Találatok a következő kifejezésre: Mindig a álmodok, hogy (83 db)

Mindig azt álmodom hogy ugyan azzal a hírességgel vagyok. ő a kedvencem. Minden nap ezt álmodom. Normális ez?

Legjobb válasz: Attól függ, hány éves vagy. Bizonyos életkorban teljesen normális a rajongás, 20 felett azonban már annyira nem jó jel

Attól függ, hány éves vagy. Bizonyos életkorban teljesen normális a rajongás, 20 felett azonban már annyira nem jó jel
A kérdező hozzászólása: 13/L ebben a korban még normál?
Ebben a korban teljesen normális

A párom mindig azt álmodja, hogy szemétkedek, vagy nem törődöm vele. Ma én álmodtam azt, hogy ő adta ki az utam. Miért lehet ez?

Teljesen harmonikus kapcsolatban élünk, és mégis mindkett?nket bántja a másik álmában. Ez egy rejtett tudatalatti üzenet lehet? Volt valakivel már ilyen? 20/L

Legjobb válasz: Valószínûleg azért álmodtál errõl, mert elõtte mondta neked, hogy õ ilyet álmodott.

Valószínûleg azért álmodtál errõl, mert elõtte mondta neked, hogy õ ilyet álmodott.
Álmomban egy bohócot üldöztem egy késsel, mert tudtam, hogy valami gonoszra készül, de amikor elkapta volna, egyszer csak megjelent még 10, és agyba-fõbe vertek. Lehet, hogy a tudatalattim üzen, hogy át akarják venni a világ felett az uralmat?
A kérdező hozzászólása: Ez nem ezotéria, hanem pszichológia. Köszönöm annak, aki ebbe a szenny topikba átrakta a kérdésem...
Nem áldoztál fõl elegendõ kecskét az azték isteneknek
Egyrészt azért térhet vissza az álmod, mert sokat agyalsz rajta, másrészt mert valami odaköt a régi házatokhoz és még nem tudtál továbblépni ...szerintem. Talán ha te magad jobban végiggondolod, hogy miért álmodod ezt, ráfogsz jönni, hisz mi nem tudjuk, hogy milyen házban laktál, mik történtek ott, estél már le valahonnan, stb.


Mostanában mindig arról álmodom, hogy valaki a családomból/ismerőseim közül meghal, miért van ez?

Először azt álmodtam, hogy a párom halt meg. A sógorom hívott fel késő este és úgy kezdte, hogy "ülj le"..ekkor már tudtam, hogy mit fog mondani és elkezdtem tiltakozni, hogy ne azt mondja, hogy meghalt..de azt mondta, ezután szerencsére felébredtem.Utána a nagynéném párjáról tudtam meg, hogy meghalt. Ezt anyukámtól. Legutoljára pedig a párom egyik barátjának a haláláról értesültem, ezt a páromtól tudtam meg. Miért álmodok mostanában erről? Kezd rossz érzésem lenni. Nem akarom bebeszélni magamnak, de valami oka van, az biztos. A válaszoknál légyszi mellőzétek a "ne nézz annyi horrorfilmet stb" típusú hozzászólásokat! Köszi előre is!

Legjobb válasz: A halál jelentheti azt is, hogy valamit le kellene zárnod. Tekintve, hogy a másik két haláleset álom az álomban volt, meglehet, hogy pároddal van valami, amit nem fejeztél be, nem zártál le (pl. egy korábbi vita, ami "hagyjuk" felkiáltással végzõdött, de még azóta is ott lóg a levegõben, és emészt, de lehet más lezáratlan ügy is). Persze, még az sem kizárt, hogy egy régi, már véget ért párkapcsolatot kell magadban lezárnod, vagy épp ahogy írták, a félelmeid jönnek elõ. Mármint leírás alapján álmodban mindig férfiak haltak meg, a háromból kettõ biztos párkapcsolatban, a harmadiknál meg lehet, hogy van, ezt nem említetted ugyebár. Szóval meglehet, hogy az egyedülmaradástól való félelem okozza, vagy tényleg egy exedet kell lezárnod, akár csak "magadban", mert még nem sikerült teljesen, és már ideje lenne. A megoldás szerintem abszolúte a párkapcsolatok terén keresendõ...

A halál jelentheti azt is, hogy valamit le kellene zárnod. Tekintve, hogy a másik két haláleset álom az álomban volt, meglehet, hogy pároddal van valami, amit nem fejeztél be, nem zártál le (pl. egy korábbi vita, ami "hagyjuk" felkiáltással végzõdött, de még azóta is ott lóg a levegõben, és emészt, de lehet más lezáratlan ügy is). Persze, még az sem kizárt, hogy egy régi, már véget ért párkapcsolatot kell magadban lezárnod, vagy épp ahogy írták, a félelmeid jönnek elõ. Mármint leírás alapján álmodban mindig férfiak haltak meg, a háromból kettõ biztos párkapcsolatban, a harmadiknál meg lehet, hogy van, ezt nem említetted ugyebár. Szóval meglehet, hogy az egyedülmaradástól való félelem okozza, vagy tényleg egy exedet kell lezárnod, akár csak "magadban", mert még nem sikerült teljesen, és már ideje lenne. A megoldás szerintem abszolúte a párkapcsolatok terén keresendõ...
A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy a nagynéném párjánál és a párom barátjánál ezek álom az álomban álmok voltak. Tehát megtudtam a híreket, majd felébredtem és elmeséltem a páromnak, hogy mit álmodtam, de ez még mindig álom volt. Nem tudom ennek mennyi a jelentõsége, de jobbnak láttam leírni.
Az ilyen álmoknak általában nem magával a halállal vannak kapcsolatban, hanem a félelemmel, bizonytalansággal, kilátástalansággal. Nem kell nagy dolgokra gondolni, akár csak olyan oka is lehet, hogy mondjuk titkolsz valamit, és egyre jobban belebonyolódsz, egyre nagyobb bajban vagy. Vagy ehhez hasonló okok.

Nem értem hogy lehet hogy este fél-12-kor még fent vagyok és furcsa hangokat hallok és amikor elalszok akkor biztosan mindig azt álmodom hogy szét harapnak a vámpírok és amikor felkellek akkor már reggel van süt a nap?

nem értem hogy lehet hogy este fél-12-kor még fent vagyok és furcsa hangokat hallok és amikor elalszok akkor biztosan mindig azt álmodom hogy szét harapnak a vámpírok és amikor felkellek akkor már reggel van süt a nap?

Legjobb válasz: Talán csak túls ook vámpíros filmet nézel,de ne aggódj én is ilyen vagyok és néha nekem is vannak ilyesmi tüneteim..de idõvel majd elmúlik :)

Talán csak túls ook vámpíros filmet nézel, de ne aggódj én is ilyen vagyok és néha nekem is vannak ilyesmi tüneteim..de idõvel majd elmúlik :)
A kérdező hozzászólása: kösz szépen
Értem szóval nem vagy vámpírmániás de mindig vámpírokkal álmodsz akkor lehet egy vámpírutód vagy vagy eledel leszel.
A kérdező hozzászólása: nem
Hát érdekes az hogy mindig ugyan azt álmodod bizonyára van az álmodnak valami jelentése. Amúgy hiszel is a vámpírok létezésében? Láttál valaha sokkoló dolgot ami kihat az álmaidra?
én hajnali 3-ig fenn vok, és reggel 6-7 kor kelek nekem nincs rémálmos pedíg már vafy száz horror filmet, paranormális aktívításokat, Dextert, Odaát-ot néztem :D 14/F de lehet hogy ez nem véletlen h mindíg ugyan azt álmodod
A kérdező hozzászólása: nem láttam soha vámpíros filmet és 16 éves vagyok fiú edvard elric
hány éves vagy?fiú/lány vagy? de láttál valaha egyetlenegy vámpíros filmet?
A kérdező hozzászólása: én edward elric vagyok és nem nézek egy vámpíros filmet se!!!!!! és mégis!!!!!!
megláttam a neved "edward" :D túl sok vámpíros filmet nézel!
Szívesen na de ne vedd komolyan . Valamit akarsz amúgy a vámpír ügyekkel kapcsolatban kérdezni vagy megtudni írj privit és küldök pár linket.

Mindig azt álmodom hogy megcsalom a barátom, mitől van ez?

A barátom nagyon féltékeny és egész nap mondja, hogy egyszer megcsalom, elhagyom, még este is úgy fekszünk le, hogy ezt hallom. Elmondtam neki az álmomat és azt mondja, hogy azért van, mert én meg akarom csalni. Az álmomban mindig úgy történik, hogy mikor megteszem, akkor tudom, hogy rosszat teszek, és mindig b?ntudatom van utána. Nem hiszi el, hogy nem akarom megcsalni, és hogy szeretem... (lassan másfél éve vagyunk együtt. nyáron végig együtt voltunk, akkor nem mondogatta hogy megcsalom, és nem is voltak ilyen álmaim, csak akkor mikor mindig mondja... de szerinte nem ezért van...)

Legjobb válasz: és akkor mellé még mondogatja folyton, hogy milyen jó álom lehetett, stb..:( miközben a való életben soha nem csalnám meg, mert nagyon szeretem...

A kérdező hozzászólása: és akkor mellé még mondogatja folyton, hogy milyen jó álom lehetett, stb..:( miközben a való életben soha nem csalnám meg, mert nagyon szeretem...
Én a kapcsolatunk elején az ellenkezõjét állmodtam, rendszeresen.Hogy õ csal meg az exével!Mostanába meg, hogy én egy baráttal. :O Én sem tudom mitõl van, de az elején õ is mondogatta, mégis õ csalt meg álmomban.
Azért van, mert állandóan ezt mondogatja. És jobb lenne, ha nagyon gyorsan abbahagyná, mert így nem mûködhet sokáig egy kapcsolat, ki fogsz készülni.
Azért mert a jövõben meg fogod tenni mert ezt elhitette Veled.

Már egy éve van barátom és szeretnék vele lefeküdni, és mindig azt álmodom, hogy a tenisz edzőmmel kefélek. Ez miért van?

Legjobb válasz: Gondolom azért, mert már nagyon kívánod a barátod, de mivel elutasít, így tudat alatt a vágyaidat átülteted egy másik férfi képére. Ez egyszerû pszhicolóhia, semmi köze az ezotériához :)

Gondolom azért, mert már nagyon kívánod a barátod, de mivel elutasít, így tudat alatt a vágyaidat átülteted egy másik férfi képére. Ez egyszerû pszhicolóhia, semmi köze az ezotériához :)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó :)
Két dolog lehet. 1. az elõttem szólónak igaza van, és elõbb meg kellene gyõzõdnöd, hogy nem a tenisz-edzõd-e az, akit igazából kívánsz. 2. Ugyan a barátodba vagy szerelmes, de a teniszedzõd több szexuális élményt nyújtott neked, ezért õ mozgatja meg a tudatalattidat. (ezesetben az elsõ válaszolónak lehet igaza). Am, nem biztos, hogy ha lefekszel a barátoddal, akkor már nem fogsz álmodni edzõkkel, villanyszerelõkkel, mentõsökkel és tûzoltókkal. Az álmok már csak ilyenek. A lényeg: vagy szexelj orba-szájba, vagy annyit sportolj, hogy az ilyen irányú energiáid lecsillapodjanak. Azért jól gondold meg, hogy kivel fekszel le és kivel nem. Az is szar, ha esetleg szakítotok, és egy másik srác fekszik majd melletted, de te az elõzõrõl álmodsz, mert az emlékek, azok emlékek. Ennyi. Remélem valamit segítettem. Egyébként kitartást!
Lehet, hogy igazából a teniszedõddel kefélnél. Én azt mondom, próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: majd beszélek vele.. köszönöm a válaszokat!
csatlakozom az elsõhöz. Tejóég hogy birod ki. Egy fiúnak 18 éves kora körûl kéne a csúcson lennie szex szempontjából. Az egészséges nõk meg 20 éves koruk körül. Á csak pazaroljátok az idõtöket. :D No, az ember akkor álmodik ilyen sületlenségeket, ha valami nagyon foglalkoztatja/ valami problémája van/ valami hiányzik az életébõl.
A kérdező hozzászólása: õ nem vmi sexfüggõ.. õ 18 én 20 :D
itt gondok vannak. mi az hogy a barátod elutasít?
A kérdező hozzászólása: óó.. meglehet.. minden esetre köszönöm :D
A kérdező hozzászólása: asd

Mit jelent az szerintetek ha olyat álmodok hogy szerelmes vagyok nagyon egy fiuba aki a való életben is tetszik és álmomba csókolózom vele? Vagy minden nap vele álmodok?

szerintetek Ö álmodhat velem ilyet ha neki barátnöje van és elis költözöt a csajához mér van ez mér szeretem ennyire hogy felejtsem el és nagyon szeretem öt de ö nem de mindig azt akarta hogy megcsókoljam akkor is amikor csaja volt ...help :)

Legjobb válasz: Néha azt álmodjuk amit szeretnénk ha megtörténne amit el képzelünk még elalvás elõtt vagy a személyre gondolunk. Nekem is szokót hasonló álmom lenni. Szerettem én is azt a fiút akirõl még mostanában is néha szoktam álmodni.És mind a komoly kapcsolata van mind a kettõnknek. Rossz érzés néha ilyet álmodni és a párom mellet felébredni zavarban érzem olyankor magam . Azt hogy õ álmodik e veled azt csak ö mondhatja meg. AZ hogy azt szeretné hogy megcsókold miközben van csaja az nem szép dolog mi lenne ha te lennél a csaja és a hátad mögött ez csinálná te veled.

Néha azt álmodjuk amit szeretnénk ha megtörténne amit el képzelünk még elalvás elõtt vagy a személyre gondolunk. Nekem is szokót hasonló álmom lenni. Szerettem én is azt a fiút akirõl még mostanában is néha szoktam álmodni.És mind a komoly kapcsolata van mind a kettõnknek. Rossz érzés néha ilyet álmodni és a párom mellet felébredni zavarban érzem olyankor magam . Azt hogy õ álmodik e veled azt csak ö mondhatja meg. AZ hogy azt szeretné hogy megcsókold miközben van csaja az nem szép dolog mi lenne ha te lennél a csaja és a hátad mögött ez csinálná te veled.
A kérdező hozzászólása: szija hát öhm köszi hogy segitettél nekem :) tudom hogy nem szép dolog ö ilyen nöcsábász fiu :/ dehát köszi szépen :) sokat segitettél

Miért álmodom, minden éjjel azt, hogy azzal a lánnyal járok aki nekem tetszik, de én neki nem?

Legjobb válasz: Azért álmodod ezt mert tetszik neked és sokat gondolsz rá. Ez nem egy jóslat, hogy most akkor tuti járni fogtok.

Azért álmodod ezt mert tetszik neked és sokat gondolsz rá. Ez nem egy jóslat, hogy most akkor tuti járni fogtok.
Ez egy rejtett üzenet az agyadtól.Készülj fel, a napokban egy hatalmasat fogsz fosni.Javaslom, fényképezd le, jó esélyed van a világrekordra! Valamint szerezz be egy WC pumpát, ha még nem lenne, és napi fél órás hasizom erõsítõ edzést is mert, félõ hogy összeroppanhatsz a hatalmas erõfeszítés közben. Sok sikert!
A baj az, hogy neki nem tetszel. Ezen kell változtatni! De amúgy hiszed, hogy ez egy jó lány? Vagy csak elvette az eszed, mint általában? Milyen ez a lány?
A kérdező hozzászólása: Vele csak folyton cseszegettük egymást (osztály társak a vagyunk

Mindig a vőlegényemről álmodok, hogy megcsal. Miért álmodom ugyanazt?

Pl: valahol vagyunk egy íd?re elt?nik én meg rájuk találok,hogy egy másik n?vel szeretkezik.De van olyan is,hogy együtt vagyunk valahol megjelenik egy hölgy és páromtól szexre utaló kérdéseket tesz fel.És a párom ott elöttem levetk?zik és szeretkezik a n?vel. Miért álmodom ezt mindig?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon félsz ettõl, és "egész nap ezen jár az eszed", így éjszaka ez jön ki álmodban.

Szerintem nagyon félsz ettõl, és "egész nap ezen jár az eszed", így éjszaka ez jön ki álmodban.
Az ember általában álmában a legnagyobb félelmeit látja.Félsz, hogy megcsal.Ha már a võlegényed, gondolom elõbb-utóbb esküvõ is lesz bízz meg benne, mert késõbb tönkreteheti a kapcsolatot az ilyen mélységû félelem.
Vizsgáld meg a kapcsolatodat!!!! Ha féltékeny vagy, azzal olajat öntessz a tûzre! Ne birtokold, hanem szeresd!!! Ha ezt betartod, minden jóra fordúl!
Általában az ember arról álmodik amitõla legjobban fél.Szerintem ez teljesen természetes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!