Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek nehéz 9 (4 db)

Mindenkinek nehéz a 9. hónap?

Már csak 4 hetem van, de nagyon sznvedek. Gyakorlatilg nincs olyan testrészem ami ne fájna. Szeretném a kislányom születését boldogan, harmónikusan megélni, de így elég nehéz. Neki sem hiszem, hogy jó, hogy én szenvedek...

Legjobb válasz: Én még közel sem tartok ott,de úgy tudom igen.A legtöbb amit tehetsz most, hogy megpróbálsz minnél többet pihenni,hamarosan úgysem lesz idõd rá:-)) Sokan ilyenkor már lelkiekben rákészülnek a szülésre, elképzelik, mi hogyan lesz az új jövevény érkezése után, és ezzel kicsit megpróbálják lekötni magukat.De mondom, ez nem személyes tapasztalat. Sok boldogságot a picurihoz!

Én még közel sem tartok ott, de úgy tudom igen.A legtöbb amit tehetsz most, hogy megpróbálsz minnél többet pihenni, hamarosan úgysem lesz idõd rá:-)) Sokan ilyenkor már lelkiekben rákészülnek a szülésre, elképzelik, mi hogyan lesz az új jövevény érkezése után, és ezzel kicsit megpróbálják lekötni magukat.De mondom, ez nem személyes tapasztalat. Sok boldogságot a picurihoz!
Nekem 5 hét van hátra és én is nehezebben viselem mint eddig. A 7. hónapig szinte észre sem vettem hogy terhes vagyok soha nem volt semmi panaszom. Bár a testrészeim nem fájnak, néha azt érzem elhúz a hasam. Kitartás, nem sok van már hátra!!
Mindenkinek. Nagyon jól emlékszem rá, hogy az utolsó hónapban már mást sem akartam, csak minél elõbb szülni.
Szia. Nekem már csak egy hetem van ha´tra.nekem is fáj mindenem, hetek óta nem tudok aludni csak pár óra´t.Már várom, hogy melyik nap akar majd kibújni az én kis drágám. Kitarta´s.Ez az egy hónap már gyorsan elmegy.pihenj, séta´lj, stb...

Mit tegyek a 9 hós szuka német juhászommal, hogy ne rágjon szét mindent? (szó szerint MINDENT)

A hátsó udvarban tartottuk szabadon a kannal, de elkezdett rágni, amikor váltotta a fogait. Azóta sem hagyta abba. A létező összes tárgyat, amit talál szétrág. Pl. fangli nyele, kanna, villanyél, fa doboz, fűnyíró zsinórja, behúzója, raklap, sokféle vasat kihord és rágja. Ezért már egy ideje megkötöttük. Tegnap éjjel engedtük előre először a házhoz. Itt tele van minden virággal, tujával, kis fával. Erre a b..i a földből kilógott kb. 3 cm-re a dália virágomnak az elszáradt csonkja. Lassan hajtott volna. Egy kis labda méretű hagymacsomója volt már a föld alatt és a szemét előszedte és az egészet szétrágta. Mi a büdös p...ért kell neki megkeresni az ilyen dolgokat? Járt már így valaki? Láncon kell tartani? Most lesz 1 éves az új fa kerítésünk, azt is szétrágná, így nem lehet előre engedni.

Legjobb válasz: Most minõsíthetnélek én is téged, mint te a kutyát, de inkább elmagyarázom mi a helyzet. Két kutya sem egyforma. Kifogtál egy munkamániás németjuhászt. Ilyennek kell lennie. Ez a normális. Napi 10-15 kilométer futás, 2 óra tanítás és megszûnnek a problémák. A kutya nem kerti dísz és nem elég neki a 400 nm. Azt várod, hogy elfoglalja magát és ne kelljen vele neked foglalkoznod. Meg is teszi. Akkor mi a baj? Mi nem tetszik? Ja, nem "úgy" foglalja le magát, ahogy szeretnéd! Ezért kell foglalkozni vele, tanítani, sétálni vinni. Amíg nem mutatsz egy kis alázatot a kutyákkal szemben, és nem az õ igényeiket tartod szem elõtt, addig senki sem fog tudni neked segíteni.

Most minõsíthetnélek én is téged, mint te a kutyát, de inkább elmagyarázom mi a helyzet. Két kutya sem egyforma. Kifogtál egy munkamániás németjuhászt. Ilyennek kell lennie. Ez a normális. Napi 10-15 kilométer futás, 2 óra tanítás és megszûnnek a problémák. A kutya nem kerti dísz és nem elég neki a 400 nm. Azt várod, hogy elfoglalja magát és ne kelljen vele neked foglalkoznod. Meg is teszi. Akkor mi a baj? Mi nem tetszik? Ja, nem "úgy" foglalja le magát, ahogy szeretnéd! Ezért kell foglalkozni vele, tanítani, sétálni vinni. Amíg nem mutatsz egy kis alázatot a kutyákkal szemben, és nem az õ igényeiket tartod szem elõtt, addig senki sem fog tudni neked segíteni.
Jah és hogy mit tegyél vele? Inkább add oda valakinek, aki nem csak kerti dísznek tartaná a kutyát!!
Annak ellenére, hogy számodra egyszerûbb megoldás láncra tenni egy kutyát mint elzárni a szerszámokat és gépeket, elkeríteni a virágos kertet. Így a házõrzõ feladatát nem igen tudja végezni hisz a lánc korlátozza a mozgásterét, tehát így ebben a formában semmi értelme!!! Tehát számodra értékes dolgokat/gépeket a kutya elõl elérhetetlen helyre zárni, mondjuk egy 200Ft-os Dália hagyma még nem a világvége! Látom a kutyával való foglalkozást hiába írom mert szerinted õ nem "hobby" kutya hanem "házõrzõ". Arra is gondolj, hogy kan mellé vettél egy szukát aminek majd kölyök áldás lesz a vége nemsokára ha nem ivartalanítod, bár szerintem ezt is hiába írtam le.
"Úgy gondolom, hogy 400 m2 elég neki a futkorászáshoz" Ahhoz elég. Csak az a baj, hogy nem csak futkorászásra van szüksége. Baromi unalmas az a kert, akármilyen nagy is, mert mindig ugyanolyan, nem történik ott semmi. Vidd el naponta sétálni, tanítsd, játssz vele, adj neki feladatot, kezeld úgy, ahogy kell: munkakutyaként. Meg a másikat is, ha már itt tartunk, hálás lesz érte.
Nekem is ez volt egyszerûez ölts valami savanyú vagy ccsízõs folyadékot és a kutya rájon hogy amit megrág az rossz ízû (mi mentolos fogkrémet, citrom lét öntöttünk rá)
Rengeteg ilyen eset van, szinte mindig a gazdi hibájából. Leírnád, hogyan telik egy napotok a kutyával? Ilyenekre gondolok, hogy séta, tanítás, kirándulások, bármilyen kutyás program a németjuhászoddal.
vegyetek neki gumi játék csontot, vagy rakjátok pórázra és fussatok vele. nagy a mozgás igénye, nem foglalkoztok vele, nincs min levezetnie. Ha játék közben vagy mikor kint vagytok vele elkezd olyat rágni amit nem szabad, rá kell kiabálni hogy nem vagy fújj és vagy elvenni tõle, vagy a tárgy fölé állni és nem engedni oda
Szia:) nekünk is ezt csinálta.talán a vasnak nem állt neki de minden másnak igen..vegyél neki valami nagyon kemény játékot talán az leköti.mi azt csináltuk hogy tettük egy spriccelõs üvegbe vizet és ahányszor rágott lefújtuk vele az arcát.utálja a vizet úgyhogy nekünk bevált.rágok = vizes leszek.azóta csak a játékait szedi szét.
naponta vidd el 1 órás sétára , dobálj neki labdát , tanísd és máris nem fog rombolni, a kutyák ha unatkoznak akkor rombolnak ennyi, minden kutya más.. attól mert a másik nem így viselkedett most õ meg így.. ajándékozd el inkább olyannak aki kitudja elégíteni egy német juhász igényét , mert te képtelen vagy rá...attól mert házõrzõnek vetted attól kell vele foglalkozni!!!!

9 hós bernipásztor kutyával mit lehetne kezdeni hogy ne rágjon meg mindent az udvaron. Mindent elhurcol, ami kint van, a tányérját is széttöri, mindig talál valamit amit megrongálhat az udvaron. Le fog csillapodni valamikor?

Legjobb válasz: Sokat kell mozgatni, játszani vele. Le kell fárasztani. Unalmában is csinálhatja meg bosszúból is, az elhanyagoltság miatt de van olyan is, hogy egyszerûen pörgõs és zizegnie kell.

Sokat kell mozgatni, játszani vele. Le kell fárasztani. Unalmában is csinálhatja meg bosszúból is, az elhanyagoltság miatt de van olyan is, hogy egyszerûen pörgõs és zizegnie kell.
Egy 9 hónapos kutyával még napi 2 órát kell foglalkozni. Ha nincs lefárasztva mind fizikailag, mind pszichikailag, akkor unatkozik és mindenféle pótcselekvéssel foglalja el magát. Tehát foglalkozás, tanulás, munka, hogy le legyenek kötve a kutya energiái.
Nekem egy 11 hónapos bernim van. Iszonyatosan érzékeny fajta, vagyis szeretné, ha a nap minden percét vele tölteném, de ez ugyebár nem megy. Amit a többiek is írtak: rengeteget foglalkozni vele, kutyasuliba mi is járunk, nagyon hasznosnak tartom és sokat vidd magaddal, ahova csak lehet, ha tudod. Ennek persze az lesz a hátulütõje, hogy minden alkalommal, amikor elmennék otthonról, azt hiszi, hogy õ is jöhet, de oviba, vásárolni, vagy postára mégsem vihetem magammal mindig. Nálunk is tépi a bokrot, szétrágja a tuját és a drótkerítésen is sokszor átrágta magát már a szomszédba...Ha lefárasztom, akkor ezt kihagyja. Iszonyat nagy szíve van, nagyon sok szeretetet igényel. Add meg neki!


Hogy tudnám leszoktatni a 9 hónapos csivavámat, hogy ne jelöljön meg mindent?

Ivartalaníttatni nem tudom,mert úgy egyeztem meg a tenyészt?vel,hogy fedeztetni fogjuk. Viszont sajnos elkezdett jelölgetni. Az én szobámban nem,de ha már pl a konyhában van,ott nagy el?szeretettel pisil le mindent.. Hogy tudnám err?l leszoktatni?

Legjobb válasz: Egyébként milyen a viszonyotok? Nekem erõsen az a gyanúm, hogy nem egészen tisztázott a rangsor, ha felmerül benne, hogy felüljelölje a te területedet. Tehát azt kellene tisztázni.

Egyébként milyen a viszonyotok? Nekem erõsen az a gyanúm, hogy nem egészen tisztázott a rangsor, ha felmerül benne, hogy felüljelölje a te területedet. Tehát azt kellene tisztázni.
cseréld le egy zebrapintyre :)
A kérdező hozzászólása: Hát én úgy veszem észre hogy én vagyok a falkavezér.. :) Nincs vele semmi más gond. Szót fogad minden téren rendben van, csak ezzel a jelölgetéssel nem.. Most kezdte kb 1 hete.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!