Találatok a következő kifejezésre: Mindenképp kell fogadni (4 db)

Van itt olyan anyuka, aki császár után simán szült fogadott orvos nélkül? Mindenképpen kell fogadni orvost?

Legjobb válasz: Szia, nekem nem volt fogadott orvosom, és nekem engedték hogy simán szüljek. Fel sem merült bennük hogy császár legyen. Nem néztek hegvastagságot sem. Igaz vacuum-mal rá kellett segíteni, mert nem haladt lefele a pici feje, és a szívhang is leesett a fájásoknál. Szóval nálam fel sem merült a dokik szemébe hogy újra császár legyen. 2 év és 2,5 hónap van a két lányom között.

Szia, nekem nem volt fogadott orvosom, és nekem engedték hogy simán szüljek. Fel sem merült bennük hogy császár legyen. Nem néztek hegvastagságot sem. Igaz vacuum-mal rá kellett segíteni, mert nem haladt lefele a pici feje, és a szívhang is leesett a fájásoknál. Szóval nálam fel sem merült a dokik szemébe hogy újra császár legyen. 2 év és 2, 5 hónap van a két lányom között.
Bocsi, , , én a válaszolót kérdezném, hogy melyik kórházban volt ez?.....
A Debreceni Klinikán.
köszönöm. Azóta kiderült nekem most is császár lesz, ha addig nem indul be magától.Bár csütörtökre vagyok kiírva, nem hordhatom tovább és mivel aznap nincs szabad mûtõ, kedden lesz...hmm...( holnap után)
Miért nem hordhatod tovább?

Dr Racz Krisztina Nyiregyhazi nogyogyasz elerhetosegerol valaki valami infot adni? Mikor es hol rendel? Szokott-e fogadni elozetes bejelentkezes nelkul is, vagy mindenkepp kell nalla idopontot kerni?

Legjobb válasz: Szia! nagyon jo orvos juniusban lesz 3 éve h nála szültem...szerdánként van magánrendelése a Krudy Gyula utcán, de engem csak a 6 hetes kontrollra hivott oda(5 ezer ft), amugy mindig a korházba...hivd fel nyugodtan és kérdezd meg mikor tud fogadni, megmondja mikor van benn a kórházban meg melyik részlegen és fogad szinte rögtön.nem pénzéhes egyáltalán, 5 ezer ft-okat kér, mi 30.000-et adtunk a szülésért és nem nézett csúnyán.:)ha gondolod priviben megadom a mobil számát.

Szia! nagyon jo orvos juniusban lesz 3 éve h nála szültem...szerdánként van magánrendelése a Krudy Gyula utcán, de engem csak a 6 hetes kontrollra hivott oda(5 ezer ft), amugy mindig a korházba...hivd fel nyugodtan és kérdezd meg mikor tud fogadni, megmondja mikor van benn a kórházban meg melyik részlegen és fogad szinte rögtön.nem pénzéhes egyáltalán, 5 ezer ft-okat kér, mi 30.000-et adtunk a szülésért és nem nézett csúnyán.:) ha gondolod priviben megadom a mobil számát.
A kérdező hozzászólása: Megkosszonnem ha eltudnad nekem kuldeni a szamat:) Amugy szerdankent milyen idoben fogad? Es akkor esetleg mehetek oda ugy is hogy nem vagyok nalla beirva? Terhesgondozasra szerentek hozza jarni!
A kérdező hozzászólása: Megkosszonnem ha eltudnad nekem kuldeni a szamat:) Amugy szerdankent milyen idoben fogad? Es akkor esetleg mehetek oda ugy is hogy nem vagyok nalla beirva? Terhesgondozasra szeretnek hozza jarni!
Nagyon kedves és közvetlen, nem pénzéhes mint a többi.

Mindenképp kell szülésznőt fogadni a dokimon kivül?

Legjobb válasz: Nem kell,csak ha szeretnél vagy anyagiak engedik.Sokan azért fogadnak,mert a szülésznõ van veled végig,õ segít át mindenen,de ha nem fogadod meg attól még ugyanúgy ellát,és a végén ha akarod meg tudod neki köszönni.

Nem kell, csak ha szeretnél vagy anyagiak engedik.Sokan azért fogadnak, mert a szülésznõ van veled végig, õ segít át mindenen, de ha nem fogadod meg attól még ugyanúgy ellát, és a végén ha akarod meg tudod neki köszönni.
Dehogy!!!Dokit sem kötelezõ!Ha van rá pénz akkor lehet, de fölösleges , mert van hogy 2-3 bába is jelen ven szülésnél.Nálam 2 volt , nem fogadottak, viszon olyan kedvesek, és segítõkészek voltak hogy ajándékkosarat csináltattam nekik.
EGyáltalán nem, nekem se dokim, se szülésznõm nem lesz.
Szia! Nem kötelezõ, de szerintem jó ha van! A barátnõm egy totál hülyét fogott ki ügyeletesnek, volt választot dokija de õt fél órát látta a 14 órás vajúdásból. Az ügyeletes szülésznõ meg szaladgált ösze-vissza, mert más dolga is volt. Úgyhogy én kerestem, igaz még szülés elõtt vagyunk pár nappal, de tündér az a nõ! Mindíg felhívhatom, ha valamiben nem vagyok biztos, segített összeszedni mit vigyek a kórházba magamnak és a picinek! És mindíg kér, hogy hívjam, ha a dokinál végeztünk, hogy tudja hogy áll a helyzet. Azt mondta ha éjjel bármi van akkor is hívjam nyugodtan. Szóval szerintem megéri! Nekik úgysem 50-100 ezreket fizetsz a szülésért, de lesz aki csak veled fog foglalkozni! Legalább is remélem! Sok sikert!


Az Uzsoki kórházban szeretnék szülni, de vidéken élek. Orvost nem szeretnék fogadni, mert rengeteg pénzünk elment a lombikokra. Lehetséges ott szülnöm, vagy mindenképpen fogadnom kell orvost?

Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: ha vajúdás alatt besétálsz, hogy ez volt épp a legközelebbi kórház akkor nem fognak elküldeni :) viszont elméletileg nem járhatsz oda terhesgondozásra, csak ha fogadsz orvost, illetve oda tartozol. és ha mentõvel mész be, akkor nem valószínû, hogy oda visz, hacsak a kiskönyvedbe nincs beírva. talán megoldás lehet, ha szülésznõt fogadsz, nekik jóval kevesebb a tarifájuk (enyém 30-at kért és tényleg végig ott volt, az orvos tulajdonképpen akkor jött be mikor már a tolófájások jöttek)

ha vajúdás alatt besétálsz, hogy ez volt épp a legközelebbi kórház akkor nem fognak elküldeni :) viszont elméletileg nem járhatsz oda terhesgondozásra, csak ha fogadsz orvost, illetve oda tartozol. és ha mentõvel mész be, akkor nem valószínû, hogy oda visz, hacsak a kiskönyvedbe nincs beírva. talán megoldás lehet, ha szülésznõt fogadsz, nekik jóval kevesebb a tarifájuk (enyém 30-at kért és tényleg végig ott volt, az orvos tulajdonképpen akkor jött be mikor már a tolófájások jöttek)
Én is ott akartam szülni, ezért egy ottani orvost fogadtam. A fiamat ott szültem, nagyon tetszett minden, így most is oda járok a választott orvoshoz pedig már nincs SZTK rendelése csak fizetõs magánrendelés, de nekem még így is megéri. Nagyon jó kórház, vidéki vagyok és bejárok Bp-re terhesgondozásra. Lenne közelebb is doki, kórház, de a Dél-Pestibe nem teszem be a lábamat :) Ha orvost szeretnél fogadni, a magándokim számát meg tudom adni, de lehet hogy SZTK-s doki is fogad, róluk nincs infóm sajnos.
Én nem fogadtam orvost, de ott akarok szülni heteken belül. Viszont Zuglói lakos vagyok, SZTK-s terhesgondozásra járok és nekem azt mondták, hogy nem lesz gond. A kiskönyvembe írassam be a dokival, hogy oda vigyen a mentõ. Vidékrõl viszont nem tudom, hogy felhoz-e téged oda a mentõ.
Uzsokiban csak akkor szülhetsz, ha 14. vagy 15. kerületi lakos vagy, vagy ha fogadott orvosod van. Szülésznõt választani nem elég, õ nem tud behozni orvos nélkül. Ha a mentõ hoz be kitolásban valóban nem küldenek tovább, de ez ugye nem a legpraktikusabb:D
Szia! Végül is hogyan alakult a szülés, sikerült az Uzsokiba kerülnöd?
Hm... Milyen régi a kérdés :D 3-as vagyok. Én 21-én szültem. Lassan két éves lesz... :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen, ott szültem az Uzsokiban és nagyon meg voltam elégedve a kórházzal.Fogadott orvosom volt, kisfiam lassan 16 hónapos nagyfiú:-):-)
Szuper, örülök, hogy sikerült és jól alakult! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!