Találatok a következő kifejezésre: Mindenki szerint lent (4 db)

Mindenki szerint nagyon lent van a pocakom, lehet hogy előbb szülök meg? Ha lent van az ember hasa már azt jelzi hogy lassan beindul a szülés?

Augusztus 22-re vagyok kiírva és most vagyok 35.hetes,amellett terhességi cukorbeteg is de keményen diétázom.Semmilyen panaszom nincs jól érzem magam mégis mindenki azzal jön,hogy hamarosan megszülök.Igaz ez?

Legjobb válasz: A valaszt a kerdesedre sajnos nem tudom de nagyon felhaborodtam az elso "hozzaszolo" megjegyzesen. Remelem ot jol seggbe bassza valaki es megtudja milyen erzes verbalisan megalazva lenni mert ha esetleg itt keresi majd a valaszt, hogy mivel apolja le a valagat az lesz a valasz, hogy a buzerans haverja tepedt szarjaval! Sotet bunko!!!!

A valaszt a kerdesedre sajnos nem tudom de nagyon felhaborodtam az elso "hozzaszolo" megjegyzesen. Remelem ot jol seggbe bassza valaki es megtudja milyen erzes verbalisan megalazva lenni mert ha esetleg itt keresi majd a valaszt, hogy mivel apolja le a valagat az lesz a valasz, hogy a buzerans haverja tepedt szarjaval! Sotet bunko!!!!
A pocak fent vagy lentsége nem jelent sokat.Én 2 hétig úgy hordtam a gyermekem, hogy szinte a bokámig volt leszállva.Az embereket annyira rühelltem a várandósság végén.Olyanok jöttek azzal, hogy biztos mindjárt szülök, mert fel van puffadva a szám, akik akkor láttak életükben elõször.Persze a szám sem volt felpuffadva, hanem születésem óta ilyen.A másik kedvencem, hogy a pocakom mérete alapján bõ4kilós baba lesz.Erre szültem egy 3kilós gyereket.Tanulság:nem kell annyit az emberekre adni. Semmi baj nem lesz, ha mostanában kibújik, de ezzel még tól is hordhatod bõven.
A kérdező hozzászólása: A szájpuffadást már nekem is mondták hogy majd felfog puffadni.Ekkora hülyeséget??!

Van egy fiú, akivel már sokszor randiztunk. Sajnos legtöbbször én beszéltem, nem sok közös témánk volt. Mindenki szerint az a jó ha hallgat, de nekem nem. Nagyon beszédes vagyok, szeretem ha válaszolnak is. Többi lent?

(kérd?jelet azért írtam,mert muszáj) Megszeretném oldani. Úgy érzem, hogy rossz lépés volt elmondani a dolgot. Lehet hogy megoldódott volna. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról,amikrõl tudod,hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait,ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt,hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes,viccelõdõs emberek vagyunk,viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)

Egy nagy dumás lány, és egy csendes fiú. Hûha, érdekes páros! :) Szerintem beszélgessetek olyan dolgokról, amikrõl tudod, hogy érdekli! Kérdezd meg a barátait, ismerõseit, mit szeret. De ha már sokszor randiztatok, csak tudod .. :) Adj neki egy kis idõt, hogy feloldódjon õ is! Mi a barátommal mindketten nagyon beszédes, viccelõdõs emberek vagyunk, viszont mikor együtt vagyunk, valahogy visszahúzódóbb vagyok. Megesik .. :)
Tehát ha jól értem, ezt a problémát elõtte is felvetetted, igaz? Szerintem mindig jobb megbeszélni az ilyen dolgokat, mint csak némán rágódni rajtuk. Lehet nem egymásnak vagytok kitalálva, megesik az ilyen. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: igen.elég dumás vagyok:D írtam a kérdést és már a 800adik karakternél jártam.:$ barátai mind mondták nekem, hogy beszédes, és akkor csak velem ilyen. hátha feloldódik...ugye?:$ :o
Elsõ vagyok, felfog, nyugi! :) Idõ kell, nekem is az kellett :)

Mindenki szerint kell egy 1 éves babának reggelit és vacsorát adni? Többi lent

Õ reggelire tápszert iszik, 210et, ezen visszaalszik. Ha felkel nem éhes, így 10kor tízórai van: gyümölcs + joghurt/túró. 14kor ebédel, mostanában nagyon keveset, pár kanállal, de ez elég neki. 17kor uzsizik: joghurt vagy kenyér valamivel, tejberizs/gríz. Utána 20.30kor megint 210 tápszert iszik, ez a vacsora. Szóval nincs 2 főzelék, este sosem kap laktatóbb kaját. De bőven kibírja reggelig, abszolút nem éhezik meg éjszaka. Mindenhol azt olvasom, hogy egy 1 éves babának a reggeli és esti tápszer mellett kell hogy kapjon rendes reggelit, vacsorát. De ő így is nagyon jó súlyban van, szinte a levegővételtől is hízik. 75 cm és 10,2 kg ami majdnem soknak mondható.

Legjobb válasz: Az én 1 évesemet így etetem: Hajnal 4-5 között tápszer 150ml visszaalszik 8körül sinlac vagy tejbekása-dm-s üveges olyan 80gr délelõtti alvásánál 150ml tápszer 12körül 100gr gyümölcs 14körül 100gr fõzelék hússal alvás elõtt 150ml tápszer 17körül joghurt túróval, babakeksz, sajt darabok, zsemle, ilyenek 20körül 100mg fõzelék hússal 21körül 150ml tápszer ez így soknak tûnik, de õ sokszor keveset eszik, bármit csinálok, nem eszik többet, nálunk ez vált be eddig. 12,5hós 8,6kg kislány 73cm.

Az én 1 évesemet így etetem: Hajnal 4-5 között tápszer 150ml visszaalszik 8körül sinlac vagy tejbekása-dm-s üveges olyan 80gr délelõtti alvásánál 150ml tápszer 12körül 100gr gyümölcs 14körül 100gr fõzelék hússal alvás elõtt 150ml tápszer 17körül joghurt túróval, babakeksz, sajt darabok, zsemle, ilyenek 20körül 100mg fõzelék hússal 21körül 150ml tápszer ez így soknak tûnik, de õ sokszor keveset eszik, bármit csinálok, nem eszik többet, nálunk ez vált be eddig. 12, 5hós 8, 6kg kislány 73cm.
6. válaszoló, jó nagy hülyeséget írtál, bocs. Ha szerinted a tápszerben nincs hasznostápanyag, akkor hogyan fejlõdik tõle több milliárd csecsemõ, gyerek????
mi is tápszert iszunk reggel és este is
Én ma tettem fel ilyen kérdést, mert a helyzet az, hogy az én babám újabban éhesen kel hajnali 3-4 fele, úgy hogy õ átaludta az éjszakákat, így én most kipróbálom hogy adok neki vacsit.Amúgy nem adnék ha nem ígényelné, és ha a tiéd nem igényli, hát ne adj.Az én babám 11 kg, 10 hónapos :)
Az én gyerekem napirendje is hasonlóan néz ki. Viszont ha téged zavar, hogy pl nem reggelizik, akkor próbáld meg, hogy reggel kevesebb tápszert adsz neki, és utána majd éhes lesz, és fog még enni veled. A fiúcskánk 72 cm és 8, 6 kg. Ja, és én már szoktam neki adni néha kakaót, vagy tejbegrízt. Bár csak bolti tejbõl. Nem szabad nagyon félteni mindentõl. :)
Szerintem ez normalis suly.Az enyem is tapszerezik reggel es este, reggel csipeget meg utana az en reggelimbol, de a vacsi csak tapszer.Mivel a babad visszaalszik a tapi utan nem nagyon van ertelme mast is adni neki.Szerintem jol csinalod.
Masodik valaszolo!szerinted a tejben tobb a vitamin mint a tapszerben?Nem csak ures kaloriforras a tapszer.
"Masodik valaszolo!szerinted a tejben tobb a vitamin mint a tapszerben?" NEM irtam ilyet sehol, de a gyerek a vitaminszükségletét NEM a tejböl/tápszerböl fedezi, hanem a sokféle, változatos élelemiszerböl. A tejet csak a kalcium miatt érdemes adni a gyereknek meg folyadékként. Viszont a tápszerben sok kalória van, mindenféle hasznostápanyag nélkül. Ezért nem jó föétkezésként azt adni egy ekkora gyereknek, arra csak addig volt szükség, amig egész kicsi volt.
"Ha szerinted a tápszerben nincs hasznostápanyag, akkor hogyan fejlõdik tõle több milliárd csecsemõ, gyerek??" Ami megfelel egy csecsemönek, az nem elég egy egy éves gyereknek. (Különben minden ember élete végég anyatejet fogyasztana...) Éppen azért kell hozzátáplálni egy idö múlva, mert az anyatej/tápszer már nem elég.
Reggelire meg estére NE tápszert adj, hanem rendes reggelit/vacsorát, mert a tápszertöl CSAK hizik, de sok fontos tápanyagot nem kap meg vele. (EZ is azt mutatja: "De õ így is nagyon jó súlyban van, szinte a levegõvételtõl is hízik." Igy csak kövér lesz, arra meg se neki, se neked nincs szükséged.) Ekkora gyereknek már sok minden egyébre is szüksége van és azt csak változatos étrenddel tudod biztositani. Adj neki olyan reggelit meg vacsorát, amit ti is esztek, és hozzá igyon tejet, ne pedig tápszert.
A kérdező hozzászólása: Én nem mernék kevesebb kanállal tenni bele, mert a dobozra rá van írva, hogy nem szabad eltérni. Hát sajna még mindig nem kaptam választ az utóbbi kérdéseimre... Úgy csinálhatom, hogy fele tápszer-fele tej?
Én próbáltam, hogy fele tej, fele tejital (ami azért tapszer), de fajt tõle a pocakja.
A 19. válasz miért lett lepontozva???
Igen, nem szabad eltérni az adagolástól egészen addig amíg a babának ez az elsõdleges és kizárólagos elesége. Ha már hozzátáplálsz nincs akkora jelentõsége. Gondolj bele, csak annyi történik, hogy egy hígabb összetételt kapsz, ha több folyadékba kevesebb tápszert teszel.
Szerintem ezen ne aggódj. Nálunk is ez volt a helyzet. Nem is akart enni, és nem is bír reggel enni. 1 évesen kb ugyan ez volt a napirend mint nállatok. Ez a tápszer-kaja dolog hülyeség. Lehetne vitatkozni, hogy kb egy kis tál tejbegrízben, vagy bébikajában van-e több vitamin mint a tápiban. Szénhidrát van mindkettõben. Bár kétlem ha párizsis kenyer porcizol reggelire neki abban sok a vitamin. És érdekes módon, a fiam NEM HÍZOTT el a tápszertõl, kis piszkafa, ez szerintem genetika. Több mint másfél éves korában hagytuk el a tápit, végül csak este lefekvés elõtt kérte.
Nálunk is reggel este tápszer, igaz az esti tápszer elõtt még kap sinlacot, almával. Napközben meg gyümölcsök, husik es zöldsegek, zabpehely és egyéb pehelyfélék. Nálunk tejtermék tilos mert tejallergia gyanús. Én is észrevettem hogy kicsit kevesebbet eszik napközben ezért én a következõt csináltam: nem csökkentettem le a víz mennyiségét a reggeli tápszerben, továbbra is 210ml körül van, viszont nem rakok bele csak 150 mlnek megfelelõ tápszer mennyiséget, így a folyadék bevitel jelentõs, kap némi "kaját" is viszont másfél/két óra múlva már újra éhes, és akkor jöhet a gyümi. Nekünk ez nagyon jól bevált. Babám 78cm és 9600gramm.
A tápszer is mû, meg a virsli is mû, meg a tej is mû...akkor mit adjak a gyereknek???
Szerintem akik véres szájjal pontozgatnak lefelé azok úgy érzik, hogy a lepontozással bebizonyítja, hogy igaza van (: Vicces. Kérdezõ! A kérdés a válaszodra : nem mindenki szerint kell egy évesen kiszorítani a tápszert az életébõl.
Utolsónak igaza van ... És köszi a lepontozást!
Ez most komoly? Van aki szerint egy fél virsliben, állományjavítókkal felturbózott kenyérrel több a hasznos tápanyag, mint a tápszerben? Persze, hogy kell mellé más is, de azért azt nem gondolom, hogy a tápszert egyenesen ártalmasnak kell kikiáltani. Virslit, felvágottat és társait két éves korig nem is lehetne adni. A vajas kenyér és társai pedig kétlem, hogy önmagukban fedezik egy ekkora gyerek igényeit. A tejnek nevezett bolti mûanyag lötyirõl nem is beszélve...
A mi étkezésünk így néz ki: Kisfiam 13 hónapos, 78 cm és 8, 5 kg. Reggeli: fél 7 körül 210-220 ml tápszer vagy hígra elkészített ízesített tejpép. Tízórai: joghurt-gyümölcs, túró-üveges bébidesszerttel vagy babajoghurttal ízesítve, babapuding (2 doboz), tejbegríz (2 dl tejbõl). Ebéd: vagy amit mi eszünk, vagy 220 ml-s üveges bébiétel Uzsonna: 2 db gyümölcs, alma-körte, alma-banán, körte-banán. Vacsora: vagy amit mi eszünk (tojásrántotta, virsli), vagy vajas kenyér felvágottal sajttal, kenõmájas.
A lanyom ugyanilyen súlyú, de 5 centivel magasabb, és meg rá is azt mondom, hogy husi baba... Szóval szerintem vissza kellene venni a tapszert. Nem azt mondom, hogy ne adj neki, de ne ennyit. Uzsira valami könnyebb, pl gyümölcs, és vacsira mehetne a kenyér. A lanyom reggel és este tejet kap, de mindig eves után. Reggel közvetlenül reggeli után, kb. 1-1, 5 decit iszik meg. Este vacsi és fürdés után kap 250 ml-t. Szerintem az sem jó, hogy nem eszik rendesen ebédet a kisfiad. Azért nem eszi meg, mert reggel/délelõtt sokat eszik.
Utolsó, ott a pont! Nem kellene csak azért tápszerezni egy 1 évest mert ez a jól bevett szokás és a legegyszerûbb megoldás, sõt annak sem kell bedõlni, hogy 3 (!?) éves korig ne adjunk tejet a gyereknek, mert akkor mi lesz a tejital stb gyártó cégekkel. Undorító ez az egész iparág. Bocs de ezt ki kellett írjam magamból. A gyernekednek már nem tápszerre van szüksége fõétkezésként!
Tápszer/tejpép dobozán meg lehet nézni, milyen sok vitamint tartalmaz. Nem értek egyet , hogy felesleges. Gondolom a kérdezõ a korának megfelelõt ad. Csak gyõzze az ember anyagilag:o)


Nagyon tetszik a srác, de fiatalabb nálam, és mindenki szerint "kicsi" hozzám! A szívemre hallgassak, vagy az eszemre? Folyt. Lent!

17 vagyok, ? 15. Egy suliba járunk. Ha csak egyszer látom egy nap, és nézzük egymást, már az is szimplán óriási jókedvvel tölt el és vigyorgok egész végig.. szerintem már valamennyire fel is figyelhetett rám, mert ha összefutunk, mindig néz.. meg a fura érzés a gyomromban is..

Legjobb válasz: Ennek semmi köze a józan észhez. Sõt, ha nem azt teszed, amit valójában akarsz, hanem amit elvárnak tõled, az a butaság.

Ennek semmi köze a józan észhez. Sõt, ha nem azt teszed, amit valójában akarsz, hanem amit elvárnak tõled, az a butaság.
az elõzõ válaszolónak igaza van, a kor nem számit igaz ebbe a mai világban már ha tüsszentessz is lehordanak, de a szerelem ereje hatalmas ha küzdeni próbálsz ellene abból cska rossz sül ki :) szóval...hallgas a szivedre és sok szerencsét
nem tudom, én saját példából mondom, hogy nem valószínû, hogy jól sülhetne el a dolog, HA a fiú olyan, mint az átlagos 15 évesek többsége. én is 17 éves lány vagyok, véletlenül csókolóztam egy 15 éves sráccal (buli volt, ne firtassuk), azóta is szívok a dolog miatt, õk még nagyon gyerekek ebben a korban. de ha tényleg vonzódsz hozzá, próbáld megismerni, ebbõl meglátod, hogy mennyire érett gondolkodású, passzol-e ebben hozzád. ha igen, akkor vágj vele. bár sztem erre kicsi az esélyes, hiszen õ elég más élethelyzetben van, mint te, ilyen korban 2 év is sokat számít. 17/L
Én ismerek olyat, aki 18 éves lány és 14 éves a barátja. Én is csodálkoztam elõször, de jól meg vannak. Nem ez fog dönteni. 18/F
Nekem is fiatalabb a barátom, tehát otthon vagyok a témában.:) Amikor elkezdtünk egymás iránt mélyebb érzelmeket táplálni, akkor még cikinek tartottam, hogy jajj, mit fognak szólni az emberek, stb...Aztán végül úgy döntöttem, hogy bármi is lesz, nekem Õ kell!És lám, senki sem b*szogat minket, mert látják, hogy boldogok vagyunk együtt.:) Itt egy bölcselet is, hátha segít: "A szív szeret, az ész tudja nem lehet. Így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond, a szív még remél, ám hiába az okos ész, az érzõ szív ezerszer többet ér!"
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek :) ) Egyébként tegnap találkoztam vele véletlenül egy buszon, és még rám is köszönt :O :D egyébként kíváncsi lennék még tapasztalatokra vagy esetleg akinek a környezetében van hasonló eset! :)
Én 22 éves voltam amikor megismerkedtem a barátnõmmel aki 32 volt akkor. Tíz éve élünk együtt... A magasság és a korkülönbség elhomályosodik amikor két ember szereti egymást. De mielõtt elhamarkodott döntést hoznál, beszélgess, ismerkedj meg vele. Ha szimpatikus marad akkor ne hallgass az eszedre, mert nem mindig lát el valóban okos tanácsokkal. Még gyerekek vagytok mindketten, ebbõl csak még többet tanulhattok az életrõl. Az sem biztos, hogy sokáig fog tartani, de ha meg sem próbálod...csak magadnak ártassz vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!