Találatok a következő kifejezésre: Mindig barnázok napig (21 db)

Ilyen görbével nincsen progeszteron hiányom ugye? Mensi elött mindig 3 napig barnázom.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b25f5b7f75d4ab39ba7280..

Legjobb válasz: A görbéd alapján semmi baj nincs a progeszteronoddal.A ciklus.hu kivételesen jó helyre húzta az ovulációt,és utána a luteális fázisod is megven 14 nap.Tehát semmi gond:)

A görbéd alapján semmi baj nincs a progeszteronoddal.A ciklus.hu kivételesen jó helyre húzta az ovulációt, és utána a luteális fázisod is megven 14 nap.Tehát semmi gond:)

A mensi után mindig barnázok vagy 4-5 napot, az hormonproblémára utal?

A fogamzásgátló abbahagyása óta van igy el?tte nem barnáztam mensi után ilyen sokat. Utalhat hormonzavarra vagy más is barnázik ennyit?

Legjobb válasz: Lehet hormonzavar is, de elõfordulhat, hogy méhnyálkahártya-gyulladásod van. A gyulladás miatt nem tud a seb rendesen gyógyulni, amit a nyálkahártya leválása okoz. Ez elhanyagolva komoly gondot okozhat, mindenképpen irány orvoshoz! Egy-két nap barnázás a mensi végén még belefér, de 4-5 már sok!

Lehet hormonzavar is, de elõfordulhat, hogy méhnyálkahártya-gyulladásod van. A gyulladás miatt nem tud a seb rendesen gyógyulni, amit a nyálkahártya leválása okoz. Ez elhanyagolva komoly gondot okozhat, mindenképpen irány orvoshoz! Egy-két nap barnázás a mensi végén még belefér, de 4-5 már sok!
szerintem sem teljesen normális ez, vizsgáltasd meg magad!

A mensim elött 2-3 nappal mindig barnázok! Ez normális? Babát szeretnénk ez nem befolyásolja a teherbe esést, ugye?

Legjobb válasz: Ezt a kérdést már vagy 3x feltettem, de értelmes válasz nekem se jött. Amit kiderítettem eddig: progeszteron elégtelenségre utalhat, ami nem engedi hogy rendesen megtapadjon a baba, vagy a koraterhességben el is megy. Vagy: teljesen normális dolog, itt van akinek van és mégis sikerült a baba, istentudja hanyadik héten jár már. Mi mondjuk csak 3 hónapja próbálkozunk, szinte ebben a hónapban volt az, hogy tuti jókor voltunk együtt és nem csak egyszer, szóval még nem kéne aggódnom, de aggaszt mégis ez a pecsételgetés a mensi elõtt. Viszont nekem egyéb "tünet" nincs ami hormonzavarra mutatna, mint pl. a mellbõl savas folyás, vagy ritka mensi... egyedül annyi, hgy mielõtt elkezdek pecsételgetni, fáj a hasam, tehát tudom, hogy lassan ebbõl mensi lesz. Neked hogy zajlik mindez?

Ezt a kérdést már vagy 3x feltettem, de értelmes válasz nekem se jött. Amit kiderítettem eddig: progeszteron elégtelenségre utalhat, ami nem engedi hogy rendesen megtapadjon a baba, vagy a koraterhességben el is megy. Vagy: teljesen normális dolog, itt van akinek van és mégis sikerült a baba, istentudja hanyadik héten jár már. Mi mondjuk csak 3 hónapja próbálkozunk, szinte ebben a hónapban volt az, hogy tuti jókor voltunk együtt és nem csak egyszer, szóval még nem kéne aggódnom, de aggaszt mégis ez a pecsételgetés a mensi elõtt. Viszont nekem egyéb "tünet" nincs ami hormonzavarra mutatna, mint pl. a mellbõl savas folyás, vagy ritka mensi... egyedül annyi, hgy mielõtt elkezdek pecsételgetni, fáj a hasam, tehát tudom, hogy lassan ebbõl mensi lesz. Neked hogy zajlik mindez?
A kérdező hozzászólása: Nekünk is most járt le a 3 honap mert azt megvártuk miután abbahagytam a gyógyszert! Még annyira nem dolgozunk a babyn de most azt hittem hogy sikerült mert a 21.dik naptol elkezdtem pecsételgetni én is és petefészek szurkám is volt de sajni megjött:((! Nekem a cuklisaim rendben vannak mert 27.dik napra mindig megjön:D! Csak attol félek hogy ez nem lehet-e gond vagy betud-e rendesen ágyazodni! Picit izgulok e miatt de remélem hogy minden rendben lesz! Ti régota probálkoztok?
3. hónapja. :-) És épp ma beszéltem egy lányzóval akinek ugyan ez volt, kapott rá gyógyszert, mert hormonzavarra gondoltak. Neki is 27-28 napra jön meg, nekem is és Neked is. Szóval hasonló cipõben járunk. Most vagyok a 22. napon, picit szorítgat a hasam, de hálistennek pecsételés nincsen. Ha most se jött össze elmegyek orvoshoz, hogy utánajárjunk a dolgoknak. Nem szeretném húzni az idõt. Hosszú az én élettörténetem ahhoz, hogy már tegyenek is valamit, ne csak a csodát várják! :-)
A kérdező hozzászólása: Hát legközelebb ha nekem megint ez lesz akkor én is elmegyek dokihoz! De amugy itt olvastam hogy irták hogy ez természetes! Hát nemtudom.... Neked pedig szortiok hogy babás legyél:DD! Majd irj ám hogy mi lett!
Valami nincs rendben, menjél el nõgyógyászhoz.
Hormonprobléma lehet. Nõgyógyászt javaslok én is.
ahol már nem barna..a vérzéstõl egyértelmûen.
jó kérdés, én a vérzéstõl számolnám, de szerintem menj el dokihoz ezzel, mert akár hormonproblémára is utalhat ez a sok barnázás.
A rendes vérzéstõl számíts. Legalábbis én erre akkor jöttem rá, mikor terhes lettem! :) Nem volt soha hormon problémám és hasonló. Ilyen is van!
A rendes vérzéstõl számítsd. Én is ugyanígy vagyok ezzel, de én most már utánajárok, hogy mitõl van ez a barnázás, engem idegesít.Már 5 nappal elõbb tudom, hogy meg fog jönni:(
Én bele számolom a barnázást is, mert így jön pontosan 26 napra a ciklusom, és pontosan a 13. nap van mindig peteérésem is! Ezt bizonyítják az ovutesztek is, és a hõm is!

9 napja kellett elkezdenem szedni a fogamzásgátlót (mercilont) Ez az első hónapom, hogy beállítsa a ciklusomat és végre jöhessen a baba. Nagyon gyenge volt a vérzésem és még mindig barnázok tőle. Az baj?

Legjobb válasz: Fogamzásgátló szedése mellett gyengébb a vérzés, ami valójában nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. De nem értem, miért kell fogigátló ahhoz, hogy beálljon a ciklusod. A fogigátló nem beállítja a hormonjaidat, hanem kikapcsolja a termelésüket, és átveszi a helyüket. Ne akarok okoskodni, csak én keresnék egy másik orvost. Nekem még tinikoromban volt szabálytalan a vérzésem, akkor Norcolutot kellett szednem kis ideig, és rendbejött tõle. Ezenkívül itt a neten olvastam, hogy amikor már semmi sem segytett, akkor a barátcserje és a cickafark beállította a rendszertelen és túl hosszú ciklust, akár már egy hónap alatt. Ráadásul mindkét növény segíti a babázódást is. Cáfoljatok meg, ha nagy baromságot mondtam...

Fogamzásgátló szedése mellett gyengébb a vérzés, ami valójában nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés. De nem értem, miért kell fogigátló ahhoz, hogy beálljon a ciklusod. A fogigátló nem beállítja a hormonjaidat, hanem kikapcsolja a termelésüket, és átveszi a helyüket. Ne akarok okoskodni, csak én keresnék egy másik orvost. Nekem még tinikoromban volt szabálytalan a vérzésem, akkor Norcolutot kellett szednem kis ideig, és rendbejött tõle. Ezenkívül itt a neten olvastam, hogy amikor már semmi sem segytett, akkor a barátcserje és a cickafark beállította a rendszertelen és túl hosszú ciklust, akár már egy hónap alatt. Ráadásul mindkét növény segíti a babázódást is. Cáfoljatok meg, ha nagy baromságot mondtam...

Mindig barnázok 3-5 napig a menszim előtt és babát szeretnénk! Miben befolyásolja ez a teherbeesést? Mitől van ilyen barnázás?

Legjobb válasz: Szerintem nem befolyásoja, ez elöjelez neked, ha siki a baba akkor szetm nem lesz már ilyen. Sok sikert

Szerintem nem befolyásoja, ez elöjelez neked, ha siki a baba akkor szetm nem lesz már ilyen. Sok sikert

Mikortól kell számolni a mensit, ha előtte pár napig barnázok? És az is sárgatest-elégtelenség, ha nem minden hónapban barnázok? Arra jó a Premens? Mert azt nem írja a tájékoztató.

Legjobb válasz: szerintem nem feltétlenül az, én minden ciklusban barnáztam 1-2 napot, negyedikre összejött a gyerek, akkor nem volt már se barnázás se semmi.

szerintem nem feltétlenül az, én minden ciklusban barnáztam 1-2 napot, negyedikre összejött a gyerek, akkor nem volt már se barnázás se semmi.
Nekem is sokszor volt barna pár nappal a vérzés elõtt. Elsõ terhességnél jött kevés barna folyás, majd elmúlt és nem jött vérzés. Most pedig egyáltalán nem volt barnázás... Nekem anno nem volt sárgatest elégtelenségem és mégis barna folyás elõzte meg a rendes menstruációt! De orvos könnyen megmondja egy hormonlabor alapján, hogy mi a helyzet nálad. Én premens-et nem használtam, azzal kapcsolatban nincs infóm.
a menzit piros rendes vérzés megindulásátol kell számolni.

Egy hete barnázok. Nagyon pici vérzés társul hozzá de nem minden nap.16-17-én kellett volna megjönnie. Ez menszesz? Ma teszteltem negatív lett. Csak nödoki ad ki hormonvizsgálatra beutalot?

Legjobb válasz: Ez érdekes.Én 5 napja barnázok,de csak reggel.24-én kéne megjönnie.Én holnap reggel tesztelek.Te?Van valami tüneted?

Ez érdekes.Én 5 napja barnázok, de csak reggel.24-én kéne megjönnie.Én holnap reggel tesztelek.Te?Van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: Már magam sem tudom hogy tünet vagy csak beképzelem de hányingerem szokott lenni és étvágyam is nött.de már nem hiszem hogy terhes lennék.
én szinte minden nap szoktam barnázni.van hogy napi többször is f/19
Tök normális, simán szokott pár napot, sõt van hogy 1 hetet csúszni, a barna váladák végülis vérkezdemény, szóval lesz normális vérzésed is, tök normális dolog ez, mindenkivel elõszokott fordulni, nincs miért aggódni.
A kérdező hozzászólása: köszi
Az elsõ válaszolónak szeretném mondani, hogy az nem normális, hogy mindennap barnázol!!!!!! Menny orvoshoz!
Az elsõ válaszoló szerintem a herkáról beszél:D De valóban, akkor is jó a doki:D
A kérdező hozzászólása: nem..õ a szarásról beszél:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!