Találatok a következő kifejezésre: Mindig amikor barátom izgat, (2 db)

nem, csak a G-pontos orgazmusnál spriccelnek a lányok.
Hát igen akkor lehet, hogy kevésbé fájna. Próbáljátok ki. :)
Dehogy spriccelnek!! :F Az a ritkább eset ha valaki spriccelve megy el. :D De a nagy többség nem.
Igen, sokkal. Ne aggódj, NEM fogsz bepisilni, csak vizelési ingert érzel :)
Jobb sokkal jobb.egy türüt készitsetek oda a biztonság kedvéért.
közeledsz a g pontos orgazmus felé!!
szex petting elõtt elmész pisilni :D ennyi titok:D nálam bevált ;)
A kérdező hozzászólása: Jó ez a hasonlat:) Én 20 voltam akkor, õ 25, és nem az a tapasztalatlan pasi... azóta 3 év telt el, de még mindig eszembe jut sokszor. Gáz, mi...?
Hány? Éves? Vagy? És persze hány éves volt a 'bunkó' aki beszólt? Ha 13 vagy ilyesmi akkor lehet, hogy simán fogalma sem volt róla hogy ez jó dolog. Amúgy egy nedves punci legalább olyan undorító mint 3 tonna aranyrúd.
Nekem fõleg akkor, ha a fiú van felül és a nyakába teszem a lábamat, akkor érzem ezt...ha rá gondolok is:D:P:)
A kérdező hozzászólása: Mindig elmegyek elõtte pisilni, ezt írtam a kérdésben is. De mégis úgy érzem.
Ne aggódj! Bepisilni biztosan nem fogsz. Velem is sokszor elõfordul, de ez tényleg a közeli orgazmus jele. :) Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni. Én is pár hónap után mondhatom el magamról, hogy kezdek hozzászokni és átadni magam az élvezetnek. A srác, aki ilyet mondott neked tényleg nagyon bunkó. És nagyon szerencsésnek mondhatod magad ha rendesen benedvesedsz(én sajnos nem sorolhatom magam a szerencsések közé) és ezt a barátodnak is értékelnie kell és örülni neki:) ez annak a jele, hogy jól csinálja amit csinál. Az elsõ együttléttel pedig annyi lenne a tanácsom, hogy ha úgy érzed hogy kellõen felizgatott a barátod (ujjazás tanácsos mert azzal is tud tágítani) és elég nedves vagy akkor próbáljátok meg és kérd meg a barátodat hogy legyen lassú az elején. Nálam bejött:) Ha szeretitek egymást és a barátod is nagyon gyengéd és megbízol benne (és persze a nyugodt körülmények is fontosak) akkor biztosan nem fog fájni, maximum az elején picit kellemetlen lesz, de ez is el fog múlni. Remélem tudtam segíteni.
25? Ebben az esetben neki bizony a *@#*% annyát! Sok sikert a jelenlegi, normális fickóval! 22:16-os voltam, valamint 28 és F
Én a barátommal elõször csak pettingeztünk kb 2 hónapig...aztán mikor már mertem, meg nagyon fel voltam izgulva, akkor csináltuk de nekem az elsõ egyáltalán nem fájt, nagyon gyengéd volt velem.Nem csak az a fontos, hogy mennyire vagy felizgulva hanem, hogy a pasi, hogy tudja a dolgát:) sok sikert:)
De amúgy szerintem te kérdést tévesztettél, ki beszélt étt félelemrõl meg fájdalomról??? Pisilési ingerrõl, ember!!!
Alapelv (ÉS EDDIG MINDEN ISMERÕSÖM MEGERÕSÍTETTE)! Ha a férfi elég óvatos (nem próbál mindenáron gyorsan behatolni akkor is ha nem megy), és a nõ nem görcsöl (el tud lazulni), sem az elsõ, sem semelyik alkalom nem fáj! Az ellazulásban, és feszültségoldásban nagyon sokat segít az elõjáték (azonkívül nedvesít is), de nem kell orgazmusközeli állapot hogy ne fájjon!
A kérdező hozzászólása: Azt álmodtam, hogy szeretkeztünk és annyira jó volt:) Arra ébredtem, hogy pisilnem kell:) Legszívesebben magamra rántottam volna annyira kívántam ébredés után, de sajna nem együtt aludtunk:(
Én is ilyet álmodtam a multkor, csak nekem ott volt a férjem... Kérdésedre: 1. nem fogsz bepisilni, én sem tettem még soha, pedig az inger elõ szokott fordulni. 2. ha nem lennél nedves, az lenne a baj, az én párom +örül, ha extra nedves vagyok, ilyenkor a szex is jobb.
Bocs!!!24 éves nõ voltam.
Hát nem szaporítom a hsz-omal a dolgot, csak annyit írok röviden; szín igaz minden, amit az elõttem szólók mondtak.
Hát ha már az ujjazásnál tartotok, akkor nem is nagyon fog fájni a dolog szerintem, mert eléggé kitágított ahhoz, hogy esetleg csak a szuzhártya elszakadását érezdd kellemetlennek.Ha még el nem szakadt.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül:) Attól félek, hogy ha elõször lefkeszem vele, nehogy akkor is csak erre tudjak gondolni. Senkivel nem fordult még elõ, hogy bepisilt volna?
KÉPZELD!! nekem is ezvan, hogy mindig ugyérzem hogy pisilnem kell..:d és énis félek..:D na pusz(K)
A kérdező hozzászólása: És mit csináljak, hogy ne ijedjek meg és ne arra gondoljak, hogy jaj, csak be ne... :) ?
A kérdező hozzászólása: MIlyen érzés a g pontos orgazmus? Jobb, mint egy "sima"?
A kérdező hozzászólása: Türcsit minek? Máskor is nagyon nedves vagyok, akkor majd mégjobban?
A kérdező hozzászólása: De ha olyankor tovább izgat, akkor biztos nem pisilni fogok? És ha már majdnem ott tartok, és akkor tenné be elõször, akkor kevésbél fájna az elsõ mivel nagyon be vagyok beindulva?
A kérdező hozzászólása: Egyszer már egy kicsit betette, de fájt és inkább hagytuk. De õ mindig szeretné, amikor látja, hogy mennyire élvezem amúgy. Lehet, hogy hagyom legközelebb:) Nagyon fáj elsõre? Tényleg, egy fiú nem tartja undorítónak ha egy lány nagyon nedves lesz?
egyénenként függõ hogy kinek mennyire fáj. tapasztalatom szerint a fiúkat inkább izgatja ha egy lány jó nedves, mert akkor tudják, hogy valamit jól csinálnak:)
dehogy tartja undorítónak ne viccelj :) az a jó, ha nedves vagy :) amúgy nekem egyáltalán nem fájt elsõre. de ez egyénfüggõ:)
Jajj, dehogy tartják undorítónak!! És ne aggódj, nem fogsz bepisilni, az csak inger! Minél jobban nedvesedsz, annál kisebb a fájdalom esélye!
A kérdező hozzászólása: És hogy fáj kevésbé, ha felizgat egy kicsit és rögtön akkor teszi be vagy ha már majdnem jön a pisilõs érzés és megvárjuk azt? Mikor érdemes?
A kérdező hozzászólása: Egyik pasim beszólt, amiért a kezére élveztem egy kicsit (simogatott ott és én már nagyon nedves voltam) és azóta félek, hogy mást is zavar esetleg. Akkor csak õ volt bunkó?
Aki ezért beszólt Neked, az nagyon bunkó volt! A legjobb dolog, ha egy lány annyira élvezi a kényeztetést, hogy teljesen nedves a puncija! Nekem, az sem lenne undorító, ha bepisilnél, de nem pisilni fogsz, hanem az élvezettõl lesz nagyon nedves a puncid! Fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Évek óta bennem van ez a mondat és nagyon félek, hogy mást is zavarni fog. Jó, hogy azt írjátok, hogy nem baj, ez kicsit segít.
Az a bizonyos srác, aki ezt mondta neked, nemcsak hogy nagyon bunkó volt, de lövése sem volt a lányokról/nõkrõl. Ne aggódj, a fiúk szeretik, ha egy nõ elég nedves.
Szegénykém, osztom a többiek véleményét!!! Próbáld elfelejteni azt a bunkó, tudatlan f..szfejet!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon rendesek vagytok és örülök, hogy ti is így látjátok. Nagyon gáz, mert régebben volt már az és még minidg zavar, mindig az jut eszembe, pedig már régen mással vagyok. Nem mondtam el a barátomnak, de el fogom neki, hátha az is segít, hogy tudja, hogy miért zavar ennyire.
Bocs, mikor a választ írtam nem láttam, hogy tobboldal is van :D Extra nedves punci=jó dolog.

Mindig amikor a barátom izgat, akkor egy idő után el kezd fájni a hüvelyem van mikor nagyon van mikor kicsit. Miért kezd el fájni a hüvelyem?

És van olyan mostanában h nem megy ugy a sex.Nehezen avgy egyáltalán nem tudok elélvezni...Miért vannak ezek a dolgok velem?Van vmi baj?És van mikor bent a hüvelyem fáj nem élvezem ha bent van a barátom...Multkor nagyon jó volt de már egy ideje nem megy..Kivel és miért van gond?De amikor kezd fájni akkor egyikünk sem ér hozzá nem tudom miért van ez...Pedig eddig nem volt semmi ilyen..Kérlek segitsetek köszönöm

Legjobb válasz: Nézesd meg magad, nem volt folyásod? És menj el méhnyak-szûrésre is! Nem elképzelhetetlen hogy mentális a baj?

Nézesd meg magad, nem volt folyásod? És menj el méhnyak-szûrésre is! Nem elképzelhetetlen hogy mentális a baj?
Igen, elõfordulhat, hogy fejben nem vagy ott, nem vagy ráhangolódva az aktusra. Gondolkozz el ezen, és a barátod legyen nagyon gyengéd veled. Használjatok síkosítót, mert lehet, hogy az a gond, hogy nem termelsz elég nedvességet, elõfordulhat, attól függetlenül, hogy fel vagy izgulva, a síkosító pedig segít.
Elõfordulhat, hogy ki vagy száradva, vagy az hogy van egy kis gyulladás a hüvelyben, ilyenkor fájhat, akár utána is, és nem is lehet élvezni a szexet.Vagy csak egyszerûen fáradt vagy mostanában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!