Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinél jelentkeznek terhesség (4 db)

Mindenkinél jelentkeznek a terhesség jelei? Pl 37 körüli hö, folyás, stb. Valaki eshet teherbe anélkül hogy lenne különösebb jele?

Legjobb válasz: Persze, valakinek semmi jel nem utal terhességre. Általában a menstruáció kimaradás jelentkezik majdnem mindenkinél, de valakinél még ez sem.

Persze, valakinek semmi jel nem utal terhességre. Általában a menstruáció kimaradás jelentkezik majdnem mindenkinél, de valakinél még ez sem.
igen miért ne.

Mikor, és mindenkinél jelentkeznek a terhesség első tünetei? (hányinger, erősödő szaglás, érzékeny mellek, kívánatosság)

1 hónapja hogy utoljára szeretkeztünk a volt barátommal. Gyógyszert nem szedtem, gumit nem használtunk de nem ment el bennem. Most félek lehet hogy terhes vagyok mert 1 hete késik, de semmilyen más tünetem nincs (hányinger...). Lehetséges hogy nálam nem jelentkeznek ezek a tünetek, és csak a mensim hagy ki?

Legjobb válasz: Igen, a gyógyszerek miatt is lehet, de már bõven kimutatja a teszt. Szerintem holnap csinálj egyet az a tuti. Nem feltétlenül kell hányingerednek lennie, ill. egyéb tüneteknek, minden terhesség más és más. Tezst, teszt, teszt...

Igen, a gyógyszerek miatt is lehet, de már bõven kimutatja a teszt. Szerintem holnap csinálj egyet az a tuti. Nem feltétlenül kell hányingerednek lennie, ill. egyéb tüneteknek, minden terhesség más és más. Tezst, teszt, teszt...
A gyógyszer megvariálhat igen. A tünetek a második hónapban kezdenek jelentkezni, ha lesznek egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Két tesztet is csináltam (reggeli vizelettel), és mindkettõ negatív lett. Most mégis mintha émelyegnék. Vagy már csak beképzelem? Az nem lehet hogy mindkét teszt rossz volt.

Puffadás mindenkinél jelentkezik a terhesség elején? Mióta érzitek és meddig tart?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ terhességnél egyáltalán nem volt, a másodiknál elejétõl a végéig. Akkor szoktam rá az Espumisanra :(

Nekem az elsõ terhességnél egyáltalán nem volt, a másodiknál elejétõl a végéig. Akkor szoktam rá az Espumisanra :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Espumisan ezek szerint szedhetõ az elejétõl kezdve? Nincs semmilyen negatív hatása az elsõ hetekben?
Nekem is van puffadás, nagyobb a hasam, illetve még nem a baba látszik...nem olyan nagymértékû, tehát annyira nem zavar.Remélem elmúlik....

Mindenkinél jelentkezik a derékfájdalom terhesség alatt? Mert ha igen, akkor én úgy néz ki kivétel vagyok .38hetes.

Legjobb válasz: Nekem nem fájt a derekam, amíg terhes voltam, azóta néha igen:)

Nekem nem fájt a derekam, amíg terhes voltam, azóta néha igen:)
Nekem sem fájt. Szerencsére.
nekem fáj. Van, hogy egész nap meg sem bírok mozdulni, máskor meg pörgök, mint a búgócsiga, és csak este jön elõ. Elég sokat fáj. 37 hetes km
Az elso babanal nekem sem fajt semim szinte eszre sem vettem hogy ott van meg mikor elkezdtem nyilni azt sem ha az orvos nem mondja. Most a masodiknal viszont ulni, menni, fekudni, szinte minden, mindenem faj.
39 hetes vagyok, nekem sem fáj! :-) Talán egyszer fájt a 28. hét környékén, de azért mert akkor már eléggé fárasztott a munka.
Nekem sem fájt, sõt nem is vizesedtem, nem is hánytam, stb. Semmi rossz tünetem nem volt. Örülj neki :) Könnyû szülést kívánok neked! Ja és mindenhol azt írják, hogy vajúdás alatt jól esik a kismamának a derékmasszázs, hát én ez alól is kivétel voltam, nekem kifejezetten rosszul esett!
Nekem sem fájt, semmi panaszom nem volt. Csak a szülõszobán fájt már a derekam, de nekem kifejezetten jólesett a párom maszírozása. Azóta a babó mellett mindennap fáj, úgyhogy örvendj neki, hogy még nem fáj :o) Könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!