Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek nehéz 9. hónap (1 db)

Mindenkinek nehéz a 9. hónap?

Már csak 4 hetem van, de nagyon sznvedek. Gyakorlatilg nincs olyan testrészem ami ne fájna. Szeretném a kislányom születését boldogan, harmónikusan megélni, de így elég nehéz. Neki sem hiszem, hogy jó, hogy én szenvedek...

Legjobb válasz: Én még közel sem tartok ott,de úgy tudom igen.A legtöbb amit tehetsz most, hogy megpróbálsz minnél többet pihenni,hamarosan úgysem lesz idõd rá:-)) Sokan ilyenkor már lelkiekben rákészülnek a szülésre, elképzelik, mi hogyan lesz az új jövevény érkezése után, és ezzel kicsit megpróbálják lekötni magukat.De mondom, ez nem személyes tapasztalat. Sok boldogságot a picurihoz!

Én még közel sem tartok ott, de úgy tudom igen.A legtöbb amit tehetsz most, hogy megpróbálsz minnél többet pihenni, hamarosan úgysem lesz idõd rá:-)) Sokan ilyenkor már lelkiekben rákészülnek a szülésre, elképzelik, mi hogyan lesz az új jövevény érkezése után, és ezzel kicsit megpróbálják lekötni magukat.De mondom, ez nem személyes tapasztalat. Sok boldogságot a picurihoz!
Nekem 5 hét van hátra és én is nehezebben viselem mint eddig. A 7. hónapig szinte észre sem vettem hogy terhes vagyok soha nem volt semmi panaszom. Bár a testrészeim nem fájnak, néha azt érzem elhúz a hasam. Kitartás, nem sok van már hátra!!
Mindenkinek. Nagyon jól emlékszem rá, hogy az utolsó hónapban már mást sem akartam, csak minél elõbb szülni.
Szia. Nekem már csak egy hetem van ha´tra.nekem is fáj mindenem, hetek óta nem tudok aludni csak pár óra´t.Már várom, hogy melyik nap akar majd kibújni az én kis drágám. Kitarta´s.Ez az egy hónap már gyorsan elmegy.pihenj, séta´lj, stb...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

3

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!