Találatok a következő kifejezésre: Mindig csinálnak megszakítást, ha (2 db)

Mindig csinálnak művi megszakítást, ha valakinek elmegy a babója?

Én írtam tegnap a "Segít a Duphaston?" c. kérdést. Sajnos egyre er?sebb a vérzésem, a hasam már nem puffadt, a teszt egyre halványabb... Ma este megyek vissza a dokimhoz. 6 hetesek vagyunk/voltunk. Szerintem, már vége!!! Mindenképpen m?tét lesz a vége?

Legjobb válasz: Szia. Tegnap én írtam Neked, hogy én is vesztettem el babát 8 hetesen. Igen, minden esetben meg kell tisztítani a méhet. Nagyon sajnálom ami történt, de ne add fel a reményt, hátha megmaradt a baba, este majd kiderül minden. Ird meg légyszives hogy mi történt, nagyon szorítok nektek!!!

Szia. Tegnap én írtam Neked, hogy én is vesztettem el babát 8 hetesen. Igen, minden esetben meg kell tisztítani a méhet. Nagyon sajnálom ami történt, de ne add fel a reményt, hátha megmaradt a baba, este majd kiderül minden. Ird meg légyszives hogy mi történt, nagyon szorítok nektek!!!
Ikermami ismét! Biztos vagyok abban, hogy nem kell küret! Ki fogsz ürülni! Doki is ezt fogja ma mondani! És felejtsed el, hogy "selejtes" vagy!!!!!! Most nagyon rossz, de helyre fogsz jönni, ott a párod segíteni fog túllépni rajta! Fel a fejjel!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A 39. hetes kismamitól kérdezem: mennyi idõ után sikerült újra teherbe esned? Bocs, de most nincs kedvem utána számolni!
anyukám is igy volt a kistestvéremmel és 4 hónapos korig menszeszelt és már 13 éves a hugim!Lécci bizz a babádba lehet h csak gyógyszer kell és em lesz semmi baj!Te h érzed mit súgnak az ösztöneid?
Nagyon sajnálom ami történt, én is hasonló cipõben jártam, nekem tavaly ilyenkor a 12 hetes ultrahangon derült ki hogy már nincsenek életfunkciói a babámnak.Összedõlt bennem minden, egy hétig csak sírtam, és én is azt mondtam hogy ez nem velem tötént meg.Aztán összeszedtem magam és most 39 hetes kismami vagyok.Semmi sem történik ok nélkül, tudom szörnyû, de nem volt életrevaló!Szerintem biztos csinálnak megszakítást. Ne ad fel!!Csak elõre!!Sok erõt neked!Puszi
A kérdező hozzászólása: Egyik pillanatban úgy érzem, hogy még ott van, OTT KELL NEKI LENNI!!! Aztán a másikban már azt, hogy minek áltatom magam...
A dokim szerint várnom kellett volna egy fél évet, de nem bírtam tovább 3 hónapnál.Én is azt éreztem hogy selejtes vagyok, de tényleg ne vádold magad.Nem tehetsz róla, még mindig jobb így mintha egy életre nyomorék lett volna.Tényleg nyugi, és majd meglátod milyen ügyesen összejön a következõ.Nem mondom hogy nem rettegtem minden ultrahangtól, de hál istennek eddig még nem volt baj.Remélem már nem is lesz.puszi 39 hetes kismami
Ezek normális érzelmek!!Én is voltam mind te.Mondták vége, meg halt a magzat.Sírtam, és sírtam fogdtam hasam kértem ne csinálja ezt, hisz már most nagyon, de nagyon szeretem õt.Mikor felrakták a méhszájamhoz a tágitópálcát, akkor is fogtam a hasam, és kértem, hogy élegyen fel!Végig sítam az egészet!2 év kellet a hoz, hogy valamilyen színte elmuljon a gyász a szívembõl.De még most is fáj ha rá gondolok!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! Most mást nem tudok tenni, mint csak feküdni, várni az estét!!!!!! KÖSZÖNÖM! BOLDOG BABÁZÁST!
Szia! Én 3 hete lesz kedden, hogy áttestem egy missed ab.on, és nekem is mondták hogy várjak csütörtökig, pedíg mondtam a dokinak, hogy szombat óta vérzek, de csak annyit mondott, hogy csütörtökön tud megcsinálni, mert akkor lesz hely, de éjjel elkezdtem görcsölni és be mentünk az ügyeletre. De szerencsém volt, hogy nem kaptam vérmérgezést a sok várakozástól, mert már bomlásnak volt indulva bennem a baba.Ha nem csináltak elötte vizsgálatokat, hogy alkalmas vagy e az altatásra, akkor csak érzésteleníttõt fosz kapni.De az is ki fog annyira ütni mint az altató, én másnap este tértem magamhoz. Nekem még 2 hónap és 3 hét mire próbálkozhatok a picivel, de én is örökkévalóságnak hiszem! Gyógyulj meg, és együtt érzek veled, de ne várj estig, írány az ügyelet!!!
Szia. Remélem lassan túl vagy a dokin, bízom benne, hogy pozitív választ kaptál, ha nem akkor próbáld meg elfogadni, és nagyon gyorsan készülj az "igazira" Nekem tavaly szeptemberben ment el a babám (2, 5 évet vártunk rá), 12 heti uh-án nem volt a petezsákban semmni. Mindenki mondta hogy 3-6 hónapot kell várni! Pedig nem! A szervezeted 3szor termékenyebb mint általában, valszínû, ha õ most elment nem volt egésszéges, viszont felkészített téged és a tested arra hogy a következõ babót teljesen betudd fogadni, szóval fel a fejjel, jól sírd ki magad, menstruálj egyet aztán úgy szeretkezzetek, hogy ne a babára gondolj. Nekem bejött! PUsza, és irj, hogy mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos a babók valamilyen ok miatt elmentek. Holnap megyek vissza, ha még a méhemben lesznek, akkor hétfõn megkaparnak.
Errõl nem te tehetsz!!!Ne vádold magad!Föleg ilyen kijelentéseket ne tegyél magadra!Senki nem tehet errõl, lehet beteg lenne a babád, és kilöki a szervezteted.Én is igy jártam, csak kicsit nagyobb volt a magzatom mind a tiéd, 9 dik héten vesztettem el, leállt a szíve:(Gondolhatod az is mennyire fájt!Utána csináltak egy abortuszt, hogy baba minden részét el távolcsiák.Nem fáj ne agódj, és hamar túl leszel rajta, ha szükséges lesz nálad a beavatkozás.Megláttod nem sokára szép babód fog születi, ezek a dolgok véletlenek!13 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Olyan, mintha rendesen menstruálnék!
A kérdező hozzászólása: Persze! Megírom! ANNYIRA FÉLEK!!!!!! UGYE EZ CSAK EGY ROSSZ ÁLOM???
Én is írtam Neked annó levelet! Nem mindig csinálnak mûvi megszakítást! Te még nagyon fiatal voltál, ezért valszeg ha a vérzésed erõs és intenziv ki fogsz örülni! Ne aggódj, nem lesz gond! Ezt a dolgot viszont a doktor tudja Neked majd megerõsíteni, ha megvizsgált! Mindenképp menj el hozzá!!!13 hetes ikermami
A kérdező hozzászólása: És altatnak? Vagy csak úgy nekiállnak? Bocs a kifejezésért.
Én is ezt éreztem(elsõ válaszoló vagyok). Ha gondolod, ha van kérdésed vagy esetleg tudok valamiben segíteni, írj privit
igen mindenképp kell egy küret, de lécci bizz benne h igen ott van a kis babykéd és nem lesz semmi baja, nagyon nagyon szoritok neked!puszy és addig is pihengess mig nem érsz oda a dokihoz !
Nyugi, elaltatnak, 10 perc az egész.
Lányok! ne hozzátok már rá a szívbajt!!!! Igenis nem feltétlenül szükséges a küret! ha ki tud ürülni a vérzés által akkor nem kell!!!!! De a doki tudja ezt csak megmondani!!!!!
A kérdező hozzászólása: 10 perc alatt véget vetnek annak, amire másfél évet vártunk?????? UTÁLOM, HOGY ENNYIRE SELEJTES VAGYOK!!!!!!
Ikermami vagyok! Ha a babádnak gondja volt(genetikai pl) jobb ha már most elment...tudom, sovány vígasz, de a természet mindig tudja mit miért csinál!!! Én biztos vagyok abban, hogy legközelebb minden rendben lesz, viszgáltasd ki magad rendesen és meglásd hamarosan te is bebabásodsz!!!
kérlek ne monddj ilyet!:(nem selejtes vagy és egyáltalán nem biztos h elment a baba kérlek ird meg milyen jellegû a vérzésed!
Sajnálom ami történt!Én tavaly voltam így, csak annyival volt másabb hogy a 12 hetes ultrahang már nem mutatott életjeleket.Egy hétig bõgtem folyamatosan, és nem láttam értelmét semminek, de utána összeszedtem magam.Ez volt tavaly április 13-án(péntek)és most már 39 hetes boldog kismama vagyok.Nekem ezért kellett mûvi megszakítást csinálni.De szerintem fognak neked is.Fel a fejjel, és csak elõre nézz!!Kitarás!!Sok puszi!!
Nagyon sajnálom ami veled történt, pedig nagyon szoritottam nektek és biztam benne hogy nem lesz semmi gond!:(vigyázz magadra és kérlek ne hibáztasd magad!Puszy

Ha apárommal megszakítással csináljuk, majd letörli zsepivel ALAPOSAN NAGYON-NAGYON és újrakezdenénk, újra betenné, akkor van rá esély még mindig hogy terhes legyek?

Én úgy tudom,hogy azért ha alaposan letörli és tényleg nem marad ott semmi nedv akkor kezd?dhet újra.

Legjobb válasz: igen terhes lehetsz

igen terhes lehetsz
mint a szél, olyan terhes lehetsz
Igen, belülrõl nem tudja magát letörölni.
pontosan igy estem teherbe tavaly februarban! a babam most 10 es fel hos...
pffffff újabb nagyokosok! miért olyan nehéz feliratni fogamzásgátlót??!!
Most komoly? Van elõváladék is, attól is teherbe eshetsz, NE felejtsd!
remelem nem leszel terhes mert eleg hulye anyuka lennel
Mibõl gondolod hogy nem nagyobb az esélye annak hogy a gumi kiszakad? Ha 8 éve vagyunk együtt, és abból 4-t gumival csináltunk és kétszer baj lett, 3 évet gumi nélkül, és egyszer sem, akkor melyik a jobb? Nekünk nemkell félni hogy valaki aids-es + ha becsuszik egy gyerek az sem lenne mostmár baj. Persze egy 16 évesnek szerintem sem ajánlatos. Én csak azt akartam mondani, hogy ha megis fürödni a barátja, akkor minimális lenne az esély..
*elõzõ
eéõzõ attól hogy eddig nem lett semmi baj az nem azt jelenti hogy ez a módszer olyan jó!! na és ti bõven 20 felett vagytok akkor mit várjunk a 16 évesektõl?!?!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm :(:(
Soha nem értettem ezt a letörölni dolgot, azt szeretem amikor a függöny is olyan:D
De ha elélvezett minek ujból kezdeni végül szétkúrjátok egymást!!!XDXD
Hát igen, azért annyira baromi nagy esély nincs rá, mint ahogy egyesek beállítják. Mi több mint egy éve így csináljuk és nem volt gond. Ráadásul a kérdezõ sem 16 éves. Az mondjuk fura hogy azt hitte így nem lehet terhes egyáltalán. Az esély ott van, de nem sok.
Megnézném, ahogy a húgycsövén végighúzza a zsebkendõt. Cirkuszban is mutathatná, vagy horrorfilmben. Aki pedig évek óta csinálja így, az biztos, hogy termékeny? A párja is? Nem nagyon hiszem...
Hát ki tudja. Én nem tudom, mivel még nem próbáltam tényleg teherbe esni. Úgyhogy ez egy pár évig nem fog kiderülni. De ezen az oldalon is írták hogy már tizen x éve így csinálják, és sikerült a gyerek amikor akarták. Az a csoda ha valaki így teherbe esik, nem az ha nem... :) egy kis biológia...
"Aki pedig évek óta csinálja így, az biztos, hogy termékeny? A párja is? Nem nagyon hiszem..." Bocs, én meg azt nem hiszem, hogy meddõ. Az a ritka, ha valaki teherbe esik így, nem az, ha nem. Az ejaculatum kb. 250 millió spermiumot tartalmaz. Ami bemarad és egy következõ aktus során az elõváladékkal kiürül az egyrészt nem olyan frankó, másrészt mégis hány is az a 250 millióhoz? Ráadásul ha 250 millióval számolunk akkor is a tüszõrepedés napján van 20% esély a sikeres gyermekáldáshoz. Szóval nem kell rémisztgetni, hogy meddõk, ez egyáltalán nem utal erre.
és persze élvezés elõtt 3 perccel kb kiveszi és én elintézem neki..
nem én vagyok a kérdezõ.. Mi 3éve így csináljuk: Menet után 3 perc zuhanyzás a fiúnak..fõleg az érintett helyen.. Soha nem volt azóta baj.. Gumi kétszer szakadt, kétszer kellett 72 órás, le is szoktunk róla. Már huszonévesek vagyunk bõven..
A kérdező hozzászólása: Komolyan? :(
Mondd csak, hány éves vagy? Fiatalnak tûnsz...
ne bazzd már megcsináltátok mi??!! :S esemény utániért de MOST!
A kérdező hozzászólása: 22 és pont most kezdeném el szedni a fogi gátlót:S lehet már nem lesz rá szügség? igen, csináltuk már így.
22 évesen, hogy a francba vagy ilyen tudatlan? Nem igaz...
Teherbe estel, mint reszeg bakter a peron mellett!
A kérdező hozzászólása: na azért ácsi, semmi sem tuti!
hát nem biztos, de nagy rá az esély..! de írd ám meg h mi lett!!
A kérdező hozzászólása: most hívtam apárom megyünk esemény utánit venni :( megijedtem nagyon, hogy lehetünk iylen felelõtlenek?? :(
Ha teherbe estél, ne szedjél fogamzásgátlót! Ha pedig esemény utáni tablettát vettél be, akkor azonnal kérdezd meg az orvosod, mi legyen a fogamzásgátlóval: szedheted-e, hogyan, stb. Nem igaz, hogy 22 évesen ennyire buta ÉS felelõtlen legyél... a pároddal együtt. De a különbözõ tabletták és a terhesség nem az õ szervezetét fogja megcincálni, hanem a tiédet.
Nem kell rémiszteni az eseményutánival.. Én is múlt hónapban vettem be egyet, semmit nem éreztem, semmi bajom nem lett, ugyanolyan voltam mint bármikor máskor, se rosszullét, se hangulat ingadozások, se hormonális dolgok nem jöttek elõ, de terhes se lettem. Amúgy inkább vegyél be egyet és akkor minimális az esélye a teherbe esésnek, mintsem hogy ne vegyél be és akkor kitudja mi lesz..5620 ft volt, nem olcsó..
na..??? mi lett??? :O remélem nem lettél terhes!!! :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!