Találatok a következő kifejezésre: Mindenki szereti szexet (20 db)

Lányok! Fel szoktatok öltözni direkt a szexhez harisnyatartóba, szexi fehérneműbe? Fiúk! Ezt mindenki szereti?

Legjobb válasz: Az én barátomat az olyan fajta szexi fehérnemû nem érdekli, amilyenre te gondolsz, vagyis harisnyakötõ, meg cicifelnyomós melltartó, meg ilyesmik, viszont valami szép lenge hálóingecske nagyon fel tudja csigázni. Azt néha bevetem. :-)

Az én barátomat az olyan fajta szexi fehérnemû nem érdekli, amilyenre te gondolsz, vagyis harisnyakötõ, meg cicifelnyomós melltartó, meg ilyesmik, viszont valami szép lenge hálóingecske nagyon fel tudja csigázni. Azt néha bevetem. :-)
párom imádja az ilyen rucikat, fõleg a harisnyakötö+combfix... ha olyan kedvem van, akkor egy átlagos kedd délután is képes vagyok felöltözni ilyenbe... rengeteg ilyenem van, énis szeretem ezeket 22/L
Az én barátom abszolut nem igényli a szexi fehérnemûket, sõt a csipkés dolgok egyáltalán nem jönnek be neki. Õ inkább meztelenül szeret:) :) 24/L
Alkalmanként bevetek ilyesmiket is. :) Harisnyatartó, combfix, esetleg egy szexi hálóing stb. :P Pasim imádja az ilyesmiket. :)
én is csak alkalmakkor szoktam:) de amúgy meztelenül szoktam várni a barátom;)
Ha különleges alkalom van akkor igen, de amúgy a hétköznapokban nem. Egy egyszerû fehérnemû is lehet szexis.
nekem nem barátom van, hanem szexpartnerem és addig esélyem sincs nála, amíg fel nem veszek combfixet :S
Én nem szeretem. Szerintem a legszexibb az a bizonyos régies, tavaszi öltözködés, tehát szoknya+blúz vagy snassz mintás ruha (rossz nyelvek szerint "otthonka", de az pont nem:) , vagy idióta pántos melósgatya meg bordás trikó vagy hasonló sületlenség. Rejt, és csak annyit mutat, mint bármi más, hétköznapi viselet. Halvány virágillatok a szintetikus sz.rok helyett. Jó pont, ha könnyen szétszerelhetõ. Tökéletes, ha nem adod könnyen. Szerintem itt valahol indul a komolyság :) 29f
A kérdező hozzászólása: Az én férjem is nagyon szereti de én annyira nem. Olyan hülyén érezném magam ilyesmiben. Mindegy, megpróbálom egyszer hátha nekem is tetszik. Különben nem vagyunk már olyan fiatalok, én 29 a férjem 34 és van már egy gyermekünk is. Szerintem a komolyságnak ehhez semmi köze. (utolsó elõttinek üzenem)

Mindenki szereti a szexet?

Azt hittem a banant mindenki szereti, de aztan talalkoztam 1-2emberrel aki nem szereti.Vajon a sexel is igy van?Van aki nem szereti...?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ugy nem szeretik egyes emberek, ahogy azt a partnerük csinálja, vagy ijesmire tudok gondolni, mert én IMÁDOM...:D

Lehet, hogy ugy nem szeretik egyes emberek, ahogy azt a partnerük csinálja, vagy ijesmire tudok gondolni, mert én IMÁDOM...:D
osztom a véleményeket .. max az nem szeretheti akit megerõszakoltak .. :D vagy nem tom :S :P
Szerintem is csak az nem szeretheti, akinek soha nem volt jó élménye... De remélem ilyen kevés van!!!! Hajrá!!!!
Vannak olyanok akik nem szeretik, csak a békesség kedvéért teszik meg havonta 2-szer. Ha rászánják magukat akkor is alig várják, hogy végezzen. Párom volt kedvese még undorodott is tõle. Nem értem én sem ezeket az embereket, mivel én imádom.
Nem hiszem!!!! A szexet mindenki szereti... még az állatok is!!! MINDENKI!!!
Vannak aszexuális emberek (10% körül). Ez betegség - és õk nem szeretik a szexet. Az oka lehet pl. hormonzavar. Egy részük gyógyítható. Elõfordulhat olyan is, hogy valakit olyan sokk ér (erõszak vagy rossz élmény), hogy ezért utálja meg. Többnyire ez is gyógyítható. Az viszont, hogy VELED nem szereti, az sima pech :-(

Fiúk, férfiak! Titeket mivel lehet a szexben megőrjíteni? Írjatok le mindent! Szeretnék a szerelmemnek hétvégén olyan élményt szerezni, hogy míg él, ne felejtse el.

Legjobb válasz: Csak mondd neki, hogy terhes vagy, hármasikrek és nem tudod, hogy õ, vagy a bátyja-öccse-barátja-e az apa. Nem fogja elfelejteni.

Csak mondd neki, hogy terhes vagy, hármasikrek és nem tudod, hogy õ, vagy a bátyja-öccse-barátja-e az apa. Nem fogja elfelejteni.
A kérdező hozzászólása: Vicces.
Beszelgess vele a vagyairol, csak ne lepodj meg ha ket no szerepel benne vagy ilyesmi. Miutan kiismerted, megadhatod amire vagyik.
Szarj a hátára, és csapkodd szét a papucsoddal. Azt nem fogja soha elfelejteni.

Mindenki szereti a szexet?

Van olyan ember, aki nem?

Legjobb válasz: nincs :)

nincs :)
ismerek olyat akinek ez egyáltalán nem fontos. illetve nem ismerem, a párom mesélte a volt férjérõl, hogy félévente egyszer csinálták még nem voltak 30 évesek. pedig egy igazi kis csinibaba. az a típus akinek kidudálnak a kocsiból.
Nem.
van
A kérdező hozzászólása: És aki nem szereti, az miért nem?
persze egy a millióhoz, hátha ti vagytok azok
Ha igaz szerelem van, akkor örökre együtt lesztek, bár, nem akarlak elkeseríteni, de igen ritka az, de remélem akkor beletartoztok... :)
ha tapasztalatlanok vagytok, tehát még nem volt mással hosszútávú komoly kapcsolata egyikõtöknek sem, akk ez se lesz végtelen. mert el fogjátok cseszni. hiszen ezt is meg kell tanulni, és a tanulás ezzel jár. de kiderül
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) biztos vagyok benne most már , hogy nekünk mûködni fog :) együtt mindent megtudunk oldani :)

Jobb az orális szex avval akit szeretünk, kivánjuk mindenét?

Legjobb válasz: Nekem érdekes, de az orális mindenkivel jó, akitõl nem undorodok. A szex már nem az. L

Nekem érdekes, de az orális mindenkivel jó, akitõl nem undorodok. A szex már nem az. L
igen
#1 Ez elég érdekesen hangzik
Ez lélekalkati kérdés. Én imádom a partnerem orálisan kényeztetni, bárki ember lánya is legyen, egyetlen feltételem az ápoltság. A "bárki" faktor csak a partnernõ hajlandóságán áll, vagy bukik. :) Az ezen túlmenõ dolgok már erõsen érzelemfüggõek részemrõl. Szóval hogy válaszoljak a kérdésre is; sokkal jobb. :)
Minden szex jobb érzésekkel. A rossz szexbõl is élvezhetõ szex lesz tõle.
Én egész eddigi életemben csak egyetlen emberrel oráloztam, a jelenlegi párommal. Nekem egyszerûen szerelmesnek kell lennem, és õrülten kívánni ahhoz hogy a számba vegyem. Viszont neki imádom csinálni, teljesen felizgat, le is nyelem ha úgy fejezzük be. Nem tudnám mással elképzelni, illetve nem tudnám szerelem nélkül elképzelni az orális szexet.

Nagyon szeretem a barátnömet. Csak aza baj hogy nem akar orálisan kielégiteni pedig ez ez álmom meg elég unalmas vele a szex is nem valami aktiv. Menjek el prostihoz h teljesüljön az álmom? Pedig én mindent megteszek érte a szo szoros értelmében.

Legjobb válasz: Mindent megteszel, de kényszeríteni senkit sem lehet. Ha emiatt meg elmész egy prostituálthoz, akkor megérdemled, hogy a barátnõd megtudja, és kirúgjon. Ennyi. Ha meg unalmas a szex, meg kéne beszélni.

Mindent megteszel, de kényszeríteni senkit sem lehet. Ha emiatt meg elmész egy prostituálthoz, akkor megérdemled, hogy a barátnõd megtudja, és kirúgjon. Ennyi. Ha meg unalmas a szex, meg kéne beszélni.
Szinte majdnem biztos, hogy minden nõt rá lehet erre venni. Nekem volt kb. 15 barátnõm és mind megtette. A kérdés csak azon van hogy hogyan tálalod! Nem csak testileg, de szellemileg is tudni kell egy nõt kielégíteni, megnevettetni. Legyél lazán homoros! Néha rafináltnak kell lenni. Nem lehet 1 nõt sem lerohanni ezzel, hogy annyira vágyom rá, meg mások is csinálják már. Nem kell ehhez a dologhoz annyira görcsösen ragaszkodni, jobb néha kicsit jópofára, viccesre fogni a dolgot. Ja, és türelem. Minden nõt hódítani kell, és éreztetni fogják veled, hogy mikor jött el a megfelelõ pillanat!
Mindenképp beszélj vele errõl, hogy egy kicsit újíthatnátok a szexen. Ne az a feszengõs "üljünk le mert beszélnünk kell" beszélgetés legyen, hanem csak úgy spontán mondd neki, hogy kipróbálhatnátok új dolgokat. Dobj fel néhány új pózt, akár szex közben is mondhatod neki hogy ezt most ki szeretnéd próbálni és ha neki nem jó abbahagyjátok. Célozgass arra is, hogy szeretnéd ha a szájával is csinálná. Ne egybõl azt várd, hogy kielégítsen, mondd hogy néhány kis csókkal is beérnéd. Szépen fokozatosan vedd rá, elõször az új dolgok kipróbálására aztán az orális szexre. Legyél mindig laza, ezzel segíthetsz, hogy õ is könnyebben ellazuljon. Nekem is idõ kellett míg "megbarátkoztam" a párom szerszámával, lehet hogy ez még neki sem sikerült teljesen. Legyél hozzá türelmes és csak szépen lassan. A 69-et is felhozhatod neki, de ne egybõl hanem mikor már kicsit kapható a dolgokra és nem érzi magát feszélyezve szex közben..
Ja a prostit meg felejtsd el ha tényleg szereted, nem is tudom hogy jutott eszedbe. Ha ez neked tényleg ennyire fontos keress egy olyan lányt aki szívesen csinálja és hagyd el azt a lányt akit szeretsz aztán gondolkozz hogy megérte-e, de ne csald meg a barátnõdet.
Barátok közt alatt állj be a tévé elé és told le a gatyádat. Valami majdcsak történik!
nagyon egyszerû: romantikus vacsi , jó este, egy kis iszogatás és máris összejöhet
Kössetek kompromisszumot. Vagy cumizik, vagy mész prostihoz.
Szerintem meg kéne ezt vele beszélned... Mert azért elég fontos a szex is egy kapcsolatban és ha ez nem múködik, oké, egy ideig még tûri a másik fél, de egy idõ után sajnos ezek miatt csalják meg egymást az emberek, mert nem kapják meg a másiktól, amit akarnak... Szóval mindenképp beszélj vele :/ egyébként szerintem , ha egy lány szerelmes akkor akármennyire is nem szerette elõtte szájjal csinálni, valahogy akkor ezt elfelejti, mert annyira szereti a másikat, h megteszi ezt neki... vagy hogymoondjam ez hülye szó rá... de remélem érted mit mondok:D Remélem sikerrel jársz :P
15:11 - ott a pont! tökéletesen leírtál mindent. :)

Jövőhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de ő idősebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet. Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszűzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szűz vagyok?

Minél hamarabbi válaszokat kérek! nem szeretném hogy látszódjon hogy még volt aktus.

Legjobb válasz: Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet,csak azt fogják fel kevesen közületek,hogy az nem csak jó lehet,az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy,ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.

Én kérdeztem a korát...Tényleg nem neked való a szex szerintem se.20 évesen meg rohadjon le neki ha nem talál magának korabelit.Nekem akkor 18 és fél volt a barátnõm.Hova sietsz?Ti annyira misztifikáljátok a szexet, csak azt fogják fel kevesen közületek, hogy az nem csak jó lehet, az elsõ tapasztalatból meg lehet kimondottan rossz következmény.Na mindegy, ha lefekszel vele ne titkold el h neked ez az elsõ mert akkor talán máshogy áll majd hozzád és így lehet hogy még neked is jó lesz a végén.Ha eltitkolod magaddal szúrsz ki.
ésakkor mivan?:D amúgy ha aztírod a szexre, hogy "azt" ebbõl is láccik h baromi éretlen cvagy még és a szex nemegészen nekedvaló még
Na es ha az vagy? Egy 20 eves sracnak attol csak izgalmasabb, ujabb trofea leszel neki ;] Bar egyebkent ha ez bekovetkezik koztetek, annak mar neve van, es a torveny bunteti. De ti tudjatok.
Csináljátok ruhában, akkor nem fogja látni!
Mennyivel idõsebb?Ja amúgy akkor te már nem vagy szûz, nem?És az miért lenne baj ha látná hogy az vagy?
Kapcsoljátok le a villanyt!!!
Addig vagy szûz ameddig egy hatalmas farok beléd nem áll, tõk 8 h kiszakadt-e vagy sem. És honnan tudod hogy kiszakadt?
Szánalmas, hülye kis p*csa vagy. DE legalább menõnek tartanak a barinõid. Pusztulnátok el!:) Remélem, sokat segítettem.:)
Olvastad a Rómeó és Júliát?? Méghogy nincs szex benne. De elõtte összeházasodtak! Júlia emlékezetem szerint 13 éves volt. De ez tényleg egy agyszülemény, bár a kor jegyeit viseli magán. A kérdezõ is. Hány pasi fogdosta már meg 15 éves korára? Elszáll az agyam.
Lehet hogy a kor jegyeit viseli magán az a mû, de környörgöm!!!!! 500 évvel ezelött volt!!!!!!
Mindig is ilyen nõt szerettem volna......verni.
nem tudsz mit tenni úgyis megtudja! Atyaééééég milesz?! : O Te dolgod és nyugottan valdbe h szûz vagy! avagy hisz hülye csitrinek akit könnyú megkapni...
A kérdés vége (amikorra mindenki elfáradt): "Egyszer amikor megujjaztak kiszakadt aszûzhártyám is. Mit csináljak hogy ne lássa hogy szûz vagyok?" A helyes válasz: semmit. Bónusz: szerintem is fiatal vagy, ezért mindig jó, ha kétszer meggondolod. A tapasztalatok szerint a túl kései elsõ élmények gyakrabban jobbak, mint túl fiatalon, akármilyen fickóval is.
egy jó javaslat: kúrasd meg magad aztán jelentsd fel, ez a jó recept. sok sikert, szorítok neked. de te egy mekkora.....15 évesen egy 20 évessel, bár akkora lenne neki hogy ha bele teszi a nemi szervedbe akkor a manduláidat csiklintaná vele. na ezt kívánom.
te most kamuzol!!!a kérdésben az van :'jövõhéten leszek 15', az eggyik válaszodban viszont az van hogy 20!!!(mond má meg meik igaz te hülye!
te bolond! (elõzõ)nem látod hogy a pasija 20 !
tutitipp: szoríts egy sapkát a két térded közé, tuti nem veszi észre, hogy nem vagy szüz. Amúgy mért is akarsz te mindent odaadni valakinek, akinek azt sincs bizalmad elmondani, hogy nincs szûzhártyád? Nem értem, hogy mért kell olyannak odaadnod magad, aki még ráadásul nem is a barátod?! Mindegy, mindenki maga tudja, hogy cseszi el az életét.. Egy életre megsebzödsz, ha hülyeséget csinálsz. Hogy nézel utána a leendö szerelmed szemébe? Bocs, majdnem 15 évesen tüzeltem, éshát megdugattam magam az elsö szembejövövel... Hát...
A kérdező hozzászólása: azok válaszát kérem akik képesek normális választ adni a kérdésemre!!!!!!
Igen, de a Rómeó és Júliában mindketten kiskorúak, itt meg nem és abban nincs is szex
16:02-es válaszoló. Akkora baromságot írtál..... Lehet hogy a Rómeó és Júliában 14-15 évesek játszottak, de az csak egy színdarab istenem :DD Az nem megtörtént mû, csak kitaláció. Ne legyél már ennyire zakkant. Amúgymeg ha arra gondoltál, hogy abba korba már gyereket neveltek akkor elárulom neked... Kb 4-500 évvel elõrébb járunk ;)
A kérdező hozzászólása: hahaha miylen vicces.... ugy értettem hogy ne vegye észre...
A kérdező hozzászólása: 20 éves és nemtudja hogy még azt nem csináltam
A kérdező hozzászólása: köszi végre egy hasznos válasz:)
Mért nem lehet megadni a kérdésre a választ? Nem kioktatást kér! amugy meg minnél jobban mondjátok neki hogy ne meg stb....megfoglya csinálni mert akarja!!!!!!
épphogy megvallhatod neki, hogy tapasztalatlan vagy, de vágysz a tanulásra :) a huhogóknak meg annyit, hogy a Rómeó és Júlia is 15 évesekkel játszódik. Szóval, sok sikert neked kis 15 éves felfedezõ!
15:57:Nem, a törvény ezt sajnos nem bünteti, nézz csak utána, 14tõl létezik a kölcsönös beleegyezés kategória. 16:02:Igen csak tudod a Rómeó és Júlia romantikus mû.Ami feltételezi a szerelmet, na errõl itt szó nincs.Amúgy kinek a válasza volt hasznos?
A kérdező hozzászólása: köszi:) és azért tettem fel a kérdés mert meg szeretném csinálni:)
A kérdező hozzászólása: a 15:55ösnek:)
s egy úgy rib*nc csillaga villant fel az égen.
A kérdező hozzászólása: kössz...
"Jövõhéten leszek 15és szeretnék lefeküdni egy fiúval. Nem a barátom de õ idõsebb nálam. Már mindent csináltam szinte amit szexen kívül lehet." Hát ez alapján mit vársz, mondd? HOgy gratulálni fogok? Szüleid biztos büszkék rád.
A kérdező hozzászólása: megoldódott nem tettem meg vele:) így volt a helyes:) és én nem vagyok az a 15 éves akire gondoltok hogy megkuratja magát az elsõ pasival..én úgy szeretném ha minden tökéletes lenne. azthittem vele azlesz de nem lett volna:) köszi a válaszokat!

Nagy fantáziával vagyok a szex terén megáldva, szeretnék sok mindent kipróbálni de a barátnőm ennek éppen ellenkezője. Érzelmileg nincsenek gondok, de érzem, ez testileg nekem kevés. Számtalanszor beszéltünk már róla, de hiába. Mi lehetne a megoldás?

Legjobb válasz: Hát, egy tartós kapcsolat nincs meg jó szex nélkül, tudj róla. És ez igaz fordítva is, hiába mennyei a szex, ha érzelmileg nincs kötõdés, akkor sem lehet tartós a kapcsolat. Úgy látom a megbeszélés nem vezet eredményre, pedig nagyon nem ártana, mert elõbb utóbb megöli a kapcsolatot. Ha nem mutatkozik javulás, akkor szexuálisan nem vagytok egymáshoz valók, és inkább most engedd el, minthogy elõbb utóbb félrelépj. ( persze ez utóbbi nem törvényszerû, nem feltételezem rólad, csak hát ugye, ördög nem alszik...)

Hát, egy tartós kapcsolat nincs meg jó szex nélkül, tudj róla. És ez igaz fordítva is, hiába mennyei a szex, ha érzelmileg nincs kötõdés, akkor sem lehet tartós a kapcsolat. Úgy látom a megbeszélés nem vezet eredményre, pedig nagyon nem ártana, mert elõbb utóbb megöli a kapcsolatot. Ha nem mutatkozik javulás, akkor szexuálisan nem vagytok egymáshoz valók, és inkább most engedd el, minthogy elõbb utóbb félrelépj. ( persze ez utóbbi nem törvényszerû, nem feltételezem rólad, csak hát ugye, ördög nem alszik...)
Én is azt mondanám, hogy szex közben próbáld õt irányítani (ne erõszakosan), én is így mentem bele az orális szexbe (bár nem kellett sokat könyörögni:P) Vagy szeretkezés után beszélgess vele, miután egy nagyszerû orgazmust élt át - ilyenkor a nõk érzékenyebek, talán belemegy valami újba. Nálam legalábbis mindig ilyenkor váltak be a dolgok, amikor a barátom szex közben mondott dolgokat. Pl.: nagy vágya volt harisnyakötõben látni, és szex közben suttogta h szépek a lábaim, jól állna egy combfix meg ilyenek - egyiket sem bántam meg, soha nem is erõszakoskodott.
hmmm, szerintem ez azért van mert 20 éves.Ilyen korban még nem megy bele egy lány mindenbe(hacsak már 13 éves korától keményen pasizik).Ne beszélj vele a szexrõl, hanem próbáld rávezetni hogy mit akarsz pl : fogd meg a kezét és irányítsd és ha jól csinált valamit akkor dícsérd meg.Hidd el elõbb-utóbb bele fog jönni ezekbe a dolgokba és élvezni is fogja;)
Mit takar a sima együttlét? Te miket szeretnél? anális szex? szerepjáték? kötözés? ?
Mi az pontosan, amit nem tesz meg, vagy inkább amit nem szeretne jelenleg megtenni a barátnõd???
Valameddig még ki fogod húzni mellette de az ösztöneidnek nem tudsz parancsolni, és továbbállsz... tudom mert én is ezt tettem :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. :) Ha már most tudod, hogy neked több, izgalmasabb, változatosabb szexre van szükséged akkor ez a kapcsolat nem az igazi. Az õ hozzáállása nem fog jelentõsen változni. Lehet, hogy a kedvedért megtesz ezt az, mert szeret de közben esetleg utálni fogja. (hányszor olvashattunk ilyet itt a gyik-on is. fõleg az orális szexszel kapcsolatban. Pedig az még nem is egy mondás :S) Van egy találó szállóige: "a jó szex nem ment meg egy kapcsolatot de a rossz biztosan tönkreteszi" Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom. :( Ám, ha elmúltatok már 20 évesek és komoly hosszútávú terveitek vannak együtt, akkor egy szexológus segítségével lehet közelíteni egymáshoz az ígényeket. De nagyon állat, mindent elsöprõ szexuális aktivitásra akkor sem számíthatsz.
hmm...ezeket en is kiprobalnam, de az en baratnom sem hajlik ra :(, dehat mit lehet tenni? ha nem akarja akkor NEM! en nem fogom feszt a fulebe duruzsolni. megvagyok ezek nelkul is.
Hm, én 18 vok és pl kötözést, szerepjátékot simán kipróbálnám. szóval ezt nem feltétlen korhoz kötném. És 15évesen jöttem össze elõször vkivel, 16 évesen vesztettem el. Úgyhogy a pasizási szokásokhoz se.. Vagy csak én vok régóte defektes :D
A kérdező hozzászólása: Igen, én is próbáltam szeretkezés közben megkérni:) valamire, úgy is látszott, hogy benne is lenne, de ez csak addig tartott míg el nem jutott a csúcsra, aztán már nem emlékezett az ígéretre....
A kérdező hozzászólása: A klasszikus együttléten azt értem, hogy elõjáték ami nagyrészt egyoldalú, és szeretkezés max 1-2 pózban.Igen, szeretném például kipróbálni az általad említetteket...
A kérdező hozzászólása: Tulajdonképpen az abszolút klasszikus együttléteket kedveli, semmi ami egy kicsit is másabb lenne... egyébként én 33, õ pedig 20 éves.
Hm.. nekem már 1éve van barátom, 18vagyok és volt kötözés, szerepjáték és anál is. Az elsõ kettõt imádom, a másikat kevésbé, de nagy néha elõfordul, a többi meg 1héten egyszer bizto van, és heti 3-4 alkalommal általában :)

Tudnia kell, hogy Õt szeretem és tényleg, még a szex is tökéletes, ezt hangoztatom és éreztetem is vele. Nem tudom mit tehetnék, 3 havonta beindul nála ez a dolog. Akkor mindenkivel gyanúsítgat, mindenkire féltékeny. Hogyan tudnám ezt kitörölni nála?

4 éve elvált nő vagyok, de 2,5 éve boldog kapcsolatban élek egy nálam 7,5 évvel fiatalabb férfivel, nagyon szeretem és minden tökéletes lenne, ha nem lenne féltékeny.16évig voltam férjnél és van két lányunk a házasságomból, ami ha tetszik ha nem összeköt bennünket, bár már nem úgy, mint régen, de vannak dolgok néha, amiket muszáj megbeszélni és a gyerekek érdekében nem is veszekszünk. Tökéletesnek mondhatnám az életemet ha szerelmem, nem akadna ki, ha a gyerekek szóba hozzák az apjukat előttem és válaszolok is nekik. Ilyenkor elkezd gyanúsítgatni utána pedig több napig nem szól hozzám és úgy mászkál a lakásban mint egy szellem.Féltékeny:Telefon hívásokra, számítógépre, pedig már ott sem lát, max havonta egyszer.

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben vagyok férfiként, csak nem vagyok féltékeny. Van két gyerek és a korkülönbség is kb. megegyezik. Ha ennyivel fiatalabb férfival élsz, akkor igen jó nõ lehetsz. (Akkor is, ha te ezt másként látod.) A gyerekek apjára cseppet sem vagyok féltékeny, tudom, hogy az már egy lezárt ügy. Azt is tudom, hogy a gyerekeknek õ AZ APA. Ezzel nem is érdemes versenyeznem. Viszont idõnként keresik különbözõ ex-ek. Az azért zavaró, hogy egyértelmûen nem mondja meg, hogy semmi esélyük, van már valakije. Nem arról van szó, hogy bármit is engedne nekik, de nem tudja úgy kezelni ezt a helyzetet, ahogyan kellene. Tehát ne csak azt éreztesd, hogy szereted õt, hanem azt is, hogy senki mást nem.

Hasonló helyzetben vagyok férfiként, csak nem vagyok féltékeny. Van két gyerek és a korkülönbség is kb. megegyezik. Ha ennyivel fiatalabb férfival élsz, akkor igen jó nõ lehetsz. (Akkor is, ha te ezt másként látod.) A gyerekek apjára cseppet sem vagyok féltékeny, tudom, hogy az már egy lezárt ügy. Azt is tudom, hogy a gyerekeknek õ AZ APA. Ezzel nem is érdemes versenyeznem. Viszont idõnként keresik különbözõ ex-ek. Az azért zavaró, hogy egyértelmûen nem mondja meg, hogy semmi esélyük, van már valakije. Nem arról van szó, hogy bármit is engedne nekik, de nem tudja úgy kezelni ezt a helyzetet, ahogyan kellene. Tehát ne csak azt éreztesd, hogy szereted õt, hanem azt is, hogy senki mást nem.
Szex a megoldás, dobd be magad. Látom a válaszod elõre, ne is ird be: "szex terén semmi gond." Szerinted...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!