Találatok a következő kifejezésre: Mindent az dug, ami (5 db)

Mindent az orrába dug, ami belefér. Mit tehetnék, hogy ezt megakadályozzam?

2.5 éves lányom akkor, ha nem látom, általában a sz?nyegb?l a szöszt beledugja az orrába, aztán amikor eszébe jut, kiveszi. Pár hetes öccsével kell foglalkoznom, nem leshetem minden mozdulatát. Persze testvérféltékenységb?l is felhívhatja ezzel a figyelmet magára, erre is gyanakodom. De mégis, mivel akadályozhatnám meg a bajt? Mit mondjak neki? Leszidjam vagy akkor még jobban csinálni fogja?

Legjobb válasz: Szerintem jól gondolod: valószínûleg tényleg így akarja felhívni magára a figyelmet. (Különösen, ha ezt a kistestvér érkezése elõtt nem csinálta.) Egyetértek az elõttem szólóval abban, hogy sokat jelentene neki, ha érezné, hogy neki is jut belõled. Próbáld meg megtalálni azokat az idõket, amikor egy kicsit vele is tudsz lenni, rá is tudsz figyelni - csak rá. Tudom, hogy nagyon nehéz ez egy pár hetes kisbabával, de nem megoldhatatlan. Lehet, hogy a közösen eltöltött idõ meg is oldja a problémát. Ezen túl, pedig próbáld meg bevonni a babás dolgokba is. Apróságokba, amiket õ is meg tud csinálni, hogy érezze, hogy õ is fontos. Én is hasonló helyzetben voltam néhány hónapja és sokszor belegondoltam, milyen nehéz lehet a kisfiamnak, hogy a kicsi körül teszek-veszek, beszélgetek vele, õt pedig óhatatlanul korlátozni kell egy csomó dologban. Neki tiltok, rászólok, stb., a kicsit meg természetesen nincs még miért "fegyelmezni" ... ez nagyon rossz lehet nekik. (Abban az idõszakban naponta 100x is megkérdezte, hogy "anya szeretsz?", pedig ez azelõtt egyáltalán nem volt szokása. Azelõtt ez természetes volt, mit a víz. Ha az odafordulás, bevonás önmagában nem segít, akkor próbálj meg beszélni vele. 2,5 évesen azért már sok mindent megért egy gyerek. Mondd el neki, hogy veszélyes, amit csinál és te aggódsz miatta. Szidni semmiképpen ne szidd le.

Szerintem jól gondolod: valószínûleg tényleg így akarja felhívni magára a figyelmet. (Különösen, ha ezt a kistestvér érkezése elõtt nem csinálta.) Egyetértek az elõttem szólóval abban, hogy sokat jelentene neki, ha érezné, hogy neki is jut belõled. Próbáld meg megtalálni azokat az idõket, amikor egy kicsit vele is tudsz lenni, rá is tudsz figyelni - csak rá. Tudom, hogy nagyon nehéz ez egy pár hetes kisbabával, de nem megoldhatatlan. Lehet, hogy a közösen eltöltött idõ meg is oldja a problémát. Ezen túl, pedig próbáld meg bevonni a babás dolgokba is. Apróságokba, amiket õ is meg tud csinálni, hogy érezze, hogy õ is fontos. Én is hasonló helyzetben voltam néhány hónapja és sokszor belegondoltam, milyen nehéz lehet a kisfiamnak, hogy a kicsi körül teszek-veszek, beszélgetek vele, õt pedig óhatatlanul korlátozni kell egy csomó dologban. Neki tiltok, rászólok, stb., a kicsit meg természetesen nincs még miért "fegyelmezni" ... ez nagyon rossz lehet nekik. (Abban az idõszakban naponta 100x is megkérdezte, hogy "anya szeretsz?", pedig ez azelõtt egyáltalán nem volt szokása. Azelõtt ez természetes volt, mit a víz. Ha az odafordulás, bevonás önmagában nem segít, akkor próbálj meg beszélni vele. 2, 5 évesen azért már sok mindent megért egy gyerek. Mondd el neki, hogy veszélyes, amit csinál és te aggódsz miatta. Szidni semmiképpen ne szidd le.
Csak szeresd, legyél vele minél több idõt, kettesben, ha ez megoldható.

Állandóan csak dugnék, miért lettem én ilyen, amikor a családomban mindenki prûd és szinte már szégyellem magam, hogy én csak szexben meg kajában tudom igzaán élvezni az életet?

Persze nem könnyû szexbarátsgára nyitott lányt találni, de nem adom fel. :D

Legjobb válasz: Mi a kérdés? Ja, hogy ez egy burkolt szexhirdetés... Mindent értek.

Mi a kérdés? Ja, hogy ez egy burkolt szexhirdetés... Mindent értek.
budapesten könnyen kideríthetõ személyesen. itt nem.
nos ..akkor mégsem olyan könnyû..innen eljutnod az ágyig :) ....nem vagy elég következetes! :P neked is csak a szád nagy..:)
itt sehogy.
lássuk..hogyan deríted ki könnyen :)
ez könnyen kideríthetõ
gyajjjjjj..én pedig garantálom nektek, hogy egy top 10-es nõ vagyok! nem kislány! NÕ!! ;)
a többiek nem jó pasik! én viszont jó férfi vagyok. :D 30+
*ez csak egy felvetés:)
Háát meert... A többiek helyett is akarsz?:D
Itt mindenkinek akkora hatalmas a szája..mindenki jó pasi..és menõ az ágyban :D PLEASE!!! :D
Exhibicionista. :)
És vajon ilyen jó is vagy az ágyban vagy csak a szád nagy...)
Biztos mert mindenki nõ a családban rajtad kívül :D
same here :D
(az ágyig, ágyamig könnyen eljutok hamarosan :D)
Próbáld ki egy másik gépben is.
A kérdező hozzászólása: az most nem megoldható
A kérdező hozzászólása: És más ötlet ?
Lehet a táp nem bírja. Lehet az alaplapon a csatlakozó foglalat nem érintkezik rendesen, lehet poros vagy egyéb. Lehet gyárihibás a VGA/ HDMI port a VGA-n. Sokminden lehet.


üdv mindenkinek miért van az hogy ha beszélek valakivel viberen és tökéletes a vonal amíg nem dugja töltöre a telefont ha töltön van akk minden zugás van és ezt meg lehet oldani? Véletlen h ne vibrájon?

Legjobb válasz: Xar a telefon, összeszedi a töltészajt, van ilyen gond PC-nél is, a profik ezért használnak külsõ hangkártyát, mert a belsõ zajt összeszedi az hangkártya alkatrésze, talán a DAC vagy akármelyik része.

Xar a telefon, összeszedi a töltészajt, van ilyen gond PC-nél is, a profik ezért használnak külsõ hangkártyát, mert a belsõ zajt összeszedi az hangkártya alkatrésze, talán a DAC vagy akármelyik része.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!