Találatok a következő kifejezésre: Mindenkinél jelentkezik előtt (2 db)

Mindenkinél jelentkezik általában a pecsételő vérzés beágyazodás előtt?

Legjobb válasz: szia! nekem semmi nem volt! se barnázás, se pecsételés se semmi!

szia! nekem semmi nem volt! se barnázás, se pecsételés se semmi!
Szia! Nekem sem volt semmi. Szerinted neked az volt? Hol tartassz?
A kérdező hozzászólása: szia!6án-vs 7én vot p.érésem!most vettem ésszre hogy barnázok!de csak egy kis folt!ilyen még egyszer sem volt velem!
nekem mensi helyett rózsaszínes maszatolásom volt csak, és babás voltam, szerintem simán lehet neked is hasonló!

Mindenkinél jelentkezik szűlés előtt a gyakori nagy vagy kis wc-zés?

39 hetes vagyok direkt abba hagytam a vas szedését, de ennek ellenére nehezen jön rám, ill két napja nem is wcztem... van összefüggés, attól még rámjöhet a sz?lés? Vagy mindenképp beindul a sz?lés el?tti ösztönös biológia?

Legjobb válasz: azért írok, mert más nem írt. nem tudom, de a folyamatból kiindulva lehet, hogy amikor nagyon lent van már a baba irrigálja a hólyagot és a végbelet, de a teljes tisztulás érdekében adnak beöntést a szülés elõtt, hogy ha van rá idõ.

azért írok, mert más nem írt. nem tudom, de a folyamatból kiindulva lehet, hogy amikor nagyon lent van már a baba irrigálja a hólyagot és a végbelet, de a teljes tisztulás érdekében adnak beöntést a szülés elõtt, hogy ha van rá idõ.
Szia szerintem ha van a nagy wc köze a szüléshez akkor már én rég túllennék rajta.1 hete hasmenésem van, de a babó nem akkar kijönni.Lassan 41hetes leszek.Szerintem attól még megszülhetsz ha nem jelntkezik a nagywc-és.
Szia!Én két szülésen vagyok túl.Nekem hasmanésem volt mind a kettõ elõtt.Elöszõr a fájások jöttek gyengén aztán wczés, de nem mindenkinél így kezdõdik.Sok sikert, könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!