Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek van terhesség elején (2 db)

Mindenkinek van a terhesség elején mindjárt megjön érzése?

Az el?z? babámnál végig éreztem, naponta többször is, de ?t sajnos a 9. héten elvesztettük.

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem volt semmi ilyen érzésem, azért lett gyanús a dolog:-))) Annyit éreztem csak, hogy fel vagyok fújódva, de menzesz szerû görcsök nem voltak egyáltalán.Szerintem ez a jó,jobb,hogy nem érzel görcsöket. Késõbb a végén meg az lesz a természetes ha fájdogál a hasad.

Szia! Nekem nem volt semmi ilyen érzésem, azért lett gyanús a dolog:-))) Annyit éreztem csak, hogy fel vagyok fújódva, de menzesz szerû görcsök nem voltak egyáltalán.Szerintem ez a jó, jobb, hogy nem érzel görcsöket. Késõbb a végén meg az lesz a természetes ha fájdogál a hasad.
Nekem volt az elején, még a 2. kimaradt menstruációnál is úgy éreztem, hogy meg fog jönni.Utána viszont elmúlt! 19 hetes kismama
Olyan nekem is volt, kb az elsõ két hónapban...aztán elmúlt. (Jött más érzés..., de az most nem ide tartozik).
Nekem volt. Azért is nem csináltam tesztet a késés után másfél hétig, mert azt hittem meg fog jönni! De atán nem jött azóta sem :D 39 hetes kismami
Nekem semmilyen tünetem nem volt, a 18. hétig egyáltalán nem fájt a hasam, néha húzódott kicsit. Megjön érzésem egyáltalán nem volt sem akkor sem késõbb. Nyugalom, ez így rendben van, minden terhesség más. Szedhetsz Magne B6-ot 3x1-et, az meg fog nyugtatni (a tudat) én is szedtem és mikor abbahagytam akkor görcsöltem be... 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor nem aggódom. :)

Mindenkinek van a terhesség elején hőemelkedése?

Legjobb válasz: Mikor az ovuláció megtörténik, magasabb a testhõmérsékleted. Ez nem feltétlenül hõemelkedést jelent. És ha tehrbe esel, akkor nem ugrik le, szóval egy kicsit fent marad.

Mikor az ovuláció megtörténik, magasabb a testhõmérsékleted. Ez nem feltétlenül hõemelkedést jelent. És ha tehrbe esel, akkor nem ugrik le, szóval egy kicsit fent marad.
Ha arra vonatkozik a kérdésed, hogy gond-e a hõm. emelkedés, akkor ne izgulj. Az orvosom szerint 38C-ig nem gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!