Találatok a következő kifejezésre: Mindenki csalódott nem (3 db)

Mindenki csalódott aki nem tudja természetes úton világra hozni a babáját?

17 órán át vajúdtam, de nem sikerült. Én tudom, hogy az egész életükre kihat a születésük, és én nem tudtam neki megadni a természetes szüléssel járó el?nyöket:(

Legjobb válasz: Szia. Ne foglalkozz ilyen butaságokkal. Te emlékszel a születésedre? Ugyan milyen baja származhatna belõle? Megpróbáltad és nem jött össze. Mással is elõfordult már. Most már csak azzal foglalkozz, hogy van egy gyönyörû és egészséges babád. Neveld õt szeretettel és minden rendben lesz. ûdv, 33 hetes kismama

Szia. Ne foglalkozz ilyen butaságokkal. Te emlékszel a születésedre? Ugyan milyen baja származhatna belõle? Megpróbáltad és nem jött össze. Mással is elõfordult már. Most már csak azzal foglalkozz, hogy van egy gyönyörû és egészséges babád. Neveld õt szeretettel és minden rendben lesz. ûdv, 33 hetes kismama
Csak azzal foglalkozz, hogy van egy csodaszép babád! Ha majd nagyobb lesz, elmondod neki, hogy mennyit szenvedtél a vajúdás alatt, de õ úgy ragaszkodott hozzád, hogy nem akart kibújni. :-)
Szia! Én is császárral születtem, anyukám is hosszú órákig vajúdott... Én nem emlékszem a születésemre, és teljesen jól érzem magam! Nem kell elkeseredni ez miatt! Minden rendben lesz a babáddal!!!
Ugyanmár! Nem tehetsz róla! Akkor miért bánt? Mindent megtettél, nem sikerült. Én hiszek abban, hogy a születésünk kihat egész életünkre, de ezt nem úgy kell érteni, hogy ha nem megy természetesen, akkor véglek el van rontva. A babád tudja, érzi, hogy mindent megpróbáltál. Ha 17 óra után sem ment természetesen, akkor valószínûleg az életét mentették meg, vagy a keringését, esetleg az agya vérellátását azzal, hogy más utat választottak. Elhiszed, hogy azt is érzi, hogy nem hagytad, hogy baja essen? Akkor ott, abban a helyzetben ezzel többet tettél érte, mintha tovább ragaszkodtál volna a természetes szüléshez. Ez is kihat rá. Hogy volt bátorságod máshogy dönteni, kettõtök érdekében. Szüksége van Rád, szeresd nagyon , ez a legfontosabb a számára. És tudat alatt tudja azt is, hogy már akkor szeretted. Örülj neki, hogy van Neked és add át Neki ezt az örömöt!
A félreértések elkerülésére ma a legtöbb kórházban nem választható a császár! Én sem tettem. Egészen egyszerûen volt egy burokrepedésem ami után nem indult be a szülés. Hiába a fájásindító infúzió, 3 óra múlva még mindig nem volt semmi. Akkor eldõlt császár lesz, viszont innentõl én nem is szerettem volna megtudni milyen egy valódi fájás! egyébként a sok császár vsz azért van mert a doki menne már haza te pedig em haladsz rendes ütemben, 24óra vajúdás után nincs több erõ és gyorsabb is mint egy szülés. Nekem nincs rossz élményem vele, és a következõt én is szeretném megszülni, de EDÁ-val, mert ez már nem a XIX.század. Ha van lehetõség a fájdalom elkerülésére, akkor köszönöm én nem kérek belõle! Attól mert én nem érzem, még a baba nem károsodik, ráadásul nem leszek teljesen kimerülve, mint azok a rosszulértelmezett hõsök akik 20órát vajúdtak és 5 nappal a szülés után még magukat sem tudják ellátni, nemhogy a kicsit.
Butaság4 Én is császárral szültem, sõt nekem még egy fájásom sem volt soha4 Itt van egy csodaszép 19 hós kisfiam és FOGALMAM SINCS mit jelent szülni! Most várom a következõt, de ha kérhetném hasonlóan mit az elsõt! Már a mûtét után velem volt, nem voltam fáradt, megviselt, mint pl te is. Én vidáman ficánkoltam a többiek még 2 nap múlva is csak szoptatni kaphatták meg a babájukat! szerinetm az én picim "elõnyösebben" jött a világra, nem kellett megdolgoznia érte, kapott egy teljesen fittipalkó anyukát, ráadásul még a fejecskéje is szép formás volt az elsõ pillanattól kezdve. megúszta a fogót, a csonttörést, az elakadást..stb. akar a fene "rendesen" szülni! az veszélyes! Jöhet a kés!
Én természetesen szültem, de a doki azt mondta, hogy ha lesz következõ, akkor azt már csak császárral lehet, mert voltak kisebb szövõdmények. Na és? Most dõljek a kardomba? Szerintem semmi nem múlik ezen, a lényeg az, hogy meglegyen a baba. Én olyan természetû vagyok, hogy mindennek tudom a jó oldalát nézni, ennek is, és tényleg jó az, hogy nem lesznek fájások, nem fogják mégegyszer szétvagdosni a gátamat (csak a hasam :P), szóval én nem keseregnék ezen.
Az 5. válaszolónak azt üzenem, hogy szálljon magába, de sürgõsen. Nemcsak a szülésrõl, de arról sincs fogalma, hogy miket beszél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A kislányom csodaszép és egészséges, csak bánt..
Szia én is császárral szültem és utána azt se bírtam kimondani hogy szültem, hiszen engem mûtöttek gondoltam, ma már sokkal könnyebb róla beszélni, ehhez az is kellett hogy más császáros kismamával is megbeszélhettem az "élményeket". Ma már sokkal jobb hat hós a picim. Azokat akik meg ilyen könnyen beszélnek a császárról, csak irigyelni tudom, biztos nem voltak maguk alatt a szülés után.

Nem bízik bennem a párom, már mindent megtettem, h bízzon bennem, de semmi. Okot nem adtam, h kételkedjen, talán a múltam miatt v h õ is sokat csalódott. Mindennél jobban szeretem, tûrök. Van esély h bízzon?

összeköltözés megoldaná a problémát, jót tenne?

Legjobb válasz: Ha igazán szeretne, bízna benned. Bizalom nélkül nem lehet semmit alapozni erre a párkapcsolatra, az összeköltözés nem hogy nem oldana meg semmit, hanem még rosszabbá tenné a bizalmatlanságát.

Ha igazán szeretne, bízna benned. Bizalom nélkül nem lehet semmit alapozni erre a párkapcsolatra, az összeköltözés nem hogy nem oldana meg semmit, hanem még rosszabbá tenné a bizalmatlanságát.

Miért közömbös ennyi lány mostanában? Mindenki vagy húde csalódott, vagy reménytelenül szerelmes. Miért nem adnak esélyt egy új érzésnek?

Néhány évvel ezelõtt, sokkal könnyebb volt ismerkedni. Nyitottabbak voltak a lányok, és tök ismeretlenül is, kedvesen reagáltak egy mosolyra, vagy bármire. Most?! szinte fapofa mindenki, akár az utcán, akár a discoba. Legtöbbször az van, hogy pár szó után jönnek a megszokott szövegek "bocs nem ismerlek, bocs, a barátnõimmel bulizok, bocs van pasim" Discoban pl, ezek után nem tellik bele egy óra, és egy másik srác nyalja falja az ominózus lányt. De egy olyan aki hát khmmm a férfi szó nemigazán illik rá...tipikus 40 kilos, köldökig kivágott poló, plusz olvasó a nyakába... Az a baj, hogy ez nem egy lánynál történik meg, hanem nagyon soknál. Átlagos pasinak tartanak, sõt, van aki átlag felettinek, és nem értik, hogy miért nincsen egy szép barátnõm..noss hát ezért, mert amiket leírtam, mindig ebbe futok bele...:S Személyes kedvencem, a régi szerelmek....így ugy szerelmes még, meg ez, meg az van. De egy olyanba, aki megcsalta, tipikus suttyó, de egy szavára ugorna. Normális pasi meg nem kell...mennek az iylenekhez, és azután meg sírnak az én vállamon, hogy minden pasi k/csög...

Legjobb válasz: Ha mindig ilyenekbe futsz bele, akkor kevesebbet kellene discoba és többet könyvtárba járnod.

Ha mindig ilyenekbe futsz bele, akkor kevesebbet kellene discoba és többet könyvtárba járnod.
Például ismerkedj olyan helyeken, ahová nem ilyenek járnak, galériák, sportpályák, mezõgazdasági gépalkatrész szaküzlet, nem vicc, növénybu2i lévén én egy virágboltban találtam barátnõt. Egyszerre nyúltunk, a muskátli tápoldatért, hát nem romantikus? Nem hát, de vicces volt. Ha esetleg nagy gamer vagy, egy számtekboltot ajánlok, ott is vannak egész jófej emberek. A lényeg, hogy ne a megszokott nyárshelyeken ismerkedj.
A lányokat általában egy pasi érdekli egyszerre: a legjóképûbb, akit ismernek. Esélyed csak akkor van, ha nála is jobban nézel ki.
Aha... Meg tud helyesen írni, logikusan gondolkodni, tisztességesen fogalmazni az anyanyelvén, valamint jóindulatú. :) Te viszont mentsd el nagyon ezt a kérdést, mert meglesz itt az általad írt kommentekben a válasz, hogy miért rohadsz még mindig egyedül még 10 év múlva is.
A kérdező hozzászólása: nem akarom visszakapni! viszont evidens nem, hogyha egy szép, és okos lánnyal voltam, akkor nem szeretnék tõle nagyságrendekkel roszabb feslett nõkkel összejönni. Nehisharagudj, de ti sokkal válogatósabbak vagytok, mait megértek, mert emgtehetitek, kb 10 pasi jut egy átlagos csajra...és csak átlagost mondtam... legyen kedves, aranyos, jófej, sármos, szép arcú, testre is legyen ott, nembaj, ha van kocsija, pénze. míg én pl mit várok el egy lánytól? vékony, alacsony, szép arcú, okos, szókimondó, normális ember, tehát nem ribi, meg hazudós, hûségre képtelen nõ. Anyagi javak nemérdekelnek, és lassan már az se ha bagózik, pedig azt igen utálom, mert ha én nem szívom a cigit más se szívja, de kénytelen vgayok lejebbvenni az igényekbõl...
És látod, a megjelenéssel kapcsolatos elvárásaid vannak elsõ helyen, a hûség az utolsó, vagy az elõtti, az okosság a negyedik. És persze csodálkozol, hogy azok, akiket te kiválasztasz-kiválasztanál, azok a listádban hátrébb esõ tulajdonságokat nem hozzák. Persze hogy nem, ha az alapján szortírozol, ami legelöl van, és ez a kinézet. Ha én ezt így írnám le nõként, hogy helyes legyen, jó testû, stb., akkor mindenki válogatós p*cs*nak kiáltana ki. Kettõs mérce? Pedig nem is tudja itt senki, hogy nekem mi a helyes arc pl. Mert lehet, hogy az, ami a nõk többségének, de lehet, hogy valami mást értek ezalatt. Erre varrj gombot!
Jaja. Az esõ is esik.
azért mert én csak Õt szeretem, és azt hiszem képtelen lennék bárki másba beleszeretni.. ez ilyen:S
A kérdező hozzászólása: én si voltam így utsó...elmúlik. garantálom :)
Hosszú évekig voltam csalódott és/vagy reménytelenül szerelmes. Számtalan fiút/férfit utasítottam el, fõleg hozzád hasonlókat, mert egyszerûen okádhatnékom volt az ilyenektõl. Viszont mégis megtaláltam azt, akiért érdemes élni, érdemes szívbõl szeretni. Tisztességes, kedves fiú, nem bunkózik, de nem is rinyált soha, hogy jaj, milyenek a nõk. Gondolkozz el magadon! Jah, és nehogy már kifogásolva legyen az, ha most már azért küldök el valakit, mert van barátom... Kezd nagyon elegem lenni. :)
A kérdező hozzászólása: neked is hasonló jókat kívánok az életben :)
Talán nem discoban kéne ismerkedned és akkor találnál egy rendes lányt. Vagy neked egy félrészeg állapotban leszólított csaj kéne, aki egy értelmes mondatot sem tud összehozni? Nem írtál magadról semmit, hogy hány éves vagy, tanulsz-e vagy dolgozol, de egészen biztos vagyok, hogyha máshogy nem, akkor baráti körön keresztül is tudsz ismerkedni.
A kérdező hozzászólása: okádhatnékod?!??!?! nekem meg tõletek! mert nehogymár egybõl el kelljen ítélni, puzstén azért, mert a külsõm nem azonos a belsõmmel. küllemre minden egyes csaj nõcábász, hûtlen, tipikus soha meg nem állapodo pasinak hisz. és éppen ezért, kapásbol hárítanak, meg sme engedik, hogy emgismerjem õket..illetve de...egy éjszakára max...de arra meg nekem nincs szükségem. Ugyhogy te is szállj magadba anyukám, és gondolkozz el. Jah és nektek, illetve sok lányak meg már ha elküldöm nehogymár azlegyen a baj, ohgy azért küldöm el, mert akkora mint egy tehén...;) SZVSZ
Nem szállok magamba. Normális, boldog kapcsolatban, szerelemben élek egy igazán rendes fiúval, a hozzád hasonlóktól meg mindig is okádhatnékom lesz. Bocs, apukám, de ezzel nem hiszem, hogy egyedül lennék. ;) Azért az tehetség, hogy miközben azt állítod, hogy a külsõd miatt nem kíváncsiak a belsõdre, itt, ezen az anonim oldalon nem látunk téged, de mégis biztos vagyok benne, hogy az itteni alkotásod alapján normális nõ még a külsõdre sem lenne kíváncsi (még akkor sem, ha jól néznél ki), olyan szinten vagy értéktelen és szánalmas.
A kérdező hozzászólása: egészbiztos valós képet tudsz fellállítani rólam, pár mondatból tényleg. és látod, máris besketulyáztál. de mielõtt tõlem hánysz, nézz tükörbe, mert a leírásaid alapján semmivel sem vagy különbe a felszínes csajoktól. bármit ráteszek hogy a msotani tökéletességednek is elõször a külséelyét nézted. elmulik áma szerelem, vége lezs a lila ködnek, ha tetszik, ha nem ;) ez a tökéletesnek hitt pasi is csak férfi megsúgom :P ha nem lenne p/na a lábad közt senki nem lenne veled. ezt msot így ennyibõlmemegmondom neked. és ahhogy írsza pasidról tutui, hogy egy papucs, aki mindig kedves, és mindig megteszi amitkérsz..:) ))
Ha olyat akarsz, aki kinézetre is, meg minden szempontból olyan vagy jobb, mint az exed, akkor keresgélhetsz ezerrel. És még a nõk a válogatósak... Nem lehet, hogy az exed akarod visszakapni?
Szóval olyat keresel, aki az exedre hasonlít? De azért túltetted magad rajta, ahha, persze...
A kérdező hozzászólása: könyvtár? amai világban? mindenki neten keres rá a dolgokra. wikipedia stb...járnak még egyáltalán valakik könyvtárba?
te is ide jàrsz kiontei a szìved? ùgy bìrom az ilyen lelkis, rizsàzòs megbàntot ès meg nem èrtett fiatalokat. de ugye nem hiszed, h az èlet nagy kèrdèseire egy maroknyi ostoba tapasztalatlan tini fogja neked megadni a vàlaszt ès a receptet?
A kérdező hozzászólása: dehogy hiszem. ez csak egy kérdés, és nem értem, hogy miért viselkednek így a lányok...:/
azért mert ha valaki szeret valakit azt nem olyan könnyû csak úgy elfelejteni és egyik napról a másikra keresni mást
Igen, könyvtár. Ha mindenki a neten keresgélne csak, akkor a könyvtárak bezárnának. Fölöttem valaki írta a sportpályákat és a galériákat. Szintén nagyon jó hely. Én nem rég jártam egy kiállításmegnyitón, tele volt jókedvû fiatalokkal. Tudom, hogy te azért jársz discoba, mert a cicababákat szereted, meg az ostoba 3, 14csákat, de ha értelmes lányt szeretnél, akkor ne ott keresgélj. És ez volt az utolsó válaszom ehhez a kérdéshez. Én nem ápolgatom senki lelkét, pláne nem olyanét, aki ennyire szûklátókörû.
A kérdező hozzászólása: szûk látökörû?! amiket leírtál, hogy sportpálya, galéria, kiállítás stb...oda marhára nem járnak csajok. Legalábbis ebbena városban nem. itt az a menõ, ha iszol a parkba, vagy discoba. egyik napról a másikra?! persze hogy nem. de számos példám esetén ba/sszus nem pár nap emg hét tellt el, hanem akár 6 hónap-1 év...ne magyarázza meg senki, hogy ennyi idõ alatt sem túl tenni magát rajta... Voltam szerelmes, sõt még talán vagyok is, igaz 3 hónapja már a szakításnak, de ha lenne olyan lány, akibe látok esélyt, hogy bele tudnék szeretni, belevágnák a kapcsolatba, és nem siránkoznék, hogy ilyen jó volt, miközben ott ül mellettem.
tudod nem mind1, hogy mennyire vagy szerelmes ennek is vannak fokozatai van, nekem 4 évbe telt mire elfelejtettem valakit, nem elég tudni, hogy nem lehet semmi 100% elkell felejteni mert ha nem akkor hiába kezdek bele más kapcsolatba tuti megfog halni
A kérdező hozzászólása: de aztse mond nekem, hogy 4 évig szûzies életet éltél, és nem voltál senkivel sem. ezt elhiszem. de nekem az segít, ha kapcsolatból kapcsolatba megyek. Mindig is ez segített, és évek óta nem voltam 3 hónapot egyhuzamban szingli...nem értem a történéseket, és sz/rul vagyok miatta.
A kérdező hozzászólása: na igen, ott kezdõdnek a problémák, hogy én magasan jobb pasinak hiszem magam, mint ezek a swag gyerekek, de sokszor úgylátszik, hogy ez nem így van..:/
képzeld el, hogy 4 évig nem voltam senkivel egyszerûen nem tudok olyannal lefeküdni amit nem szeretek az, hogy te kapcsolatból kapcsolatba mész ezzel próbálod elnyomni az érzéseidet és ahogy látom sikerül is neked de ha ilyen sok kapcsolatod volt és ennyire kapcsolatból kapcsolatba mész akkor neked inkább a szex a fontosabb mintsem hogy szeress valakit
Figyelj csak, nem lehet senkire haragudni azért, mert épp nem jössz be neki. Ez van. Ha nekik a swag-ek tetszenek, és te nem vagy az, akkor semmit nem érsz el azzal, hogy kritizálod az ízlésüket. Amúgy pedig pszichológiailag bizonyított tény az, hogy egy komoly kapcsolat lezárása után minden együtt eltöltött év után szintén egy év kell ahhoz, hogy teljes mértékben le tudja zárni az illetõ a múltat.
A kérdező hozzászólása: akkor te nagyon kivételes vagy. szól ez annak aki 4 éveig nem volt senkivel. Nem fontosabb a szex. A szakításunk után 3 héttel, volt egy csaj, akivel csak így szexre jártunk össze. Nemvolt komoly. De elég volt abból is. 1 hónapig volt ez, majd véget vetettem neki. Most is lenne aki szexre kapható, de nem kell, mert nincs szükségem üres dugásra. érzelem kell. Sokan néznek emiatt hülyének, én viszont csak õket nézem annak. utsó: én ugy tudom, hogy ez úgy van, hogy ahány hónapot vagy együtt tényleg szerelemben a társaddal, annyi hét kell, hogy elfeljtsd. tehát én pl 13 hónap, akkor 13 hét, ami kb 3 hónap...de korántsem vagyok mág túl rajta. a legrosszabb az egészben azonban az, hogy nemhogy jobbat nem találok mint õ, de még olyat sem aki megközelítené..mind kinézetre, életfelfogásra, komolyságra..:/
Én sem értek mindennel egyet, amit a kérdezõ írt, mégsem írok neki ilyeneket, hogy 10 év múlva is itt fog rohadni egyedül, meg stb. Teljesen felesleges ilyenekkel dobálózni. És általában nem is a külsõvel van a baj, hanem a kisugárzással, megjelenéssel, olyan apró, mindig megjelenõ tulajdonsággal, amit te magadon nyilván nem fogsz észrevenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!