Találatok a következő kifejezésre: Mindenképp kell fogadni a (2 db)

Mindenképp kell szülésznőt fogadni a dokimon kivül?

Legjobb válasz: Nem kell,csak ha szeretnél vagy anyagiak engedik.Sokan azért fogadnak,mert a szülésznõ van veled végig,õ segít át mindenen,de ha nem fogadod meg attól még ugyanúgy ellát,és a végén ha akarod meg tudod neki köszönni.

Nem kell, csak ha szeretnél vagy anyagiak engedik.Sokan azért fogadnak, mert a szülésznõ van veled végig, õ segít át mindenen, de ha nem fogadod meg attól még ugyanúgy ellát, és a végén ha akarod meg tudod neki köszönni.
Dehogy!!!Dokit sem kötelezõ!Ha van rá pénz akkor lehet, de fölösleges , mert van hogy 2-3 bába is jelen ven szülésnél.Nálam 2 volt , nem fogadottak, viszon olyan kedvesek, és segítõkészek voltak hogy ajándékkosarat csináltattam nekik.
EGyáltalán nem, nekem se dokim, se szülésznõm nem lesz.
Szia! Nem kötelezõ, de szerintem jó ha van! A barátnõm egy totál hülyét fogott ki ügyeletesnek, volt választot dokija de õt fél órát látta a 14 órás vajúdásból. Az ügyeletes szülésznõ meg szaladgált ösze-vissza, mert más dolga is volt. Úgyhogy én kerestem, igaz még szülés elõtt vagyunk pár nappal, de tündér az a nõ! Mindíg felhívhatom, ha valamiben nem vagyok biztos, segített összeszedni mit vigyek a kórházba magamnak és a picinek! És mindíg kér, hogy hívjam, ha a dokinál végeztünk, hogy tudja hogy áll a helyzet. Azt mondta ha éjjel bármi van akkor is hívjam nyugodtan. Szóval szerintem megéri! Nekik úgysem 50-100 ezreket fizetsz a szülésért, de lesz aki csak veled fog foglalkozni! Legalább is remélem! Sok sikert!

Az Uzsoki kórházban szeretnék szülni, de vidéken élek. Orvost nem szeretnék fogadni, mert rengeteg pénzünk elment a lombikokra. Lehetséges ott szülnöm, vagy mindenképpen fogadnom kell orvost?

Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: ha vajúdás alatt besétálsz, hogy ez volt épp a legközelebbi kórház akkor nem fognak elküldeni :) viszont elméletileg nem járhatsz oda terhesgondozásra, csak ha fogadsz orvost, illetve oda tartozol. és ha mentõvel mész be, akkor nem valószínû, hogy oda visz, hacsak a kiskönyvedbe nincs beírva. talán megoldás lehet, ha szülésznõt fogadsz, nekik jóval kevesebb a tarifájuk (enyém 30-at kért és tényleg végig ott volt, az orvos tulajdonképpen akkor jött be mikor már a tolófájások jöttek)

ha vajúdás alatt besétálsz, hogy ez volt épp a legközelebbi kórház akkor nem fognak elküldeni :) viszont elméletileg nem járhatsz oda terhesgondozásra, csak ha fogadsz orvost, illetve oda tartozol. és ha mentõvel mész be, akkor nem valószínû, hogy oda visz, hacsak a kiskönyvedbe nincs beírva. talán megoldás lehet, ha szülésznõt fogadsz, nekik jóval kevesebb a tarifájuk (enyém 30-at kért és tényleg végig ott volt, az orvos tulajdonképpen akkor jött be mikor már a tolófájások jöttek)
Én is ott akartam szülni, ezért egy ottani orvost fogadtam. A fiamat ott szültem, nagyon tetszett minden, így most is oda járok a választott orvoshoz pedig már nincs SZTK rendelése csak fizetõs magánrendelés, de nekem még így is megéri. Nagyon jó kórház, vidéki vagyok és bejárok Bp-re terhesgondozásra. Lenne közelebb is doki, kórház, de a Dél-Pestibe nem teszem be a lábamat :) Ha orvost szeretnél fogadni, a magándokim számát meg tudom adni, de lehet hogy SZTK-s doki is fogad, róluk nincs infóm sajnos.
Én nem fogadtam orvost, de ott akarok szülni heteken belül. Viszont Zuglói lakos vagyok, SZTK-s terhesgondozásra járok és nekem azt mondták, hogy nem lesz gond. A kiskönyvembe írassam be a dokival, hogy oda vigyen a mentõ. Vidékrõl viszont nem tudom, hogy felhoz-e téged oda a mentõ.
Uzsokiban csak akkor szülhetsz, ha 14. vagy 15. kerületi lakos vagy, vagy ha fogadott orvosod van. Szülésznõt választani nem elég, õ nem tud behozni orvos nélkül. Ha a mentõ hoz be kitolásban valóban nem küldenek tovább, de ez ugye nem a legpraktikusabb:D
Szia! Végül is hogyan alakult a szülés, sikerült az Uzsokiba kerülnöd?
Hm... Milyen régi a kérdés :D 3-as vagyok. Én 21-én szültem. Lassan két éves lesz... :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen, ott szültem az Uzsokiban és nagyon meg voltam elégedve a kórházzal.Fogadott orvosom volt, kisfiam lassan 16 hónapos nagyfiú:-):-)
Szuper, örülök, hogy sikerült és jól alakult! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!