Találatok a következő kifejezésre: Mindig csak és (4090 db)

A cicáink mindenkivel kedvesek, mindenkiben megbíznak. Mitől lehet ez? Lehet attól, hogy tőlünk mindig csak a jót látták, csak a jót kapták és sosem kellett bennünk, mint emberekben csalódniuk? Hogy sosem bántottuk őket?

Már-már zavaró, hogy kint fekszenek vagy ülnek mondjuk nyáron a kapu el?tt és akárkinek megengedik, hogy megsimizze ?ket, ilyenkor dorombolnak, dörgöl?dznek, felkéreckednek az illet? karjába. De engem ez csak azért zavar, mert volt már, hogy ellopták az egyik cicát, de hála az égnek két nap múlva hazatalált. Meg félek, hogy egyszer egy krónikus állatkínzót fog ki valamelyik és az majd jól belerúg, vagy még rosszabb...

Legjobb válasz: jogos a félelmed :S igen, valószínû ez az oka, hogy mindig törõdtetek velük, meg kell tanítani õket arra, hogy idegenektõl távol maradjanak. szomszédom macskája is ilyen volt, mindig simogattuk meg minden, és egyik napról a másikra a macskák a közelünkbe se jöttek és mindig elszaladtak és hát pont arra járt a szomszéd és mondta, hogy be lettek tanítva arra, hogy csak a gazdájuk érhessen hozzájuk. sajnos én ehhez nemértek nemtudom hogyan lehetséges ez :S de jó módszernek tûnik.

jogos a félelmed :S igen, valószínû ez az oka, hogy mindig törõdtetek velük, meg kell tanítani õket arra, hogy idegenektõl távol maradjanak. szomszédom macskája is ilyen volt, mindig simogattuk meg minden, és egyik napról a másikra a macskák a közelünkbe se jöttek és mindig elszaladtak és hát pont arra járt a szomszéd és mondta, hogy be lettek tanítva arra, hogy csak a gazdájuk érhessen hozzájuk. sajnos én ehhez nemértek nemtudom hogyan lehetséges ez :S de jó módszernek tûnik.
Hát nálunk ellenkezõleg. Mondjuk én utcán találtam még picin, 2 hónaposa, azóta megkap mindent, nem bántota soha senki, rendesen kap enni, mindenki a "kívánságait lese". Egybõl ahogy ide került, megmütõték ami egybõl 10ezer forint volt, magyarûn mindent megtennénk érte, de õ mégis makacs és alig alig engedi simogatni, kényesztetni.
És azt nem kérdezted meg, hogy erre hogy tanította meg a macskákat a gazdájuk? (elsõhöz szól a kérdés) Mert egy kutyát még csak-csak rá lehet erre nevelni de macskát szerintem nem, õk önálló egyéniségek, egyik ilyen a másik olyan. Van amelyik félõs, elbújik az idegenek elõle és van amelyik barátságos mindenkivel. Nekünk két macskánk van, az egyik nagyon tartózkodó a másik pont az ellentéte, megy oda az idegenekhez is, nem tart senkitõl.
Kísérlet igazolta, hogy az ilyen viselkedés felerészben örökölt, felerészben tanult. Szerencsétek is volt, és jól is neveltétek õket. Egy kis egészséges bizalmatlanságra meg majd megtanítja õket az élet. Az enyém is odamegy idegenekhez, mert a kíváncsiság odahajtja, de mindig úgy, hogy az elsõ gyanús mozdulatra elszelelhessen. Ha viszont nincs rossz mozdulat, felbátorodik, és kétlábra áll, hogy a kezüket is megszaglássza. Még az is elõfordul, hogy kétlábon állva két manccsal szorítja az idegen kezét az orrához, hogy alapos szagmintát vehessen. Valamilyen csoda folytán elsõ blikkre pont azokat az idegeneket tartja szimpatikusnak, akiket én is :)

6 hetes babám sajnos tápszeres. Nem kakil minden nap és van úgy, hogy 3. nap csak és akkor is kemény a kakija. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Nem értem miért tápszeres, de ezt te tudod, az anyatejnél jobb táplálék nincs egy baba számára, akármilyen fantasztikus is egy tápszer. Azt én nem hiszem, hogy ne lenne, vagy ne lett volna tejed, mert van ha akarod és nem adod fel. Erre én vagyok az élõ példa, de ezt nem részletezem. Én küzdöttem, hogy legyen, pedig azt mondták lehetetlen, hogy szoptatni tudom, de azt teszem. Csak anyatejet eszik, igaz kínlódtam és sok sírás árán, de van tejem. A tápszer sajnos mû kaja. Ezért vannak ilyen gondok, mint a székrekedés. Teát kell mellé adnod, sokat, az hígítja a székletét. Minden etetéskor itasd is meg egy kis babateával, de cukrot ne tegyél bele, legalább ezzel ne terheled a pociját. Ne haragudj, de elítélem az olyan anyukát, aki nem akarja szoptatni a gyermekét. A mai, fejlett és fejlõdõ világban, nem hiszem el, hogy ne indulna meg a tej termelõdése, ha csak az alkoholmentes sörre gondolok, ami nem egy drága dolog, vagy a szoptatós teára, vagy a homeós szerekre, vagy a drágábbakra, mint a more milk kapszula.... És így tovább.De hát mindenki eldönti mit tud megtennei a gyermekéért. Minden jót és jó egészséget nektek.

Szia! Nem értem miért tápszeres, de ezt te tudod, az anyatejnél jobb táplálék nincs egy baba számára, akármilyen fantasztikus is egy tápszer. Azt én nem hiszem, hogy ne lenne, vagy ne lett volna tejed, mert van ha akarod és nem adod fel. Erre én vagyok az élõ példa, de ezt nem részletezem. Én küzdöttem, hogy legyen, pedig azt mondták lehetetlen, hogy szoptatni tudom, de azt teszem. Csak anyatejet eszik, igaz kínlódtam és sok sírás árán, de van tejem. A tápszer sajnos mû kaja. Ezért vannak ilyen gondok, mint a székrekedés. Teát kell mellé adnod, sokat, az hígítja a székletét. Minden etetéskor itasd is meg egy kis babateával, de cukrot ne tegyél bele, legalább ezzel ne terheled a pociját. Ne haragudj, de elítélem az olyan anyukát, aki nem akarja szoptatni a gyermekét. A mai, fejlett és fejlõdõ világban, nem hiszem el, hogy ne indulna meg a tej termelõdése, ha csak az alkoholmentes sörre gondolok, ami nem egy drága dolog, vagy a szoptatós teára, vagy a homeós szerekre, vagy a drágábbakra, mint a more milk kapszula.... És így tovább.De hát mindenki eldönti mit tud megtennei a gyermekéért. Minden jót és jó egészséget nektek.
Dícsérendõ az elõttem szóló elszántsága, viszont elõfordul, hogy valaki valóban nem tudja szoptatni a gyermekét, lehet ez egészségügyi, genetikai, vagy egyéb eredetû. Teljesen mindegy. Szerintem itasd a babád forralt és lehûtött vízzel, sõt, ha a védõnõdet megkérdezed, biztos tud ajánlani valami teát is, fõ a változatosság. Amúgy is meleg van, több folyadékra van szüksége. Ha ilyen picike a baba, talán még abban is tud segíteni a védõnõ, hogy anyatejet kapjon a gyûjtõállomásról.
A kérdező hozzászólása: Elhiheted, hogy mindent megpróbáltam, hogy tudjam szoptatni, de sajnos az egészségem nem engedte és sajna el kellett apasztanom. Ha nem tudod az elõzményeket szerintem ne itélj el senkit.
Bocsi, elhamarkodott voltam, aki nem teheti meg hogy szoptat, azt persze nem ítélem el. Csak aki megtehetné az olyan anyukát nem értem. Én elég sok ilyen anyukával vagyok körülvéve és mindenki rácsodálkozik, hogy én szoptatok. Aki egészsége miatt kényszerül a szoptatás elhagyására, nem elítélendõ. Fõ a baba egészsége. Sokan viszont egyszerübbnek vélik a tápszert, azzal nincs sok gond. Na az iyet nem értem, hisz az anyukák 13%-a szoptat csak!!!Hát ez a dühítõ. Ma is egy ilyen anyukával akadtam össze, nem volt kedve szoptatni, hisz olyan jó tápszerek vannak!? Jó egészséget nektek és bocs a nem egyértelmû válaszért.
Itasd kamilla teával, ha nem segít beszélj az orvossal lehet másik tápszer kéne.Az unokaöcsémmel is ilyen bajok voltak és másik tápszer kellett.Nefoglalkozz az azért nem szoptatsz mert nem akarsz megjegyzésekkel! Vannak akik nem értik meg ha valami nem megy
Szerintem is tápszert kellene cserélni. Próbáld ki azt amiben van bifidusz baci, mert az általában rendbe teszi az emésztést. Az anyatej rengeteg ilyet tartalmaz, és általában az anyatejes babáknak nincs gondja a kakilással. (sõt, nálunk túl sokszor is van).
Mindenképpen itasd a kicsit, mert a tápszer mellett kell a plussz folyadék (én szoptatok és szerintem az anyatej mellé is, legalábbis a kislányom igényli) én a kamillateára esküszöm, ha pár napig nem kap sokkal nehezebben kakil.
Szia!Az én babám anyatejes volt és mégis volt, hogy 4-5 napig nem volt kaki, aztán elkezdtem neki tápit is adni, mi Humana hipoallergént használunk és mindennap volt rendes kaki.Kamilla teát adhatsz neki kb 60 ml-t és forralt vízet is hûtve , hogy minél több folyadék legyen a szervezetében.Lassacskán beáll a szervezete hisz õ még nagyon csöpp!Boldog babázást!
Szia!Készítsd a tápszerét kamillateával, mert így meg is issza azt a mennyiséget belõle ami szükséges ahhoz, hogy lazítsa a székletét.Az én kisfiam 8 hetes lesz és ugyanez a problémánk, de ez bevált.

Mért van az, hogy csak a nyelveknél amit egyik nap megtanultam azt elfelejtem a másik napra? Ez kifejezetten az Angol nyelvnél fordul elõ. Nagyon szar érzés, hogy mindig 1-eseket kapok, pedig megtanultam, csak elfelejtettem.

Legjobb válasz: ezt úgy érted h minden törlõdik, vagy van jópár, ami kimegy? Ismétlés a tudás anyja, szokták mondani. Úgy úszhatod meg, ha nem konkrétan elõzõ nap tanulod meg, hanem még elõtte, és a következõ nap csak átismétled, aztán óra elõtt még egyszer. Ha ez kevés, kezd még korábban, és minden nap ismételd, óra elõtt meg pláne - ez a legfontosabb. Ha meg már három nappal elõtte megtanulod, addigra négyszer átismétled, csak beugrik valami.

ezt úgy érted h minden törlõdik, vagy van jópár, ami kimegy? Ismétlés a tudás anyja, szokták mondani. Úgy úszhatod meg, ha nem konkrétan elõzõ nap tanulod meg, hanem még elõtte, és a következõ nap csak átismétled, aztán óra elõtt még egyszer. Ha ez kevés, kezd még korábban, és minden nap ismételd, óra elõtt meg pláne - ez a legfontosabb. Ha meg már három nappal elõtte megtanulod, addigra négyszer átismétled, csak beugrik valami.
Mert nem megtanultad, hanem bemagolni próbáltad :)
A kérdező hozzászólása: csak ez nem megvalosithato mert ugy vannak az oraim h hetfon reggel szerdan reggel es pentek reggel
Józan paraszti ész, nem tanultad meg, csak bemagoltad. Ha megtanultad volna, nem felejtenéd el.
szerintem szavak jelentését igazából nem lehet megtanulni, az nem egy értelmezhetõ anyag, azt csak bemagolni lehet. persze logikával kéne. pl. én még régen úgy csináltam, hogy egyes szavak jelentését, ha a hangzása olyan volt, ami egy magyar szavunkra emlékeztetett onnan tanultam meg, hogy ahhoz kötöttem. a lényeg hogy valamihez kötni próbáltam. vizuálisan magam elé képzeltem leírva, és általában akadt valami amihez társítani lehetett a hangzása miatt. még száz ezer évvel ezelõtt, amikor angolt kezdtem - tényleg annyi, nem tini vagyok - akkor egy nagyon vékony lány voltam, egy girnyó. Ehhez kapcsolódott a girl - lány. én egy gir(l)nyó lány vagyok.


Hosszú házasságban nem lángol a szerelem? Hogy lehet élni enélkül? És ha valaki után jobban dobog a szívem mindig csak nyomjam el az érzést?

Legjobb válasz: Hát tudod... Van a szalmaláng, ami nagyon ég, hevesen, szédületesen, de baromi gyorsan elillan. Ilyenkor nem szabad férjhez menni. :)) Meg van az a mély, belsõ izzás, ami sokáig tart. Ezeken a párokon akkor is látod, hogy összetartoznak, ha csak egymás mellett állnak a tömegben. Nem nyalják egymást a buszon, nem az az elsõ, hogy amit becsukódik az ajtó, már gyûrik a lepedõt, de nem is unatkoznak egymás mellett fekve szex után. :) Aki azt hiszi, hogy létezik olyan, hogy egy pár 30 év eltelte után is úgy érez, mint az elsõ randikon, azt nagy csalódások fogják érni az életben. Egy évtizede élek együtt a párommal. El se tudnám képzelni az életem nélküle, remekül megoldunk közösen bármit, és nélküle még egy jó filmet se élvezek, csak vele. Már egymás gondolatát is kitaláljuk, és ennek is van elõnye. Az ágyban is. :)) Sokkal mélyebb érzelem köt össze minket, mint az a nagy lángoló szerelem, csak kevésbé látványosak a külsõségek.

Hát tudod... Van a szalmaláng, ami nagyon ég, hevesen, szédületesen, de baromi gyorsan elillan. Ilyenkor nem szabad férjhez menni. :) ) Meg van az a mély, belsõ izzás, ami sokáig tart. Ezeken a párokon akkor is látod, hogy összetartoznak, ha csak egymás mellett állnak a tömegben. Nem nyalják egymást a buszon, nem az az elsõ, hogy amit becsukódik az ajtó, már gyûrik a lepedõt, de nem is unatkoznak egymás mellett fekve szex után. :) Aki azt hiszi, hogy létezik olyan, hogy egy pár 30 év eltelte után is úgy érez, mint az elsõ randikon, azt nagy csalódások fogják érni az életben. Egy évtizede élek együtt a párommal. El se tudnám képzelni az életem nélküle, remekül megoldunk közösen bármit, és nélküle még egy jó filmet se élvezek, csak vele. Már egymás gondolatát is kitaláljuk, és ennek is van elõnye. Az ágyban is. :) ) Sokkal mélyebb érzelem köt össze minket, mint az a nagy lángoló szerelem, csak kevésbé látványosak a külsõségek.
Ez volt a tökéletes válasz! Nem is próbálkozom jobbat írni :)
A kérdező hozzászólása: Egyéb vélemény esetleg aki hasonló cipõben jár?

Nekem mindig azt mondja fáradt, egy másik nö kizárva és szerintem teljesen más lett mind a sexben mint csak ugy általában! Miért nem akar a párom?

Legjobb válasz: Lehet, kicsit elfáradt a kapcsolatotok, vagy csak sokat dolgozik. Mostanában nekem sincs kedvem a szexhez, mert egy nagyon húzós idõszakon vagyok túl a munkahelyemen, esténként hullafáradtan dõlök ágyba, és a párom hiába szeretne, nincs kedvem hozzá érni. Ez nem az õ hibája, ugyanúgy szeretem, mint régen, csak a körülmények hozták így. És sajnos azt is észreveszem magamon, hogy a stressz miatt néha nem úgy reagálok, ahogy kéne, szégyellem is magam ezért. Szóval szerintem próbálj a munkája felõl kérdezni, lehet, tényleg az a mumus...

Lehet, kicsit elfáradt a kapcsolatotok, vagy csak sokat dolgozik. Mostanában nekem sincs kedvem a szexhez, mert egy nagyon húzós idõszakon vagyok túl a munkahelyemen, esténként hullafáradtan dõlök ágyba, és a párom hiába szeretne, nincs kedvem hozzá érni. Ez nem az õ hibája, ugyanúgy szeretem, mint régen, csak a körülmények hozták így. És sajnos azt is észreveszem magamon, hogy a stressz miatt néha nem úgy reagálok, ahogy kéne, szégyellem is magam ezért. Szóval szerintem próbálj a munkája felõl kérdezni, lehet, tényleg az a mumus...
A kérdező hozzászólása: Eléggé fáradt szokott lenni de szerintem ez nem mentség.Már kezdek elhidegülni töle emiatt.
Az én párom se kíván engem mostanában, de érthetõ: most fog diplomázni és mellette még dolgozik is. Estére, mire hazaér, örül, hogy "él".

Mindig csak a boxszos fiúkat fogom ki és azok mindig megcsalnak . Ez miért van?

Legjobb válasz: Minden csaj olyan "rosszfiút" keres aki csak vele jó, és minden srác olyan "jókislányt" akar, aki csak vele rosszalkodik... Ez az oka a gondnak...

Minden csaj olyan "rosszfiút" keres aki csak vele jó, és minden srác olyan "jókislányt" akar, aki csak vele rosszalkodik... Ez az oka a gondnak...
Kezdjél magyar sráccal.
A kérdező hozzászólása: Eddig az össze pasimat ismertem(személyesen) minimum 3hónapja....
Szemlátomást teljesen elolvadsz attól, hogy valaki bokszol, és feltételezhetõen jól néz ki, ezért nem nézed az illetõ belsõ tulajdonságait..de ez abszolút jellemzõ 14 évesen
14 évesen: "mindig csak" - mintha már 30 éves lennél úgy kérdezed. folyamatosan azt kérdezgetik a kislányok/kisfiúk hogy miért nem találnak egy normális aranyos valakit... azért mert nem keresnek :S belemennek egy olyan kapcsolatba, ahol tetszik a fiú, de a lelkét nem ismerik. Ez a válasz. Erre találták ki a randizást, hogy megismerd, és tudd hogy megcsalna e vagy sem. Ez nem járás, nincs kötelességed és neki sem.
A kérdező hozzászólása: Naívnak ezt hogy érted ???
Az írásaid alapján elég naivnak tûnsz, talán ezért
pont ez a lényege hogy így léphetsz túl a lelki gyengeségeiden ha van egy lány akibe szerelmes vagy és képes vagy megcsalni, ez az önmagaddal való szembenézés magasiskolája
A kérdező hozzászólása: Hát lehet , de azért kéne törõdni a lányok(mi) érzéseinkkel ...
ez azért van mert a box egy olyan különleges sport ahol úgy érhetsz el magasabb szintet ha szerzel egy barátnõt és utána megcsalod
A kérdező hozzászólása: igen a boxszoa az a sportjuk .. És 14 éves vagyok..
Kedves kérdezõ 2 okból boxosok a cigányok: 1. állandóan fenyegetõznek 2. Amerikában a kissebség kezdte el a boxot itt a cigány a kisebbség És végül válasz a kérdésedre: POCSÉK BARÁTI TÁRSASÁG!!!
Ha mindig magyar srácokkal jössz össze, akkor a "boxszos" az általuk ûzött sportra utal? Hány éves vagy?
mert izomagyú fszkalap mind, azok nmeg össze-vissza csalják a nõjüket. ne csodálkozz.. az ilyenekhez egy szõke szilikonqrva illik.
Há mi vagy te?? Magyar vagy cigány?? Ha elõbbi akkor mi a francér kezdesz cigóval?? Tudhatnád, hogy 90% retek...
A kérdező hozzászólása: Mindig magyar srácokkal jövök össze !!
Fogj ki engem.Én kungfuzom..
A kérdező hozzászólása: De azért köszönöm mindenkinek a válaszokat !! :)

Kinek volt olyan hogy elment dokihoz zárt méhszáj minden rendben aztán csak mondjuk pár napra rá hipp-hopp mégis jött a baba? Volt e jele vagy minden ugyanolyan volt mint előtte és hányadik héten született a picur?

Még van id?m 35 hetes vagyok de mostanában elég sokszor hallok ilyet s?t a családban is volt erre példa hogy szaladni kellett pedig el?jel (jósló stb) nem is volt.

Legjobb válasz: 38 hét 4 napra szültem.elõzõ nap voltam nst-én.semmi jele nem volt.még este se.aztán reggel megkezdõdtek a fájások.mikor beértünk a kórházba a doki megnézett (ez délbe volt) és azt mondta hogy este héttõl hamarabb nem lesz baba.fél egykor felvettek a szülõszobára.mondhatom hogy rám se néztek csak egyszer az ottani gép szerint 10 percesek voltak a fájásaim(pedig nem) úgyhogy nem is nagyon foglalkoztak velem.fél 3 elõtt szóltam hogy ezt már nem lehet kibírni.akkor megnézett a szülésznõ és már teljesen kitágultam úgy szóltak gyorsan a dokinak hogy jöjjön.14 óra 50 perckor megszületett a gyönyörû kislányom.szóval nem minden szülés olyan borzasztó.ja és azn elsõ baba nekem,már most 18 hós.

38 hét 4 napra szültem.elõzõ nap voltam nst-én.semmi jele nem volt.még este se.aztán reggel megkezdõdtek a fájások.mikor beértünk a kórházba a doki megnézett (ez délbe volt) és azt mondta hogy este héttõl hamarabb nem lesz baba.fél egykor felvettek a szülõszobára.mondhatom hogy rám se néztek csak egyszer az ottani gép szerint 10 percesek voltak a fájásaim(pedig nem) úgyhogy nem is nagyon foglalkoztak velem.fél 3 elõtt szóltam hogy ezt már nem lehet kibírni.akkor megnézett a szülésznõ és már teljesen kitágultam úgy szóltak gyorsan a dokinak hogy jöjjön.14 óra 50 perckor megszületett a gyönyörû kislányom.szóval nem minden szülés olyan borzasztó.ja és azn elsõ baba nekem, már most 18 hós.
Így született a nõvérem 37.hétre 31évvel ezelött:)
39.héten mentem nst-re semmi fájás, utána dokim megvizsgált, azt mondta minden rendben 2 nap múlva jöjjek megint. Hazamentünk ez 20 perc volt, és 5 perces fájásaim lettek:) Vissza a kórházba és szülés:)
Szia! Pont 40 hetes voltam, amikor megvizsgált a doki, teljesen zárt volt a méhszáj, az NST-n semmi esemény, ez egy keddi nap volt, pénteken kellett volna befeküdnöm a kórházba. Hazafelé menet még azon puffogtam, hogy miért pont hétvégére, miért nem érek rá hétfõn, de másnap este mentem magamtól. Csütörtökön született meg a Picúrom :-)

Mért van az hogy a fiuk többsége mindig csak a sexet látja meg bennünk. Mért van ez? És csak a sexre hajtanak? És mért szertik a fiuk jobban a sexet mint mi?

Legjobb válasz: Mert a fiúk többsége komolytalan nõcsábász,akiknek sok idõ kell mire leragadnak egy lány mellett,és komoly kapcsolatba kezdjenek.Az,hogy miért van ez...nemtudom. De ne általánosítsunk,nem minden fiú hajt a szexre...maximum kezdetben,mikor elkezdik.De még akkor sem mindig. És,hogy miért szeretik jobban a szexet? Kinek is könnyebb elérni egy orgazmust?!:)

Mert a fiúk többsége komolytalan nõcsábász, akiknek sok idõ kell mire leragadnak egy lány mellett, és komoly kapcsolatba kezdjenek.Az, hogy miért van ez...nemtudom. De ne általánosítsunk, nem minden fiú hajt a szexre...maximum kezdetben, mikor elkezdik.De még akkor sem mindig. És, hogy miért szeretik jobban a szexet? Kinek is könnyebb elérni egy orgazmust?!:)
Lehet, hogy küszködik még eléri, de ha egyszer megtapasztalja, onnantól kezdve...
Elsõ válaszadó vagyok. Lehet, hogy hosszabb...de van aki még évekig is küszködik egy orgazmusért. És a nõké sem sokkal hosszabb. :|
Ez azért van, mert annak idején az állatvilágban aki nem akarta eléggé a szexet, azt a másik egyszerûen félrelökte. Aztán persze neki születtek utódai... NAGYON kellett akarnia, hogy akár az életét is kockáztassa érte.
Elsõ válaszolóhoz: És kinek is hosszabb az orgazmusa?!
Sajnos bennem tényleg mindig csak azt látják:( Szõke hajam van, zöld szemem, és baba arcom... Általában minden pasinak az elsõ mondata a 'Húú, de megba**nálak' volt eddig. Most szerencsére sikerült találnom egy aranyos, kedves srácot, aki tényleg nem csak azt akarja. És egyszer mindenki megtalálja az ilyet, szerintem:)
nekem a parom minden nap igenyli a szexet.....hat nem is tudom, hogy jo vagy rossz
Nem szeretik jobban, csak többször. Amúgy meg tényleg minden fiú a szexre hajt, ez az ösztönük. Amelyik nem, az csak látszólag nem, mert nem meri bevallani nyíltan. EZ van ezt kell szeretni. Ettõl függetlenül vannak megbízható palik, még ha egy kezemen meg tudnám számolni is...
Szerintem te találkozol rossz fiúkkal. Nem csak a szexre kellünk nekik, úgy ahogy õk sem csak arra kellenek nekünk. Nem csak a szexre hajtanak, rengetegen normális párkapcsoltara vágynak. És egyáltalán nem kívánják jobban a szexet, mint a nõk, mert a nõk is ugyanúgy vagy még jobban is szeretik.
Ja... kb 4-5-ször . nem viccelek, fent van valahol a neten, láttam, agyi hullámokkal mérték. Aki meg 4-5 évet vár nõ létére egy pasitól. a HÜLYE!!!
Mert az összes fiú sexmániás örült. DE hát se velük se nélkülök.
Hogy miért szeretik a fiúk jobban a szekszet?! Kisanyám, Te még nem voltál igazából meg.aszva, kielégítve!Tapasztalatból tudom, ha 1 csaj ki van ELÉGÍTVE, utána megy a f.sz után ezerrel!
Mert csak 1 kétlábon járó p.nát lát benned!

Mit kellene tennem, ha a szüleim úgy érzik, hogy mindig csak nekik van igazuk, és nem hallgatnak meg?

Ma itthon maradtam, mert megjött a tudjátok mi, és faterom egyszer csak betoppant a szobába és ordibálni kezdett velem, hogy "Mi az, hogy én nem megyek suliba, mert megjött a bajom? Ha mindenki ezt csinálná, üres lenne az iskola". De aztán anyám jött és rákontrázott, hogy hány hiányzásom van, meg hogy hol van az osztályfőnököm, meg mittomén. A röhej az hogy itt vagyok lassan 20 éves, és még mindig ilyen szarokkal esnek nekem. A másik cirkusz abból volt - szintén anyám részéről - hogy nekem ezen a héten hétfőn volt a pótérettségim. Én pedig szinte mindenhonnan kések. Az egyik volt osztálytásam felajánlotta, hogy odajön hozzánk 6:30-ra, és eljön velem (mert ugye ő is érettségizett). Másnap volt a kiosztás. Szerencsére mindketten átmentünk. Ahogy kijöttünk a suliból, felhívtam a mutert, mert gondoltam, hogy örülni fog, de erre elkezdi nekem, hogy: "És ezért hívtál?". [email protected] kedvem volt egész nap, de srác, akivel voltam, ragaszkodott hozzá, hogy ünnepeljük meg az érettségit. Vettünk két sört, meg rágcsálni valót, aztán elindultunk hozzánk. Amikor hazaértünk, láttam én anyámon hogy valami nem tetszik neki (mint mindig).

Legjobb válasz:
És van még amit hozzátennék! A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk. Ugyanabba a suliba járt, ahova most én. Amikor összejöttünk, még koleszos volt, de néhány hónappal késõbb kirakták - lényegtelen, hogy miért - és nem volt hová mennie. Megbeszéltük, hogy (ugye nálunk is ilyen A, meg B hét van) amikor elméletis hete van, akkor nálunk lesz. B héten meg otthon. Ez még nem is volt baj. Aztán nyáron szerzett munkát, eszméletlen idióta beosztással, és sokkal kevesebbet találkoztunk. És most, hogy csak hétvégén vagy hétköznap tud lejönni hozzám, anyámék azon hisztiznek, hogy "otthon nem hiányolják?". Ez szerintem pofátlan. És tegnap telefonálás közben mondta nekem a barátom, hogy ha nem baj, akkor most egy ideig inkább én menjek hozzá, Kalocsára. Nem értem, mi a baj velem , hogy ennyire utálnak itthon. Elüldöznek tõlem mindenkit, aztán egyedül hagynak. A barátaim, és a szerelmem sem mer eljönni hozzám, mert anyámék - mondjuk ki! - bunkók. De ha netán azt mondanátok nekem, hogy beszéljem meg ezt velük, akkor erre azt mondom, hogy nem lehet, mert már megpróbáltam. Erre elkezdtek velem ordibálni, meg fenyegetõzni. Nem lehet velük egy légtérben megmaradni, mert nem csak az ismerõsöket, hanem a tulajdon gyereküket kinézik onnan.

A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); És van még amit hozzátennék! A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk. Ugyanabba a suliba járt, ahova most én. Amikor összejöttünk, még koleszos volt, de néhány hónappal késõbb kirakták - lényegtelen, hogy miért - és nem volt hová mennie. Megbeszéltük, hogy (ugye nálunk is ilyen A, meg B hét van) amikor elméletis hete van, akkor nálunk lesz. B héten meg otthon. Ez még nem is volt baj. Aztán nyáron szerzett munkát, eszméletlen idióta beosztással, és sokkal kevesebbet találkoztunk. És most, hogy csak hétvégén vagy hétköznap tud lejönni hozzám, anyámék azon hisztiznek, hogy "otthon nem hiányolják?". Ez szerintem pofátlan. És tegnap telefonálás közben mondta nekem a barátom, hogy ha nem baj, akkor most egy ideig inkább én menjek hozzá, Kalocsára. Nem értem, mi a baj velem , hogy ennyire utálnak itthon. Elüldöznek tõlem mindenkit, aztán egyedül hagynak. A barátaim, és a szerelmem sem mer eljönni hozzám, mert anyámék - mondjuk ki! - bunkók. De ha netán azt mondanátok nekem, hogy beszéljem meg ezt velük, akkor erre azt mondom, hogy nem lehet, mert már megpróbáltam. Erre elkezdtek velem ordibálni, meg fenyegetõzni. Nem lehet velük egy légtérben megmaradni, mert nem csak az ismerõsöket, hanem a tulajdon gyereküket kinézik onnan.
Én sosem hiányoztam ez miatt, mert megjött volna, maximum testnevelésbõl kaptam felmentést. Gondolj bele, pótérettségiztél mert gondolom nem jók az eredményeid? (csak feltételezem, ha nem így van sajnálom) és te még pláne "lógsz" is. Majd ha neked lesz gyermeked, te sem örülnél ha hanyag, nem törõdöm rossz tanuló lenne. Persze ezeket te még máshogy fogod fel, mert fiatal vagy, de ez az élet rendje, bizonyos dolgokat csak késõbb ért meg az ember, ha benõtt a feje lágya. "Örülj neki hogy még taulhatsz, késõbb megbánod hogy nem tanultál" "Ha majd felnõsz sokkal nehezebb lesz az élet" stb, ezeket nem értjük, mert nem éltük meg. A szüleid csak jót akarnak neked, még ha a módszereik nem is tökéletesek, biztos nekik is vannak gondjaik, amik miatt pluszba feszültek lehetnek, nincs tökéletes szülõ. Ha túllépnél a sértettségeden és felnõtt módjára próbálnád velük megbeszélni a dolgot, (elvégre már nem vagy tini) hogy te hogy látod a dolgokat, mit érzel, mit miért csinálsz sokkal jobb lenne minden, és nem kell elvonulni, ajtótcsapkodni, haragot tartani. Ha nem beszélsz, a szüleid nem fognak megérteni, néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Nem lenne jobb, ha a szüleid egyben a legjobb barátaid is lennének? Ez rajtad is múlik.
A kérdező hozzászólása: Lehet, mondani, hogy nem nõtt be fejem lágya, de most nem errõl van szó. Hanem arról, hogy még csak meg sem tudom velük beszélni a dolgokat, mert ordítoznak, nem engednek hozzám senkit, még a barátomat is elüldöznék, ha tehetnék, de nem fogom hagyni. Anyám, meg szeret mindenkibe belekötni. És ez nem vicc. Olyan is mondta, aki mindössze pár hónapja ismeri, hogy "Tényleg, csak kötözködni akar".
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát tudod egy kicsit nehéz eset vagy. Elõször is 20 évesen már nem vagy gyerek! Gondolom, hogy nem is érzed magad annak. Akkor meg miért viselkedsz úgy! Igaz én is lázadtam annó de ki ne lázadna. Tombol az adrenalin a felnõtté válás kerülhet jó lenne egy kis szabadság önnálóság. Mind azt hisszük mindent tudunk de nem így van. És most ezzel nem akarlak megbántani meg én is papolni nem. De hidd el még ha most nem is látod át a szüleid jót akarnak. Nehéz elhinni , mert én sem hittem amíg a magam lábára nem kellett állnom. Óriási tévedés minden és erre csak akkor jöttem én is rá amikor már elszúrtam! De van megoldás mindenre. Elõször is ne pipulj be ha valamiért szólnak és nem sírni kell, hanem megfogadni a tanácsot. Egyszer próbáld ki te mit tennél ha egy ilyen korú lányod lenne bizony te is féltenéd és te is irányítanád hidd el. Nem könnyû szülõnek lenni . Aztán te sem tettél meg mindent gondold csak végig? Mi a fenének kellett pótvizsgázni miért nem ment ez egybõl? A szobádat mindig ha van rendbe rakod? Segítesz a házimunkában? Szoktál bevásárolni? Ezekkel mind jobban fognak tisztelni a szüleid és szeretni. Tartsd be a játékszabályokat rögtön figyelmet kapsz és meglátod meg lesz az eredménye jönnek a kiváltságok! Tudom nehéz ezt megemésztened de én már öreg róka vagyok és sok sok csínytevésen vagyok én is túl de a szüleimet mindig tiszteltem és segítettem ahogy tudtam. Ha meg nem tudod elfogadni tessék szabad a pálya menj albérletbe menj el dolgozni és tartsd el magad! majd meglátjuk hogyan boldogulsz egyedül. Nem könnyû el hiheted lavírozni a csekkek tengerében. amikor kong a hûtõ. Hidd el lázadozni lehet de! minek ha van segítség. Ülj le velük és beszéljétek meg de higgadtan. Kérdezd meg õk mit várnak el tõled de õk is hallgassanak meg téged mit szeretnél te! Kívánom neked hogy sikerüljön a beszélgetés!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet velük beszélni, mert én már megpróbáltam! Nyugodt voltam, és szépen kértem amit szerettem volna, de õk meg olyanok, hogy ha nem tetszik nekik valami, egybõl visítanak, mint aki beszorult. És komolyan így volt: mondtam, amit szerettem volna, és erre minden elõjel nélkül jött az ordítozás, hogy én mit képzelek magamról. Ez például a fater volt. A muterom meg olyan, hogy szószerint, egy mondatot sem hagy befejezni, mert kiragadja azt ami idegesíti, hozzáteszi a maga verzióját, és õ is ordít. Nesze neked beszélgetés. Semmi nem tudok nekik elmondani, mert hisztiznek, de mindenért.
Olvasom mennyire ki vagy megint nem szabad így beszélni a szüleidrõl. Igen nekik is van hibájuk miért ne lenne. Ha mindenki tökéletes lenne sosem lenne baj. De gondolj bele veled minden rendben van te mindent megteszel? Nem hinném mert ha nem így lenne nem ordibálnának veled. Egy kicsit muszáj alkalmazkodnod másként ez nem megy. Örök törvény valamit valamiért.Ne feledd a harag nem megoldás. Majd mikor neked is ilyen problémáid lesz a gyerekeddel gondolj ezekre vissza és meglátod nem is olyan könnyû ez .
A kérdező hozzászólása: Ez szép, és jó, és megértem. De az nem mûködik, ha az embert semmibe veszik, nem engednek hozzá senkit, és 20 évesen még mindig ott tartanak, hogy nem hajlandóak semmiben kompromisszumot kötni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több dolgot is tehetsz. Elõször is fogadd el szüleid hozzáállását.Nekik is megvan a saját életük, problémáik, ( beidegzõdéseik(veled kapcsolatban is)), és önmaguk problémáit is gyakran kivetítik.Tiszteletben kell tartanod az õ világukat is, hisz valószínû õk tartanak el, és van hol laknod is, ( mint ahogyan párodnak is megengedték, hogy ott legyen néha) Ne vedd így magadra.Inkább értsd meg hogyan is mûködnek, és sok minden letisztul elõtted. Szüleidnek is mint manapság szinte minden embernek, vannak bizonyos beidegzõdései.Ezek a beidegzõdések, szép lassan kialakultak õbennük is mind veled, mind más dolgokkal kapcsolatban is.Lehet, hogy holnap rugalmasabb leszel, és megértõbb szüleiddel kapcsolatban, de a beidegzõdéseiktõl, nem biztos, hogy mindezt észreveszik.Ezért nem kell, hogy rosszul érezd magad.És nem kell, hogy hibáztasd õket.Egyszerûen csak értsd meg, hogy õk is emberek!Gondoltál már édesanyádra úgy mint emberre?Õbenne is kialakult egy világ, õ is vágyik valahol szabadságra és szeretetre.Arra nincs szükség, hogy bármilyen viselkedéssel, vagy hozzáállással beazonosítsd szüleidet, mert akkor képtelen leszel velük beszélni.Mert mindig a benned kialakult képhez mérten fogsz reagálni rájuk.És nem velük fogsz beszélgetni.Mert mielõtt meghallanád mit mondanak, már alig várod, hogy a megszokott módon törj ki. A megoldás csak az lehet, hogy egyszerûen megérted õket. A megoldás az, hogy megadod a tiszteletet nekik amíg ott vagy, még ha vannak hibáik is. És ha türelmes vagy önmagaddal, türelmes leszel õvelük is. A problémák gyökere, mindig önmagunkban keresendõ. Ha arra törekszel, hogy szeresd, megértsd és elfogadd önmagadat, akkor képes leszel egyre több mindent elfogadni, megérteni, és szeretni magad körül!
elõször is megvédeni szeretném a kérdezõt! nem tekintem lázadozásnak, amit õ érez, vagy tesz... menzesz miatti hiányzás kapcsán : lehetséges hogy olyan fájdalmai voltak, amiért nem tudott iskolába menni. nem kell ezt mindjárt lógásnak tekinteni, nem ti érzitek, amit õ. kérdezõnek ezzel kapcsolatban: azért próbálj arra törekedni hogy azokon a napokon is használható legyél, igyál gyógyteákat, vagy gyógyszert, ha nõgyógyászati probléma, akkor keress fel orvost, ha annyira rosszul vagy, saját érdekedben. pótérettségivel kapcsolatban : felmerülhet persze hogy hanyagság miatt halasztott, de elõfordulhat az is hogy egy negatív élethelyzet sodorta ide a kérdezõt, ami kész megtörtént, bármikor lehet érettségizni. a szülõk magatartása pedig ebben az esetben tényleg nagyon negatív, amit így MÁR nem lehet ráfogni a féltésre, meg a jó tanácsokra. baráttól eltiltás, meg rosszindulatú megjegyzések...ez mind nem való egy szülõtõl, akkor sem ha stresszes. néha elõfordulhat, de ha ez alapállapot, akkor ott a szülõ a vétkes. azt javaslom a kérdezõnek, hogy próbáljon találni diákmunkát, vagy teljes állást, és különválni a szülõktõl minnél hamarabb. kollégium akár, baráttal összeköltözés. ameddig pedig a szülõknél kell élni, addig kerülni a konfliktust. megváltoztatni úgyse lehet õket már, nem is kell.

Reggel ebredes utan puha, kicsi a hasam, delutanra mar nagyobb, estere pedig mint aki mar 4 honapos. Amugy mindig csak aludnek, pedig nem vagyok faradt. Es mindig csak ennek meg ennek. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Sajnálom, de rossz hírem vagy: Horkoloidok voltak az õseid és örökölted a puffadt has szindrómát tõlük... de ne aggódj, van pozitívuma is, ha minden igaz, akkor a horksugár használatára is képes vagy!

Sajnálom, de rossz hírem vagy: Horkoloidok voltak az õseid és örökölted a puffadt has szindrómát tõlük... de ne aggódj, van pozitívuma is, ha minden igaz, akkor a horksugár használatára is képes vagy!
A kérdező hozzászólása: Rettenetesen orulok a valaszodnak, koszi.
Ez mindenkivel így van. Mivel reggel még nem ettél semmit, ezért lapos a hasad. Aztán majd az ebéd és vacsora jól felpuffaszt. Fáradékony lehetsz az idõjárás miatt is. Hangulatváltozásaid is vannak? Nekem is volt olyan idõszakom, amikor szinte sosem volt elég, folyton nassolni akartam, de szerencsére megszûnt.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!