Találatok a következő kifejezésre: Mindenki izgul előtt, (3 db)

Első szex előtt mindenki izgul?

Mm nem a felizgulásra értem, mert az természetes :D Hanem, h amikor ott az alkalom akkor mindenki be van ilyedve picit, h pd beég, elszurja vagy bármi ilyesmi??

Legjobb válasz: szerintem igen ...

szerintem igen ...
Persze mindenkiben megvan ez az érzés, de ha jók vagytok együtt, akkor ez hamar elmúlik, és felülkerekedik a vágy!:)
Nekem a nyakamban dobogott a szívem.Azt hittem kiugrik a helyérõl.Nyugi, teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Én imádom õt :-) Tervezzük az elsõt mostanában, sõt többször is került volna rá sor, de beijedtem és ez nekem kellemetlen. Jó megértette, de látszott rajta, h szomi lett mert nagyon akarná.
huh. hát én nem voltam így beszarva. jött és kész. nem terveztem, nem szerencsétlenkedtem. azt mondtam, most vagy soha. mivel a pasit én szerettem, viszont én neki csak 1 nagyon jó barát voltam. :)
Szerintem mindenki izgul, ideges ez természetes de ez elmúlik.ha szereted õt õ is szeret téged akkor gondolj arra hogy nincs is amiért idegeskedj...
A nõk hajlamosak mindent túlizgulni :D Éngem még anno, 16 évesen, valamikor 6 évvel ezelõtt, úgy elborított a vágy, h egyszerûen csak akartam, nem volt ott semmi más, se félelem, se idegesség. Mondjuk én hím vagyok.
Nem.

Mindenki izgul menstruáció előtt, vagy csak én vagyok ilyen?

Legjobb válasz: Én pl. nem izgulok, meg sem érzem, de biztosan nem vagy egyedül. Mi miatt izgulsz? Vagy csak úgy?

Én pl. nem izgulok, meg sem érzem, de biztosan nem vagy egyedül. Mi miatt izgulsz? Vagy csak úgy?
A kérdező hozzászólása: Hogy nem-e vagyok terhes...?Pedig tudom, hogy mindig rendesen védekezünk, de félek, hogy hátha valami mégis történt...
nyugi nem vagy egyedül ezzel a szorongással...! Én is minden egyed havi elõtt görcsben ülök, hogy jajj csak nehogy ne jöjjön meg:S pedig mi is normálisan védekezünk, de a baleset is benne van a pakliban sajna!
Érdekes! A nejem is idegbeteg olyankor, pedig két gyerek után nincs mitõl félnie. Levezetésképpen végig glancolja a lakást, ha kell, ha nem! Olyankor tudom még két nap és megjön neki! Pedig jól bírja.
Ha nem az elsõre gondolsz, akkor is, szerintem majd megszokod :) Ha az elsõre, az normális, mindenki fél egy picit, hogy milyen lesz..

Mindenki ennyire izgul ultrahang előtt?

Korábban volt egy vetélésem, ultrahangon derült ki, hogy gond van, semmi jel nem volt.

Legjobb válasz: Szia.Sajna nekem is volt két vetélésem, és most ezt a harmadik terhességet nagyon nehezen viselem lelkileg.Én is nagyon félek minden uh elõtt, mert nekem is kétszer ott vették észre hogy nem él a baba. Most már azon nem izgulok, mert érzem õt mozogni(27 hetes vok), de mindig van valamin aggódni.Én minden vizsgálat elõtt félek, és én is ideges vagyok elõtte, hogy mit mondanak.Ha ilyen típus vagy, akkor ez lehet elkísér végig. Minden jót neked, és próbálj azért lazítani, tudom könnyû ezt mondani.

Szia.Sajna nekem is volt két vetélésem, és most ezt a harmadik terhességet nagyon nehezen viselem lelkileg.Én is nagyon félek minden uh elõtt, mert nekem is kétszer ott vették észre hogy nem él a baba. Most már azon nem izgulok, mert érzem õt mozogni(27 hetes vok), de mindig van valamin aggódni.Én minden vizsgálat elõtt félek, és én is ideges vagyok elõtte, hogy mit mondanak.Ha ilyen típus vagy, akkor ez lehet elkísér végig. Minden jót neked, és próbálj azért lazítani, tudom könnyû ezt mondani.
Ez csak természetes:-)a kiváncsiság és az izgalom, h minden rendben van e:-) Én is izgultam mindig, aztán mikor mindig mikor megláttuk Párommal az UH-n azt a Drága kis Életet, aki Bennem fejlõdik könnyek szöktek szemünkben:-)))))egy CSODA ez az egész:-) Azóta már 1 éves a Kicsifiúnk:-) Boldog Babavárást!!!!:-))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!