Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinél van a (96 db)

Milyen terhesség alatt a menstruáció és tudom hogy nem mindenkinél van de akinél volt az milyen volt és meddig tartott?

Legjobb válasz: A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!

A terhesség alatt nincs menstruáció, eltekintve az extrém esetektõl! Nem hogy nem mindenkinél van, szinte senkinél nincs!
Normál körülmények között a terhesség és a menstruáció nem összetartozó fogalmak. A terhesség alatt (fõleg az elsõ harmadban) jó pár ok miatt fordulhat elõ több kevesebb vérzés. (pl. hormon probléma, méhszájseb, hematóma stb) A vérzés a barnázástól az élénk pirosig lehet, mennyisége is folttól akár jelentõs mennyiségig változhat. Ez azonban nem menstruáció akkor sem ha rendszeresen jelentkezik illetve akkor sem ha van aki annak gondolja. A terhességben jelentkezõ bármilyen vérzést nem szabad a terhesség természetes velejárójának tekinteni.
Nemhogy nem mindenkinek van, hanem rendkívül ritka és általában vetéléssel fenyeget.

Szülés előtt a babák feltétlenül csendesebbek, kevesebbet mozognak? Vagy ez nem mindenkinél van így?

Legjobb válasz: Nekem ugyanolyan aktív volt.Nem vettem észre,hogy lustibb lett volna.

Nekem ugyanolyan aktív volt.Nem vettem észre, hogy lustibb lett volna.
abszolút nem. nekem a fájásmérõt is lerúgta :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
nekem is nagyon pörög...de hátha elõbújna már :P 39hkm

Ha teherbeestem, mikor jelentkezik a rózsaszines folyás? Vagy ez nem mindenkinél van?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû!Peteérésnél is szokott lenni valakinek egy csepp,de nekem még életemben nem volt!Szóval erre ne alapozz!

Nem törvényszerû!Peteérésnél is szokott lenni valakinek egy csepp, de nekem még életemben nem volt!Szóval erre ne alapozz!

Mindenkinél meg van a 6 deci tejtermék 15-16 hós babánál?

Kicsit aggódom, hogy lehet-e baja a kisfiamnak. Sajnos napi 1-2 doboz joghurtnál több tejterméket nem fogyaszt. Néha még tejbegrízt eszik este pluszba. Szopizik még, de már nincs tejem. A tejet nem issza meg. Tápszert még nem próbáltam, de ódzkodok is t?le- nem kellett eddig, akkor miért egy éves kora után kezdjem?! :(

Legjobb válasz: Jajj, igen fél liter kell:) bocs, elírtam. 5 deci vagy fél liter:)

Jajj, igen fél liter kell:) bocs, elírtam. 5 deci vagy fél liter:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A védõnõnk mondta a 6 decit. Igen, joghurtot/túrót kap, de sajtot nem fogadja el. A joghurtitalt még nem próbáltam, megnézzük. Tegnap este megivott úgy egy deci kakaót, szóval nem reménytelen :) . Köszi!
én pedig egy évesen kezdtem adni neki a tápszert, illetve a tejitalt.addig anyatejes volt.én nem ódzkodok a tápszertõl, inkább, mint hogy valamilyen hiánybetegsége legyen.így napi 3, 5 deci tejitalt iszik, egy krémtúrót, meg néha tejpépet eszik olyan 180 körül.úgyhogy nekünk átlagban 4, 5-6 deci megvan.16 hónapos a fiam.tejet még nem akarok adni neki
Fél deci kell naponta Sajtot, tejfölt, túrót, kefírt eszik? Mert az is beleszámít. A tejbe tehetsz egy kis kakaót vagy karobport, hátha úgy elfogadja. Vannak joghurt italok, azt próbáltad?
fél liter kell, szerintem az elõzõ véletlenül írta a decit :D

Normális ez a szőr "hullás"? Vagy mindenkinél van ilyen?

Mikor pisilni megyek,vagy fürdeni,és lehúzom a bugyimat,4-5 sz?rszál(mikor nincs leborotválva) a bugyimba van.

Legjobb válasz: nekem is elõfordul, myilván hullik, mint minden hosszabb testszõrzet.

nekem is elõfordul, myilván hullik, mint minden hosszabb testszõrzet.
Tök normális. Nekem is van néha egy-két szõrszál...

Mindenkinél van barnázás beágyazódáskor? A ciklus hanyadik napján barnáztatok?

Az is írjon légyszi aki terhes és nem barnázott beágyazódáskor.

Legjobb válasz: Én nem barnáztam

Én nem barnáztam
Én sem. (Megmondom õszintén, itt olvastam elõször róla, nem is tudtam, hogy van olyan.)
Hidd el a nagy többség nem barnázik. Nekem csak egy pici halvány rózsaszín volt, azt is csak véletlenül vettem észre és nem is tulajdonítottam neki semmilyen jelentõséget.
en sem barnaztam, a mai napig semmi, egy vercsepp sem, csak siman feher folyasom van, semmi egyeb hala az egnek
Én sem barnáztam soha, pedig már van három gyerekem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat.

Az lehetséges, hogy a barátom tényleg engem szeret, és nem kell neki más? Mindenkinél van jobb, de neki én vagyok a legjobb, és engem szeret? Vannak ilyen pasik?

Legjobb válasz: igen.. engem pl. 6 év után hagyott el vki, és nem kell más pedig már eltelt egy év azóta tehát lehetséges

igen.. engem pl. 6 év után hagyott el vki, és nem kell más pedig már eltelt egy év azóta tehát lehetséges
A szeretet és szerelem lényege, hogy észrevesszük a másik különlegességét (hibákkal együtt) és így szeretjük. Ilyen nézõpontból pedig nincs olyan, hogy valaki más "jobb" lenne. Legalábbis én így gondolom, lehet még túl naiv vagyok.
van ilyen jah. Mikor még csak ismerkedtünk, már akkor se foglalkoztam mással...20f
A kérdező hozzászólása: köszi :) csak nincs valami sok önbizalmam..
Van ilyen. 23F
Én is ilyen vagyok... 24/F...
Hm, én is ilyen voltam, és kitörölhettem vele mert van néhány (TISZTELET A KIVÉTELNEK) nõ aki inkább bulizik meg piál, egészséges, stabil, hosszútávú kapcsolat helyett. (:
A kérdező hozzászólása: együtt is lehet bulizni meg piálni :)

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

Egyik ismerősöm mondta neki pedig a nőgyógyásza hogy fehér folyásnak nem szabad lenni-e. De minimális mindenkinél van nem? Szóval ez hülyeség?

Legjobb válasz: ami normális, az nem "fehér folyás", hanem valami kis nedvesség, az, hogy mennyire átlátszó vagy fehér pedig attól függ, a ciklus hányadik napján tartasz

ami normális, az nem "fehér folyás", hanem valami kis nedvesség, az, hogy mennyire átlátszó vagy fehér pedig attól függ, a ciklus hányadik napján tartasz

Ez a "majdnem megjön" érzés mindenkinél van/volt? Baj ha nem jön meg de én nem érzem ezt?

Legjobb válasz: Nálam nem volt és már 15 hetes a pici úgyhogy ez miatt hogy te nem érzed ne aggódj

Nálam nem volt és már 15 hetes a pici úgyhogy ez miatt hogy te nem érzed ne aggódj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves vagy.Én is a beágyazódásra gondolok elsõ körben..majd még írok mi hogy alakul:) Szép estét!
Szia! Elsõ vagyok!Ne keseredj el lehet késõbb ágyazódott be és azért lett még negativ!Én csak négy nap késés után mertem csinálni és gyönyörû pozitiv lett!Azért még mindig szurkolok neked és gondolok rád
A kérdező hozzászólása: a hõm még mindig 36.9
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok! Hát meg volt a teszt és ahogy ígértem írok.Sajnos negatív...:( Nem tudom, hogy most nincs baba, vagy még nem mutatja ki mert a menzi még sehol a hányinger meg a mellfeszülés viszont erõsödik... A teszt Discolor volt az érzékenysége 25mNE/ml nem tudom, hogy ez számít e vmit mert nem értek hozzá:D Ha nem jön meg vasnapig csinálok mégegyet, csak nem tudom melyik a jó... Remélem Ti sikeresebbnek mondhatjátok ezt a napot:) Kicsit elkenõdtem, na persze tudom hogy nem szabad...de hát ez ilyen. Sziasztok
Szia! Én csak bíztatni tudlak, hiszen a legjobb tünet, hogy nem jött meg :) 2 napja teszteltem, ugyanezekkel a tünetekkel, mint nálad. Drukkolok!
Én 7 hetesen vettem észre, h terhes vagyok, a cici érzékenységnél egyéb tünet nem is volt. meg persze olyanok amit nem is tudtam be annak.. citromos vizet ittam éjjel nappal...meg aludtam volna 20 órát egyhuzamban
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok nagyon!Igazából folyásom nekem van de az inkább ilyen fehér krém szerû...(közepes mennyiség) és a gyomorégés ami még jelentkezik ókor-ókor.Amúgy tök jól érzem magam.Okt 1-én volt meg.26 napos ciklusaim vannak.2 hónapja nem szedek gyógyszert és azóta szedem az Elevitet meg folsavat.Laborban is voltam és a hormonok vmint a pajzsmirigy is okés:) Lehet zizi vagyok, hogy már a tervezéskor elmentem laborba:D De mindenképp egészséges környezetet akarok biztosítani a picinek.:) Még egy plussz infó:okt 5.én, 10.én, 13.án, 14.én, 15.én, 16.án, 17.én voltunk együtt.Lehet hirtelen sok volt de hát ez a szerelem:) okt 22.én este éreztem jobb oldali szúrkát, kb 2 órán keresztül.Hát itt tartok most.:) Holnap reggel teszt:)
Elsõ vagyok!Nekem is ilyen tüneteim voltak meg még az hogy nekem mensi elõtt mindig van vizes folyásom és most nem volt!Drukkolok neked hogy baba legyen :)
Egyszerre írtunk. No amiket leírtál, azok alapján elég "esélyes vagy". :o)) Szurkolok! második
Minden terhesség más és más. Nincs olyan, hogy valamit KELL érezni. A skála nagy. Van, aki csak észre veszi, hogy nem jött meg neki, és van egy óriási "tünetcsomag", amit már a menstruáció elõtt lehet érezni. Ezek egy része azonos a PMS tünetekkel... Legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, mára nem vártam, semmi híre még a szokásos sem:D Holnap tesztelek reggel:) Tünetem vajmi kevés van, csak a pisilhetnék, némi öklendezés egyszer-egyszer meg az álmosság..cicim csak akkor érzékeny ha nyomkodom. Remélem összejött:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Legfõképpen annak írom a kommentet most aki legelõször írt nekem.A köv történt:még mindig sehol a menzi...ma reggel olyan hányingerem volt hogy még a könnyem is kifolyt az öklendezéstõl.Még mindig nagyon fáradtnak érzem magam.Tegnap reggel ugye negatívat teszteltem, 25-sel.Most úgy döntöttem (mivel vmiért akkor is úgy érzem baba van) hogy ha nem jön meg hétvégén újra tesztelek.Addig nem.A hõm nem esett le.Én még bizakodok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!