Találatok a következő kifejezésre: Mindenképp félnem a (2 db)

Mindenképp félnem kell a szüléstől?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Egyáltalá NEM kell félned! Elõször is ez egy természetes folyamat. A babának meg van az útja kifelé, csak kicsit szûk és emiatt lassan jön maj erre a világra. Másrészt meg ha valami gond adódik, akkor ott az orvos és segít nektek. Ha pedig valami nagyon akadályozza a dolgok természetes menetét, ajkkor egyszeûen császármetszéssel világra segítik a babódat. Kár ezzel stresszelned magatokat. A sok dinka nem tudom miért rémítget ezzel téged! Nekem 2 gyerekem van. Az elsõ babám 4-4,5 óra alatt született meg, érts úgy, az elsõ fájástól a felsírásig. Végig sétálgattam vele, alig voltak erõsebbek a fájásaim egy mensi-görcsnél. Második babám kb. 3 óra alatt volt meg. Na vele erõsebb fájásaim voltak, de a születés után derült ki, hogy 4 kiló a kisasszony, mig a bátyója csak 3,1 volt. :D Ha az anagiak nem tennék lehetetlenné, tutira vállalnék még 1-t, lehetõleg kiscsajszit ;)

Egyáltalá NEM kell félned! Elõször is ez egy természetes folyamat. A babának meg van az útja kifelé, csak kicsit szûk és emiatt lassan jön maj erre a világra. Másrészt meg ha valami gond adódik, akkor ott az orvos és segít nektek. Ha pedig valami nagyon akadályozza a dolgok természetes menetét, ajkkor egyszeûen császármetszéssel világra segítik a babódat. Kár ezzel stresszelned magatokat. A sok dinka nem tudom miért rémítget ezzel téged! Nekem 2 gyerekem van. Az elsõ babám 4-4, 5 óra alatt született meg, érts úgy, az elsõ fájástól a felsírásig. Végig sétálgattam vele, alig voltak erõsebbek a fájásaim egy mensi-görcsnél. Második babám kb. 3 óra alatt volt meg. Na vele erõsebb fájásaim voltak, de a születés után derült ki, hogy 4 kiló a kisasszony, mig a bátyója csak 3, 1 volt. :D Ha az anagiak nem tennék lehetetlenné, tutira vállalnék még 1-t, lehetõleg kiscsajszit ;)
Nyugi, szerintem sem kell aggódni.Sõt, ha van egy kis szerencséd, akkor olyan gyorsan megszülsz, mint annakidején anya engem.(Éjjel születtem, és az ügyeletes orvo mire felöltözött bemosakodott én már meg is voltam.) Gondolom, aki azt kérdezi, h félsz-e annak még nincs gyermeke...nekem is jönnek tök butának tûnõ kérdésekkel olyan lányok, akik még nem voltak babásak.Már tõlem is megkérdezték, h nem félek-e a szüléstõl.Mitõl kellene?Egy kórházban jó kezekben vagyunk, és az orvosok tudják mit kell tenni.A nagyja meg úgyis babán múlik:) Én a gátmetszéstõl féltem nagyon, de próbálom leküzdeni a félelmemet.
Szia! Ne félj a szüléstõl. Nem mondom, hogy egy egyszerû dolog, és nem fájdalmas, de természetes sajnos. Én 10 órát vajúdtam a kislányommal. Végig sétáltam, sok vizet ittam és folyamatosan wc-re jártam. Rá fogsz jönni hogy könnyebb neked, a légzés sokat segít. Azt mondják, hogy amikor a baba kibújik az ember elfelejt mindent. Nálam nem így volt, de nagyon nagy megkönnyebbülést éreztem elõször, majd amikor megláttam a kis lila kislányomat, hát az valóban nagyon csodálatos dolog. Én még ilyen fájdalmat és boldogságot egyszerre nem éreztem. Viszont a mellettem lévõ szülõszobában az anyuka végig beszélgette és kacagta a szülést. Neki nem volt akkora fájdalma mint nekem. Változó, kinek milyen a szülés. Amikor elfolyt a magzatvíz én már nem féltem, hanem csak az járt a fejemben, hogy nemsokára meglátom a lányomat. Sok sikert a szüléshez!
-.-'
Úristen micsoda részletesség XD Hát ha mindenki elõre meg tudná mondani a kutya méretét amikor felnõ azt hiszem nem lenne ennyi kóbor eb. Nem tudhatod mekkora lesz az a yorki, ez idõvel fog kiderülni. Mi is a második helyénél tartunk mert fél éves korára kinõtte a "kölyökágyat". Most 2 éves és azóta ez van neki. Ha az ára miatt kérdezed, nem kell horribilis összeget költeni rá. Ha még kicsi akkor ajánlom a Fressnapfban kapható mûanyag fekhelyeket. Nem is olyan vészes és a kölyök nem tudja megrágni, vagy ha harapdálja is, nem lesz tõle baja (vesszõbõl készült kosarakat tessék elfelejteni).
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod :) , de az ágy meg van és a kérdésem az volt, hogy jó e lesz nagy korában úgyhogy hagyjuk.
A kérdező hozzászólása: De valószínûleg elég lesz mivel sikerült a neten megtalálnom, hogy hány centi hosszú egy felnõtt yorki.
A kérdező hozzászólása: Amúgy azért tettem fel a kérdést, mert azt reméltem akinek van felnõtt yorkia az meg írja neki hányszor hányas a fekhelye vagy milyen hosszú a yorkia így lett volna viszonyítási alapom :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!