Találatok a következő kifejezésre: Mindig amikor barátom (265 db)

Tudnátok tanácsot adni? Párommal 10 hónapja együtt vagyunk, és nagyon jó volt minden amig nem lépett közbe a legjobb barátja.

nos ez a 'legjobb barát'állandóan bekavar, és alig jut idõnk egymásra igy, de ezt párom nem képes belátni, mert szerinte elhanyagolja õt, de igy meg engem hanyagol el, mert már alig találkozunk.

Legjobb válasz: Esetleg próbálj meg te is hasonlóan viselkedni. Válassz ki egy barátnõt, és kezdj el vele annyit törõdni, amennyit a párod a barátjával. Ha a párod szóvá teszi a dolgot, megsértõdik, akkor rámutathatsz arra, hogy ugyanazt csinálod csak, amit õ is.

Esetleg próbálj meg te is hasonlóan viselkedni. Válassz ki egy barátnõt, és kezdj el vele annyit törõdni, amennyit a párod a barátjával. Ha a párod szóvá teszi a dolgot, megsértõdik, akkor rámutathatsz arra, hogy ugyanazt csinálod csak, amit õ is.
Ne hallgass az elsõre! Ez gyerekes, és jó eséllyel csak még inkább árt a kapcsolatotoknak. Inkább szervezz hármotoknak programokat, persze nem muszáj folyton hàrmasban lógnotok, de pár ilyen alkalom után megtörhet a jég, és a barát is jobban elfogad majd téged.
Inkább az a gyerekes, hogy a kérdezõ párja képtelen megbeszélni ezt a problémát, végig sem hallgatja õt. Szerintem ezzel nem lehet mit kezdeni, én nem tudnék olyan párkapcsolatban élni, ahol nem tudjuk megbeszélni, mi bánt engem.
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy hogy itt ezt a barátot már 3 éve ismerem és eddig nem volt semmi probléma, csak mostanában vannak kirohanásai felém, és állandóan valami sértõ poént tud az rajtam csattan. egyébként köszönöm az eddigi válaszokat.
Lehet, hogy valami más jellegû magánéleti problémája van, ezért "lóg" a barátodon. Ebben az esetben a kiváltó problémát kell kezelni.

Miért mondta a barátom, hogy jobb ha kézzel vagy szájjal kényeztetem, mint amikor szexelünk? Mással is van/volt így? Akkor miért szexeljünk?

Fél év után most mondta ezt (miután elárultam neki, hogy még sosem mentem el..de most nem err?l szerettem volna kérdezni, csak talán emiatt érezheti így.?) sosem gondoltam volna.. Nagyon ?szinte a kapcsolatunk, de mégsem mondtam el neki, hogy ez mennyire rosszul esett, hiszen ? csak ?szinte volt velem..tehát ha ígyvan arról nem tehet:/ csak ez eszembe fog majd jutni a következ? alkalom el?tt és nem lesz majd kedvem hozzá.. Szeretem az orált is, de a szeretkezés mégis csak más. Egyébkent, a félreértések elkerülése végett, biztos vagyok benne hogy nagyon szeret engem.

Legjobb válasz: Nekem nem mondta a barátom, de látom rajta hogy amikor kézzel/szájjal csinálom neki nagyobbat élvez, mint szex közben. Ha szexelünk hangokat sem ad ki, kicsit "liheg" de ennyi, ha meg csak úgy ránk jön és "pettingelünk" akkor meg egyfolytában nyög. De mivel elélvez szex közben is, gondolom csak jó érzés neki, de nem tudom pont az utolsó alkalomkor gondolkoztam el ezen :/

Nekem nem mondta a barátom, de látom rajta hogy amikor kézzel/szájjal csinálom neki nagyobbat élvez, mint szex közben. Ha szexelünk hangokat sem ad ki, kicsit "liheg" de ennyi, ha meg csak úgy ránk jön és "pettingelünk" akkor meg egyfolytában nyög. De mivel elélvez szex közben is, gondolom csak jó érzés neki, de nem tudom pont az utolsó alkalomkor gondolkoztam el ezen :/
Szerintem meg egyáltalán ne csináljatok semmit egymással vagy 2 hétig, és annyira ki lesztek éhezve hogy egymásnak estek :) de csak szex legyen!
Lehet rosszul esett neki, amit te mondtál el. Ne várj õszinteséget, ha te se voltál. Tudom, mert én is fél éven át színleltem( bár nem tudom h te mit csináltál), és megingott a bizalma felém. De megbeszéltük, és most, még 2 év után is velem van. Úgy hiszem megfelelõ büntetés h azóta se volt orgazmusom
Ennek lehet egyszerû fizikai oka. Talán nem érez eléggé. Próbáljatok ki sok poziciót. Társasjátéknak sem rossz. Egy jó kapcsolat nem mehet rá az õszinteségre.
az exem volt így. elegem lett belõle egy idõ után hogy folyton "szopat", hogy soha nem akart szexet a végére csak feküdt ott és várta hogy majd bekapom. aztán nagy kegyesen mintha nem tudom mekkora szívességet tenne, néha kinyalt utána. elegem lett, nem csináltam, akkor még õ volt megsértõdve hogy nekem jobban esett a szex. el is hagytam végül azóta nagyon vigyázok, biztos hogy nem orálozok csak nagy unszolás után, más pasit nem fogok elkapatni ezzel az tuti... fõleg hogy az ismerõseim között nem egy volt aki ugyanezt mondta...jó volt az orál, utána a pasi egy ez a szomorú igazság :(
Szerintem csak azért mondta, hogy kevesebbet közösüljetek. Mert nem akar neked szenvedést okozni, hogy õ élvezi a szexet, hiszen elmegy, te meg nem.
azt még nem próbáltátok, hogy addig kényeztet, ameddig neked is jó lesz? vagy ez túl egyértelmû?
2 lehetõség van, mindkettõnek különvállás lehet a vége. Vagy megpróbálod megbeszélni vele, és kerestek egy olyan helyzetet, pozt, ami mindkettõtöknek jó. Vagy megpróbálod, hogy egy darabig nem vagytok együtt és hátha utána jobb lesz mindkettõtöknek. Ha nincsen szex, vagy az egyik félnek nem jó, az gyakori oka a szakításoknak, válásoknak!
amúgy kérdezõ: próbálhatjátok ezt a "megvonás" dolgot is, hátha hatásos lesz, vagy tényleg nagyon beszéljétek át, és jussatok kompromisszumra.
"Te biztos valami hû de emancipált nõ lehetsz! Nyakon is vertelek volna, ha velemi így viselkedsz, te fapına!" Neked most mégis mi bajod ezzel a válasszal te bunkó tajparaszt? A pasi volt szemét, és a csaj volt az, aki próbált az õ kedvében járni. Téged jól szájba kéne rúgni, az is biztos.
A kérdező hozzászólása: Nemigazán.. nem mondja, de látom rajta hogy jobban szereti ha csak én csinálom neki..
Na mi a helyzet, van valami változás?
Felejtsd el az összes eddigi hozzászólást mert mind hülyeség! A nõk többsége hajlamos csikló általii izgatásra elmenni, mint hüvelyi izgatással... ez nem gáz, nem probléma, nem káros, és ettõl se, nem vagy frigid, sem hülye, sem pedig kevésbé kívánós! A természet nagyobb szerepet adott a csiklódnak.... Valószínû hogy te majd úgy fogsz elélvezni egy hüvelyi aktusban, ha elõtte kegyetlenül felizgatnak Klitorálisan (csikló) Általában egy pasinak is és nõnek is azért esik jobban ha szájjal vagy kézzel elégítik ki, mert többféle módon, technikásan, lehet eljutni a csúcsra. Ezzel nincs semmi gáz, ez normális. Érdemes lenne párszor kipróbálnod tükör elõtt maszturbálni, és megfigyelni, hogy mikor mi jó... majd ezeket elmondani a párodnak... Ugyanakkor a pasidnak is illenék tanítania szex közben hogy mi jó neki, és mi nem! Ez sem gáz, és nem is szégyellnivaló... A szeretkezés része az orál! Kommunikáljatok a szex közben! Nagyon fontos! Amikor nekiláttok szexelni, tartsatok sorrendet: 1. simogatás, becézés nemi szervek kivételével 2. nemi szervek simogatása becézgetése 3. nemi szervek orális becézgetése (ne legyen egyoldalú, te is megnyalhatod, megpuszilhatod a párod nemi szerveit, és Õ is a tied Tanítsd meg neki, hogy mi jó neked(!), és õ is tanítson meg, mi jó neki! Gondolom mikor maszturbáltál, kipuhatoltad magadon, mi jó neked, na ezt mond el neki is, szex közben! Ne kioktató stílusban, hanem kedvesen (pl.: most jó, most nem jó, lejjebb feljebb, szorosan, lazán, itt nyald, meg ott fogd meg, lassan, most gyorsan ...stb.), és vica verza!!! Csomó irodalom is van hogy mit hogyan kell, olvassátok el együtt... 4. amikor a mókuska már elég nedves, és a hímvesszõ már teljes pompájában áll, húzzatok fel egy gumit (vagy ha nem használtok, nem kell) 5. közösülés, lassan óvatosan, majd fokozatosan lehet gyorsítani kinek kénye kedve szerint. Ha pedig a közösülés alatt lanyhul a kedv, és az izgalom, megint lehet orálisan vagy kézzel izgatni... 6.... majd a nõk vágynak utána is simogatásra becézgetésre hogy kerek legyen a történet! Hidd el, elõbb utóbb jó lesz az, a szex tanulás is egyben... A lényeg meg nem a csúcspont, hanem maga a játékos hozzávezetõ út!
A kérdező hozzászólása: ezen kívül, ennek ellenére õszinte :)
"Fél év után ... elárultam neki, hogy még sosem mentem el" vs. "Nagyon õszinte a kapcsolatunk" Akkor ez a kettõ most hogy jön össze?
"az exem volt így. elegem lett belõle egy idõ után hogy folyton "szopat", hogy soha nem akart szexet a végére csak feküdt ott és várta hogy majd bekapom." Te biztos valami hû de emancipált nõ lehetsz! Nyakon is vertelek volna, ha velemi így viselkedsz, te fapına!
Hát, én is így vagyok ezzel. Jobb az orál, mint a szex. Sokkal kényelmesebb, csak hátradõlök, és nézem, ahogy a lány dolgozik... :) Bár én mindig megjutalmaztam utána... 27F
.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk, de úgy sem ment.. most legközelebb csak a kzös nyaraláson fog sor kerülni a szexre, ezt megbeszéltük.. találkozunk ugyanúgy, de nincs szex mégha kívánnánk egymást sem.
A kérdező hozzászólása: Mit gonoltok, az megoldás lehet ha egy ideig nem kényeztetem csak szexelünk majd? Vagy ezzel épp azt érem el hogy jobban fogja kívánni?
van hogy nincs hozzá kedve az embernek, és kényelmesebb
azt, hogy barátok vagytok
Hogy barát kategóriába tartozol!
baráttal ne kezdj ki sose! higgy nekem :( annak nem biztos h jó vége lesz. :( egyszerûen csak barátok vagytok és bír téged, tisztázd vele minél hamarabb akar e tõled vmit. ha nem ne éld bele magad mert még jobban beleesel és ha lesz pasija beleõrülsz
A kérdező hozzászólása: és azon még lehet közelebb kerülni egymáshoz?
Lehet neki is tetszel mint pasi, és várja h kezdeményezz már végre. Elvégre te vagy a pasi. 21/L


Van egy velem egykorú fiu nagyon tetszik. Már találkoztunk amikor barátainkkal voltunk, egymásra néztünk meg minden. Hogy tudjam meg h tetszem-e neki? bőv. Lent

Aztán bejelöltem vipen vissza is jelölt. írtam agy komi az egyik képéhez de még n írt vissza felvettem msn-re. Egyszer beszéltünk (am pár napja vettem fel tegnapelött, tegnap elött beszéltem vele: szia nem baj h felvettelek azt írta hogy nem:D meg ienek) szerintetek hogy kezdjek vele beszélgetni hogy tudjam meg h tetszek e neki? am bmx-ezik:D

Legjobb válasz: Fúú ez nehéz kérdés...hát..lássuk csak,mivel a barátnõd rákérdezett nála és nem adott konkrét választ és nemet sem írt akkor lehet,h érdeklõdik irántad.Beszélgettek sokszor rád néz és mosolyog,ez is pozitív irányba tereli a dolgot.A tanácsom kerülj közelebb hozzá,beszélgess vele többet és figyeld meg,h beszélgetés közben a szemedbe néz-e.Ha kettesben dumáltok figyeld a pupilláját,h kitágul-e az a biztos szimpátia jele.De ha nem is tetszel neki barátok azért még lehettek:)

Fúú ez nehéz kérdés...hát..lássuk csak, mivel a barátnõd rákérdezett nála és nem adott konkrét választ és nemet sem írt akkor lehet, h érdeklõdik irántad.Beszélgettek sokszor rád néz és mosolyog, ez is pozitív irányba tereli a dolgot.A tanácsom kerülj közelebb hozzá, beszélgess vele többet és figyeld meg, h beszélgetés közben a szemedbe néz-e.Ha kettesben dumáltok figyeld a pupilláját, h kitágul-e az a biztos szimpátia jele.De ha nem is tetszel neki barátok azért még lehettek:)
A kérdező hozzászólása: rámerjek írni msnen? gondoltam h ráírok d emikor feljelentkezik elmegy a bátorságom :/ugy akarom h szia bocs a mmultkoriért hát udod h elmondta barátnõm...de nem tehetek róla h éédes vagy... és akkor igy majd megy tovább a beszélgetés...mitgondoltok?rá írjak attól félek hogy hülyének néz majd megkérdezem tõle ha rámerek írni h teccek neked aztán ha nem akkoro modom h de barátok lehetünk? vmi iesmi...
Csak így tovább!;):D
Ha érdekelnéd akkor már rég rád irt volna ...
A kérdező hozzászólása: de 1ik btnõm aztmodnj h nek már teccik ( mámint a fiunak) de nem modnja el h ki mondta h nem én de akinek teccik megígérte h nem mondja el azért nem modnja:/ szal szte nem jövök be neki:(
Na ugye, nem kell parázni, ahogy látom minden rendben:)
A kérdező hozzászólása: beszéltünk msn-en mindig beszélgetünk puszival köszön el midnig :Dés tök rendes^^
A kérdező hozzászólása: bszéltünk nem tudtam megkérdezni tõle mert mire kérdeztemvolna mondta h mennie kellxd deeee puszival köszönt .$ írta h naszia puszi .D
Ez nagyszerû ötlet, de tényleg!!!:D Bátorság! és nézd mindennek a jó oldalát.Ha nem is tetszel neki barátok maradhattok és kereshetsz másik fiút, ha tetszel neki jöhet a randi:P
A kérdező hozzászólása: meg próbálok ráírni d enagyon félek xD megkérdezem tõle majd hogy esteleg teccek neked csak 1 kicsit is? ha nem hát nem de kérlek õszintén válaszolj nem vok hsztis csaj nem fogok behisztizni csak kiváncsi vok:$mert sokan modnják h teccek neked:$ igy jólenne kb, ? :/
Figyelj ne félj ráírni.Nyugodtan tedd meg hiszen biztos nem te leszel az egyetlen aki ráír és akkor meg egyéltalán nem feltûnõ, mert neki nem kell egybõl arra gondolnia, h fúú rámírt ez a csaj akkor most biztos bejövök neki.nem.Szépen ráírsz mint barát és jóötlet amit írtál h bocsánatot kérsz tõle a barátnõd helyében és majd valahogy alakulni fog tövább a beszélgetés.Bátorság az én barátnõm pont egy ilyen lehetõséget szúrt el.volt agy fiú rajta kívül mindenki köztük én is észrevettem, h bejön neki.a srác bejelölte myvipen én meg mondtam a bnõmnek vegye fel msn-en, de nem tette így felvettem én akit bese jelölt meg minden és ráis írtam és haverok lettünk, na képzeld el ha ezt a barátnõm teszi, ha nem is jöttek volna össze legalább barátok lettek volna.Hajráá szurkolok neked:D
A kérdező hozzászólása: mindig rám néz... mosolyog ilyenek barátnõm megkérdezte hogy tetszem e neki õ meg nem írt csak annyit hogy omfgxd ebbõl most mit vegyek ki? :/
Hát ha ez a helyzet akkor szerintem várd ki a végét.Maradj vele ugyanúgy kapcsolatban mármint beszélgess vele és próbáld megtudni-megfigyelni(nem tom egy suliba jártok vagy mi?:S), hogy kire hajt aztán...majd meglátjuk! xD
te elvered, õ meg kiveri. egál lesz így.
A kérdező hozzászólása: hát elverni nem nagyon tudnám én még narancs öves vagyok õ meg már kék xD :-D de azért jó ötlet
Akkor majd õ elver téged :D
A kérdező hozzászólása: még élvezném is :-D
kérd meg, h mutasson pár gyakorlatot/fogást :)
A kérdező hozzászólása: van olyan is amikor bunyózunk egész karatén és az edzõ mindig össz vissz mondja ki kivel fog menni...és ha vele kerülnék be egy menetre akkor mit csináljak ????
egy karate fogással nyúlj oda neki, ahova szeretik a lányok...úgyis csak a harc hevében lesz, lehet észre sem veszi, de jelzés értékû lesz.
A kérdező hozzászólása: ez jó ötlet megfogadom...:-DD
hova nyúljon??? jesszusom... -.-

Miért kell piszkálni a barátomat a barátnőimnek, nem csak előttem, hanem előtte is, mert vékony és nem izmos, vagy sportos, mint amit ők szeretnek?

Többször megjegyezték,hogy milyen vékony, felszedhetne pár kilót és ezt több ember el?tt hangosan, meg csúfolkodtam már rajta el?ttem is. Hozzáteszem, hogy nem sovány, csak nem izmos, mint amiket ?k szeretnek. Egyszer megláttunk egy izmos férfit és megjegyeztem, hogy a volt párom is olyan volt, erre megszólal egyik barátn?m, hogy nagyon leadtam az igényekb?l. Erre megjegyeztem, hogy engem nem zavar, hogy vékony, amúgy is nagyon szép arca van, ami igaz is és nem sok férfir?l lehetne elmondani, persze ezt már nem hallották meg. Hozzátenném, hogy ?k sem modellalkatok és úgy vettem észre, hogy nagyon válogatósak, egy ideje nincs is barátjuk, talán emiatt. Én azt nem értem, hogy miért kell piszkálni ?ket. Mondtam a barátomnak, hogy legközelebb visszaszólhatna nekik, csak ? nem az a fajta.

Legjobb válasz: Meséld el a barátnõidnek, hogy neki 40 évesen is lapos hasa lesz, az izmos fiúk meg sörhasat növesztenek. Õket most õszintén, miért zavarja, ha neked tetszik, szereted, akkor fogadják el.

Meséld el a barátnõidnek, hogy neki 40 évesen is lapos hasa lesz, az izmos fiúk meg sörhasat növesztenek. Õket most õszintén, miért zavarja, ha neked tetszik, szereted, akkor fogadják el.
2 dolog: 1 képzeld:a sport nem árt!!eljárhatnál a barátoddal minimum úszni, attól csak felszedne pár kilót.de legjobb lenne neki egy kis konditermi edzés és a kajálását is megnézhetnéd. 2:lehet h a barinõid kicsit irigyek, mert neked van pasid nekik meg nincs.amúgy nem baj ha b*szogatják a pasidat, amíg az izlés határain bellül marad.Ha meg õksem modell alkatok akkor ha legközelebb beszólnak, nyugodtan mond h szeretnétek ilyen vékonyak lenni mi?
Már miért a barátodnak kellene ilyenkor megvédeni magát? Lehet, hogy jobb is, ha nem reagál, mert ha felkapja a vizet, akkor még könnyen rá is aggathatják, hogy azért, mert zavarja, amit mondanak. Én a helyedben inkább megmondanám kerek perec a bnõidnek, hogy 1) legalább neked van pasid, nekik meg nincs, és ha nekik nincs, akkor ne piszkáljanak irigykedésbõl, 2) ha nem képesek befogni a szájukat, te többet nem is akarod õket látni. ha igazán fontos vagy nekik, ezek után meg fogják gondolni.
Kik Ök Neked, a barátnöid?? Én azt vallom, hogy aki kritizálja a párom az nem a barátom és piszkos módon irigy.

Egyik alkalommal orálisan kényeztettem a Barátomat és idö szükében voltunk. Teljesen olyan volt mint amikor orgazmusa van de az ejakulácio elmaradt. Mitöl lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: az ejakulacio es az orgazmus 2 kulon dolog, csak a ferfiaknal az esetek 99%ban egybeesik a ketto, ezert feltetelezik hogy a ketto ugyanaz. meg lehet tanulni szetvalasztani a kettot, ami azert jo, mert sokszor elofordul hogy a lanynak tobb idore lenne szuksege hogy a csucsra jusson, a fiu viszont nem birja addig. ha viszont megtanulja iranyitani es szetvalasztani az ejakulaciot az orgazmustol, tobbszor is elelveznek mind a ketten, mivel ejakulacio nelkuli orgazmus utan viszonylag konnyen lehet folytatni. tovabbi referencia: keress ra a neten "how to become a multiorgasmic man"-re.

az ejakulacio es az orgazmus 2 kulon dolog, csak a ferfiaknal az esetek 99%ban egybeesik a ketto, ezert feltetelezik hogy a ketto ugyanaz. meg lehet tanulni szetvalasztani a kettot, ami azert jo, mert sokszor elofordul hogy a lanynak tobb idore lenne szuksege hogy a csucsra jusson, a fiu viszont nem birja addig. ha viszont megtanulja iranyitani es szetvalasztani az ejakulaciot az orgazmustol, tobbszor is elelveznek mind a ketten, mivel ejakulacio nelkuli orgazmus utan viszonylag konnyen lehet folytatni. tovabbi referencia: keress ra a neten "how to become a multiorgasmic man"-re.
Siettél.
Mondjuk ha nagyon függõleges helyzetben van a farka, úgy, hogy a húgycsõ néz felfelé, és emellé még azelõtt nem rég volt az, hogy csináltátok, tehát nem volt ideje újra "feltöltõdni", akkor még ha akart is volna jönni valami, a gravitáció miatt nem jött. Velem is volt már ilyen.

Mi a címe, hol lehet megtalálni azt a zenét, ami a Joshi barátban van mindig, amikor bejön egy vendég?

Legjobb válasz: Minden music portálon fent van mert ez egy sláger dal. Mindenki szereti

Minden music portálon fent van mert ez egy sláger dal. Mindenki szereti
A kérdező hozzászólása: az rendben elsõ válaszoló, de mi a címe??? Anélkül nem tudok rákeresni!!
Sajnos az egy kitalált zene amit csak Joshi használhat, mer ha esetleg valaki más hallgatja akkor 3 év börtön büntetés fog rá várni... szerintem ne szedd le nem éri meg, meg nem is olyan jó
BFMV- Tears don't fall
A kérdező hozzászólása: Hmmmm? Hát ez biztos nem az :) ))
nyomja a húgyhólyagot
A kérdező hozzászólása: de normál esetben ha nyomkodja semmit nem érzek. max fájdalmat hogy nyomkodja a hasam..:D csak akkor ha pisilnem kell és izgalmi állapotban vagyok.
Engem is felizgat, nekem pl a barátom orális szexnél nyomkodni szokta a hasam alját, ha pisilnem kell:) Nem tudom, mitõl lehet, de amíg jó érzés, addig miért számít?:D
A kérdező hozzászólása: igaz, csak mindkettõnknek elég kíváncsi természetünk van:D
hüvelyfal stimulálása külsõ hatással.
Mert a "g pont", vagyis az a mirigy, vagy minek nevezzem a húgyhólyag és a hüvely között van. Ha kemény a hólyagod, a nyomkodás átmegy a másik oldalára.

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Még nem feküdtünk le, de már azon kívül volt minden. Amikor kinyal lezsibbadnak a kezeim, alig bírom megmozdítani és ez nem egyszer előfordult már. Miért van ez?

Legjobb válasz: hm...sajnos választ nem tudok adni, de nekem is volt ilyen, de nekem csak 1-2 hónapig, és nekem is akkor, amikor kinyalt:D

hm...sajnos választ nem tudok adni, de nekem is volt ilyen, de nekem csak 1-2 hónapig, és nekem is akkor, amikor kinyalt:D
Jelzi a tested, hogy használni kellene!!!
ez annak a jele, hogy most már ideje lefeküdnötök. mi a francért szivatod 4 hónapja ????
azért zsibbad a kezed mert így büntet isten amiért nem fekszetek le végre
ha lefekszetek megbénulsz.
Nem tudom mennyire szeretsz olvasni, vagy milyen mélyen vagy elmélyedve a párkapcsolati pszichológiában, de ha ismered Müller Péter írásait, akkor tudhatod, hogy Õ is írt pont errõl az érzésrõl. Azt írta, hogy van olyan hogy az ember egész teste SZÓ SZERINT bezsibbad egy szeretkezés alkalmával, viszont ahhoz, nagyon mély lelki és szellemi kapcsolatnak is kell a két ember között. Tehát elõfordul az ilyen, és én azt mondom, hogy ne ijedj meg ettõl az érzéstõl. Beszéld meg a pároddal, és nem szabad a formalitásokkal foglalkozni ha együtt vagytok. Testileg, lelkileg fonódjatok össze, kapcsoljatok ki, és élvezzétek az együtt töltött idõ minden percét! (értsd ez alatt a szexet, vagy egy jó beszélgetést, vagy bármi mást ami közelebb visz Titeket egymáshoz) Mindemellett a legfontosabb, hogy SZERESSÉTEK EGYMÁST :)
Csináljátok ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!