Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek szar ha a (7 db)

Mit tegyek ha a szar gépem magától mindent átmentet szöveges dokumentumba?

nem értem hogy...

Legjobb válasz: Amíg bõvebben ki nem fejted, mi sem.

Amíg bõvebben ki nem fejted, mi sem.
pontosabban?
ebbõl nem tudunk meg semmit. mit csinál? mindent jegyzettömbbel akar megnyitni vagy mi?
@Zs Máté: Én is erre gyanakom, de ha Kérdezõnek hiszek, akkor minden txt vagy doc kiterjesztést kapott. Hiszi a piszi.
+gyanakszom Kérdezõ, ugye még véletlenül sincs bepipálva a Mappa beállításaiban az Ismert fájltípusok elrejtése? Nehogy azt higgyük, nem tudod, mit beszélsz...
A kérdező hozzászólása: javítok bocsi a gép csak az asztalon és a mappákban lévõ parancsikonokat alakította át a telepítõket meg az ilyesmiket nem az a gond hogy a netet csak kiböngészve találom meg

Mindenkinek szar érzés, ha a makkjához érnek?

14éves vok

Legjobb válasz: Hát akikkel eddig én találkoztam, azoknak nem volt rossz érzés (egy lány)

Hát akikkel eddig én találkoztam, azoknak nem volt rossz érzés (egy lány)
Attól függ... :) :) Ha durván bánnak vele az fájdalmas. De vannak kellemes érintések is. És ezekre a kellemes érintésekre a nemi érés során rászoknak az emberek. :) :) :) :) A nemi érés nem csak azt jelenti, hogy már dolgoznak a hormonjaid, hanem azt is, hogy megismered a saját tested mûködését, reakcióit. Sõt, egyre inkább képes vagy kontroll alatt tartani... de ezt majd késõbb... :) ))
Ha szárazon érsz hozzá, akkor okozhat fájdlmat. Próbáld meg nedvesen , ha akkor is kellemetlen, akkor fel kéne keresned egy urológust, hátha valami szervi baj van.

Mit tegyek ha van egy kutya az utcába és megállás nélkül ugat? Reggel 5-kor rákezd és nem hagyja abba este 11-ig. Megállás nélkül ugatja a semmi. Már mindent próbáltam ecetet a kerítésre azt az ultrahangos szart is.

nem hagy aludni már nem tudok mit kezdeni vele szóltam a gazdinak hogy nevelje meg mert ez nem állapot!állatbarát vagyok megölni nem akarom:(

Legjobb válasz: Így van. Nálunk a 17. kerületben már a vasárnapi fûnyírást és egyéb zajjal járó tevékenységet büntetik. Tulajdonképpen érthetõ is. Ott a kutyával nem foglalkoznak lustaságból vagy szimpla tudatlanságból. Vagyis rendõrség, majd állatvédõrség. Gondolom kaját kap meg minden, de ez még nem a felelõs állattartás ismérve. Készíts 3 órás vágatlan videót róla, nehogy akkor ne produkálja magát amikor kéne.

Így van. Nálunk a 17. kerületben már a vasárnapi fûnyírást és egyéb zajjal járó tevékenységet büntetik. Tulajdonképpen érthetõ is. Ott a kutyával nem foglalkoznak lustaságból vagy szimpla tudatlanságból. Vagyis rendõrség, majd állatvédõrség. Gondolom kaját kap meg minden, de ez még nem a felelõs állattartás ismérve. Készíts 3 órás vágatlan videót róla, nehogy akkor ne produkálja magát amikor kéne.
"Viszont szerintem akkor is az a megoldás közösség ide vagy oda, hogy senkinek semmi köze a szomszéd kutyájához." Már hogyne lenne köze ha zavarja, ha nem szól rá a gazdája. Nem szimpla postás ugatásról van szó, hanem folyamatos felesleges hisztirõl. Nem foglalkoznak a kutyával, nincs lemozgatva, szeparációs gondjai vannak, ráadásul még nevelve sincs. Egyértelmû. Én ezt is felvenném az állatkínzás soraiba. Te meg jókat röhögsz, hogyha elmész otthonról a kutyád végigüvölti a napot és a szomszédok megõrülnek tõle. Állítom a kutyád semmibe vesz és azt csinál amit akar. Az alárendeltje vagy, mégis szorong tõle.
1-es: normálisan megnevelt, tisztességesen kifárasztott kutya nem ugat egész álló nap, tényleg a gazda felelõssége. Nehogy már az legyen a bunkó állat, aki szólni merészel. Kérdezõ: mikor ideköltöztem a mostani lakhelyemre, volt egy szerencsétlen, erkélyen (!) tartott németjuhász, aki egész álló nap üvöltött. Sajnáltam szerencsétlent de azt hittem megõrülök tõle, meg az egész környék is. Állatvédelmis ismerõsének szólt egy srác. El is vitték a kutyát, azóta nincs semmi bömbölés, ugatás a környéken, csend van és nyugalom, pedig sokan tartanak kutyát.
Gondolom nincs gyereke, soha nem is volt, 150 kiló és egész nap a tv-t nézi a kutyájával az ágyban. Az ilyenek képtelenek megérteni, hogy a kutyát ugyanúgy nevelni kell mint egy gyereket. Más hobbiját meg senki nem köteles elviselni ha kihatással van rá. Kívánom, kedves 1-es, hogy melléd költözzön egy jó nagy cigánycsalád akik éjjel nappal bömböltetik a rádiót és ha egyet szólsz nekik cserébe sírva rohansz hazáig.
1-es, Te valami nagyon együgyû állattartó lehetsz, mert gazdának nem neveznélek. Te minden embert lenézel magad körül és a kutyád számodra a gyereked. Egy kutyát igenis nevelni kell. Ha ugat, kelj fel az ágyadból hajnali 5-kor és üvölts rá, vágj hozzá egy üres flakont, öntsd le vízzel és abbahagyja pár hét következetes nevelése után. Senki nem fog utálni miatta még a kutyád sem. Aki a szomszédaira nincs tekintettel az nem közösségbe való hanem egy tanyára. Nekem 2 kutyám van és folyamatos kontroll alatt vannak ilyen esetben, nem tehetik azt amit akarnak azt tehetik amit én megengedek. Jól nézne ki ha felmászna az ágyba, felugrálna rám vagy ugatna akkor is ha senki sincs az utcán.
Neked kellene utolsó a tanyára költözni. Korlátolt. Az ilyen kutyásoktól sikítva menekülök.
Hívj rendõrt. Ha betelefonálsz talán az állatvédõk is megnézik milyen körülmények között tartja a kutyát.
Megõrülök az olyan emberektõl mint te! Korábban még lakásban laktunk volt egy nõ aki folyamatosan azzal jött fel, hogy ugat a kutyám ha elmegyek otthonról. Mondta, hogy ne hagyjam egyedül. Jópofa.. A másik kedvencem, hogy szólsz a gazdinak. Miért mit tud csinálni? Ne a gazdit csesztesd, hanem beszéld meg a kutyával! :P Viccet félretéve semmit sem tudsz csinálni! Gondolom kertesházban laktok, mindenki azt csinál amit akar. Kutyaugatásért meg próbáld meg kihívni a rendõröket csendháborításért! Szerezz be egy füldugót vagy költözz egy erdõ közepébe ahol nem ugat semmi és senki.
1-es vagyok! "üvölts rá, vágj hozzá egy üres flakont, öntsd le vízzel ." Nem hiszem, hogy én vagyok az együgyü gazdi..és ha a gyerekemként tekintem (ami megjegyzem nem igaz) akkor szomorú, hogy úgy gondolod, hogy egy gyereket nem kell nevelni. Viszont szerintem akkor is az a megoldás közösség ide vagy oda, hogy senkinek semmi köze a szomszéd kutyájához.
A kérdező hozzászólása: az oké hogy veszekedtek de valamit tudtok a kérdésemre?


Miért nem jutok egyről a kettőre? Hogyan lehet feldolgozni, ha mindenki egy rakás szarnak tart?

Nagyon ki vagyok borulva pár napja. Az egész ott kezd?dött, h tavaly felvettek az egyetemre, és hát nem nagyon megy...bukdácsolok, vért izzadok a kettesért is. El?z? szemeszterben ugy döntöttem, hagyom az egészet a fenébe, mert én ehhez hülye vagyok és igy nincs értelme. Akkor nem is jártam már be órákra sem, csomo zh-m nem lett meg és buktam is pár tárgyat. Aztán végül páran rábeszéltek, h folytassam,f?leg szüleim, de csoporttársaim is megígérték, h segítenek.

Legjobb válasz: Hát elhiszem,hogy szarul érzed magad,de jó lenne,ha egy kicsit a sarkadra állnál végre.Tényleg BENNED VAN A HIBA,mert hagyod,hogy mindenki belédtörölje a lábát.Tervezz el egy napot amikor csak azt csinálod amihez kedved van,foglalkozz magaddal,ne törõdj senkivel,kényeztessd magad minden földi jóval,töltõdj fel,kapj magadra egy kis önbizalmat. Én sem voltam valami jó tanuló,de valahogy nem érdekelt,mert elég nagy pofám volt ahhoz,hogy megvédjem magam.És az élet engem igazolt,ugyanis nekem van a legjobb melóhelyem a csoporttársaim között. Könyörgöm nyisd ki a szád!!!!!!Állj ki magadért!!!!Ki legyen Veled,ha Te is magad ellen vagy???Én Veled vagyok!!Szorítok!

Hát elhiszem, hogy szarul érzed magad, de jó lenne, ha egy kicsit a sarkadra állnál végre.Tényleg BENNED VAN A HIBA, mert hagyod, hogy mindenki belédtörölje a lábát.Tervezz el egy napot amikor csak azt csinálod amihez kedved van, foglalkozz magaddal, ne törõdj senkivel, kényeztessd magad minden földi jóval, töltõdj fel, kapj magadra egy kis önbizalmat. Én sem voltam valami jó tanuló, de valahogy nem érdekelt, mert elég nagy pofám volt ahhoz, hogy megvédjem magam.És az élet engem igazolt, ugyanis nekem van a legjobb melóhelyem a csoporttársaim között. Könyörgöm nyisd ki a szád!!!!!!Állj ki magadért!!!!Ki legyen Veled, ha Te is magad ellen vagy???Én Veled vagyok!!Szorítok!
Nem írtad, hogy gimi után hogyan választottál egyetemet. Lehet hogy olyasmit tanulsz ami nem is érdekel??? Mert akkor érthetõ hogy nem megy a tanulás. Amit eleve utálattal tan ulsz, az persze hogy nehéz. A csoporttársakat meg ne engedd ennyire rádszállni. Mondjuk nem értem, hogyan lehetnek ennyifre vacakok. Milyen egyetem az, ahol ilyen dinka emberek tanulhatnak mint a csoporttársaid?? Semmi tolerancia és segítõkészség nincs bennük???
Ha van a sulidban diáktanácsadó, keresd meg az ottani pszichológust. A BME-n tudom, hogy van, és ott segítenek is az ilyen problémákat feldolgozni. Egyébként lehet, hogy csak egy kis sikerélmény hiányzik az életedbõl, hogy önbizalmat adjon, és le tudd sz**ni a többieket... próbálj kudarckerülõ lenni, mert nekem az az érzésem, hogy most inkább kudarckeresõ vagy...

Hogyan tartsam magamban a lelket, ha mindenki azzal jön hogy mekkora szar vagyok?

élni sem akarok már.. de mindig feltölt?döm..pedig MINDENKI úgy kezel,mint egy kutyaszart..micsináljak ??

Legjobb válasz: Ha [email protected] vagy akkor [email protected] rá ki mit mond.

Ha [email protected] vagy akkor [email protected] rá ki mit mond.
kezdj el sportolni valamit, ezáltal sikerélményeid is lehetnek és új társaságba is kerülsz
Mindenki olyan ember, amilyennek érzi magát. Jó dolog, hogy fel tudsz töltõdni. Keresd meg azokat, amik az érzelmeidre hatnak pozitívan. Hangold át magad minden esetben, amikor megbántanak. Mással is van így, hogy sok bántást kap, de meg lehet tanulni kezelni a dolgot. Erõsítsd meg az énképedet azzal, hogy valamiben igazán jártas leszel - tanulj valami különlegeset, ami egyben szórakoztató is! Amivel másokat lenyûgözöl és tiszteletet vívsz ki. :)
Bizonyítsd be h ez nem így van. Azért mondják, mert többet várnának tõled, próbálj meg fejlõdni, változni, h jobban elfogadjanak, keress olyan elfoglaltságot, amiben örömödet leled, és egy olyan embert aki megérti a problémáid és igy is elfogad.

Hogy tudnám meg edzseni a lábamat hogy jo eröset tudjak rugni? Mindent jol tolok csel, támadás pasz védekezés csak a lövésem szar vagyis gyenge ha lehet 1 videot

Legjobb válasz: Erõs rúgás alapja a megfelelõ lábizom amit például lépcsõzéssel tudsz nagyon jól erõsíteni,és ami ennél is fontosabb a hasizom,valamint a helyes technika elsajátítása.A labdát sose álló helyzetbõl rúgod,ugyebár meccsen se áll a labda,lövés elõtt pedig felnézel mindig.Legjobb ha van egy jó barátod és õ segít,pl kényszerítõ,õ beadja vagy legurítja és lövés.Nincs edzõd aki megmutatná?Hol játszol?

Erõs rúgás alapja a megfelelõ lábizom amit például lépcsõzéssel tudsz nagyon jól erõsíteni, és ami ennél is fontosabb a hasizom, valamint a helyes technika elsajátítása.A labdát sose álló helyzetbõl rúgod, ugyebár meccsen se áll a labda, lövés elõtt pedig felnézel mindig.Legjobb ha van egy jó barátod és õ segít, pl kényszerítõ, õ beadja vagy legurítja és lövés.Nincs edzõd aki megmutatná?Hol játszol?
dönts ki néhány bambuszfát vádlival, ahogy Van Damme szokta.
A kérdező hozzászólása: van edzöm de ö nem mondja meg :D azt mondja h nekem kel rá jöjek na mind1 pvsk amugy

A telefonomat leöntöttem vodkával, és most nincs képernyő ha beakarom kapcsolni, most a radiátoron szárad, mindent kiszedtem belőle, meg tud javulni?

Legjobb válasz: Én egyszer alaposan bevodkáztam. Másnap fájt egy kicsit a fejem, émejegtem, de harmadnapra kutya bajom sem volt. :-) (bocsi nem bírtam kihagyni)

Én egyszer alaposan bevodkáztam. Másnap fájt egy kicsit a fejem, émejegtem, de harmadnapra kutya bajom sem volt. :-) (bocsi nem bírtam kihagyni)
Nem nagy valószínûség.Milyen teló volt?
én egyszer beleejtettem a telefonom fél liter boroskólába... akkor ott nem cisnált semmit, csak szolidan világitott tovább mig le nem merült...kiszáradt, és pár nap múlva mûködött tovább csak enyhén ragadtak a billentyûi... bár az nokia 3410 volt, nem hiszem hogy te is ilyen telefont terrorizáltál:D
Ha tiszta alkohollal öntötted volna le, akkor esélyes volna, így, hogy a fele víz, már nem igazán :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!