Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek négy a (15 db)

Négy és fél hós babóm alig evett ma, egész nap nyűgös vagy torkaszakattából sír, pedig nem szokása, tisztára kimerültem! Mindent fogjak a fogzásra? Vagy valami másra gondoljak?

Legjobb válasz: Nem kell mindent a fogzásra fogni. Lehet rossz napja, ma a diákjaim is zakkantak voltak. Lehet betegség is a háttérben. Figyelgesd, hamar kiderül. És kitartás.

Nem kell mindent a fogzásra fogni. Lehet rossz napja, ma a diákjaim is zakkantak voltak. Lehet betegség is a háttérben. Figyelgesd, hamar kiderül. És kitartás.
A kérdező hozzászólása: Tuti kicsi vérfarkassá változott a hold miatt:) )) de végre elaludt:) remélem már nálatok is csend van. Vége a napnak:) jajjj:)
A kérdező hozzászólása: Jajjjjjj:) ))):(((((
Szia! Szerintem vmi van a levegõben. Az enyém is elég nyûgi volt ma, fõleg délután. Biztos az idõ se kedvez nekik. A lánykám is 4, 5 hónapos! Kitartás! Lehet, hogy foguk majd csak 8 hónaposan lesz.
nekem is most sír mindig ilyenkor álmos is és éhes is olyan rosszul jönn ki az este na megyek is hozzá mert mégse tud elaludni
Szia. Az én babám is nagyon nyûgös, semmi nem jó neki, pedig általában egy nyugodt mosolygós baba. Már mindent kipróbáltam. Lehet, hogy valami front van, vagy nem is tudom.
ohh telihold van meg tegnap is az volt ilyenkor szoktak furcsák lenni
igen
nekem 6 csillag ;)
nem, nekem nincs is pinkódom, de ha lenne akkor se csillag lenne, hanem holdacska. XD
nekem nem, mert nincs pinkódom, de ha lenne, inkább holdacska lenne. XD
Csak a szõke nõknek.
Nekem nem az én telomon 4 kulcs a jelszó
NEM MINDEGY?! nekem volt 9-is egyépként!!!
Nem mindenkinek 4 csillag vanakinek pl: 1234 de lehet 4321
Nem, nem a kérdés nagyon jó..de a válaszok még jobbak rég nevettem ennyit XD Naggyon jóók XD
ekkora gyökér kérdést-______-
Neeem :-D Ha mindenkinek négy csillag lenne, akkor bárki be tudná kapcsolni a másik telóját :-D
hát 4-8 csillag lehet de nekm az egyszerûség kedvéért 4 csillag:P
Nem, 4 szám, csak mikor beütöd átváltozik csillaggá!
Nekem nincs PIN kódom, na? :D
hát végülis igen, elméletben csillagok, csak azok között is van pontosan 5040 változat...:D
Nekem is 4 csillag :]
Nekem 8 o.O Az egész születésem.Tehát pl.1900.12.12. De nemezxD
Nekem 5!
nem:D van akinek 6:D
. . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`

Most akkor kötelező általános felsőben ottmaradni négyig a gyereknek, vagy nem? Annyi mindent hallani, kötelezheti az iskola szülőt erre, akkor is ha nincs a gyereknek délutáni foglalkozása?

Tudok olyan iskolát ahol nem kötelező, de nálunk például kötelezni akarják erre a szülőket. Õrület, az én gyerekem nyolcadikos és soha nem volt eddig napközis.

Legjobb válasz: Sajnos nem egyértelmû. A szülõ ugyanis indoklás nélkül kérheti, hogy ne legyen a gyerek napközis és ebben az esetben az iskola nem teheti kötelezõvé. Viszont ha az iskola délutánra is rak pár tanórát (pl. tesi) arról már nem kérheted el a gyereket semmilyen indokkal.

Sajnos nem egyértelmû. A szülõ ugyanis indoklás nélkül kérheti, hogy ne legyen a gyerek napközis és ebben az esetben az iskola nem teheti kötelezõvé. Viszont ha az iskola délutánra is rak pár tanórát (pl. tesi) arról már nem kérheted el a gyereket semmilyen indokkal.
A kérdező hozzászólása: Nincs délután tanóra, csak szakkörök, sportfoglalkozások, amik ugye nem kötelezõek.
Pont ma volt egy egyedi eset, alapból a fiam évek óta napközis, ma elhoztam 13:30 kor senki nem szólt, tudomásul vették. Szerintem ezt pár év múlva ha addig átnevelnek minket komolyabban veszik most még annyira nem, fokozatosan húzzák meg a nyakörvet rajtunk.

Emlékeztek még a kormányzati negyedre? 12 milliárd hösssss. Mi mindent lehett volna csinálni ebből a pénzből?

Az utakat megcsinálhatták volna szerintem.De az a baj építik ezeket az autópályákat is.De onnan is vándorolnak a pénzek.Ellopnak ott is mindent.Néhány helyen csak 60km/h val kéne menni.

Legjobb válasz: Azt a mindenit. Ezek lopnak. Ez eddig fel sem merült bennem. XD Vagy mit vársz? GRRR, GRRR! XD

Azt a mindenit. Ezek lopnak. Ez eddig fel sem merült bennem. XD Vagy mit vársz? GRRR, GRRR! XD
Hát igen, egyik sem a Jobbikon mullt!
Mondjuk építeni egy új Duna-hidat, esetleg felújítani egy-két romos állapotban lévõ mûemléket, stadiont, kicsit segíteni a rászórólukon...stb.
az ország adóssága mellett... 20 ezer milliárd Ft!!! (10 millió lakosra, személyenként lebontva 2 millió Ft) ....adósság állomány jut, amely összeg a gengszterváltáskor, még csak 100 ezer Ft-volt!!!)) ...eltörpülõ összeg, "igazán csekélység"! "ne tessenek már, még mindég ezen rágódni!" /gyurcsány elvtárs szavait idézve/
Menniybe került vajon az Erzsébet téri gödör, meg a soha nem használt beléptetõ kapuk? Az is kidobott pénz volt.
"Az utakat megcsinálhatták volna szerintem.De az a baj építik ezeket az autópályákat is." Egy évben kb. 500 mrdot költ az állam autópályákra. Az a 12 mrd nagy összeg ahhoz képest, hogy a nagy semmire adták ki, de jelentéktelen összeg a költségvetéshez (fõösszege 12 ezer mrd Ft) képest.
Pl nekem adhatták volna, akkor pihenhetnék egy kicsit valamelyik kis szigeten a Csendes-Óceánon. "utak, ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra"
"Menniybe került vajon az Erzsébet téri gödör" 1-2 milliárdba. És nagyon jó, hogy nem színház van a gödör helyén, így csökkent a belváros túlzsúfoltsága. A gödör szerintem az utóbbi évek egyik legjobb építménye Budapesten.
ma 12:40 A rendszerváltáskor ötödakkora volt az ország adósságállománya, mint most, viszont kamatkiadásokra a GDP 10%-a ment el, szemben a mai 4%-kal. Vagyis praktikus szempontból az eladósodottság mai szintje sokkal kisebb. Ha az exporthoz viszonyítjuk az adósságszolgálatot, a javulás még határozottabb. Abba kellene már hagyni a Kádár-korszak fényezését.

Az Awr bolygó 800 lakosa 3%-ának négy keze van, a maradék 87% felének három, másik felének öt. A kézfogások napján mindenki minden kezével mindenkinek minden kezével kezet fogott egyszer, csak a sajátjaival nem. Hány kézfogás történt?

A gondolatmenet is érdekelne.

Legjobb válasz: Összeadjuk a számokat, csak 90% jön ki, valamit elírtál. 800 lakos, ennek 1%-a 8, innen ki tudod számítani a százalékokat immár a helyes adatok szerint. Egyszerû egyenes arányosság, semmi több. Aztán jön a neheze. Elõször egyszerûsítsd le gondolatban, hogy melyik párosításban hányszor fogtak kezet. Innen következtethetsz a különbözõ lakosok kézfogásaira, ügyelve arra, hogy amikor a saját típusának tagjaival fog kezet, akkor eggyel kevesebb személlyel kell számolnod. A végén összeadod, majd elosztod kettõvel. Ha páratlan szám jött ki, és nem tudod elvégezni az osztást, akkor valahol hiba van a gondolatmenetedben.

Összeadjuk a számokat, csak 90% jön ki, valamit elírtál. 800 lakos, ennek 1%-a 8, innen ki tudod számítani a százalékokat immár a helyes adatok szerint. Egyszerû egyenes arányosság, semmi több. Aztán jön a neheze. Elõször egyszerûsítsd le gondolatban, hogy melyik párosításban hányszor fogtak kezet. Innen következtethetsz a különbözõ lakosok kézfogásaira, ügyelve arra, hogy amikor a saját típusának tagjaival fog kezet, akkor eggyel kevesebb személlyel kell számolnod. A végén összeadod, majd elosztod kettõvel. Ha páratlan szám jött ki, és nem tudod elvégezni az osztást, akkor valahol hiba van a gondolatmenetedben.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, jogos 97%.
A kérdező hozzászólása: Én ebbe igencsak belekeveredtem, esetleg ki tudnád fejteni a gondolatmeneteddel?
Nem gond. Fõleg, ha fiúk.
nem hiszem. az én kisfiam is 4éves és még irkafirka mûvei vannak. viszont az oviban, ahhol vezetik õket rajz közben már egész szép alkotásokat készít. ülj melléjük, rajzoljatok együtt (mutasd nekik hogy kell pl napocskát) és csodálkozni fogsz! :)
Az is lehet, hogy az apukájuk rajzkészségét örökölték :-) Én egyszer kértem meg a férjemet, hogy rajzoljon a gyereknek ... többet nem teszem. :-)
én 13 éves létemre is úgy rajzolok, mint egy 7-8 éves gyerek, pedig lány vagyok, és anyukám, apukám szépen rajzol, dédimamám meg festõ...:DDDD
Mindkét fiam kb 6 évesen kezdett "normálisan" rajzolni, addig firkák voltak, és azt se szívesen csinálták.Aztán jött egy hirtelen fordulat, az egyikük városi rajzversenyt is nyert.Nem állítom, h különleges tehetségek, de fantáziadúsan és kreatívan rajzolnak, az életkoruknak megfelelõ szinten.Úgyh amit írtál, az égvilágon semmit nem jelent.
Én 19 évesen is a pálcikaembernél tartok.Azt is baromi rondán.
Lehet, hogy nem tudja, hogy kezdjen bele. ^^
50 felülést elhagyhatod, semmit se ér kábé. amúgy, persze hogy beválhat, csak utána is ennyit egyél.
Ha semmit nem sportolnál csak kevesebbet ennél /pl 1500 kalóriát naponta/ akkor is lefogynál .Ha a szervezeted nem kap elég táplálékot , akkor -de csakis akkor- hozzá nyúl a már elraktározott zsírokhoz és elindul a fogyás.
ha ugyanannyit ennél mint most, de sportolnál akkor is fogynál....a koplalás meg nem megoldás ésszel diétázz: http://www.orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html
Szerintem meg ne negyed annyit egyél, hanem 2/3-3/4 annyit. A felülés nem való semmire, kocogjál inkább. A hasizom nem nagy izom, nem sok kalóriát éget el, ellentétben a futással, amikor szinte az egész test dolgozik.

Mit jelen a Nokia N95 kijelzőjén jobb oldalt felül a négy kicsi kocka szerűség? Hogy tudom eltüntetni vagy az ott van mindenkinek?

Négy pici fekete kocka van a kulcs (billentyűzár) mellett. Bocsi, nem tudom máshogy megfogalmazni. Valaki segítsen. :) Köszönöm

Legjobb válasz: Talált wifi hálózatot.

Talált wifi hálózatot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat, én is néztem a használati utasítást csak nem tudtam hol keressem. :) Hasznos volt a válasz, pontoztam. :)
egyértelmûen teszt! az majd megmutatja, de mindenképp menj el dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy ezt a méh fájdalmat úgy értem, hogy olyan mint a menstruációs fájdalom csak sokkal enyhébb és csak pár percig tart.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat.Olvastam hogy 36, 8-37, 2ig lehet terhességre gondolni.Gratulálok a gyermekedhez.
szerintem csak gyullladás van a szervezetedben hashártya v. más nem baba. esetleg nõgyógyászati gond lehet nézesd meg magad. mert babához alacsony de nem sok választja el a hõemelkedéstõl
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen teszteltem, reggeli elsõ vizeletbõl halvány de elég jól látható pozitív lett, majd 10:30-kor megint teszteltem eggyel és az meg negatív lett.most nem tudom mi van.Melyik a megbízhatóbb?Ma megyek a dokihoz mert aggaszt hogy késik.Köszönöm hogy gondoltál rám!Remélem neked is össze jön még egy pár baba!!!:-D
teszteltél?:)
Sajnos vele elvetéltem. De a remény hal meg utoljára :-)
A hõre ne alapozz, az elsõ terhességemnél 36, 5 és 37, 0 fok között mozgott a hõm. De tesztelj mindenképpen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat.Csak jövõhétre tud fogadni.Voltam dokinál még a menstruációm elõtt és mindent rendben találtsemmi komoly.Szép napot nektek.
szia! kész csoda hogy erre még nem reagáltak! természetesen tesztelj mert csak akkor és attól leszel okosabb! a hõre ne alapozz! késhet baba miatt de késhet egyéb mástól is! röviden teszt!!!!!!sok sikert(persze ha babát szeretnél)
Babád lett ekkor, ugye?

Mindenki pocsékul érzi magát a végén? Nem testileg, bár az is elég nehéz, de lelkileg már negyon nehezen viselem.

39. hét végén járok és a múlt héten kijött a nyákdugó is.Már nagyon várom,hogy megszülessen a kisfiam,de ha a szülésre gondolok elfog a pánik.Semmi nem jó.Az se ha jön , az se ha nem.Ett?l mindíg rossz a kedvem.És a párommal is sokat vitázunk butaságokon.Mindenki így van ezzel, vagy csak én vagyok ilyen szörny??

Legjobb válasz: Szia! Én a 39. hét elején járok, de én alig várom hogy megszülessen. Ma reggel ment el a nyákdugó. Remélem hamarosan megszülök. Én csak azért vagyok nyûgös, mert már túl akarok lenni rajta.

Szia! Én a 39. hét elején járok, de én alig várom hogy megszülessen. Ma reggel ment el a nyákdugó. Remélem hamarosan megszülök. Én csak azért vagyok nyûgös, mert már túl akarok lenni rajta.
Szerintem teljesen normális, amit érzel, én is így vgyok, bár még csak a 37. hetemet kezdem. Én meg költözés elõtt állok, 2 hét mulva megyünk az ország másik végére-muszályból persze, nem jókedvünbõl. Azóta azon igzulunk, hogy mikor és hol szülök. De ahogy Murphyt ismerem, biztos pont a kötlözés elõtt 2 nappal indul be a szülés:-) Én is egyrészt nagyon várom, hogy átéljem a szülés élményét, mert félni nem félek tõle , mindig is vártam, hogy milyen lehet. De most , hogy közeleg, már néha beparázok, fõleg ma, hogy megnéztem egy -két filmet a neten, hát nem tetszett.. :-) Amúgy jól vagyok, testi tüneteim nincsenek, lelkileg is rendben vgyok, csak izgulok, hogy mikor indul meg, lesz-e elõjele, lesz-e valami baj (mert volt 3 kis vérzésem, és a városunkban nincs kórház, csak 30 kmre, és az autó még szerelõnél van....) és hogy meddig vajúdok, félek, hogy elfáradok nagyon és nem fogom bírni. De akkor jön olyan történet a barátnõmtõl, hogy másfél óra alatt megszülte elsõ kislányát, és ezek erõt adnak:-) Szóval kitartás, már tényleg nincs sok, pihenj, élvezd amíg lehet, mert nemsoká minden megváltozik:-) Simizd a pocid, nézd hogy hullámzik a hasad, ez engem mindig megnyugtat:-)
Nekem is a 38. héttõl egyre rosszabb lett a kedvem, aztán amolyan "földöntúli" nyugi lett rajtam úrrá, a 40. hét elõtt 1-2 nappal. Már nem is féltem, hogy szülni kell-pedig elõtte be voltam tojva rendesen. Most hogy 3 nappal már a 40. hét után vagyok, és megyeget el a nyákdugó, éjjel óta fájásaim vannak, fáradt vagyok... Azt kívánom minden félsz nélkül, teljesen nyugodtan, bár túl lennék már rajta. (egyvalami tudott felidegesíteni, mégpedig, hogy hétfõn meg akarják indítani-ezért még örülök is a fájásoknak, sosem gondoltam volna, hogy ilyen örömben lesz részem:) ) Ne aggódj, ez normális folyamat, lehet, hogy neked is átcsap nyugodtságba. Kitartást, már nincs sok hátra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Tényleg megnyugtató olyanokkal "beszélni" akik hasonló cipõben járnak. Amúgy nekem is változó.Van, hogy tök nyugodtnak érzem magam, másnap meg depis leszek.:) Viszont örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Szia! Természetes amit érzel, de ne parázd túl. Pscihésen is vissza lehet tartani a babát, azt hiszem a kislányommal én is így jártam:(((Pedig szültem már elõtte, simán, és életem legszebb élménye az a szülésem azóta is. De a lánykám annyira nem akart jönni, hogy császár lett a vége.42-ik hét végén indították, de már hetekkel elõtte szivárgott a vizem, elment a nyákdugóm, voltak néha órákig tartó fájásaim...stb..És mégis még amikor indították akkor is teljesen éretlen és zárt volt a méhszáj, a baba pedig nagyon fent volt.5-6 órát hagytak csak vajúdni, és ki kellett venni, mert rosszul volt a drágám, és nagyon mekoniumos volt a vize.Én attól voltam így, hogy anyósék közelébe költöztünk, (életünk legnagyobb hibája volt), és elõre attól rettegtem, hogy mit mûvelnek majd körülöttünk(persze nem kellett csalódnom, jogos volt félelmem).Valahogy úgy voltam, hogy meg sem akartam szülni, mert bennem még biztonságban van a babám. Most nekem is már csak pár hetem van, és próbálok a lehetõ legpozitívabban hozzáállni a szüléshez.Nem szeretnék még egy császárt:((( A férjed pedig lehetne most sokkal, de sokkal toleránsabb veled. Minden jót, könnyû szülést üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!