Találatok a következő kifejezésre: Mindenképpen lennie valami jelnek (2 db)

Ha valami baj lenne (elhal a terhesség) mindenképp lenne jele? én már a 4. héttől olyan rosszúl voltam, egésznap, de nagyon. Folyamatosan.7hetesen voltam u. h-on.

akkor minden rendben volt, szíhang.stb...

Legjobb válasz: Nem mindenki mûködik tankönyv szerint, sokakanak elmúlik elõbb a tünet, másoknak végig megmarad... csak emiatt ne aggódj! Sajnos anélkül is elhalhat a baba, hogy véreznél-görcsölnél :( DE ne ezen agyalj, én minden este hálát adtam, hogy jól vagyok, nincs semmi panaszom, és úgy feküdtem le, hogy biztosan jól van a kicsikém! - mai napig így van, nekem ez segít túljutni a nehéz idõszakokon, mikor elbizonytalanodom. 25 hetes kismama

Nem mindenki mûködik tankönyv szerint, sokakanak elmúlik elõbb a tünet, másoknak végig megmarad... csak emiatt ne aggódj! Sajnos anélkül is elhalhat a baba, hogy véreznél-görcsölnél :( DE ne ezen agyalj, én minden este hálát adtam, hogy jól vagyok, nincs semmi panaszom, és úgy feküdtem le, hogy biztosan jól van a kicsikém! - mai napig így van, nekem ez segít túljutni a nehéz idõszakokon, mikor elbizonytalanodom. 25 hetes kismama
amikor még vártam a kisfiam, kb ilyen idõs kismama lehettem, mikor nekem is elmúltak egy idõre a tüneteim.aztán visszakaptam csõstõl, 18 hétig hánytam.szerintem nincs semmi baj.
Szia! Ne aggódj! Ilyen velem is elõfordult, mindkét terhességemnél! Elõtte még éjszaka is, tehát folyamatosan hányingerem volt, aztán 2-3 napig szinte semmi, aztán megint visszatért... pfff 32 hetes km
az a szép ebben az anyává válásban hogy amikor terhes leszel alig várod a 3.hónapot hogy el ne menjen, aztán a 7 hónapot mert akkor mert akkor már nincs nagy gáz ha elõbb születik, aztán jön a szülés, az elsõ fogak, az elsõ betegség...most már mindig lesz miért aggódnod, de ez így helyes mert ebbõl tudod hogy már most jó anya vagy!sok sikert és próbáld meg élvezni ezt a pár hónapot mert csak utána fogsz rájönni hogy ez volt életed legszebb 9 hónapja!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válszokat. de még egy kérdés, és nem izgulok, ígérem! szóval, ha elhalna a baba és nincs tünet, akkor mi történik 3hét alatt velem?nem lesz valami mérgezés?
Bennem kb 2 hétig volt halott a baba ( 8hetesen még élt, 11ik héten már nem, a méretei ugyanakkorák voltak, mint a 8ik héten, úgyhogy valamikor akkor halt meg), de nem lett semmi bajom.kipucoltak, és kész.nem kaptam rá semmit
Nekem sem lett semmi bajom pedig kb 2 hetet volt bennem is halott baba, viszont a tüneteket még a mûtét után kb egy hétig éreztem.
A kérdező hozzászólása: terhességi tüneteket érezted végig? sajnálom
Igen éreztem.A hányingerem csökkent de a cicim fájt még mûtét után is pár napig, volt hogy még éjjel is fölébredtem rá.Nálam semmi nem utalt arra hogy baj van, 10 hetes uh-án még minden oké volt a 12 hetesen meg már nem dobogott a pici szive.

Mindenképpen lennie kell valami jelnek a menstruáció előtt/közben?

pl. :mellfeszülés?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Minden nõ másképp mûködik. Van, aki végigszenvedi azokat a napokat, van, aki észre sem veszi. Elõtte sem.

Nem feltétlenül. Minden nõ másképp mûködik. Van, aki végigszenvedi azokat a napokat, van, aki észre sem veszi. Elõtte sem.
áLTALÁBAN SZOKOTT, A HORMONOK MUNKÁLKODÁSA MIATT, VAGY DERÉKFÁJDALOM, VAGY MELLFESZÜLÉS, ESETLEG A FOLYÁS MÁSSÁGA,
Nem kell mindenképpen. Nekem sincs semmi.
EGyáltalán nem törvényszerû. Örülj, ha megkímél a természet-) Én is könnyen viseltem a mensiket, el is felejtettem tampont cserélni néha, annyira elfelejtettem, hogy mensim van... 25 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!