Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinek hányingere a (3 db)

Mindenkinek hányingere van a sárgatesthormon tabletta szedésétöl?

Legjobb válasz: Szia nekem nem volt ill. nem attól, hanem maga a terhességtõl:-).Ha úgy érzed, hogy a gyógyszer nem jó beszélj a dokival, de tudod fontos szedni ha felírták, úgyhogy valami kelleni fog mindenképp.

Szia nekem nem volt ill. nem attól, hanem maga a terhességtõl:-).Ha úgy érzed, hogy a gyógyszer nem jó beszélj a dokival, de tudod fontos szedni ha felírták, úgyhogy valami kelleni fog mindenképp.
Szió!Nem tudom mikor és hogyan kell szedned, de én mindig evés közben/vacsi-és reggeli, napi kettõt kell/ veszem be.Így nincs hányingerem tõle.

Igaz, hogy a saját fingszagát mindenki szereti, csak másétól lesz hányingere?

Legjobb válasz: elõzõek: jóég XDDD kérdezõ: ezek szerint te is tapasztaltad! X"DD

elõzõek: jóég XDDD kérdezõ: ezek szerint te is tapasztaltad! X"DD
Én szeretem másét is...
Persze fõleg kádban a víz alatt, tudod milyen jó szagolgatni próbáld ki te is!
Akkor te ezek szerint szeretsz a saját orrod alá pörkölni egyett-egyett :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Fujj dehogyis, csak hallottam egyes gusztustalan ismerõseimtõl, hogy ez igaz...
Igen igaz.
nemtom sztem mindenkiének fincsi a szaga
Igaz.

9 hós a lányom, anyatejes, eddig mindent megkóstolt megevett, de néhány napja ha kinálom hányingere van. Mitől lehet?

este mindig tejpépet szokott enni, de most az se kell neki, csak cici.és éjjel is sokszor kel fól, cicin alszik.már fárasztó.tanácsotok lenne?

Legjobb válasz: Az én fiam már 17 honapos de neki is vlt ilyen idõszaka...megundorodott a kajátol az egyhangusága miatt. Szerintem pár napig most ne ajálj neki semmit had kivánja meg magátol. Vagy az is lehet hogy beteg lesz.Általában a betegségek lappangási ideje 1-2 hét. Az én fiam is sokszor kel fel a mai napig is,sokszor irigykedek másokra,mert nem ez a megszokott.Szerintem anya kell és ennyi az egész. Mostmár kihasználok minden pillanatot amikor rám van szüksége mert nem sokáig lesz ez így. Azt mondják ovis kortol egyre jobban leválik a gyerek az anyjárol.

Az én fiam már 17 honapos de neki is vlt ilyen idõszaka...megundorodott a kajátol az egyhangusága miatt. Szerintem pár napig most ne ajálj neki semmit had kivánja meg magátol. Vagy az is lehet hogy beteg lesz.Általában a betegségek lappangási ideje 1-2 hét. Az én fiam is sokszor kel fel a mai napig is, sokszor irigykedek másokra, mert nem ez a megszokott.Szerintem anya kell és ennyi az egész. Mostmár kihasználok minden pillanatot amikor rám van szüksége mert nem sokáig lesz ez így. Azt mondják ovis kortol egyre jobban leválik a gyerek az anyjárol.
lehet, hogy a torka fáj.
Off: bocs, de le kell írnom. Olyan jó Anyucik vagytok! Nagyon jó lehet a babátoknak, hogy ilyen türelmesek vagytok! :)
Ahogy a Te kérdésedet, illetve a többi hozzászólót olvasom, kicsit bocsi, megnyugodtam. A lányom 8 és fél hónapos, és már jó ideje ezt csinálja, bár õ a gyümölcsöt idõnként immel-ámmal, illetve a rizst megeszi. Fõzeléket még csak ne is mutassak neki, öklendezik, sír, szorítja a száját. Elkeserítõ. Ráadásul mindig az az érzésem, hogy VALAMIT szeretne, csak nem tudja, hogy mit, ezért kb 4-5 fajtát odakészítek, ha enni kezdünk, de ha kettõt nem fogad el, már nem is erõltetem. Õ is sokszor cicizik, most már egyre többet iszik vizet is. Neki 8 foga van, nem tudom, hova jöhet még a következõ. Megpróbálom lazán kezelni, arra gondolva, hogy õ tudja, mennyi kell neki, elõtte sem volt nagy étkû. De akkor is elkeserítõ! Akkor ezek szerint csak kitartást kívánhatunk magunknak és egymásnak is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Torka nem fáj, doki látta.Akkor remélem csak anyakell neki.
Engem az érdekelne, honnan tudod, hogy hányingere van?? Amúgy anyás korszaka lehet...elmúlik..
A kérdező hozzászólása: utolsónak válaszolva, fintorog a kaja láttán és néha öklendezik még a szemét is becsukja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!