Találatok a következő kifejezésre: Mindenki azt hogy ne (189 db)

mit ne próbálj ki?
Gondolom, hogy a szellemidézést ne próbálja ki... Én nem tartom magam olyan tudásbázissal rendelkezõnek, h ilyen kérdéseket eldöntsek, h léteznek-e vagy sem. De aki valóban nem hisz bennük, és ennek ellenére kipróbálja a szellemidézést, és éri valamilyen "hatás" alatta, az úgysem fog megváltozni, inkább meg fogja magyarázni, hogy mi miért történt (fizikailag, valóságosan), de nem fog hinni.
Én soha sem mondtam senkinek sem, hogy ne próbálja ki a szellemidézést. Mellesleg hiszek a természet feletti lényekben, de nem ítélem el azokat akik nem. Azt viszont kifejezetten utálom, ha valakinek mesélek egy ilyen "durva" élményemrõl, majd az kiröhög és próbálja nekem megmagyarázni, és még jobban összekuszálj a dolgokat. Az idézést, max. nem tartom jó ötletnek, mert ha nem hiszel benne akkor minek, hiszen úgysem hiszed el ha a szemedbe köszönne egy szellem, ha meg hiszel benne, akkor megijedsz, mert csak profik tudnak úgy idézni, hogy csak az a szellem jöjjön át akit akarsz, és vissza is mennyen. 15/L
honnan veszed, hogy nincsenek?
A kérdező hozzászólása: hát mert nem találkoztam velük:D meg honnan lennének???
A kérdező hozzászólása: szellemidézést
próbáld ha meghalltál akk szólj nehogy én is menjek utánnad ha nem haltál meg akk ne szólj!!!!!!

Miért gondolja mindeni azt, hogy az TRX az valami borzasztó nehéz dolog technikailag, és hogy amúgy jó zsírégető?

Már bocsánat, de aki kicsit is ért a mozgásformákhoz, az láthatja, hogy az összes gyakorlatnak ugyanaz a lényege. Be van akasztva a kezed vagy a lábad, azzal mozgatod magad, és ehhez egy időben a törzset egyenesen kell tartani, tehát statikusan befeszíteni a hasat hátat. Persze 1 alkalommal jó ha az edző rámondja, hogy oké igen, most egyenes a tested, ezt jegyezd meg, de azért nem kell hozzá olyan nagy ész, hogy valaki otthon videókról ellesse. Másik viszont, hogy nőknek szerintem egyáltalán praktikus, mert a gyakorlatok főleg a karra és hátra mennek, amitől csak nagyobbnak látszódik egy teste, persze a fiúknak meg pont ez a célja. Maga a törzs, a pocak és a csípő nincs is igazán átmozgatva, mint egy aerobik edzésen vagy egy step aeroboc-on, nem beszélve arról, hogy a TRX jócskán statikus izometriás testsúlyterheléses gyakorlatokból áll és finoman szólva is alkalmatlan aerob edzésre, és intervall edzésre. Valójában mindegy fiú-e vagy lány valaki, úgyis mindenki a hasára, derekára és fenekére hízik, viszont ezeket az izmokat a TRX gyakorlatok nagy részénél csak statikusan dolgoztatjuk.

Legjobb válasz: rohadt drága ezért bizonyos körökben divatos alibi edzés. akit meg esetleg tényleg érdekel,az vesz egy pár tornagyûrût pár ezerért és megcsinálja ugyanúgy azokat a gyakorlatokat amiket hasznosnak érez. azt meg kizártnak tartom,hogy bármelyik nõ kiizmosodna olyan szinten,hogy az ne lenne elõnyös,ez több okból is lehetetlen. és izometrikus edzés közben is simán felmehet a pulzus magas tartományokba edzett embereknél is,ha nem hiszed néz le egyszer egy haladó jóga órára.

rohadt drága ezért bizonyos körökben divatos alibi edzés. akit meg esetleg tényleg érdekel, az vesz egy pár tornagyûrût pár ezerért és megcsinálja ugyanúgy azokat a gyakorlatokat amiket hasznosnak érez. azt meg kizártnak tartom, hogy bármelyik nõ kiizmosodna olyan szinten, hogy az ne lenne elõnyös, ez több okból is lehetetlen. és izometrikus edzés közben is simán felmehet a pulzus magas tartományokba edzett embereknél is, ha nem hiszed néz le egyszer egy haladó jóga órára.
divat
"Valójában mindegy fiú-e vagy lány valaki, úgyis mindenki a hasára, derekára és fenekére hízik, viszont ezeket az izmokat a TRX gyakorlatok nagy részénél csak statikusan dolgoztatjuk." A zsír elhelyezkedésének mi köze a megmozgatott izmokhoz? :/

Most hogyan tovább? 1lányról meg 1fiúról szól a sztroi, rendes választ kérek és semmi csunya szavakat. Aki le akarja hordani a lányt mindennek, az inkább ne is irjon mert a lány a hugom. és ne fárasztja az újjait hogy irjon nekem.

volt egy fiú és egy lány. fiú (21), lány (20), együtt dolgoztak tavaly nyáron 2hónapig, együtt nap együtt voltak. megtetszettek egymásnak. a lány felmondott hirtelen, egyik napról a másikra a munka helyen, anélkül hogy elkérte volna a pasi tel.számját. mindenki biztatta a lányt, hogy mondja meg a fiúnak hogy szerelmes bele, mert a többiek látták hogy a fiúnak is tetszik a lány. de a lány nem merte/akarta megtenni az 1.lépést. megszakadt a kapcsolat. most a lány rá talált a fiún, 2 napja, és újra irnak, de a fiúnak most már van 1barátnöje, november óta, akivel nem is találkozott még, azért mert a barátnöje azt mondta, hogy nem tudnak találkozni mert az anyjával veszekszik aztán pedig az volt az ok, hogy halálos beteg az anyja. a lány akivel dolgozott a fiú, még mindig szerelmes a fiúba, és mondta neki, hogy miért van még mindig együtt egy ilyen lánnyal, akinek november óta nem volt rá ideje, és valószinüleg csak játszik vele. a fiú azt mondta, hogy ö is ezt gondolja, de nem akarja elhinni. a fiúnak is tetszik a lány, és jövö hétvégén találkozni akar a lánnyal. vagyis azt mondta, hogy minden hétvégén találkozhatnak. akivel együtt dolgozott. minden nap üzeneteznek. szerintetek lenne esélye a lánynak a fiúnál? megvárja hogy szakitsanok? vagy mit tegyen? a lány szerint a fiú sokkal jobbat érdemel, egy olyat lányt aki közelebb lakik hozzá és aki találkozna is vele. ezt meg is mondta a lány a fiúnak, erre a fiú azt irta, hogy 2óra múlva indul az elsö vonat, és induljon hozzá. szerintetek ha annyira szeretné a barátnöjét a fiú, akkor ilyet irna a másik lánynak? meg minden hétvégén eljönne ehhez a lányhoz, ahelyett hogy a barátnöjével találkozna? nem rólam van szó, hanem a hugomról. rendes választ kérek.

Legjobb válasz: Miért nem kérdezed meg errõl a húgodat? ezt csak õ tudhatja

Miért nem kérdezed meg errõl a húgodat? ezt csak õ tudhatja
A kérdező hozzászólása: ö úgy gondolja, hogy találkozik a fiúval, és ha lesz köztük valami akkor engedni fogja magát. de nem tudom mennyire lenne ez jó ötlet. már csak azért is mert a fiú foglalt, de viszont olyan kapcsolat hogy még nem találkoztak soha. smsen keresztül ismerik egymást. a hugommal meg együtt dolgozott a pasi, és a hugom jobban ismeri mint a saját csajját. milyen kapcsolat az, hogy 7hónap alatt nem volt a lánynak soha ideje hogy találkozzon a fiúval?
hiába van a fiúnak november óta barátnje, ha jól látom azt írod hogy még soha sem találkozott vele ? :D :D ez milyen bolygón számít kapcsolatnak....??? ehhez nem is kell szakítani csak írni egy e-mailt hogy bocs :D távkapcsolat csak akkor mûködik, ha ismerik egymást személyesen az emberek, és az egyiknek el kell utaznia x ok miatt x idõre. ha valakivel életedben nem találkoztál az nem számít kapcsolatnak, ez 100%. az még csak az elsõ randi elõtti állapot = semmi. Pláne novembertõl júliusig hahaha egyszerû, említett fiú és lány találkozzanak és akkor majd kiderül mi lesz. és hajrá!
A kérdező hozzászólása: szerintem se számit kapcsolatnak, mivel nem is találkoztak még soha, és szerintem nem is fognak. de mindekttönél a facebookon azt irja hogy kapcsolatban és egymás neve ott áll. amikor a hugom a lányról kérdezi a fiút akkor blokkol, kimutatja hogy nem akar róla beszélni. szóval csak is kezd rájönni a srác hogy a csaj csak kitolt vele. mert a hugom megkérdezte töle, hogy akkor jövö héten találkoznak (hugom meg a srác) erre azt irta a srác hogy természetessen. szóval akkor csak tetszhet neki a hugom. köszi a válaszokat.
Akár kapcsolat, akár nem... Nem kéne belerondítani. A srác már nem gyerek, hadd döntse el õ, hogy kivel akar lenni. Ne manipuláljátok! Ha akart volna akármit is a lánytól, már ráhajtott volna a témára szerintem. Kulcsszó: türelem. 20l


Mit csináljak, hogy ne higgye mindenki azt, hogy sírok? 15/l

Bárhova megyek mindenki nagyon aranyosan kérdezgeti, hogy sírok-e, pedig nem. Azt hittem, hogy a szemöldököm miatt ( belül volt a legmagasabb ), de kiszedettem és most is. Az arcom néha ok nélkül piros, lehet azért, de akkor is ha nem.

Legjobb válasz: Nekem is szokták mondani, mert folyamatosan könnyes a szemem az erõs fény miatt, nagyon érzékeny. Szemüveg nélkül nem tudok létezni, nyáron pedig a betont bámulva lehajtott fejjel tudok csak közlekedni. Van ilyen :) Viszont lehet kicsit szomorú arcod van. Küldj képet, ha gondolod :) 19L

Nekem is szokták mondani, mert folyamatosan könnyes a szemem az erõs fény miatt, nagyon érzékeny. Szemüveg nélkül nem tudok létezni, nyáron pedig a betont bámulva lehajtott fejjel tudok csak közlekedni. Van ilyen :) Viszont lehet kicsit szomorú arcod van. Küldj képet, ha gondolod :) 19L
A kérdező hozzászólása: én is szemüveges vagyok :) de nem tudok valamit kezdeni vele, mert amúgy szerintem nem lennék olyan csúnya, de így sz*r az egész
Napszemüvegre értettem, de amúgy rendes szemüvegem is van, de csak suliba hordom. Átérzem, én is ocsmánynak érzem magam benne. Erõsen gondolkodom a kontaktlencsén, nem gondoltál még rá?
Szemüveg nélkül is ezt mondják? Esetleg egy barátodat/barátnõdet kérdezd meg, mert látni kellene a szemed, hogy válaszolni tudjunk.
A kérdező hozzászólása: 1 éve van lencsém, nélküle meg azzal is mondják :(
Kép nélkül nehéz megmondani mi lehet az oka, nekem a smink miatt hitték sokszor hogy sírok, mikor tiniként még bénán csak körberajzoltam a szemem feketével és fura volt... Esetleg pirosas a szemed környéke is? Korrektorozd le. Vagy nem tudom mi más lehet még.
A kérdező hozzászólása: nem szoktam sminkelni, biztos nem azért, a szemem körül se piros arra jöttem rá, hogy alapból olyan szomorú az egész fejem, mint az ilyen "szomorú tündéres festményeken"

Miért gondolja mindenki azt, hogy a távkapcsolat valami húde nehéz dolog, és azt, hogy nem működhet?

Egyetemista vagyok Budapestem, barátnőm pedig még középiskolás Egerben. Alapból pedig én Békésmegyében lakom. Akárhányszor beszélek erről valakinek, mindenki ezeket a kérdéseket teszi fel : Húha, hogy bírjátok? Nem nehéz? Hogy van időd mindenre? Pedig szerintem a mai felgyorsult világban, ez már tök normális dolog. Itt az internet, tudunk mindennap annyit beszélni amennyit csak szeretnénk és amennyit az időnk engedi, hétvégente (legrosszabb esetben 2 hetente) meg együtt tudjuk tölteni a péntektől vasárnapig tartó időszakot. És így szinte többet foglalkozunk egymással mint ha mondjuk egy városban laknánk, mert úgy találkoznánk napi 1-2 órára és kész. Így meg 4 napot külön, 3 napot meg együtt töltünk. Nektek mi a véleményetek erről ? 19/F

Legjobb válasz: Általában amikor azt mondjuk, hogy a távkapcsolat gáz, akkor nem beutazható távolságról van szó. Költözz ki egy másik országba, és akkor majd megtudod, hogy mirõl is van szó. A tiétek nem igazán távkapcsolat, csak nem ugyanabban a városban laktok.

Általában amikor azt mondjuk, hogy a távkapcsolat gáz, akkor nem beutazható távolságról van szó. Költözz ki egy másik országba, és akkor majd megtudod, hogy mirõl is van szó. A tiétek nem igazán távkapcsolat, csak nem ugyanabban a városban laktok.
1! igaza van Viszont majd arra leszek kíváncsi amikor a barátnõd kerül másik suliba, akkor mi lesz. Nem is írtad mióta vagytok együtt? Ne már ezt komolyan mondod? Ott a net? Hát ha Téged ez fizikailag kielégít gratulálok. Na majd õsszel fog minden változni, õ is új körülmények közé kerül. Ne gyere azzal nem így lesz, hát láttam már sok ilyet.Amíg szerelmesek vagytok talán megy. Bár ez az én véleményem. N
Van aki bírja van aki nem, bár az én távkapcsolatomat a féltékenység tette tönkre.
Persze kérdezõ, ahogy te írod, úgy nem is gáz, ha 3 napot együtt töltötök... De mondjuk nem mindenki tudna minden hétvégén 3 napra elutazni a párjához. Van akinek ennél sokkal több dolga van és az idõpont is nehezen egyeztethetõ a két félnek, pláne, ha még több száz kilóméterre is laknak... Így könnyû mondani, hogy minden hétvégén találkoztok... Akár távkapcsolat nélkül is csinálják így párok. Szóval mondjuk én nagyon rosszul érezném magam ha a párommal csak havi egyszer találkoznánk, neten nem tudunk szexelni, még csak hozzá bújni sem tudunk a másikhoz...Komoly dolgokról sem a legjobb neten/telefonon beszélni. Hát nekem ez az unszimpatikus a távkapcs.ban.
Neten keresztül meg tudod ölelni -> nem neten keresztül van köztetek fizikai kapcsolat -> nincs Az hogy te nem igényled a barátnõdet fizikálisan, attól a normális ember még igényli..
Azért mert neked mûködik, az még nem jelenti hogy másnak is mûködik. Mint írtam nem vagyunk egyformák. Én is éltem távkapcsolatban és nem mûködött. Szóval nem téved az aki azt mondja hogy nem mûködik. Inkább örülj annak hogy ti vagytok a kivételek, és ne próbáld gyõzködni azt aki tapasztalat alapján mondja hogy nem jó.
De sztem csámcsogsz, leírod hogy nálatok, a te életedben mi hogy megy, és neked ez megy. Ettõl még hidd el, nem mindenkinek olyan az élethelyzete, hogy ez menne. Nem csak kifogások vannak, ne "okoskodj" kérlek.
A kérdező hozzászólása: Nem csámcsogok, csak logikusan , reálisan, érveket felhozva próbálom bebizonyítani, hogy aki azt mondja, a "távkapcsolat" nem mûködõ dolog, az téved.
És? Neked ez így megfelel, másnak (köztük én is) nem felel meg. Én bele se megyek a távkapcsolatba. Nem vagyunk egyformák. Ezért nem kell se fújjolni, sem elítélni a másikat. Inkább örülj hogy ilyen jól mennek a dolgaid, és ne azon csámcsogj hogy más miért nem ilyen... mert ezzel az erõvel akár lehetne világbéke is.
A kérdező hozzászólása: De igénylem fizikálisan, de ahogy írtam az is megvan, minden héten 3 napig. Rendben azt is belátom, hogy sokkal jobb lenne ha minden nap vele aludhatnék, de sajnos ez jelen pillanatban nem megoldható. A problémafelvetésem abból adódott, hogy sok ember nem képes kivárni azt, hogy összeköltözhessenek , hanem inkább kilép, és nem vállalja a távkapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Valószínûleg õ is ide jön majd továbbtanulni. Tudom, ha nem így lenne akkor tovább bonyolódna a helyzet, és nem azt mondom hogy a miénk tökéletes, csak azt, hogy a mai világban szerintem 100-200 kilóméter távolság már nem is igazán távolság. A buszjegy nekem pl 1300 forint, ez töredéke annak mintha mondjuk minden hétvégén elmennék egyet bulizni valahova a haverokkal, szóval az utazás nem gond. És nekem is sok dolgom van, sokat kell tanulni, házikat csinálni stb stb de ezt hétköznap mind meg lehet oldani, és ha kell hétvégén is lehet tanulni. Persze aki dolgozik annak biztosan nehezebb , meg vannak nálam sokkal de sokkal elfoglaltabb emberek is , ezt is tudom. De sokszor azt veszem észre, hogy egy csomó kapcsolatnak azért lesz vége , mert a könnyebb utat választják. Mármint inkább véget vetnek az elõzõ "táv" kapcsolatuknak, és keresnek helyben valakit. Én ezt nem szeretném. 1 éve vagyunk együtt körülbelül, de ez a rendszeres hetente (ritkán 2 hetente) találkozás még csak fél éve ált be, szóval a kapcsolatot számítsuk fél évesnek. Tisztában vagyok vele hogy akkor lesz igazán kapcsolatnak nevezhetõ a dolog, amikor már együtt élünk , és kiismerjük egymást teljes mértékben (Habár ez a mi esetünkben szerintem már megtörtént , egyébb okok miatt amit itt most nem részleteznék, majd talánk késõbb ha lesz kedvem, és érdekel valakit)
Annyit hozzá tennék, hogy még így is többet találkoztok, mint én és a párom. Egy városban lakunk. Õ nagyon elfoglalt, vállalkozást alapít, melózik, 4, 9 átlaga van, doktori disszertációt ír. Mi csak heti max két napot tudunk együtt tölteni (ebben benne van a skype, telefon, összefutások az egyetemen és heti 1! együttalvás). Ez most rosszabb, mint a ti távkapcsolatotok, vagy mi? Megértjük, hogy elfoglalt a másik, de tudjuk, hogy ez átmeneti, 5 hónapon belül lezárul. Addig türelmesen kibírjuk, mert utána jobb lesz, mi sem adjuk fel elsõre. Kérdezõ, kérlek írd errõl a véleményed. Hogy spóroltok idõt egymásnak?

Miért mondja mindenki azt, hogy nekem te ne? Mibe volt benne? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Nekem te nem te! Érted? xÐ mi ezt a kifejezést használjuk. Általában akkor amikor már halálra unjuk magunkat vagy csak nem tudunk mit mondani. Olyan mint az asd asd... Én nem tudok róla, hogy bármibe is lett volna...

Nekem te nem te! Érted? xÐ mi ezt a kifejezést használjuk. Általában akkor amikor már halálra unjuk magunkat vagy csak nem tudunk mit mondani. Olyan mint az asd asd... Én nem tudok róla, hogy bármibe is lett volna...

Mivel lehetne csökkenteni azt hogy ne pörögjek mint a bcsiga? Semmit se tudok lassan, nyugodtan csinálni. Kapkodok mindenben. Ez fejfájjásal és korai elálmosodással jár nálam

Legjobb válasz: (sajnos) én is ilyen vagyok, és bele is betegedtem a nagy pörgésbe. én a relaxációt, meditálást ajánlom. és tudatosan odafigyelek arra, hogy bármit is csinálok, LASSABBAN!!!

(sajnos) én is ilyen vagyok, és bele is betegedtem a nagy pörgésbe. én a relaxációt, meditálást ajánlom. és tudatosan odafigyelek arra, hogy bármit is csinálok, LASSABBAN!!!
Szia! Már bennem is felmerült ez a kérdés, ugyanis hétfõtõl péntekig/szombatig a legmagasabb fordulatszámon pörgök. Jövök-megyek, végzem a dolgom, de úgy pörögve, hogy mások mondták, hogy ne legyek már türelmetlen, ne kapkodjak, stb. Majd péntek este, szombat és vasárnap az energia szintem nagyon minuszban van, és ilyenkor délnél hamarabb nagyon ritkán ébredek (ma pl. mégis sikerült). Szerintem sem jó ez a túlzott pörgés, ami után meg kifulladunk teljesen. Valahogy meg kellene találni az egyensúlyt, változtatni az ütemen, iramon. De a hogyanra még én is keresem a választ. Lehet, hogy most nem tudtam konkrét választ adni a kérdésedre, de gondolom, jó tudni, hogy más is van ugyanúgy ezzel a pörgéssel...
A kérdező hozzászólása: csak addig megy lassan még eszembe van hogy lassan
Dettó ugyanígy vagyok...Nekem meg annyival rosszabb, hogy a férjem meg egy lassított felvétel, õ mindenre ráér...Lassan elvan, én meg mint egy idegbeteg...Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha úgy érzed, kapkodsz, akkor bármilyen nehéz is, ülj le egy percre...Nekem néha segít és egyre gyakrabban!!!Kitartás!!!;)

Rántott csirkemájat szeretnék készíteni. Szerintetek hogy érjem el azt, hogy ne "förcsögjön" szana-szét mindent? Van erre "praktika"?

Imádom a májat, f?leg a rántottat. Gyakran félkészen veszem,így egyszer?bb. De nemrégen mirelit csirkemájból én is elkészítettem. Panír, sütés stb. Az eredmény fenséges lett, DE! A t?zhely és környéke csupa olaj, és panírdarabkák tömkelege. Hogyan érhetem el, hogy ezt elkerüljem? Van ötletetek?

Legjobb válasz: Amibe sütöd edényre rakjál fedõt.Én úgy szoktam.

Amibe sütöd edényre rakjál fedõt.Én úgy szoktam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Kezdõ vagyok még a konyhában.:) Utolsónak: nem nagyon van olajsütõm.:)
fedd le az edényt, és fedél alatt kell sütni.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10112530 Nekem ilyen van, baromi jó, ha rántott dolgokat csinálok, mindig ezt használom.
Áztasd be tejbe, úgy 1-2 órára, utána töröld szárazra.
Én úgy tudom hogy a májat panírozás elott enyhén besózzuk, ill. az olajba szórunk kis sót. Én ezt így még nempróbáltam, de állítólag mukodig.
Én is imádom a rántott májat. Nekem apukám szokott csinálni. Azt mondja, hogyha az olaj úgy ellepi a májat, hogy kicsit "úszik benne" akkor úgy sokkal jobb, illetve Õ azt tapasztalta, hogyha nagyon kis lángon, lassan süti, akkor egyáltalán nem fröcsköl szét. És egyébként Neki tényleg nem szokott olajos és paníros lenni a tûzhely.
FRITÕZ?- nekem bevált.
Irdald be panírozás elõtt!!!Nekem bevált!
töröld szárazra, és lassú tûzön kell sütni.

Eddig mindenki azt mondta ne adjak a kislányomnak 1.5-2 éves koráig tehéntejet! Ma közölte a dokink hogy adjam a tejet 15 hónapos! Ti adtok tehéntejet?

Legjobb válasz: Adnék, de nem issza meg. 20 hónaposak vagyunk, és még mindig Milupa junior ital van reggelire és este lefekvés elõtt. Már mindenféle verziót próbáltam, kakaóval stb., de nem issza meg a tejet. Bezzeg a junior italt igen.

Adnék, de nem issza meg. 20 hónaposak vagyunk, és még mindig Milupa junior ital van reggelire és este lefekvés elõtt. Már mindenféle verziót próbáltam, kakaóval stb., de nem issza meg a tejet. Bezzeg a junior italt igen.
AZ én kisfiam 13 hónapos kora óta issza a tejet. Én meg a junior italokat próbáltam sorra, de nem itta. Maradt a tej. Ezt viszont szereti magában, kakaóval.
Szia! Mi 1 évesen kezdtük, azóta minden reggel és este megiszik 2 dl belõle, csak úgy tisztán. Nincs allergiás a családban, most 2, 5 éves a fiam és szereti.
A kérdező hozzászólása: 15 hós a kislányom még szopik tejterméket kapott eddig is de nyers tejet nem!most viszont a doki azt mondta minnél késöbb adom neki a tejet annál jobban allergizálhat:(( Ti hogy adjátok?Az én kislányom csõrös pohárból kapja a vizet mert csak azt iszik!Cumisüveget nem ismeri.
Igen, egy éves kora óta reggel este tejet iszik. Most 20 hónapos.
Igen, 1 éves kora óta. 1.5-ös bolti tejet kap, reggel kakaóként, este tejcsiként. Szereti.
1 éves kor felett lehet neki adni. Persze fokozatosan vezesd be.
Ha tápszert kapott, lehet adni, hiszen a többsége tehéntej alapú. Ha csak anyatejet, akkor 1 éves korig nem szokták adni, az allergia veszély miatt. 15hónaposan nyugodtan kaphat.
18 hónapos és ne kap tejet, nem is fog egy darabig. Amúgy még szopik is, emellet babatejet iszik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!