Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek sír a (44 db)

Mindenkinek sírt a gyereke az ovis beszoktatáskor?

Legjobb válasz: Az enyém se sírt. Mi szembe laktunk akkoriban az ovival, és már alig várta a lányom, hogy õsz legyen, és mehessen õ is oviba, mint a többi kisgyerek.

Az enyém se sírt. Mi szembe laktunk akkoriban az ovival, és már alig várta a lányom, hogy õsz legyen, és mehessen õ is oviba, mint a többi kisgyerek.
En imadtam az ovit, es sosem sirtam, a battyam mar nem igy volt. mindig bombolt. pedig egyforma nevelest kaptunk. csak neki rossz volt az elso elmenye, mert az ovonenije megverte meg bolcsiben. es azert utalta az ilyen helyeket.
Az én lányom nagyon sírt amikor elõször otthagytam az oviban, pedig a beszoktatáskor semmi gond nem volt.Ez kb.1-2 hétig tartott, aztán szépen belenyugodott, hogy neki oviba kell mennie.A kisfiammal már könnyebb dolgom volt, õ nem sírt, mert a lányom akkor volt nagycsoportos, amikor õ bekerült a kiscsoportba, és így akkor õk együtt jöttek-mentek! :)
Az én fiam 26 hónaposan ment bölcsibe, egyszer sem sírt. Most ment oviba, most sem sírt, csak kérdezi, mikor jövök érte. A kicsi 1 hóna múlva megy bölcsibe, nem tudom, fog-e sírni, lehet igen, de pá nap alatt meg fogja érteni, hogy mi történik vele.
Az én lányom egyáltalán nem sírt. Csak akkor, amikor ebéd után haza akartam hozni.;) Nálunk valamit nagyon tudhatnak az óvónõk, mert az egész csoport nem volt sírós, és kb. 3-4 nap alatt beszokott minden gyerek (eredetileg 2 hét volt tervezve)
Szeptember 1-én kezdett sirt most itthon volt 4 napig beteg volt ma mentünk nem sirt. Pedig lelkiekben felkészültem a legrosszabra
szia, sztem ez a legteljesebb mértékben gyerekfüggõ.

Mindenkinek sír úgy a babája, hogy azt hiszi, mindjárt megfullad?

Az én lányomnál el?fordul, hogy annyira sír (pl. amikor hirtelen belenyilall a kis pocijába), hogy teljesen elvörösödik és szinte lila lesz a kis feje és leveg?t is alig vesz. Nagyon félek ilyenkor. Másnak is szokott így sírni a babája?

Legjobb válasz: Nem tudom mekkora a babád, de a mi kisfiunk az elsõ két hónapban csinált ilyent és nem csak akkor mikor belenyillalt a fájdalom a pocijába, hanem mikor ideges lett valamiért. Ahogy nõ egyre inkább kimarad ez, és ha sír is erõssen már ritkán fordul elõ, hogy ne vegyen levegõt és ennyire belevörösödjön. Azt olvastam valahol, hogy még gyenge az idegrendszerük és azért csinálják.

Nem tudom mekkora a babád, de a mi kisfiunk az elsõ két hónapban csinált ilyent és nem csak akkor mikor belenyillalt a fájdalom a pocijába, hanem mikor ideges lett valamiért. Ahogy nõ egyre inkább kimarad ez, és ha sír is erõssen már ritkán fordul elõ, hogy ne vegyen levegõt és ennyire belevörösödjön. Azt olvastam valahol, hogy még gyenge az idegrendszerük és azért csinálják.
szia! az én kisfiam is így sírt. Elõször mi is megijedtünk, mert tényleg lila lett a kis feje, és nem vett levegõt. A tapasztalatom az, hogy tényleg kinövi, mert ma már 5 éves. Igaz, ennyi idõs korban már nem is sírnak annyit. :)
Nekem szintén ezt csinálta és még csinálja is. Most 4 hónapos lesz. Mindig a frászt hozta rám. Könnyû mondani de ne ijedjél meg.Ilyenkor mindig vedd fel. Ez valóban idegredszeri probléma ami még náluk fejletlen. Lehet egy úgynevezett kólika szerû hasfájástól is , ilyenkor hirtelen kezd el a baba sírni és pár másodperc alatt belilul. Nálunk már csak akkor csinálja hogyha éhes, mert nem bír várni egy percet sem, valamint amikor hisztizik. Vigyázz rá nagyon és ne hagyd, hogy belelovalja magát ebbe a sírásba. Remélem idõvel neki is mérséklõdik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, ma 8 hetes a babócám. :)
Lányom egy hónapos, és igaz ritkán, de elõfordul. Felveszem, és igyekszem megnyugtatni. De semmi bajuk nem lesz, néha így sírnak:-)
A kérdező hozzászólása: Nektek is köszönöm a válaszokat. Szerencsére csak ritkán sír így, és remélem, hogy ez is elmarad hamarosan.

Miért van az a hosszú animeknél, hogy ha filler jön akkor mindenki sír, de ha film, akkor meg mindenki várja, mikor az is egy másfél órásra vágott filler csak?

Legjobb válasz: A filmek nem vágják szét a sztorit.Fillerek általában több hetes,hónapos fõszál kerülést jelentenek.

A filmek nem vágják szét a sztorit.Fillerek általában több hetes, hónapos fõszál kerülést jelentenek.
Full igazad van egyébként. Viszont tudnák válaszolni rá. Költségvetés, na meg a film egy külön dolog, és nem a szeretett animéd közbe pofátlanul megjelenõ dolog. De pl én a One Piece-ben nem is tudtam hogy 1-2 dolog filler annyira beleillett.. Narutoban meg a Bleachben eléggé feltünõ volt már, és idegesíttõ.
Engem nem mindenhol zavarnak a fillerek.... pl a narutoban elviselem...mert azért szeretem nézni, a one Piecébe is elviseltem.... néha mind a kettõbõl szerettem is valamit :D de nekem a Blech egy halál volt... van az animének szinte a tetõpontja... és beleraknak vagy 100 filler részt xD És még utánna olyan szar minõségben van feltéve, hogy nézni sem lehet :D Na az ilyenek a rosszak...... Amúgy én nem vagyok nagy filmes.. szinte minden animében elviselem a fillereket nem nyavajgok értük nem is rajongok.. hanem csak simán egy rész és kész :)
A kérdező hozzászólása: Hát azért a narutoban borzalmas fillerek vannak.


Nem birom tovább az életet. Legszivesebben megölném magam senki nem ért meg mindenki bánt. A férjemnek is más nő fontosabb én meg le vagyok szarva mégis mit csinálhatnék? Egész nap csak sirok nekm tudk igy élni

Legjobb válasz: Ez így nagyon általános. Tudsz példát mondani arra, hogy "mindenki bánt"? Miben, mivel, kik? A férjednél jól értem, hogy bejött más az életébe és válás szélén vagytok? Ilyen esetben normális, ha nagyon lehangolt, dühös, szomorú valaki, egy pszichológiai "fájdalom-toplistán" a válást a halálesetekkel egy helyre (az elsõre) tették.

hagyd a francba az ilyen férfit. Kezdj új életet nélküle, õ meg szedjen össze egy szilikonmellût, ha az kell neki.
Ez így nagyon általános. Tudsz példát mondani arra, hogy "mindenki bánt"? Miben, mivel, kik? A férjednél jól értem, hogy bejött más az életébe és válás szélén vagytok? Ilyen esetben normális, ha nagyon lehangolt, dühös, szomorú valaki, egy pszichológiai "fájdalom-toplistán" a válást a halálesetekkel egy helyre (az elsõre) tették.
Pedig vagy elhagyod vagy csúnya dolgok történnek és haragban, utálatban váltok el. Hagyd el és kezdj új életet.
Nem akarlak megbántani, de depressziós vagy. Irány a szakember. A te életeden te tudsz változtatni, és nem úgy, hogy megölöd magad.
Mennyi idõs vagy?
NE haragudj, de ez nem olyan kérdés amire itt választ tudnak adni, ha ilyen gondolatok cikáznak a fejedben jobb lenne elmenni orvoshoz!Mert itt mindenki csak sajnál, meg jaj szegényke, nem tudja feldolgozni helyetted senki amit érzel, sõt erre nincsenek bevált praktikák sem!Pszichológus....
Mit csinálj? Elõször is ne sajnáltasd magad! Nyisd ki a szemed, és lásd meg, hogy az élet gyönyörû! Minden fejben dõl el.
Nálam már elvágta volna magát ezzel a viselkedéssel. És szerintem ne csináltasd meg a melleidet csak az õ kedvéért, ha te nem akarod... ha szilikonos melleket akkor, akkor nézegesse csak a másik nõt, hidd el, ha ilyen, akkor nem kár érte.
A kérdező hozzászólása: mások: a férjem nõismerõsei furák velem stb miért ezt hordokmiert azt a tesoja is utal merthogy szerinte vele kéne foglalkoznia aférjemnek.
Hát jobb ha elhagyod ezt a férfit.A saját érdekedben.Nincs hova menned, anyagilag függsz tõle vagy miért nem lépsz le? Költözz el a szüleidhez.Jobb vagy te annál, mint hogy egy ilyen ididóta szemétnek akarjál megfelelni és legyél a megalázott szolgája! Ha nem szakítasz a férjeddel, akkor pedig magadra vess és csak gyengítsd magad jobban.
Én is magam alatt vagyok a párkapcsolatom miatt, de eszembe sem jutna az öngyilkosság. Neked sem szabadna ilyenre gondolnod! Nincs egy barátod, akiben megbeszélhetnéd a PROBLÉMÁIDAT? Itt semmi jóra nem számíthatsz! Én ha hasonló állapotban vagyok, akkor keresek valamit, amivel szívesen foglalkozok, mint pl. zenehallgatás, filmnézés, sportolás, és a kutyámmal való séta, játék. Ezekbõl mindig tudok erõt meríteni!Mindjárt jobbkedvû leszek!
A "mindenki bánt" részre még nem válaszoltál. A férjeden kívül ki bánt még?
A kérdező hozzászólása: hétköznapokon szemátkedik velem de hétvégén meg itthon van és akkor rendes de csak biztos azért mert szexet akar
A kérdező hozzászólása: azt s felvetette hogy nekem is jó lenne szilikon a mellembe és ezzel is nagyon megbántott engem mert szerinte igy nem vagyok elég feltünõ csak csinos vagyok ezt mondja de szilikonmellekkel jol kjönne a vékonyságom ezt mondja. Én meg olyan vagyok hogy szeretek elrejtõzni inkább nem feltünösködni. ilyen huzásai vannak meg folyton ideges ha bármit kérdezek töle. meg nem veszi fel a telefont és hogy én õt ne kérjem számon de mindent harapófogóval kell kihuzni belöle
A kérdező hozzászólása: gyengének érzem magam. A férjemmel az van hogy hétvégén minden szép és jó volt a viselkedésében. Ma meg fut egy csaj után hogy jajj vissza kell hivnia stb és teszi neki az eszét. merthogy együtt dolgoztak. de teljesen fel van villanyozodva a csajtol. és mondta jol nézett ki mindig ad magára stb.Amugy alapbol én is adok magamra de neki nagyobb szilikonos a melle és szerintem a férjemnek ez tetszik. elegem van már hogy én nem felelek meg neki csak tudnám miért vett el? ha folyamatosan fájdalmat okoz nekem meg más nõk után futkoz.Én csak a biztos pontnak kellettem nek. flyton megaláz amit én már nem birok. tehetetlennek érzemmagam. nagyon szeretem ezért elhagyni nem akarom
Azért az nem baj, ha egy nõ ad magára. Ha megaláz, bánt, az elfogadhatatlan. Lehetséges, hogy kiváltottad valamivel ezt? Ha nekem feleségem lenne, én elvárnám tõle, hogy igenis törõdjön magával. Cserébe én is megteszem ugyanezt. Az is igaz, hogy ha elhagyja magát, attól én még nem fogom õt megalázni, bántani. A szilikoncicinek megvan az a kockázata, hogy nem csak a férjed fog rádgerjedni, hanem minden második férfi ismerõsöd is.

Négy és fél hós babóm alig evett ma, egész nap nyűgös vagy torkaszakattából sír, pedig nem szokása, tisztára kimerültem! Mindent fogjak a fogzásra? Vagy valami másra gondoljak?

Legjobb válasz: Nem kell mindent a fogzásra fogni. Lehet rossz napja, ma a diákjaim is zakkantak voltak. Lehet betegség is a háttérben. Figyelgesd, hamar kiderül. És kitartás.

Nem kell mindent a fogzásra fogni. Lehet rossz napja, ma a diákjaim is zakkantak voltak. Lehet betegség is a háttérben. Figyelgesd, hamar kiderül. És kitartás.
A kérdező hozzászólása: Tuti kicsi vérfarkassá változott a hold miatt:) )) de végre elaludt:) remélem már nálatok is csend van. Vége a napnak:) jajjj:)
A kérdező hozzászólása: Jajjjjjj:) ))):(((((
Szia! Szerintem vmi van a levegõben. Az enyém is elég nyûgi volt ma, fõleg délután. Biztos az idõ se kedvez nekik. A lánykám is 4, 5 hónapos! Kitartás! Lehet, hogy foguk majd csak 8 hónaposan lesz.
nekem is most sír mindig ilyenkor álmos is és éhes is olyan rosszul jönn ki az este na megyek is hozzá mert mégse tud elaludni
Szia. Az én babám is nagyon nyûgös, semmi nem jó neki, pedig általában egy nyugodt mosolygós baba. Már mindent kipróbáltam. Lehet, hogy valami front van, vagy nem is tudom.
ohh telihold van meg tegnap is az volt ilyenkor szoktak furcsák lenni

Pár hét múlva fogok szülni és tiszta idegbajos vagyok, mindenen sírok, felkapom a vizet vagy emésztem magam. Mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Én úgy érzem semmit! (most megkövezhet bárki). 2 hét múlva szülök, mindentõl képes vagyok kiakadni, sírni, aztán megnyugszok (legalábbis azt hiszem), de valami más ismét felhúz... Nehéz. Biztos, hogy a hormonok, a bizonytalanság, hogy nem tudod mikor és mi fog történni, ...váltják ki. Én azzal nyugtatom magam, 2 de max. 4 hét múlva vége. Remélem után már nem lesz ilyen. Nem tudok Neked érdemben tanácsot adni, csak annyit, hogy probáld máshogy nézni a dolgokat a baba miatt. Mondom én, akinek már nem megy:( Könnyû szülést kívánok

Én úgy érzem semmit! (most megkövezhet bárki). 2 hét múlva szülök, mindentõl képes vagyok kiakadni, sírni, aztán megnyugszok (legalábbis azt hiszem), de valami más ismét felhúz... Nehéz. Biztos, hogy a hormonok, a bizonytalanság, hogy nem tudod mikor és mi fog történni, ...váltják ki. Én azzal nyugtatom magam, 2 de max. 4 hét múlva vége. Remélem után már nem lesz ilyen. Nem tudok Neked érdemben tanácsot adni, csak annyit, hogy probáld máshogy nézni a dolgokat a baba miatt. Mondom én, akinek már nem megy:( Könnyû szülést kívánok
Érdemben sajnos én sem tudok segíteni, de azért valahol örülök nem csak én érzek így. Ezek szerint ez ilyenkor normális. Ha teheted próbálj meg a férjeddel/barátoddal/barátnõddel kicsit kikapcsolódni, kiruccanni valahova, hogy egy kicsit kikapcsolj. Én is ezt próbálom tenni.
Na de jo nektek, h csak a vegen vagytok igy, En szinte az egesz idaig ilyen hisztis idegbajos voltam/vagyok/, es tudom, h elviselhetetlen lettem, de nem tudok mit tenni ellene.Es persze a napi sirasok is megvannak mint nalad. Szerintem ha mar beismerjuk fel siker, aztan En nagyon remelem, h ha meglesz a baba akkor rende jon ez, mert komolyan nem ertem, h a parom h bir elviselni, mert nagyon gaz vagyok. Nagyon konnyu szulest kivanok. 21 hetes kismama
Én 29 hetes vagyok, de jó pár hete én is ilyen vagyok. Bármi apróság miatt képes vagyok sírni. Remélem, hogy elmúlik, ha megszületik a baba. Kitartást és könnyû szülést!
Természetesen én elég szalonképesnek tartom magam.
A kérdező hozzászólása: Úristen... Kioktattak gyakorin a fogalmakról.
aki olyat ír, hogy k...a nagy az már nem szalonképes tisztázd magadban a fogalmat és gondolkodj el, hogy megfelelsz-e neki
16/f én is unatkozom. Ha nem ijesztettelek el, részemrõl rendben.
A kérdező hozzászólása: De elmegyek én bárhova bárkivel.
A kérdező hozzászólása: 22/f, Budapest.
Ja, hát értem én is, hogy nem nagy dolog, sokan olyanok mint ha máshol járnának, írnak PM-et is, hogy õk szívesen elmennének, de ha válaszolsz arra már nem reagálnak. Amúgy írhatnál kort és lakhelyet, hogy jelentkezõt találj.
A kérdező hozzászólása: Mintha olyan *urva nagy dolog lenne elmenni valahova...
Nem nagyon vannak. Senki sem bízik a másikban.
benne vagyok, de Pesttõl messze lakom.
Hûtõfürdõt próbáltad, esetleg priznicet?
A kérdező hozzászólása: Láz elmúlt hála a panadolnak, a furdönek és egy kiadós alvásnak. A hasmenés megmaradt.
Pontosan ilyen lázzal küzdöttünk mi is a múlt hétvégén 3 napig. Ugyanúgy hasmenéssel. Nálunk a fogzás miatt volt. A kúp nem segített neki, de a rengeteg folyadék és a hütõ fürdõ igen. Na meg a Panadol. Beszéltünk egy ügyeletes orvossal, õ azt mondta hogy 6 óránként adjam neki a Panadolt, akkor is, ha már nincs láza. Gyönyörûen rendbe hozta a 11 hós fiamat.
Váltogatni kell a gyógyszereket nem elég csak egy félét adni. 4 óránként más hatóanyagú gyógyszert kell adni. Ha már hasmenése is van akkor amúgy is mentek dokihoz gondolom, kérdezd meg hogyan csillapítsad a lázát. Addig is itassad. tea, víz, ásványvíz.
A kérdező hozzászólása: Hutofurdo, borogatás, panadol amiket próbáltam . Lejjebb megy a láza majd visszajön. Estére adtam neki panaszolt még. Valami vírus lehet mert a láz mellé hasmenés iiss jár
2 vagyok: Bocsi még annyi, hogy orvost azért is érdemes felkeresni, mert ezekbõl a lázcsillapító gyógyszerekbõl simán lehet azért többet is adni, de ehhez orvosi utasítás szükséges. Függ a gyerek súlyától, korától, stb. Ezért orvos utasítása alapján szabad csak az elõírtál többet adni.
2 vagyok: Még annyi, hogy létezik lázgörcs is így minden képen figyelni kell a gyereket. Lázgörcs esetén azonnal mentõt kell hívni, és ne ess kétségbe csúnya látvány, de nem lesz baja a gyereknek. Sok mindent nem tudsz tenni érte, csak várd a mentõket. Ezt csak azért írok, mert nem rég volt itt egy anyuka aki még életében nem hallott a lázgörcsrõl és szidta a védõnõjét, hogy neki ilyenrõl nem szóltak. Szerintem minden utca sarkon lehet már olvasni a lázgörcsrõl, de ha nem hallottál még róla akkor most hallasz.
És mi mindent próbáltál? Így nem könnyû válaszolni... Nálam a lázcsillapítók váltogatása szokott ilyen esetben segíteni. Ha az sem, akkor hûtõfürdõ. És olyan is van, hogy bármit teszel, csal másnapra csökken tartósan. Ha nem megy feljebb, akkor még nincs akkora baj.
Mi az a mindent? Lázcsillapítót váltogatva kell adni (hatóanyagok mások legyenek ibuprofén, aminophenazon, paracetamol) Ha így váltogatod akkor akár 3-4 óránként adhatsz neki gyógyszert. Egy hatóanyagú között 6-8 órának el kell telnie. pl. Nurofent csak 6 óra elteltével lehet adni ismét, közte más hatóanyagút kell adni. Ha nem telt el a 3 óra akkor abban a 3 órában hûtõfürdõzni vagy borogatni tudod. hûtõfürdõ: testmeleg vízbe teszed (38.8C) és lassan 10-15 perc alatt kihûtöd a vizet nem jég hidegre , de jó hidegre. ezt ismételgeted amíg le nem megy a láza, ismételni 15-20 percenként lehet. Borogatás: állott vizes törölközõbe becsavarod, ha átmelegedett cseréled. Tejet, tejterméket ne fogyasszon. Sok folyadék, ha szükséges akkor kiskanállal lapátoljad bele, de az sem számít ha ilyenkor engeded a legócskább cukros löttyök fogyasztását is a lényeg, hogy igyon sokat sokat! Én a Nurofent nagyon szeretem, de próbáljatok ki minden féle láz csillapítót valamelyik biztosan fog segíteni. Ha úgy gondolod, vidd be az ügyeletre, vagy hívd ki az ügyeletet, ha rendel akkor pedig vidd a gyerek orvoshoz.
Nálunk is sajnos. :( Itass vele rengeteg vizet/teát/ és próbálj hasfogó ételeket adni és kerüld azt, ami "hashajtó". Utolsó voltam.

8hós kicsim ma nagyon nyűgős. Front? Vagy a foga? Piros az arcocskája, láza nincs. Mindenen sír, szóval ma nem jó semmi, aludni se nagyon alszik.

emélem nem lesz beteg, hanem "csak" a foga.

Legjobb válasz: ugyanez nálunk is az istennek se alszik és csak az ölben. 7 hónapos múlt.

ugyanez nálunk is az istennek se alszik és csak az ölben. 7 hónapos múlt.
Jajj nálunk is ez van, de már 3. napja 6, 5 hós lány.
A kérdező hozzászólása: akkor érzik a meleget. de mitõl piros az arcocskája?
Az én kisfiam is nagyon nyügi, sztem a front meg lehet a foga, neki is piros az arca.11 hós

Miért sír a 10 hónapos babám ha 20-04-ig alszik és megnyugtatom? Ill. hogyan tudom megnyugtatni hamár mindent kipróbáltam?

Legjobb válasz: Az enyém is 10 hónapos. Éjjel alszik egyhuzamban 8-9 órát ,de ha felébred, csak egy dl tápszerrel tudom visszaaltatni. (nem lehet, hogy éhes a Tiéd is ilyenkor? végül is 8 órát alszik...?)

Az enyém is 10 hónapos. Éjjel alszik egyhuzamban 8-9 órát , de ha felébred, csak egy dl tápszerrel tudom visszaaltatni. (nem lehet, hogy éhes a Tiéd is ilyenkor? végül is 8 órát alszik...?)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!