Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinél van a menstruáció (5 db)

Milyen terhesség alatt a menstruáció és tudom hogy nem mindenkinél van de akinél volt az milyen volt és meddig tartott?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!

A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!
Normál körülmények között a terhesség és a menstruáció nem összetartozó fogalmak. A terhesség alatt (fõleg az elsõ harmadban) jó pár ok miatt fordulhat elõ több kevesebb vérzés. (pl. hormon probléma, méhszájseb, hematóma stb) A vérzés a barnázástól az élénk pirosig lehet, mennyisége is folttól akár jelentõs mennyiségig változhat. Ez azonban nem menstruáció akkor sem ha rendszeresen jelentkezik illetve akkor sem ha van aki annak gondolja. A terhességben jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad a terhesség természetes velejárójának tekinteni.
Nemhogy nem mindenkinek van, hanem rendkívül ritka és általában vetéléssel fenyeget.

Menstruáció? Mikor megjönnek a napjaim darabos a menstruáciom, nem alvadtvérszerü hanem inkább bördarabkák vannak benne, nem sok de akkor is normális ez? Mindenkinel ilyen?

Legjobb válasz: Néha normális hogy darabos...de csak ha rendes vérvörös színe van! Mert tudod a menstruációnál a méh falról távozik az az anyag amibe a pete bebírna ágyazódni. De mivel nem ágyazódót be így elhalnak a sejtek leválnak a méhfalról... ez a menstruáció és van amikor nagyobb darabban válik le.

Néha normális hogy darabos...de csak ha rendes vérvörös színe van! Mert tudod a menstruációnál a méh falról távozik az az anyag amibe a pete bebírna ágyazódni. De mivel nem ágyazódót be így elhalnak a sejtek leválnak a méhfalról... ez a menstruáció és van amikor nagyobb darabban válik le.
A kérdező hozzászólása: Köszi válaszod megnyugtattál!Igen vérvörös színe van.
Igen, átmenetileg elõfordulhat, de egyénfüggõ.
Szia! Nálam minden esetben volt tejcsökkenés( 2x volt menseszem eddig). Utána helyre áll a mennyisége, de addid sûrûbben rakd cicire a babát. Nekem 4 óránként eszik a lánykám, de ebben az idõszakban 2 óránként adok neki és bevált.E mellett szedem a More milk kapszulát is. Ne izgulj! Minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
nekem akkor nincs túlnagy vágyam a szexre
Elõtte és utána a legerõsebb a vágy, ez így bizonyíított biológiailag is. Bár közben én se szexelnék SOHA.
Én elõtte nem kívánom, csak a vége felé, meg utána.
Elõtte utánna és van mikor közbe is de azt nem vállalom be.
A méh összehúzódása okozzza!
Nem mindenkinél, normális esetben nem görcsöl az ember lánya..., persze ez nem jelent semmilyen rendellenességet, ha mégis van valamennyi kis görcs, de ha napokig és erõsebb fájdalom fenáll, akkor annak oka van, és lehet orvosolni, és kell is, sokszor nem tulajdonítanak neki jelentõséget, pedig lehet endometriozis, vagy ciszta, esetleg más..... A méhizom (amúgy ilyenkor természetesen fenálló mozgása nem okozhatnak zavaró, vagy már kellemetlenbe forduló érzést.
Nálam is így van.az elsõ napomon ugy görcsölök h széthányom a wc-t a második napomon pedig már használ a fájdalomcsillapító.a többi napom elviselhetõ.ez van ezt kell elfogadni.am 4 éve menstruálok és 13 vagyok ugyh lehet h késõbbi idõkben nem lesznek ilyen panaszaim de most nem tudok vele mit kezdeni..am tudom ajánlani az algo-flex m-et nekem gyorsan használ ugyh tudok tanulni meg elmenni itthonról görcsölés nélkül;)
Mikor megjön azon az estén annyira fáj, hogy komolyan halálomat kívánom.. Aztán veszek be kb 2 db No-Spa-t és semmivel sem lesz jobb, aztán az még ki is hozza belõlem párszor az egész napi kaja adagom! És ez nálam minden egyes alkalommal így van, kín szenvedés! Egyébként anyukám is ilyen hasgörcsölõs volt annak idején! Egyébként ezek elsõ nap fordulnak elõ, másnap mér csak enyhe fájások jelentkeznek! 13/L.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!