Találatok a következő kifejezésre: Mindig egyenletesen a baba (2 db)

Ha van szívhang (szép egyenletes) de a baba nem nagyon mozog a pocakba már 2-3 napja akkor rendben van minden?

Van szívhangfigyelőm ès azon keresztül szèpen hallom a szívhangot,de a mocorgását nem nagyon,kb 2-3 alkalommal ès gyengèn!!!

Legjobb válasz: Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtûzdelt idõjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsõdleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védõnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az õ válasza, mint 20 ismeretlené. 30 hkm

Igen, akkor minden rendben. Lehet, hogy így is mozog, de apróbb mozgásokat végez, illetve akkor ficereg igazán, mikor te szunyókálsz. Van ez így néha. Talán még ez a frontokkal megtûzdelt idõjárás is megviseli a picit, és ha itt visszanézed a kérdéseket, sokan vannak, akiknek mostanság lustul a babájuk. A szívhang a lényeg, az az elsõdleges. De azt tudom javasolni, hogy csörgesd meg a védõnénidet, és kérdezz rá nála is. Magamból kiindulva, engem sokkal jobban megnyugtatna az õ válasza, mint 20 ismeretlené. 30 hkm
Most, hogy megjött a front, a picim lecsendesedett.Van nekem is szívhangfigyelõm, minden normális. Hány hetes? Ne aggódj, de lehet hogy érdemes felhívni a dokidat.
elvileg akkor nincs baj, nemtudom hány hetes vagy, de nekem a 37. héttõl alig mozgott valamit, de a szívhangja mindig jó volt. atán szüléskor derült ki, hogy a nyakán volt a zsinór, amibõl adódtak gondok sajnos. szóval én azt tanácsolom neked, hogy nézesd meg uh-on. ha én ezt elõre tudtam volna akkor tuti kierõszakolok egy uh-t. hány hetes vagy?
szerintem érdemes az egyenletességen túl megszámolni azt is, hogy egy perc alatt mennyit ver a szíve, a nõgyógyászom is mondta, hogy örök hiba, hogy a kismamák ha nem nagyon érzik mozogni a babájukat, akkor ráhallgatnak otthon szívhangfigyelõvel, de azt nem nagyon nézik, hogy percenként mennyit ver a szív, pedig ez nagyon fontos, ha túl lassú vagy túl gyors, az is jelenthet bajt. Mindenképp nézz utána, hogy melyik terhességi szakaszban milyen határok közt normális az értéke, én sajnos nem tudom fejbõl, és hülyeséget nem akarok mondani. Egyébként szerintem is csak a bolondos idõjárás okozza ezt, az én babámnak is vannak nagyon lusta napjai, úgy kell könyörögni neki néha 1-1 bökdösésért.
A kérdező hozzászólása: Köszi szèpen a válaszokat! 27hetes vagyok! Hát ha továbbra is ilyen keveset mozog akkor elmegyek uh-ra holnap v. utánna.

Mindig egyenletesen fejlödik a baba a pocakomban?

Bocsánat a kérdésért,de nem tudom hogy tegyem fel máshogy.11 héten voltam ultrahangon és akkor még megfelelö volt a mérete.Rá egy hétre kellett visszamennem és igaz hogy nött de csak 7 mm-t és akkor sem értem el még UH szerint a 12 hetet. Közben pedig már a mensesem alapján a 13 hetet irnánk.Igaz minden rendben volt megvan mindene és a szivverése is normális. Az orvos nem mondott semmit.Másnál is elöfordult ilyen?

Legjobb válasz: Igen. 7,9 hét akkora amekkorának lenni kell. 13. hét 12 hetes 16. hét 16 hetes 20. hét 19 hetes 30. hét 31 hetes 36. hét 36 hetes... Úgy a 20. hétig foglalkoztam vele,hogy jujj jujj mekkora,majd rájöttem,hogy a bolondját táratja velem:):):)

Igen. 7, 9 hét akkora amekkorának lenni kell. 13. hét 12 hetes 16. hét 16 hetes 20. hét 19 hetes 30. hét 31 hetes 36. hét 36 hetes... Úgy a 20. hétig foglalkoztam vele, hogy jujj jujj mekkora, majd rájöttem, hogy a bolondját táratja velem:) :) :)
Változó. Nekem nagyon sokáig 1-1, 5 héttel fejlettebb volt a koránál, de a 26.héten pontosan megfelelt a korának. Most 31 hetes vagyok, jövõ héten lesz UH, kíváncsi vagyok, hogy alakult azóta a helyzet. A terhességed 13.hetében jársz, csak a baba mérete most még a 12.hetesnek felel meg. Ez nem baj. A babáddal minden rendben, te is jól vagy, ez a fontos! Õ majd nõl szépen odabenn.
Egyetértek az elsõ válaszolóval. Egy darabig minden UH után megnéztem, hogy tényleg akkora-e mint lennie kell, de aztán leszoktam róla. Ha nem mondják, akkor nincs baj, ne aggódj! Boldog babavárást! 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!