Találatok a következő kifejezésre: Mindenképpen be állítani (2 db)

Mindenképpen be kell állítani a 3 óránkénti szopizást, vagy ez is babafüggő és lehet hogy beáll majd magától?

Én nem tudnám elnézni,hogy sokáig sírjon a babám. Most vagyun egy hetesek és 1-1.5-2 óránként felébred,sír és enni kér. Ez engem nem zavarna,de mindenki a 3 órával jön... Tejem az van szerencsére,de azt sem tudom,hogy azt mikor kell lefejni? Egyáltalán fontos az,hogy lefejjem? Kérlek segítsetek,ez az els? babám.

Legjobb válasz: Akkor érdemes lefejni a tejed, ha a baba nem eszi meg az egészet, hogy ne kapj mellgyulladást és a tejed se apadjon el. Az evésre pedig azért mond mindenki 3 órát, mert így tanulták..ha a baba éhes adj neki, de éjszaka legyen neki nagyobb türelme, amíg nem éri el az 5-6 kilót addig éhes is marad éjjel, utána könnyebb lesz. ha te bírod akkor csak adj neki.

Akkor érdemes lefejni a tejed, ha a baba nem eszi meg az egészet, hogy ne kapj mellgyulladást és a tejed se apadjon el. Az evésre pedig azért mond mindenki 3 órát, mert így tanulták..ha a baba éhes adj neki, de éjszaka legyen neki nagyobb türelme, amíg nem éri el az 5-6 kilót addig éhes is marad éjjel, utána könnyebb lesz. ha te bírod akkor csak adj neki.
Kislányom lassan 5 hónapos, de még mindig össze-vissza eszik. Mikor éhes, megetetem:)
Az utolsó válaszoló vagyok, én még sosem fejtem. Attól csak több lesz..
nekem 1 hónapos a kisfiam, de én nem állítottam rá a 3 órára. van amikro pont úgy kér enni, de korábban is és most is van úgy, hogy 1.-1.5 óránként kér enni. Mi vettünk mérleget és mérem elõtte(szopi elõtt) és utána. Arra jöttünk rá, hogy ha csak modnjuk 60 grammot eszik és elalszik, akkor szokott 1 óra múlva kérni még, mert nem volt neki elég. ha eszik mondjuk 100 grammot, akkor alszik akár 4 órát is. Fejni én csak akkor szoktam, ha úgy gondolom, hogy sok maradta a ciciben és érdemes lefejni. mert ha kevés van benne, mert kiszívta, akkor nem fejek nehogy kevés legyen legközelebb. egyszer 90 grammot fejtem le, na akkor fontos volt, mert majd szétdurrant a cicim és rossz lett volna bennehagyni. minden jót nektek :)
Hagyd a fenébe az órát! Te órára eszel? Régi gyakorlat az órára etetés, sajnos sokan ragaszkodnak még hozzá, pedig mára már bebizonyították, hogy jobb, ha igény szerint szoptatod. A babáknak még nincsenek elrontva az ösztöneik, tudják, mikor kell enniük, hidd el! Bízzál az ösztöneidben és úgy tegyél, ahogy Te látod jónak, ne ahogy a szomszéd, vagy bárki más. Ha segítség kell, érdemes õt kérdezni, de akár a válaszokat, vagy a válaszokban ajánlott blogokat olvasgatni, sokmindent megtudhatsz belõle: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
Ne halgass senkire, csak az ösztöneidre figyelj mg a babára. Az én kislányom 2 hétig óránként evett éjjel nappal. Kicsit fárasztó volt de megérte, az elsõ hónapban 1.1 kg-ot híztunk. Most leszünk 2 hónaposak és csak most kezd ráállni a kb. 3 óránkénti evésre. Ja és az állandó mérlegelés nem biztos hogy jó, mert csak stresszeli magát vele az ember. Én csak heti 1-szer mérem és megnyugszom, hogy eleget hízott és nem aggódom minden evés után, hogy eleget evett-e.
A kérdező hozzászólása: Annyira boldog vagyok, hogy egy negatív választ sem kaptam! Köszönöm nektek, nagyon sokat segítettetek a lelkivilágomon :)
Ilyen pici babánál ez norális. Az én fiam három, majd négy óránként szopott, de nem azonnal. Kb. egy hónapos volt, mire ez így kialakult. Minden baba kialakít egy ritmust, persze ebben lehet neki segíteni kicsit, és akkor hamar megszokja.

Vaterán van e valami program, amivel be lehet állítani, hogy mindenképpen te nyerd meg az adott licitet?

Van egy termék, amire hiába licitálok, az egyik felhasználó, mindig el?ttem van 50 Ftal. Persze nem csak el?ttem más el?tt is. És a licitjét, ami magasabb mint az enyém még délel?tt tette meg. Van valami program, amivel ezt meg lehet csinálni, vagy csak sima csalás?

Legjobb válasz: Nem ötven forinttal van elõtted, csak ennyi a licitlépcsõ. Nekem is volt már olyan, hogy beírtam egy nagyobb összeget, amit max. adtam volna a cuccért de ez nem jelent meg csak mindig én voltam a nyertes míg a licit el nem érte az általam megadottat. Sajnos nem emlékszem hol lehet ezt megcsinálni, de minden felhasználó megteheti.

Nem ötven forinttal van elõtted, csak ennyi a licitlépcsõ. Nekem is volt már olyan, hogy beírtam egy nagyobb összeget, amit max. adtam volna a cuccért de ez nem jelent meg csak mindig én voltam a nyertes míg a licit el nem érte az általam megadottat. Sajnos nem emlékszem hol lehet ezt megcsinálni, de minden felhasználó megteheti.
Elõzõ vagyok. Meg is van, hogy lehet megcsinálni: http://www.vatera.hu/segitseg/a_licit_megtetele_elott/mi_az_..
Semmi csalás nincs benne, legfeljebb nem ismered a Vatera lehetõségeit. Van egy áru, bármi, ami éppen 1000Ft-on áll a licitben, a licitlépcsõ 200Ft. Én azt mondom, megér nekem 5000Ft.-ot. Ezt megteszem a liciten, mire megjelenik, új licitként 1200Ft! Mire Te megteszel 1400-at, és mire visszanézed már 1600-on áll, a licitlépcsõvel feljebb, és én vagyok a nyerõ, holott ott sem voltam! Ez megy egészen addig, amíg valaki nem tesz 5200-at, onnan kezdve nem én viszem. De ha az utolsó tett 3000-et, akkor 3200-ért én nyertem, ennyiért viszem.
A kérdező hozzászólása: akkor ez a felhasználó jól felrakta a mércét :) köszi a választ!
Felhasználó? Inkább vevõjelölt, licitáló.. Ennyit ér meg neki, ennyi..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!