Találatok a következő kifejezésre: Mindig a vizelet (54 db)

Ma vagyok 39 hetes cx:2222 ha leülök vagy felkelek akkor olyan távozik belölem mint a vizelet sárga szinü és elég kellemetlen a szaga van amikor szintelen és nincs szaga mi lehez ez?

Legjobb válasz: Lehet,hogy ez tényleg vizelet.Az egyik ismerösömmel,egyszer a strandon voltunk.Ültünk,mikor felállt,sárga folyadék folyt a lábán.Megilyedtünk.Rohantunk az orvoshoz,aki mosolyogva közölte,anyuka maga bepisilt.Bepisilt ugy,hogy észre sem vette és nem érzett semmit.Annyira nyomta a holyagját a kisbébi.

Lehet, hogy ez tényleg vizelet.Az egyik ismerösömmel, egyszer a strandon voltunk.Ültünk, mikor felállt, sárga folyadék folyt a lábán.Megilyedtünk.Rohantunk az orvoshoz, aki mosolyogva közölte, anyuka maga bepisilt.Bepisilt ugy, hogy észre sem vette és nem érzett semmit.Annyira nyomta a holyagját a kisbébi.
Amikor viszont színtelen és nincsen szaga az lehet magzatvíz. Keresd fel a dokit minél elõbb, mert ha megrepedt a burok, az fertõzések forrása lehet ami a picire nézve nem jó. Egy szimpla vizsgálattal megállapítják. (de azért vidd a csomidat, mert ha a burok repedt, bent maradsz szülni :) )) nekem pont így indult)
mindenképp jelezd az orvosnál, mert ha mindez magzatvíz akkor lehet hogy nem elég tiszta már. Ha vizelet akkor lehet a baba a hólyagodon sátrazik és érzés nélkül be tudsz pisilni. dokihoz!

Ez mit jelent? HOgy valami fehér jön ki? De folyékony. Mint a vizelet

Valamelyik nap pornót néztem és fel izgultam meg el?tte ki is csaptam.Utána is és átlátszó lé volt??Az mi lehet?Lehet hogy magömlésem volt?

Legjobb válasz: Ez kb olyan,hogy 23 vagyok,de 40 év múlva 63 leszek....:D 23N

Ez kb olyan, hogy 23 vagyok, de 40 év múlva 63 leszek....:D 23N
lehet.
*kisfiam te vagy az?* ezen szakadtam XDD
Kisfiam te vagy az??
azok az áldott biológiaórák
A kérdező hozzászólása: 13 de júnisusban leszek 14
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Még annyit fúznék hozzá, hogy ilyen fehér szarok is voltak rajta
G*ci.
Igen, az. Nem kell aggódnod. Sõt ha utánna végig húzod és nyomás gyakorolsz rá akkoris jöhet belõle.., fõleg "orgazmus" után. de ez természetes.
A kérdező hozzászólása: "Kisfiam te vagy az??" Látom neked is nagy az értelmiségi szinted
Friss vizelet a legjobb, az 1 naposban már lehetnek baktériumok meg hasonlóak.
A kérdező hozzászólása: de ha nem tudom másképp megoldani? inkább menjek el egy késõbbi napon? vagy azért anynira nem szörnyû megoldás?
Menj el egy másik napon, az a legjobb megoldás.
Vagy az egyéb dolgodat halaszd el. Végülis ez is fontos. Vagy nem?

Ha véres a vizelet, akkor minden esetben csíp a vizelés?

Úgy láttam, mintha véres lenne, de nagyon kicsit látszott, nem vagyok biztos benne, de megijedtem. Vizelésnél amúgy semmilyen más tünetet nem érzek, bár tény, hogy elég sokat járok. Antibiotikumos kúrán vagyok.

Legjobb válasz: Nem. A vizelet bizonyos gyógyszerek(pl: algopyrin, Klion...) és ételek/italok hatására is lehet enyhén szinezett.. Nekem így derült ki a vesekövem pl, semmi más tünetem nem volt...

Nem. A vizelet bizonyos gyógyszerek(pl: algopyrin, Klion...) és ételek/italok hatására is lehet enyhén szinezett.. Nekem így derült ki a vesekövem pl, semmi más tünetem nem volt...

19hetes kismami vagyok. A 16hetes vérvételen 3keresztes lett a vizelet. Másnap a dokim megvizsgált, vett le kenetet+vizelet, elküldte tenyésztésre, minden negatív. Hogy lehet ez? Más is volt már így ezzel?

Legjobb válasz: szia! nekem is volt ilyen a védõnõ és a doki is azt mondta,hogy Reggeli elsõ vizeletbõl vigyek középsugarú mitát,úgy hogy elõtte alaposan mosakodjak meg.azóta semmi baj nem volt

szia! nekem is volt ilyen a védõnõ és a doki is azt mondta, hogy Reggeli elsõ vizeletbõl vigyek középsugarú mitát, úgy hogy elõtte alaposan mosakodjak meg.azóta semmi baj nem volt
Hajjaj! Nekem 20 hetesen már 12 keresztem volt! És negatív lett a kenet!

Miért csavarodik, permetezik, megy jobbra, balra vagy egyszerre két irányba (néha mint a kígyó nyelve), esetleg derékszögben lefele a vizelet?

Nem minden napos, de nem meglepő, amikor valamelyik eset előfordul és messzire elkerüli a toalettet.

Legjobb válasz: A vizelet egy sugárba való csavarodását,a makk utolsó szakasza ,a kifolyó rész szabályozza .A férfiaké pontosan azért ilyen,hogy ne szét szórt legyen ,mert mi állva pisilünk,ellentétben a nõkkel,akik ha nincs más ,akkor leguggolnak .Ha a miénk is olyan szét szórt lenne ,megnézhetnénk elõl a ruházatunk .Ha bõr nincs hátrahúzva ,az viszont különbözõ irányokba is terelheti .

A vizelet egy sugárba való csavarodását, a makk utolsó szakasza , a kifolyó rész szabályozza .A férfiaké pontosan azért ilyen, hogy ne szét szórt legyen , mert mi állva pisilünk, ellentétben a nõkkel, akik ha nincs más , akkor leguggolnak .Ha a miénk is olyan szét szórt lenne , megnézhetnénk elõl a ruházatunk .Ha bõr nincs hátrahúzva , az viszont különbözõ irányokba is terelheti .
Próbáld meg bõrt hátrahúzni. H szabad a makk eleje, akkor nem biztos, hogy spriccel mindenfelé.
A kérdező hozzászólása: És ha nincs mit hátrahúzni?
Akkor valami útját állja a vizeletnek. Pl. egy apró vesekõ, vagy a szoros alsógatya elszorítja. Vizelés elõtt gyurmázd meg kicsit..
nekemis szokott lenni de fogalmam sincsen.:S
Enyhe petefészek gyulladás is lehet.

Ha egy komoly betegségnél véres a vizelet, akkor az csak egy vizeletürítésnél véres? Vagy mindig?

Legjobb válasz: Folyamatosan. Nincs olyan, hogy egyszer véres volt a pisi, aztán elég volt, többet nem.

Folyamatosan. Nincs olyan, hogy egyszer véres volt a pisi, aztán elég volt, többet nem.
Megint az elõzõ vagyok. Sajnos kortól függetlenül lehet bárkinek hólyagrákja, de ne aggódj, ha már tiszta a pisid és nem fáj semmid! :)
A kérdező hozzászólása: De gyereknek is lehet hólyag...ja?
A kérdező hozzászólása: Szóltam, anyukám orvos, ért hozzá. Nagyon köszönöm!
Megint az elõzõ vagyok. Véres vizelet lehet hólyagrák tünete, de ha Neked már tiszta a pisid, akkor nincs gond. Ettõl függetlenül azért Anyukádnak szólj, és igyál nagyon sok folyadékot!
A kérdező hozzászólása: Huh! Csak valamelyik válaszoló azt írta, hogy ismerôsének csak egyszer volt véres és hólyagrákja volt... Egyébként annak mihamarabbi gyógyulást kívánok! Akkor biztos nincs baj?
Megint az elõzõ vagyok. A kóla színû pisi sem normális, de ha azóta már normális színû lett, akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: De nem is biztos hogy az vér volt... Ilyen húsleves színû volt talán annál sötétebb... De 13 éves létemre ugye nincs komoly bajom? Mert én úgy láttam mintha kólaszínü lenne, de lehet hogy nem. Azóta normális színe van.
Elõzõ vagyok. Akkor tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél!
A kérdező hozzászólása: Nem!
Nem menstruálsz éppen?
Gyógyszertõl, néhány ételtõl, és kevés folyadék fogyasztástól is lehet pirosat pisilni. Ha ismétlõdik, vegyél mintát a középsugárból és vidd el a dokinénidhez/dokibácsidhoz. Mensesed nem jött meg? Néha az is becsapja a lányokat az elsõ napon.
A kérdező hozzászólása: 13/L vagyok... Nálam ez bajt jelent? Reggel úgy vettem észre mintha véres lenne, nagyon sötét volt... Azután teljesen világos...
Elsõnek nincs igaza. Nem feltétlenül vérzik folyamatosan ( ismerõsömnek csak egyszer volt vér a vizeletében, miközben hólyagrákja volt)
A kérdező hozzászólása: Még ha egy-két csepp jön, akkor is?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A betegségtõl függ de a vizelet pl: vese problémáknál többször is az. A kezelés alatt is. Nem szabad ezt félvállról venni mert veszélyes elõjelei lehetnek egy betegségnek. Ez nem 1 egyszeri eset hanem többszöri. Javaslom keres fel egy szakorvost és számolj be neki errõl.

Westie kiskutya (2 hónapos) tegnap este sokat evett jó minőségű tápból, ma székrekedése van és minden percben vizel mi a baja?

Legjobb válasz: Vidd orvoshoz! Az a biztos. Itt, ennyi infóval, senki nem tud neked segíteni érdemben.

Vidd orvoshoz! Az a biztos. Itt, ennyi infóval, senki nem tud neked segíteni érdemben.
Szia milyen tápot vettetek neki? A tápoknál figyelni kell, hogy kölyök táp legyen, és a kg-hoz igazított mennyiséget adjad neki! És ami a legfontosabb, kifejezetten csak a fajtához való tápot vegyed neki! Jut eszembe egy 2 hónapos Westinek TILOS MÉG SZÁRAZ TÁPOT ADNI!, hiszen foga sincsen még nagyon, és ez lesz az eredménye, mivel még nem tud rendesen emészteni, így egy kis kölyök macska konzervet adjatok neki, de ne sokat! Valamint ha súlyos lesz, akkor beöntést fognak alkalmazni a kiskutyán! Remélem semmi baja nem lesz, de ha nem értesz a kutyákhoz, akkor minek kellett neked? Én is elõször mindennek utána néztem! Na mindegy a te döntésed, és imátkozz, hogy semmi baja ne legyen! Sok Sikert!
Kettes irjál még valami okosságot kérlek. Nem kell kölyöknek macska knzerv, meg fajta táp sem. Viszont nem árt ha beáztatod neki, az adagolásra pedig figyelj nagyon. Kivételesen szerintem adj neki tejet, kefírt ami meghajtja. De még jobb lenne ha orvoshoz vinnéd.
jeszusom 2-es ne írj már hülyeséget, látszik, hogy lövésed sincs a kutyatartásról, de még a kutya fejlõdésérõl sincs!! Egyáltalán tisztában vagy egy kutya pontosan hogy nézz ki? Szerinted nincs foga 2 hónaposan és macska konzervvel kell etetni, vmit nagyon benéztél -.- Kérdezõnek: Adj neki egy kis olajat vagy tejet majd az meghajta! Viszont ha az olaj/tej sem segít akkor vidd el orvoshoz! Milyen tápot kap? Beáztatod neki?
A kérdező hozzászólása: Na.... Van foga és junior select goldot kap ! apró szemû meg tudja rágni ezt ajánlották neki nem áztatjuk be. Kapott tejet , meghajtotta jobban van de még mindig sokat vizel de nem 1 percenként. Holnap visszük orvoshoz biztos ami biztos.Értünk a kutyákhoz de ilyet nem tapasztaltunk még hogy percenként vizel a kutya és alig ivott :/
A kérdező hozzászólása: Ja és nem csirkehúsos :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!