Találatok a következő kifejezésre: Mindig összevissza meg a (4 db)

Mindig összevissza jön meg a menstruációm, van hogy hónapokig semmi, néha meg havonta kétszer is, mitől van ez és mit lehet tenni hogy rendszeres legyen (a fogamzásgátlón kívül)?

24 vagyok, mindig ilyen volt, de csak most kezd zavarni.

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy "idegeskedõ" típus? Ha igen, akkor ajánlom a Chamomilla vulgaris nevû homeopátiás gyógyszert, nekem szépen rendezte a ciklusomat, bár én nagyon stresszes vagyok, és emiatt voltak problémáim. Ha nem ez a baj, akkor viszont érdemes lenne orvoshoz menni, mert lehet, hogy valami hormonális gondod van, ami késõbb kihathat a fogamzóképességre is. Ha nem szeretnéd, nem fog fogamzásgátlót írni (én se szednék soha). Viszont az is lehet, hogy nálad ez a normális, és akkor nem lehet semmit tenni. Biztosat csak orvos tud mondani.

Szia! Nem vagy "idegeskedõ" típus? Ha igen, akkor ajánlom a Chamomilla vulgaris nevû homeopátiás gyógyszert, nekem szépen rendezte a ciklusomat, bár én nagyon stresszes vagyok, és emiatt voltak problémáim. Ha nem ez a baj, akkor viszont érdemes lenne orvoshoz menni, mert lehet, hogy valami hormonális gondod van, ami késõbb kihathat a fogamzóképességre is. Ha nem szeretnéd, nem fog fogamzásgátlót írni (én se szednék soha). Viszont az is lehet, hogy nálad ez a normális, és akkor nem lehet semmit tenni. Biztosat csak orvos tud mondani.
barátnõmnek is ez volt, én mondtam neki hogy szedjen normális multivitamint és helyrejött neki tõle! sõt azóta nem is fáj neki annyira amikor megjön. A Centrum meg Plussz meg ilyenek semmit nem érnek. Ezt próbáld ki: Scitec: Multi-X
A kérdező hozzászólása: Ez*
Szerintem a sérült részeket vágasd le, azon más nem segít. Az agyonvasalt, roncsolt haj sose fog "meggyógyulni".
Gondolom az történt, hogy azt gondoltad, hogy leteszed a hajvasalót és csoda történik. :D Vágasd le az ÖSSZES törött részt (akármennyire is sajnálod... a törött haj nem szép, tök felesleges ragaszkodni hozzá, meg úgyse nõ gyorsan, amíg tönkre van menve). Aztán most szépen elkezdett visszatörni, feltörni. Ha nem teszel valamit gyorsan, úgy jársz, mint lakótársam, neki konkrétan voltak tincsek, amikbõl 5centi letört. xD Na meg a nap is szárítja, roncsolja a hajat, a strandok sem épp jók. Vágass egy új frizut (amit nem kell vasalni :P) és vegyél egy jobb fajta hajpakolást, akkor egészséges is marad a hajad. :) És rendszeresen vágasd vissza kicsit. Vasalni meg csak ritkán és hõvédõvel. :)
Amúgy milyen sûrûn vasaltad? Mit használtál a hajadra mosás & vasalás elõtt-után?
A kérdező hozzászólása: hát 3 naponta vasaltam de nem használtam elõtte semmit. De hajszárítás elõtt mindig illen direkt hajszárítás elõtte sprayt meg hajpakolásokat is teszek rá :) De ugye nem gondoljátok hogy a 3 évig növesztett hajamat levágom vállig érõre? valamit nem lehet tenni ellenne? nem fog regenerálódni?
Hidd el, hogy nem jön helyre a roncsolt haj... Hát ha nem akarod akkor ne vágasd le, akkor majd ott lógnak azok a szétcseszett végek. De egy hosszú haj úgy szép ha egészséges és csillogó. :)
A kérdező hozzászólása: Beszéltem Anyukámmal és azt mondta, hogy szerinte egy idõ után azok a tincsek, amik el vannak töredezve szépe lenõnek és ha ez megtörtént akkor nõnek majd az egészséges hajszálak? Szerintetek jól gondolja? :S
Figyi akkor ne vágads le, ha nem szeretnéd! Itt senki nem fog könyörögni... De hidd már el, hogy a törött végeken csak az olló segít.

Létezik olyan vírus amelyik úgy jelenik meg mint egy pici bogár a monitoron, mászkál összevissza?

Legjobb válasz: Játszottál valamivel, vagy a családból valaki? Ezt az oldalt gyerekeknek ajánlják.

Játszottál valamivel, vagy a családból valaki? Ezt az oldalt gyerekeknek ajánlják.
csak muslicák vannak a képernyõdön:P
Van két olyan találat a Google keresõjében, hogy Bogaras játékok. A WOT piros karikával jelzi, vagyis fertõzött. A Google szerint az Állatosjátékok oldal megnyitása után "az oldal káros lehet a számítógépe számára".
A kérdező hozzászólása: Nem értem.Nem írtam semmit a googleba.
Feldobtad a napomat xD
hú, bocsi, de arcmodellnek nem vagy jó. nagyon aranyos a kép, meg minden (bár kicsit ijesztõ is) és a szem azért kicsit túl van retusálva. meg mintha idõs is lennél modellkedéshez.
nem lesz beloled fotomodell/arcmodell, sot semmilyen. tul atlagos arcod van, teljesen belesimul a tomegbe. inkabb a tanulast javaslom.
hát én nem látok benned semmi extrát.
Tök átlagos arcod van, egy arcmodellnek meg pont hogy karakteres arcának kell hogy legyen, valami különleges, érdekes, szép, a te arcod nem ilyen...
:D:D:D Mintha ki lenne törve a nyakad és te még viccesnek is tartanád :D:D:D
Picit ijesztõen vicces ez a kép. :) Az arcmodelleknek még szebbnek kell lenni, mint pl. egy kifutó modellnek. Kivéve, ha nem a victoria's secret angyalkáiról van szó, mert oda aztán a nagyon dög nõk kellenek. :D Szerintem nem elég különleges az arcod ehhez, de persze nem vagyok szakember. Szóval lehet, hogy meglát egy szakmabeli és pont rád lesz szüksége.
édes vagy mint a citrom azon a képen. nem, semmi esélyed, idõs is vagy hozzá és a vonásaid se közelítenek az ideához.
Nekem tetszel! Szerintem van esélyed! :) 14L
Ez egy vicc ugye? Csunya vagy
Bocs de a modellkedesrol tegyel le .
nem vagy csunya. D: csak az arcformad.. hat :ss
Pedig szerintem jól néznél ki ha a nyakadat alappózba állítanád. Hogy az ügynökség milyen véleményen lenne, már más kérdés, nem tudok az ízlésük szerint osztályozni/nem ismerem a szempontjaikat.
tetszik a fotód, meg jól nézel ki, modell lehetnél sztem, még ha nem is az a tipikus arcmodell fejü vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!