyereknek? És a triciklire is szükség van?

Legjobb válasz: Szerintem mind a háromra szükség van, mert teljesen más mozgásformát igényel. Bár ennek ellenére, lehet, hogy mi a triciklit kihagyjuk, vagy már csak normál triciklit veszünk, ami nem csilicsálé szülõkormányos stb. A motorral az egyedül hajtást tanulja meg, kormányzás, egyensúlyozni nem kell. A triciklivel a pedálozást, de ez más forma, mint a biciklin, mert elöl van a lába. A tanulóbiciklivel az egyensúlyozást sajátítja el, ami nagyon fontos késõbb a normál biciklihez. Állítólag ezt nehezebb megtanulni, mint a pedálozást, ezért célszerû ilyet is venni. A pótkereket akkor késõbb nem/kevesebb ideig kell használni....

Szerintem mind a háromra szükség van, mert teljesen más mozgásformát igényel. Bár ennek ellenére, lehet, hogy mi a triciklit kihagyjuk, vagy már csak normál triciklit veszünk, ami nem csilicsálé szülõkormányos stb. A motorral az egyedül hajtást tanulja meg, kormányzás, egyensúlyozni nem kell. A triciklivel a pedálozást, de ez más forma, mint a biciklin, mert elöl van a lába. A tanulóbiciklivel az egyensúlyozást sajátítja el, ami nagyon fontos késõbb a normál biciklihez. Állítólag ezt nehezebb megtanulni, mint a pedálozást, ezért célszerû ilyet is venni. A pótkereket akkor késõbb nem/kevesebb ideig kell használni....

Havi kontaktlencsém van, ha nem használom minden nap akkor is kell a folyadékot cserélni a tartóba? És használhatom tovább mint egy hónap, ha pl. egy hónapban használom 8-10napot akkor a következő hónapban már újat kell vennem vagy még használhatom?

Legjobb válasz: Nem kell cserélni a tárolófolyadékot, ha nem használod. Az egy hónapos viselési idõ alapvetõen becslésen alapul, kitolhatod pár nappal, de elõfordul, hogy elõbb kell cserélni, mert szennyezõdés vagy más ok miatt kellemetlen a szemednek, szúr, könnyeztet vagy ilyesmi.

Nem kell cserélni a tárolófolyadékot, ha nem használod. Az egy hónapos viselési idõ alapvetõen becslésen alapul, kitolhatod pár nappal, de elõfordul, hogy elõbb kell cserélni, mert szennyezõdés vagy más ok miatt kellemetlen a szemednek, szúr, könnyeztet vagy ilyesmi.
Elvileg kell cserélni a folyadékot, gyakorlatilag én sem szoktam, ha nem használom épp. Lencsét pedig akkor válts, ha már érzed, h nem tiszta, nem kényelmes, de azért ne viseld hónapokig.
Havi lencse 30 napig hordható, a lejárati idõn belül és megfelelõ tárolás mellett, folyadékban, azt pedig hetente kell cserélni ha nem használod. Ha egy hónapban 10 napot használod csak akkor egy havi lencsét te 3 hónapig használsz. Én is így csinálom.
Én nem nagyon merem túlhordani a kontaktlencséimet. Néha elõfordul pár plusz nap, de ha homályosan kezdek vele látni, vagy szúr, akkor inkább elõbb kidobom mint azt a hordási idõ indokolná. A szememmel nem szeretek játszani.
nekem azt mondták, hogy a lencse nem véletlenül 1 hónapos, ha az letelik, akkor már nem olyan jó a légateresztése stb. szal ha csak 10 napot hordod, a bontás után 30 nappal akkor is ki kell dobni.

Kell-e máshogy nevelni egy pitbullt mint más kutyát vagy hülyeség ez a megkülönböztetés a többi fajtától?

Köszi!

Legjobb válasz: A túlzott megkülönböztetésnek nincs értelme, mert ugyanúgy kutya, ugyanabba a fajba tartozik. Én inkább úgy mondanám, hogy jobban oda kell rájuk figyelni minden téren, még nagyobb hangsúlyt fektetni a szocializációjára, tanítására, falkasorrendre, mint általában más fajtájú kutyáknál. De ez is talán inkább egyedfüggõ, mert egyik pitemet bárki lekenyerezheti, a másik pedig nagyon domináns, de mindig tudom kezelni. Én csak attól mászok falra, amikor a sok írástudatlan ember szerint a piteket nem lehet megsimogatni, hanem ütni verni kell, és akkor lesz jól nevelt.. nagyon ostobák.

A túlzott megkülönböztetésnek nincs értelme, mert ugyanúgy kutya, ugyanabba a fajba tartozik. Én inkább úgy mondanám, hogy jobban oda kell rájuk figyelni minden téren, még nagyobb hangsúlyt fektetni a szocializációjára, tanítására, falkasorrendre, mint általában más fajtájú kutyáknál. De ez is talán inkább egyedfüggõ, mert egyik pitemet bárki lekenyerezheti, a másik pedig nagyon domináns, de mindig tudom kezelni. Én csak attól mászok falra, amikor a sok írástudatlan ember szerint a piteket nem lehet megsimogatni, hanem ütni verni kell, és akkor lesz jól nevelt.. nagyon ostobák.
Csak megerõsíteni tudom az elõttem szólókat, a szocializációra és az irányíthatóságra nagyon oda kell figyelni, pusztán azért, mert ha egy pitbull sérülést okoz, az sokkal nagyobb, mintha egy tacskó vagy egy vizsla teszi.
Nekem is pitem van, a szocializáció elengedhetetlen, én most fontolgatom a kutyaiskolát, mivel hiába nõtt fel sok kutya közt a kanokkal szemben nagyon domináns, és ha õt dominálják hajlamos az agresszióra... Amúgy értelmes okos semmi gond nincs vele, behívásra is azonnal reagál, kaja féltés sincs, simogathatja bárki.
nagyon egyszerû... ivartalanítás, szocializáció, következetes nevelés és nem bántani!!

Mennyi idő pontosan a jogsinak a letétele? (ha nem bukok meg semmin) a több mint 100000 Ft-ot egybe kell kifizetni vagy vagy csak mindíg amikor megyek vezetni akkor fizetek?

Legjobb válasz: Ez idõben teljes mértékben az oktatótól függ: hogy milyen idõközönként vannak a kresz oktatások, van aki két-három hét alatt letudja, de van akinek olyan az oktatója, hogy nem tudja összesûríteni. Ugyanez a helyzet a gyakorlatokkal és a vizsgaidõpontokkal. Van, hogy heti több alkalommal tudsz menni, van, hogy heti egy alkalommal. Ez jelentõs részben az oktatón múlik. Ha minden gyorsan megy és hiper-szuper gyorsan betanulod a kreszt, akkor kb. 1 hónap az elmélet (3 hét oktatás és általában 1-2 hetet kell várni a vizsgaidõpontra), majd a többi, ha heti több alkalommal mész a rutinra és a forgalmira, akkor kb. 2 hónap a gyakorlat. És akkor nagyon expressz tempóban számoltam. A fizetés szintén iskola függõ. Van aki részletfizetési lehetõséget is ad, ez általában jellemzõ. A kreszt, a rutin és a forgalmi oktatás és vizsga költségeit külön kell fizetni. (van amikor beszámítják a vizsgaköltséget)

Ez idõben teljes mértékben az oktatótól függ: hogy milyen idõközönként vannak a kresz oktatások, van aki két-három hét alatt letudja, de van akinek olyan az oktatója, hogy nem tudja összesûríteni. Ugyanez a helyzet a gyakorlatokkal és a vizsgaidõpontokkal. Van, hogy heti több alkalommal tudsz menni, van, hogy heti egy alkalommal. Ez jelentõs részben az oktatón múlik. Ha minden gyorsan megy és hiper-szuper gyorsan betanulod a kreszt, akkor kb. 1 hónap az elmélet (3 hét oktatás és általában 1-2 hetet kell várni a vizsgaidõpontra), majd a többi, ha heti több alkalommal mész a rutinra és a forgalmira, akkor kb. 2 hónap a gyakorlat. És akkor nagyon expressz tempóban számoltam. A fizetés szintén iskola függõ. Van aki részletfizetési lehetõséget is ad, ez általában jellemzõ. A kreszt, a rutin és a forgalmi oktatás és vizsga költségeit külön kell fizetni. (van amikor beszámítják a vizsgaköltséget)
Nekem a KRESZ kb 3 hét alatt megvolt vizsgával, oktatással együtt. Részletben fizettem. Ez volt az elsõ részlet. Viszont a gyakorlat az sokkal húzósabb volt.Megkaptam az oktatók listáját, és elkezdtem telefonálni. A legkorábbi idõpont 2 hét múlva volt, mire elõször mehettem. Ott fizettem neki a második részletetet. Aztán elkezdtük a munkát. Az én oktatóm egyértelmûen arra ment, hogy vegyek még pótórákat.(vettem is, azt neki kellet külön zsebbe fizetni) De sajan én meló mellett csináltam, így csak este értem rá, ezért hetente max kétszer tudtam menni, mert az esti órák hamar betelnek. Azt hiszem 10 órát kell kötelezõen vezetni a tanpályán, tehát minimum 5 alkalom ha két órát vezetsz egyszerre. Aztán várni kellett a vizsga idõpontra, ráadásul az enyémet elkeverték, odamentem vizsgáztató sehol. Új idõpont, de már csak az ünnepek után volt hely. Tehát 2 hét kényszerpihi. Ezután kezdõdött a városi vezetés, szintén heti két alkalommal. (itt kellett a harmadik részletet fizetni). Aztán az oktatóm lelépett egy másik iskolába, új oktatóra vártam, új kocsi, kénytelen voltam pót órákat is venni, mert az új autó sokkal nagyobb volt, nem ment a parkolás. Szóval nagyon sok idõ volt. :( Összel kezdtem, tavaszra végeztem.) Persze sok függ az oktatótól, nekem a második pl. oktatott hétvégén is, így volt hogy háromszor is tudtam menni egy héten.

Ha a dugattyú szoknyájából le van törve egy darab és ez miatt hangosabb a motor akkor csak azt az egy dugattyút kell kicserélni vagy mind a négyet? Teljes szét kell szedni a motort vagy meglehet anélkül is csinálni?

Legjobb válasz: Honnan tudod hogy mi a baja ha nem szedted szét?Lehet hogy a hengerfal is sérült vagy kopott. egyébként elég azt az egy hibásat cserélni.Hát le kell venni a hengerfejet de legalább a motort nem kell kivenni a kocsiból. persze kérdéses hogy mennyire kopott a motor,hány Km-t futott.szóval sok mindentõl függ. ha felforrt a motor és hengerfejes lett,akkor az összes dugót cserélni kell-amit nem szoktak megcsinálni sajnos. Bocs hogy kaotikusan írtam.

Honnan tudod hogy mi a baja ha nem szedted szét?Lehet hogy a hengerfal is sérült vagy kopott. egyébként elég azt az egy hibásat cserélni.Hát le kell venni a hengerfejet de legalább a motort nem kell kivenni a kocsiból. persze kérdéses hogy mennyire kopott a motor, hány Km-t futott.szóval sok mindentõl függ. ha felforrt a motor és hengerfejes lett, akkor az összes dugót cserélni kell-amit nem szoktak megcsinálni sajnos. Bocs hogy kaotikusan írtam.
olajteknõt le kell venni, ott lesz az :)
Ha a dugattyúból le van törve egy darab, akkor az volna az ideális, ha azt a darabot valahogy sikerülne valahogy kimûteni a blokkból.

Ha jelentkezek az X-Faktor, vagy a Csillag Születik című műsorok egyikébe mint énekes, akkor a zenei alapot nekem kell vinni, vagy úgy "kapom"?

Legjobb válasz: Elvileg kéne hogy adjanak. De te is vihetsz magaddal ha egyedivel készülsz. Nekem egy ismerõsöm volt az X-faktorba õ felfegyverkezett zenei alappal de mondták hogy nem kell, csak bediktálta a szám címét és gyors kerestek neki. Ha saját szerzeményt akarsz elõadni akkor neked kell vinned alapot. Én minden esetre megkeresném az elérhetõségüket és érdeklõdnék telefonon hogy ne érjen váratlanul a helyzet.

Elvileg kéne hogy adjanak. De te is vihetsz magaddal ha egyedivel készülsz. Nekem egy ismerõsöm volt az X-faktorba õ felfegyverkezett zenei alappal de mondták hogy nem kell, csak bediktálta a szám címét és gyors kerestek neki. Ha saját szerzeményt akarsz elõadni akkor neked kell vinned alapot. Én minden esetre megkeresném az elérhetõségüket és érdeklõdnék telefonon hogy ne érjen váratlanul a helyzet.
Múlt szombaton volt a Csillagban egy lány, õ nem vitt, csak a telefonján volt a szám fent, és úgy énekelte, hogy az volt bedugva a fülébe. Szóval nem adtak neki. A legbiztosabb, ha viszel.
Csak remélem, hogy nem karaoke bárban tanultál énekelni, mint a mûsorban olyan sokan. A legnagyobb gáz az a csaj volt, aki 12 éve tanul énekelni és nincs is hangja! Nyilván sok a család pénze, erre költik.
Én nem vinnék. Tavaly megába jelentkeztem. Rá 3 hétre hívtak fel, hogy ide kell menni, ekkor, és milyen dalokat vigyek...meg személyit, meg ilyenek. Szóval jelentkezel, ha hangposta, akkor vissza fognak hívni, és akkor mindenrõl tájékoztatnak. Nem hinném, hogy zenei alapot vinni kell, mert valakinél még net sincs, úgyhogy az meg honnan szerezné meg.
X-faktorba tuti hogy neked kell vinni, idén legalábbis

Létezik egyátalán olyan, hogy egy kisbaba soha nem ismeri meg a tápszert? Ugye nem kell mindig tápszerhez nyúlni? Vagy hogyan kell megoldani a hozzátáplálást, h soha ne kelljen neki tápszert adnom?

4 hónapos a babám. Kizárólag anyatejes. 5 hónapos kora után szeretném elkezdeni kóstoltatni ?t gyümölcslevekkel,babavízzel, gyümölccsel,mert jön a nagy nyári meleg, gondoltam, ne mindig a cicimen lógjon, ha szomjas. Viszont olyankor mondjuk elkezd apadni a tej, mert nem szopik annyit. (mondjuk). Akkor automatikusan jön a tápszer pótlásnak? Vagy hogyan kell megoldani, h soha ne kelljen neki tápszert adnom? Nem értem, és a véd?n?m sem érti, h mit szeretnék ezzel igazán kérdezni. Ti értitek ugye?

Legjobb válasz: én értem a kérdést... szerintem, ha tudsz addig szoptatni, míg minden étkezést ki tudsz váltani "rendes" kajával, akkor nem kell tápszer. szerintem,amikor már kiváltottál egy étkezést, akkor fejd le a cicid egy darabig, és akkor nem lesz kevesebb a tejed. egy idõ után úgysem kell annyi tej, ha mást is eszik.

ja és még annyi, hogy a tápszer az ételnek minõsül, nem ivásnak. tehát ha szomjas, akkor vizet adj neki, szerintem
én értem a kérdést... szerintem, ha tudsz addig szoptatni, míg minden étkezést ki tudsz váltani "rendes" kajával, akkor nem kell tápszer. szerintem, amikor már kiváltottál egy étkezést, akkor fejd le a cicid egy darabig, és akkor nem lesz kevesebb a tejed. egy idõ után úgysem kell annyi tej, ha mást is eszik.
A lányom sem ismeri a tápszert!6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, és addigra annyira beállt a taj termelés, hogy észre sem vettük hogy csökkenne a mennyisége!Abban az idõben is a tejed igazodni fog a babádhoz, így a tápszer nem fog kelleni!
Hát õszintén, nem... ha van tejed, miért kellene tápszert adni? Nem hiszem, hogy egy-két hozzáetetéstõl miatt elmenne a tejed. Egyébként nem azt mondják mindenhol, hogy az anyatej mennyisége a gyerek igényeire áll be?
Adj Neki vizet a nyári melegben, nem kell tápszer.Attól, hogy hozzátápit elkezded a fõ eledele az anyatej legyen!Tízóraira adsz gyümit majd megszoptatod.A többi étkezés még anyatej.Ha már fõzelékeztek akkor is folyadékként anyatejet adj!Ha rekkenõ hõség lesz akkor jó a víz!Tápszer nem kell!
én nem vagyok tápszer hívõ, sõt. Viszont ha 1 éves kor elõtt elfogy az anyatej, akkor sajnos kell. Ugyanis növekedni csak a fehérjétõl tud, ami lehet hús, tejtermék, stb, de amig tejet nem ihat, addig a tápszer a legjobb megoldás. De mondom, csak ha nincs már anyatej.
Én egyik gyerekemnek sem adtma soha tápszert. Három hónapig, 4-ig csak szoptak. Akkor kezdtem el almát adni neki keksszel, néha tejbegrízt kapott, inni ánizs vagy köménymagos teát. Késõbb a levesben fõtt zöldséget kapták, vagy külön fõztem nekik rendesen sózva vagy cukrozva, eleinte habarva, késõbb rántva a fõzelékeket. 6 hónapos koruk után pedig már sokszor azt ették, amit mi. 8-9 hónaposan már nem fõztem nekik külön. Mindhárom egészséges, nem allergiás semmire. Kérdezd meg az anyukádat, hogy téges hogyan etett. Vagy szerezd meg dr.Spook Csecsemõgondozás c. könyvét. A tápszerimádók ugyan lehurrognak majd, de én úgy láttam jónak, ha a mesterséges étel helyett természeteset adok nekik. Pénzem sem lett volna a drága tápszerekre.
Kiválthatsz egy étkezést teljesen de ha szomjas akkor szoptasd meg és ne tápszert adj!
A kérdező hozzászólása: TEhát akkor ez azt jelenti, hogy ne teljesen váltsak ki eleinte étkezést gyümölccsel, hanem csupán pl. 1 dl-nyi alma, és utána szopi? Majd fejjem ki ami megmarad? Vagy ne fejjek? és utána minden további étkezés marad anyatej? Majd pár hónap múlva pedig még egy étkezéshez vezessek be zöldséget, fõzeléket, vagy valamit, utána szopi ... és így tovább?És aztán egyszer csak valamelyik étkezés után hagyjam el a szopit?
13 hónapos koráig szoptattam a fiamat, tejet nem kaphat, mert hasmenése van tõle, így maradt a tápszer/tejital legalább 2 éves koráig.
A kérdező hozzászólása: IGen, igen. Látom értettétek a problémámat. és köszönöm szépen a válaszokat, igazán sokat segítettetek.
Én 2 évig szoptattam, mégsem apadt a tejem, mikor a lányom már csak este cicizett!A tejed mindig igazodni fog a babádhoz, és ne félj attól hogy ha 1 evést kiváltasz utána 1 evésnyivel kevesebb tejed lesz!Ne fejd ki fölösleges, amúgy a csak anyatejes babák a kiváltott ebédek után is igénylik a cicit, akármennyire jóllaktak!Megszokásból, és mert sokan nem fogadnak el másik folyadékot!Nálunk pl ez volt!9 hónapos koráig nem ivott mást csak anyatejet, pedig addigra már javában benne voltunk a hozzátáplálásban!
Én is modhatni, hogy tápszer ellenes vagyok, és ha nem akarod, hogy csökkenjen a tejed, akkor mikor mást adsz neki és nem cicizik annyit akkor a maradékokt mindíg fejd, így nem fog kevesebb termelõdni. Lassan 2 éves a fiam és még soha nem evett egy deka tápszert sem. 10 hónapig anyatejet evett, de 6 hósan kezdtem hozzátáplálni, 10 hósan már én választottam el és utánna meg kecsketejet adtam neki az anyatej helyett. Makk egészséges kis vasgyúró.
tehéntej helyett 3 éves korig ajánlják a tápszert. nyilván addig nem szoptatsz, a tej meg kell. egyébként semmi baja nem lesz a tápszertõl, sõt. több minden van benne mint a tehéntejben. hozzátáplálásnak meg pont az a lényege, h elkezd átszoktatni tejrõl ételre. 6-12 hós korig ez kivitelezhetõ. de ha tovább szeretnéd, pl reggel és este mehet a tápszer helyett a szopizás, bár számomra elég visszás amikor 1 év fölött szopizik a gyerek, mert semmi szüksége rá csak pótcselekvés mint a cumi

Hány venti kell egy gépbe? Hogyan kell bekötni (befelé, vagy kifelé fújja a levegőt)? Egy világító venti sokkal többet fogyaszt, mint egy nem világító (kb. hány W)?

Legjobb válasz: nekem 2 db venti van a gépbe. elõl egy 12 centis beszívja, hátúl egy 12 centis kifújja. ledes venti fogyasztása...... egy ledes venti többet fogyaszt mint az egész gép. XD (remélem ebbõl érted hogy mire akarok kilyukadni.nem egy világítós venti miatt fogják kikötni a villanyt ne félj)

nekem 2 db venti van a gépbe. elõl egy 12 centis beszívja, hátúl egy 12 centis kifújja. ledes venti fogyasztása...... egy ledes venti többet fogyaszt mint az egész gép. XD (remélem ebbõl érted hogy mire akarok kilyukadni.nem egy világítós venti miatt fogják kikötni a villanyt ne félj)
"Hány venti kell egy gépbe?" Ez a háztól is függ, meg mondjuk kis fogyasztású gépbe nagyság renddel kevesebb mint szénné tuningolt proci és "izom" VGA esetén. Egy átlag házban minimum kell elõre egy befújó venti, ami közvetlen a HDD-re fújja a bejövõ hûvös levegõt és a proci fölé egy kifelé húzó. Minél nagyobb. "Egy világító venti sokkal többet fogyaszt, mint egy nem világító (kb. hány W)?" Nem, minimálisan, ellenben marhára idegesítõ tud lenni. A kikapcsolható led-es meg ritka, de azért kapni. Ha a ház szûk, nincs szellõzése és vagy belóg a légáramlásba egy köteg kábel, akkor a ventilátor sem sokat fog segíteni. Egy méretes jó házba már eleve a proci hûtõ elég sokat rátesz a légáramlásra. Ha sok a HDD egymás hegyén hátán, akkor nem árthat oda több ventilátor. vagy elõre kettõ (vagy egy nagy), esetleg oldalsó HDD hûtõ venti beszerelése.
A kérdező hozzászólása: Ez a ház jól szellózik? http://www.pcx.hu/termek/foxconn-tla-570-szamitogep-haz-99978 Egyébkén nem vagyok tuningos fx4100 proci, radeon 7770 vga, 500gb winyó, lesz benne.
Hatulra egy nem vilagito kihuzo, elolre megy ledes behuzo. Es jol nez ki, jol szellozik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!