Találatok a következő kifejezésre: Mindenképp kell vizsgálat a (4 db)

Herebiopsziás műtét előtt mindenképp kell csináltatni genetikai vizsgálatot? Miből áll ez a vizsgálat? És mennyi időn belűl van meg az eredmény?

Legjobb válasz: Egy vérvétel az egész. Ha van már saját gyereked korábbról totál fölösleges. Egyébként kell.

Egy vérvétel az egész. Ha van már saját gyereked korábbról totál fölösleges. Egyébként kell.

Mindenképp kell vérvételes vizsgálat a fogamzásgátló szedése alatt?

Most kezdtem el, és az orvos nem mondta, de sokmindenkit?l hallottam, h szükséges...

Legjobb válasz: Nekem sem csináltatott az orvos. Ha nem megfelelõ neked, az úgyis kiderül az elsõ pár hónapban!

Nekem sem csináltatott az orvos. Ha nem megfelelõ neked, az úgyis kiderül az elsõ pár hónapban!
Nekem sem volt vérvételem. Ha viszont lelkiismeretes az orvos, akkor csináltat, de mindegy...
Azért fontos, mert ellenõriznie kell a májfunkciókat, amibõl kiderül, nyugodtan felírhatja-e azt amelyiket akarja, vagy sem.-Persze nem minden doki küld el vérvételre, mert ugye pénzbe kerül nekik, de ezért szokták.
Sokan nem kérnek vérvizsgálatot, pedig tényleg fontos lenne. Sok olyan betegség, rendellenesség kiderülhet ami miatt esetleg nem ajánlott neked a tabletta szedése. Pl. nagyon fontos megnézni hogy nincs-e öröklött hajlamod trombózisra, amirõl valószínûleg te nem is tudsz mert nem okoz tüneteket, viszont ilyen betegséggel tilos ösztrogén tartalmú tablettát szedni mert bele is halhatsz! A saját érdeked a vérvizsgálat!
Nkem nem csináltak de elvileg tényleg kéne!! ezek az orvosok:S

MR gerinc vizsgálat a székesfehérvári szent györgy kórházban hogyan történik? Nyitott? Mennyi ideig kell feküdni? Mikor kapom meg az eredményt? Aki volt már az írja már le mindenképp, minden részlet érdekelne!

Legjobb válasz: Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsõre szokatlan a hangja de utána fel se tûnik. Hát ha ez segített kicsit

Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsõre szokatlan a hangja de utána fel se tûnik. Hát ha ez segített kicsit
Szerintem nem nyitott gépen csinálják. Felfekszel a kis asztalra az becsusszan a kis "kapszulába". Klausztrofóbiások rémálma. Olyan jó fél órás lesz kábé a dolog és kur-va hangos a gép. Nekem 1, 5 T-s gépen csinálták, igaz csak hasi vizsgálat volt, de szerintem a gerinc sem lesz hosszabb idõ. Nem szabad mozogni. Más részlet nincs. Elképzelhetõ, hogy levélben kapod meg a leletet ez lehet, hogy egy-másfél hét.

Ma voltam rákszűrésen. Hétvégén kéne megjönni! Alkalmasságihoz kell a lelet! A vizsgálat óta fáj a hasam! És valami rózsaszínes váladékom van! Azóta is fáj a hasam. A szűréstől van mindenképp?

Legjobb válasz: látom régóta nem válaszol seni nem tudlak megnyugtatni annyit tudok h mikor nekem vettek mintát azzal a féfûs izével nem véreztem, de mult hó 9. én mikor délelött voltam dokinál megvizsgált megnyomkodott, megjött hamarabb. el is voltam keseredbe de felesleges volt mert msot 5 hetes babás vagyok azóta:) totál boldog vok neked is ezt kívánom.

látom régóta nem válaszol seni nem tudlak megnyugtatni annyit tudok h mikor nekem vettek mintát azzal a féfûs izével nem véreztem, de mult hó 9. én mikor délelött voltam dokinál megvizsgált megnyomkodott, megjött hamarabb. el is voltam keseredbe de felesleges volt mert msot 5 hetes babás vagyok azóta:) totál boldog vok neked is ezt kívánom.
A rákszûréstõl nekem is volt már rózsaszínes pecsételésem - viszont a teherbeesésem is pont így történt. Nem tudom, ez megnyugtató-e. mindkettõ lehetséges.
Szia. Rákszûrés után teljesen normális, hogy rózsaszínes folyásod van, sõt akár pecsételõs vérzés is belefér. Mivel mintát vesznek a méhnyakról, és közben hajszálér is sérülhet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!