Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek kell vizsgálat, vagy (3 db)

Mindenkinek kell magzatvíz vizsgálat, vagy csak akinél valamilyen komplikáció van?

Legjobb válasz: Szíja!Nem kell minden kismaminak magzatvíz vizsgáltra menni.Csak annak akinél genetika,vagy egyébb súlyos betegség gyanús a babája.Meg aki elmult 35 éves.16 hetes kismami

Szíja!Nem kell minden kismaminak magzatvíz vizsgáltra menni.Csak annak akinél genetika, vagy egyébb súlyos betegség gyanús a babája.Meg aki elmult 35 éves.16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi!

10+1 hkm vagyok, múlt héten voltam orvosnál, mindent rendben talált, azóta készen lettek a vér eredményeim is és az ált. Belgyógyászati vizsgálat is! Jövõ hét kedden kell visszamennem, ugye addig sem lesz semmi gond?

Volt egy vetélésem 6hetesen,de hála az égnek õ már túllépte a 10.hetet is és minden oké,csak félek,hogy ha megyek jövõ héten,nehogy vmi baja legyen...

Legjobb válasz:
Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Elsõ UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következõ a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott. Itt nincs védõnõi látogatás (õk csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenõrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sõt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnõmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, elõtte semmi ilyesmit. Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sûrûbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hát, jobb ha felhagysz ezzel a parázással még az elején. Ter4mészetes, hogy aggódsz, de ne húzd fel magad! Ne kezdj el nagatívan gondolkodni, mert csak felidegesíted magad. Persze, hogy minden rednben lesz, erre gondolj! Nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen. Most minden rendben van, pedig nálunk – nem MO. – sokkal lazább is terhesgondozás. Elsõ UH-n 6 hetesen voltam, utámna 12. héten, után a következõ a 22. heti vizsgálat (ez nálunk a genetikai UH). Most vagyok 26 hetes és 4 hete orvos se látott. Itt nincs védõnõi látogatás (õk csak a megszületett babákhoz jönnek ki), nincs háziorvos, nincs belgyógyász, nincs fogorvosi ellenõrzés, nincs cukorterheléses vizsgálat sem, sõt méhnyakvizsgálat sem mindig (barátnõmnek pl. egyszer sem nézték). Nekem eddig egy vérvizsgálatot és egy vizeletvizsgálatot csináltak 24!!! hetesen, elõtte semmi ilyesmit. Szóval, ezzel szeretnélek egy kicsit megnyugtatni. Magyarországon havonta vagy még sûrûbben ugrasztják a kismamákat valamilyen vizsgálatért. Én sem bánnám, ha ilyen terhesgondozási rendszer lenne felénk is. Te jó terhesgondozási rendszerben vagy, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem is volt egy vetelesem 9 hetesen, de most megint itt a baba a pocakban es minden rendben, most kezdjuk a 14. Hetet. En allandoan azt mondogattam magamban h minden ok lesz, es igy is van! El sem hinned, h mennyit szamit az h miket gondolsz! En az elozo terhesseget vegigaggodtam...meg is lett az eredmenye...szoval nyugi, hanar itt lesz az a 12 het! :-)
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm szépen, igyekszem mondani mindig, amikor csak eszembe jut!

A nõgyógyásznak kötelezõ elmondani az információkat a szülõnek, ha a gyerek 14 éves, vagy ha a vizsgált személy kéri, nem kell mindent?

Legjobb válasz: Ha 14 éven aluli és bûncselekmény gyanúja merül fel, akkor kell elmondania a szülõknek.

Ha 14 éven aluli és bûncselekmény gyanúja merül fel, akkor kell elmondania a szülõknek.
14 alatt igen.
A kérdező hozzászólása: 14 fölött csak akkor ha a vizsgált személy kéri?
Igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!