Találatok a következő kifejezésre: Mindenhol azt hogy a (300 db)

Miért van az, hogy a szélsõjobb mindenhol primitív és unintelligens?

Szóval miért nem lehet szélsõjobboldali értékeket kulturáltan képviselni?

Legjobb válasz: Mi számít szélsõjobboldalnak? Mit értesz szélsõjobboldali értékek alatt?

Mi számít szélsõjobboldalnak? Mit értesz szélsõjobboldali értékek alatt?
A II. világháború után szisztematikusan felszámolták a jobboldal vezetõ rétegét minden országban. Kivétel nélkül. Azóta megy a propaganda a szélsõjobb ellen, ráadásul rájuk aggatnak sztereotípiákat amiket át is vesznek rosszabb esetben. Egyébként kisebb csoportok között vannak intelligens és szellemileg magas szintû egyének, de õk kevesen vannak és nem is tudnak mennyiségileg terjeszkedni.
Amit az értékekhez írtál, az inkább nacionalista értékrend. A nacionalizmus inkább a fasizmussal párosítható. A nemzetiszocializmus már másabb...
"intelligens és szellemileg magas szintû egyének, de õk kevesen vannak" Ez nem teljesen így van mert már a 90' években is a Magyarországi értelmiségiek (tanárok, orvosok, tudósok...) közt az (egykori) MIÉP volt a vezetõ párt. Ma pedig a Jobbik, és a leendõ értelmiségiek között is mint egyetemisták fõiskolások, elõzik az összes többi pártot. Csak nem az értelmiségiek teszik ki a társadalom többségét, itt a baj.
Ugyan mibõl gondolod hogy "primitív és unintelligens"? Forrás? Ki mondta hol olvastad? Ismered a "szélsõjobb" programjukat felszólalásaikat? Vagy csak az utcán láttál pár tinit akik neonácinak képzelik magukat (öltözködés szempontjából) és fölös agressziójukat kukák rugdosásán meg egyéb vandalizmuson élik ki? Inkább tájékozódj mennyire "primitív" hogy pl egy aktuális téma alapjogaid védelmére kelnek ott és úgy ahol senki sem: http://www.youtube.com/watch?v=cIheTCBijjc&feature=player_em..
Igazi szélsõjobbos az országban szerintem maximum 1%-a a népességnek...
Azt gondolom, hogy tanult, sokat olvasott és látott a világra nyitott ember sokkal kisebb eséllyel sodródik a szélsõségek felé. Egyszerûen azért, mert ha több dolgot ismersz/tudsz, akkor több dolog ötlik fel benne bármilyen témával kapcsolatban. Nem tudod olyan könnyen kimondani, hogy ez fekete vagy fehér, rossz vagy jó.
"22.21 jobbik? :DDDDD" Nem tetró. A nem én vagyok a Jobbik.
22.57 aha... értem, mit akarsz mondani :D
" Egyébként az "értelmiséget" egyre kevésbé tudom értékelni" Ezzel sokan vagyunk így. Az értelmiségieknél kevés ostobább ember él e Földön.
A kérdező hozzászólása: Számomra a militarista és az agresszív az elég rokon fogalmak. Kiegészítik egymást. Amúgy az agresszívet nem csupán katonailag értettem, hanem ilyen utcai bunyózás és politikai verekedések, gyilkosság terén is, ami általában jellemzõ volt a nácikra. Úgy vélem, hogy nem kell az erõszak. Ne az öklünk beszéljen, hanem a teljesítmény, amit nyújtani tudunk.
Japán egy erõsen militarista állam volt, mégsem volt ez jellemzõ rá. Nemzetközi szinten meglehetõsen agresszív volt, de ez évszázadok óta jellemzõ volt rá. Az olasz fasizmus viszont bensõleg militarista módon rendezte a társadalmat (az élet minden területére kiterjesztve, pl. korporációk), politikailag csupán a 30-as évek második felében vált agresszívabbá. A lényeg hogy bensõleg militarista, külsõleg viszont pacifikus legyen, az nem vonja maga után a politikai agresszivitást.
Egyáltalán mi az, hogy értelmiség? Sokan ezt, olyan kirekesztõen használják. Én például egyetemre járok, de valakik szerint nem lehetek értelmiség, mert nem vagyok olyan, mint egy értelmiség...blablabla De azt sosem magyarázzák meg, hogy miért. A diploma tesz valakit értelmiséggé vagy ez egy egyedi, különleges világnézet?
22.59 Már akkor is könnyesre röhögtem magam, amikor valaki úgy próbált érvelni a szélsõjobboldaliak mellett, bizonyítva hogy nem agresszívak, hogy elkezdte anyázni a kérdezõt... de ez azért priceless :D "Ezzel sokan vagyunk így. Az értelmiségieknél kevés ostobább ember él e Földön."
Szóval egy szélsõjobbos csak primitív és unintelligens lehet? Mit szólnál ha kissé átvariálnám a szavakat másokra? Gondolom az nem tetszene.
A kérdező hozzászólása: Ja, hogy az az "anyádért" nekem szólt... Eddig fel sem tûnt, azt hittem, hogy mást anyáz. :D
Tetro megint itt veri a nyálát?
Mondjuk az agresszió és militarizmus két külön fogalom. Szintén modern fogalomzavarral állunk szemben, egy militarista állam nem feltétlenül folytat agresszív politikát. Egyébként az "értelmiséget" egyre kevésbé tudom értékelni, sajnos egy részük ugyanolyan konzumidióta, és ez a tendencia növekszik.
Akik lepontoztak, azoknak illene felcsapniuk egy könyvet a nacionalizmus kialakulásáról a francia forradalomban(azért megemlítem hogy ez egy baloldali forradalom volt). Az a helyzet, hogy alig van ember aki tisztában lenne a jobboldal és a szélsõjobboldal fogalmával.
A kérdező hozzászólása: Igen 14-es, én is errõl beszélek. A német nemzetiszocializmusnál meg lehet figyelni, hogy rengeteg orvos, ügyvéd, mérnök, tanár, egyszóval értelmiségi gazdagította a soraikat. Valahogy az a mozgalom jobban rá tudott kapcsolódnia a társadalom szélesebb rétegeire és gyökeret tudott bennük verni. Mondjuk náluk is megvolt a proli réteg (barnainges fogdmegek), de azokat is szervezetten tudták kezelni, elég megnézni a több ezres felvonulásokat. Természetesen nem arra gondolok, hogy kellenek ezek az erõszakszervezetek, hiszen véleményem szerint a modern szélsõjobbnak kerülnie kell az agressziót és a militarizmust, ez az egyik legfontosabb dolog a jelenleginél nagyobb lendület mellett.
A kérdező hozzászólása: "Mi számít szélsõjobboldalnak?" Nemzetiszocializmus, fasizmus, nemzeti radikalizmus és egyéb, ezekhez hasonló ideológiák. Mit értesz szélsõjobboldali értékek alatt? Egy magyar embernek az európai és ezen belül is a magyar érdekek és kultúra védelme, a technológiai fejlõdés támogatása, jólét növelése, megfelelõ családpolitika, egyenesség, gerincesség, becsület, hûség, önmegtartóztatás, minõségi életkép, környezetvédelem, megfelelõ helyesírás, stb. Valahogy ezeket nem nagyon fedezem fel a szélsõjobboldali tömörülések tagjai és szimpatizánsai között.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy folyamatosan megy a propaganda, hogy a szélsõjobb ilyen meg olyan, így aki ezen ideológiára adja a fejét, az tulajdonképpen csak abból tud meríteni, amit az ideológiai ellenfelei terjesztenek róla. Ez oda vezetett az utóbbi évtizedek során, hogy az egész kép egy "ideális" szélsõjobbosról átalakult egy bakancsos, kopasz fejû, alkoholista, hõbörgõ idiótává, aki a focimeccseken üti az ellenséges táborba tartozó hasonló egyedeket. Sajnos egy idõ után önmagát generálja a probléma, mert az újak csak ránéznek ezekre és hozzájuk akarnak hasonlítani, mivel nem látnak mást, így természetes nekik, hogy egy nemzetiszocialista így viselkedik. Köszönöm a választ és hogy megerõsítettél a gondolataimban.
A kérdező hozzászólása: EagleHUN, a Jobbik egyre kevésbé szélsõjobbos.
A kérdező hozzászólása: "Ugyan mibõl gondolod hogy "primitív és unintelligens"? Forrás? Ki mondta hol olvastad? Ismered a "szélsõjobb" programjukat felszólalásaikat? Vagy csak az utcán láttál pár tinit akik neonácinak képzelik magukat (öltözködés szempontjából) és fölös agressziójukat kukák rugdosásán meg egyéb vandalizmuson élik ki?" Látod, pont arról beszélek, hogy a legtöbben ilyenek. Nem azt mondom, hogy mindenféleképpen kukákat rugdosnak és vandalizmusra adják a fejüket, de a "keménycsávóvagyok" gondolkodásmód meglátszik rajtuk és az öltözködés (vagy hagyományos skinhead, vagy szupermagyar, akinek még az alsógatyáján is címer meg matyóhímzés van) is stimmel.
A kérdező hozzászólása: Morvait pedig nem nagyon szeretem, mert olyan idegelõ beszédstílusa van, mintha mindenkit 90 éves öreg tatának nézne, aki már azt sem tudja a demenciától, hogy éppen hol van, valamint a Jobbik sem a szívem csücske. Mondjuk a Snowden-ügyben igazat adok neki.
A II VH óta folyamatosan, ha úgy tetszik elvan nyomva a nacionalizmus és a nacionalizmushoz valamilyen módon kapcsolódó eszmék. A II világháború után, Európa nyugati felében a liberalizmus lett a domináns ideológia. A mai "sima" jobboldal , egyfajta szétzüllesztett , lekorlátozott "mérsékelt" valamivé változott, vagy változtatták. Lényegében van egy domináns ideológia , képzeld úgy, mint egy kitaposott utat, elõre programozott irányt, és a sima jobboldalnak nem szabad róla letérne , ahogy a baloldaliaknak sem, ha letér akkor ellehetetlenítik.
Egyébként a német nemzetiszocializmus tele volt értelmiségiekkel. Bár nem vagyok nemzetiszocialista, viszont teljességgel lenyûgöz a "teljesítménye", valóban összegyûlt minden olyan ember, akinek volt vér a p*csében és értéket képviselt modern világ nihilizmusával szemben. Ha végignézünk a vezetõ rétegen, akkor csupa mûvelt és/vagy I. világháborús veteránt látunk, amely olyan értéket képviselt, amelynek a modern politikusocskák közelébe se érnek(a (szélsõ)jobboldalinak csúfoltaknál sem).
Tisztelt 60%-os, mi köze van a jobboldalnak a nacionalizmushoz?
22.21 jobbik? :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Ez rendben is van 13-as, de nem kapcsolódik a kérdéshez. Ez még nem válasz arra, hogy miért kell primitívnek lenni.
23.25 a 48%-os az elõbb le"malymozott" engem. igazi stand-up :D

Miért olvasom mindenhol azt, hogy muszáj már pár hónapos korban rászoktatni a babákat az egyedül elalvásra?

Miért olyan hihetetlen az, hogy a babáknak az anyukájukra van szükség pár hónaposan? Az oviban úgyis egyedül fognak elaludni, nincs ringatás, hát simi, stb. Már 1,5 - 2 évesen úgyis olyan okosak, hogy már megértik, hogy egyedül is tud aludni, miért kell hagyni őket sírni az elején?

Legjobb válasz: Az én gyerekeim születésüktõl fogva egyedül alszanak éjjel az ágyikójukban, soha nem sírtak emiatt.

Az én gyerekeim születésüktõl fogva egyedül alszanak éjjel az ágyikójukban, soha nem sírtak emiatt.
nem mindenki akar kismajmot nevelni...
Én is azon az állásponton vagyok hogy a gyerek aludjon külön. Ez sokkal nyugodtabb, pihentetõbb babának és szülõknek is. Szerintem olyan nincsen hogy "nem megy a kicsinek", ez csak szoktatás kérdése. Egy olyan gyerek aki kezdetektõl fogva külön kiságyban alszik, azzal késõbb se lesz majd probléma ebbõl a szempontból. A "kismajom" talán tényleg elég bántó jelzõ de tényleg gondot tud okozni, fõleg nagyobb gyerekeknél hogy nem hajlandók a saját ágyukban aludni, csimpaszkodnak a szülõkre, nincsenek önállóságra szoktatva egy kicsit sem. 1, 5-2 évesen lesz velük igazából gond mert akkor már tudnak hisztizni, zsarolni, cirkuszolni ha akarnak valamit, az lesz csak az igazi kihívás saját ágyba tenni õket ha addig nem szokták meg.
Nagyobb korban a babák/kisgyerekek jobban ragaszkodnak bizonyos szokásokhoz, mint egészen pici korban. Ha látod rajta, hogy jobban igényli hogy egyedül aludjon el, akkor hagyjad. De ha azt igényli hogy vele aludj, akkor aludj vele. De még mindig könnyebb ilyen piciként hagyni egyedül elaludni, mint nagyobb korban azzal szenvedni több hétig, hogy nem akar egyedül elaludni és mindig átjár a szülõi ágyba, mert már azt érzi a sajátjának.
Utolsó válaszoló, mintha csak én írtam volna, annyi különbséggel, hogy az én lányom 20 hónapos. Én is sokat agyaltam ezen, de végül arra jutottam, hogy nem látom semmi hátrányát annak, hogy úgy alszk el , hogy mellette fekszem. A nappali alvást viszont nagyon szeretném megoldani, hogy egyedül aludjon, mert félek gond lesz majd az oviban.
Az én lányom 16 hónapos, de semmiért nem aludna el egyedül.Csak úgy alszik el, ha lefekszem mellé(még apával se alszik)Nekem ez nem gond.Akinek nem tetszik, hát nem tetszik.Senkinek semmi köze hozzá!Majd ha muszáj lesz valahogy megoldjuk azt az egyedülalvást. Ne foglalkozz senkivel!Te gyereked, te neveled úgy ahogy ezt jónak látod!
Szerintem sokan félnek attól, hogy elrontják a gyereket. Hogy nem fogják tudni leszoktatni az altatásról. Vagy hogy kismajmot nevelnek belõle ezzel, ahogy az egyik hozzászóló írta. Vagy mert már van valami kedvezõtlen tapasztalata, vagy a környezetében lát negatív példát erre. És mindenki a legjobban szeretné csinálni a gyereknevelést, úgyhogy mindenkinek megvan a saját elképzelése, aminek a mentén halad. Én nem szoktattam a lányomat egyedül alváshoz, most 16 hónapos, nincs semmi dráma lefekvéskor, 7 órakor megyünk lefeküdni, odafekszem mellé, és pár perc múlva már alszik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!
Egyetértek az elõzõvel, tényleg nem egyenlõ a sírni hagyással. A mi babábk is 3 hónapos kora óta egyedül alszik el. Eleinte ringattuk, volt, hogy mellkasunkon aludt el, de errõl szépen lassan leszokott. Nem kifejezetten hagytuk sírni, de próbálgattuk, hogy letettük az ágyába. Eleinte nagyon sírt, akkor nem hagytuk, de aztán valahogy már nem igényelte az altatást. Most is ha álmos leteszem, van, hogy ici-picit sír, de ha kivenném, az sem lenne neki jó. Egyszerûen "keresi az álmát" ahogy a pszichológusok mondják, de nem azt akarja, hogy kikapjam az ágyából.VAn, hogy épp csak elsírja magát, és már alszik is.(Este zokszó nélkül elalszik)
5 vagyok még 1x Na már most akkor nem teljesen értem kérdésed, ugyanis a "pár hónapos" koron szemmel láthatólag túl vagytok, más részrõl, ha Nektek így jó az elalvás, akkor meg mit érdekel, hogy mások hogy csinálják. Nem fontos. Lehet egy "családi szokás" mindennél furcsább, ha az adott családnak jó, akkor nincs vele semmi baj. És nyilván való, hogy ez sem marad majd így, a szokások dinamikusan változnak, ahogy nõ és alakul a gyerkõc... MInden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: az én 17 hónapos kisfiam úgy alszik el, hogy leülök vele a hintaszékbe, elénekelem neki a kedvenc dalát, majd lerakom a kiságyába, simizem a hátát és elalszik. Tehát elvileg nem egyedül, hanem mellette vagyok. Már megkaptam a családtól, hogy rosszul csinálom, ezért olvastam utána. Sokan írnak itt is olyan kérdést, hogy hogyan lehet átszoktatni egyedül alvásra az x hónapos bébiket.
5 vagyok Az lemaradt, hogy szerintem az ágyba szoktatás nem egyenlõ a sírni hagyással!
A kérdező hozzászólása: Akiknek automatikusan megy az egyedül alvás azok szerencsések, de ha nem megy a kicsinek, akkor miért erõltetik, ezt nem értem. De látom félreérthetõen kérdeztem, nem akartam beleszólni senki nevelési stílusába. :)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne kismajom? :( Csak azért kérdeztem, mert annyi sírni hagyós történetet olvastam. Szerintem attól, hogy Anyuci ott van vele amíg elalszik, nem lesz rosszabb élete, nem lesz butább, stb....
Szia.Ugyanaz a helyzet mint az elso valaszolonal. Nem ereztem muszajnak hogy egyedul aludjon de o igy dontott.Soha nem eroltettuk hogy egyedul aludjon, nem hagytuk sirni sem csakhogy el tudjon nelkulunk aludni.Neki igy volt jo akkor miert "ellenkeznek"? Miert olyan hihetetlen hogy nem minden baba egyforma?
Szerintem egyik módszerrel sincs gond amíg a baba döntése. Ha elaludna egyedül nem kell erõltetni a ringatast ha igényli a közelségét nem szabad sírni hagyni. Enyém egyedül konnyebben elalszik. De én távolról szeretem nézegetni alvás közben is;)


XBOX 360 Hiba! E74, jobb alsó led villog csak! Kismillió oldalt megnéztem már és mindenhol azt írják a jobbalsó ledes E74 re hogy vagy av kábel hiba, vagy hana chip hiba (ott ahol kapcsolódik az av kábel az xboxba)? Töbii lent . Fontos:S

MEgnéztem h mi van az av kábelemmel, meg is volt törve egy helyen a video inputnál, ezért az egyik havaromtól kölcsönkértem, hátha azzal megy-e.De azzal se ment.Valaki tudna segíteni?Mi a probléma, és hogyan lehet kijavítani ?

Nyiregyen miért van a járdákon mindenhol az hogy "aranyos"?

Legjobb válasz: Hu kurvä jó kérdés, tegnap este vagy 60 helyen láttam legalább hazafele menet...

Hu kurvä jó kérdés, tegnap este vagy 60 helyen láttam legalább hazafele menet...
|<urvára idegesítõ...letépném annak a birkának a kezét amelyik csinálta-.-
A kérdező hozzászólása: jah kb =D na mindegy úgy látszik ez örök titok marad

Mindenhol olvasom, hogy a lefekvés előtt egy "ceremóniát" kell végrehajtani, ami mindig ugyan az. Nálatok ez miből áll? Már amikor haza mentetek akkor is ezt csináltátok?

Legjobb válasz: Leegyszerûsítve ez annyit jelent: fürdés, törölközés, felöltözés, szopcsi vagy tápszer, lefekvés, alvás. Nagyjából ugyanabban az idõben. Ezek a fõ fázisok megvoltak, most már azzal kiegészülve, hogy kislányunk is részt vesz a dolgokban, 1 éves. Hozza a törölközõjét, ezzel jelzi, hogy fürdeni akar. Aktívan közremûködik mindenben :)) Ezek után szépen elalszik magától, bár ez nem mindig volt így. Volt hogy simogatni kellett, de tudta, hogy alvás jön.

Leegyszerûsítve ez annyit jelent: fürdés, törölközés, felöltözés, szopcsi vagy tápszer, lefekvés, alvás. Nagyjából ugyanabban az idõben. Ezek a fõ fázisok megvoltak, most már azzal kiegészülve, hogy kislányunk is részt vesz a dolgokban, 1 éves. Hozza a törölközõjét, ezzel jelzi, hogy fürdeni akar. Aktívan közremûködik mindenben :) ) Ezek után szépen elalszik magától, bár ez nem mindig volt így. Volt hogy simogatni kellett, de tudta, hogy alvás jön.
én ezt sehol nem olvastam, de nálunk minden este mindig ugyanúgy történik az esti ceremónia, mivel kislányunk 1, 5 éves , rögtön tudja mikor mi következik, fiunk 3 hónapos, fürdés után rögvest elalszanak mindketten.
Fürdés után kap tápszert, majd beviszem a szobájába, büfizik, megpuszilgatom, berakom az ágyába, oda adom a cumiját, és kijövök.Magától elalszik.
Fürdés után kap tápszert, majd beviszem a szobájába, büfizik, megpuszilgatom, berakom az ágyába, oda adom a cumiját, és kijövök.Magától elalszik.10 hónapos
Nálunk nincs ceremónia. Ha álmos, átöltözünk, megyünk aludni. Fürdés akkor van mikor épp ráérünk vagy kedve támad az este folyamán. 2, 5 éves.
Amit mindenki ír! És úgy látom, hogy ezek a babák rendre maguktól is alszanak... sejtem át is alusszák az éjszakát! Ezek a dolgok kérdezõ azért kellenek mert míg pici ebbõl vágja hogy most a hosszú alvás jön itt az éjszaka! Van egy rövid story-m ide vágóan! Nyári baba a lányom, így mikor voltak azok a nagy melegek egyszer délután nem áttörölgettem hanem lefürdettem picit.... egyemmeg 2 hónapos volt azt hitte itt az alvás idõ, rögtön elaludt... 4 óra múlva úgy ébresztettem én, hogy héééj ez még nem az éjjel :D Szóval ez ahogy te nevezed ceremónia kell nekik... Legalábbis én ezt mondom a mi esetünkben :D Utolsó: 2, 5 évesen remélem már mi is ilyen cipõben fogunk járni :D
nekem nem egyértelmû hogy napközbeni v esti alvást kérdezed. Kb 4hós kora óta napközbeni: redönyleengedés, zene be, ugyanaz a 2mondat, beteszem a kiságyba és kijövök (megöleli az alvókendõjét, beteszi a cumiját és meg sem mozdul már), este kiegészül:19kor fürdés, játék, 20kor tápszer, redõny, háttérzajnak hírtv, fenti mondatok és kijövök. Reggelig alszik, abszolút tervezhetõek az esték 20óra után, szerintem van értelme "ceremóniázni". Alvásidõben mindig otthon vagyunk, este 7után már nem fogadunk vendégeket, nagyiknál ugyanúgy alszik reggelig, ha ezeket betartjuk.14hós
Igen, az enyém tényleg átalussza.Nálunk ha kimaradna a fürdés, szerintem azt se tudná, hogy most mi van :)
Amit elõttem írtak már: fürdés, utána kis masszírozás, felöltözés, szopizás - közben kis altatós éneklés, és alvás. Késõbb jött a mondókázás, meseolvasás, ahogy nagyobb lett. Most 2, 5 éves, már õ szól, amikor álmos lesz fél 8-8 körül, hogy menjünk fürdeni. Utána felöltözés, tejcsi ivás, mese, és alvás.

Mindenhol azt írják a diéta leírásában, hogy salátát korlátlan mennyiségben lehet fogyasztan. De hogyan? Miből? És mi az amit tényleg nyugodt szívvel korlátlanul ehetek?

Legjobb válasz: Nem a majonézes krumpli! És nem is a franciasaláta! Fejessaláta és rokonai, káposzta, répa, grapefruittal, vizes, ecetes öntettel, esetleg kefírrel.Alma.

Nem a majonézes krumpli! És nem is a franciasaláta! Fejessaláta és rokonai, káposzta, répa, grapefruittal, vizes, ecetes öntettel, esetleg kefírrel.Alma.
Persze hogy lehet, kivéve gyümölcs napon, mert akkor csak gyümölcsöt lehet enni. Minden nyers, friss salátát lehet enni, és zöldségeket is nyersen.
A kérdező hozzászólása: p. a rukkolát imádom, azt is lehet? persze öntet nélkül..
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Szia!Fogyassz sok-sok savanyukaposztat, azert is jo mert sok benne a C vitamin.
nyers csalamádét, paradicsom, paprika, zöldhagyma, saláta, savanyúkáposzta és nyersen savanyúságnak eltett zöldségek MIndet nyugodtan eheted
A kérdező hozzászólása: köszike!

Miért van az hogy a mikrofonom mindenhol működik de amikor ts3-on akarok beszélni akkor senki sem hall?

PLS segítsetek nagyon idegesítő

Legjobb válasz: A mikrofon beállításnál válaszd ki a hangkártyádat.(nem digital input)

A mikrofon beállításnál válaszd ki a hangkártyádat.(nem digital input)
A kérdező hozzászólása: Kössz ez mûködött :D
...

Miért van az, hogy a házi tejtől semmi bajom, a bolti tejektől meg előjönnek a mindenhol leírt és ismert gondok (nyákképződés, bőrproblémák stb. )?

A házi tejnél semmi negatívat nem tapasztaltam....sőt, úgy vettem észre, hogy nagyon jót tett az emésztésemnek és az erőnlétemnek. Nagyon vékony vagyok és végre fel tudtam vele szedni pár kilót. Mit csinálhatnak a boltival amitől teljesen haszontalan, sőt..káros lesz?

Legjobb válasz: Amúgy meg nem szórakozásból pasztõrözik a tejet azt tudni kéne!

Amúgy meg nem szórakozásból pasztõrözik a tejet azt tudni kéne!
"Mindenfélével kezelik õket" Pasztõrözik homogenizálják beállítják a zsírtartalmat.Semmiféle anyagot nem tesznek hozzá!A világon sokszáz millióan isznak kezelt tejet és semmi bajuk nincs tõle!Miért kell állítani hogy káros?
Mindenfélével kezelik õket. Én is csak házitejet iszom és csak házitejfölt, túrót veszek.
Kitudja. Bármit beletehetnek, mint ahogy meg is teszik minden mással is :S Nem is lehet összehasonlítani a házi tejjel, én is azt imádom, még leszûrni se szoktam, a tetején úszkáló tejszínt is imádom. :D
A kérdező hozzászólása: Basszus...én nem azt mondtam, h fogalmam sincs miért pasztörizálják és kezelik...természetes, h evvel sok káros bacit ki tudnak ölni belõle és így veszélytelen. De én mégis rosszul vagyok a boltitól és nem értem, h miért. Szerintem az lehet a baj, h a hasznos mikroorganizmusok, bacik is kihalnak a pasztõrözött tejbõl, így nem úgy "dolgozik" a szervezetben ahogy kell. Tudom, h elméletben egészségesebb a bolti, mert biztonnságos stb....de a tapasztalataim mást mutatnak sajnos. Én nem bírom a boltit. Sztem a legtöbb embernek is csak a boltival van baja és azt hiszi, h úgy amblokk a tej a hibás. A másik meg az, h az ízük is iszonyatosan különbözik.
Nekem is "tejallergiám" volt de mióta házitejet iszom - voilá! - nincs semmi panasz
"A másik meg az, h az ízük is iszonyatosan különbözik." Már miért ne különbözne? A zsírtartalma csökkentve lett abból tejszínt csinálnak.Így nem kell több liter tejet megvenni ha csak tejszín kell valakinek.Hogyan lenne egy 1, 5%-os tejnek olyan íze mint egy 3, 5-esnek?
A kérdező hozzászólása: Ki mondta h a boltiból az 1, 5-öst iszom? Vagy te csak azt ismered? Boltiból is a 3, 5-öst szoktam venni, de ha az éppen nincs, akkor a 2, 8-ast. De a 3, 5-ösnek is teljesen más az íze, mint az igazi házi tejnek. Persze ezt is meg tudjál magyarázni, h karamellizálódik a tejcukor és ezért lesz más íze...de a házi tej otthoni forralásánál is ez történne...és mégsem olyan az íz.
A kérdező hozzászólása: Persze én lány vagyok, nem fiú.
Miért zavar ez annyira? Engem nem zavarna, ha egy lány rámnézne olyan "tegyél magadévá nézéssel" és nem azzal kezdené, hogy mik a kedvenc aktivitásaim stb.
Ez is mint annyi minden, személyfüggõ. De elég sok esetben ez fordul elõ, nemhiába lehet róla olvasni. Lányként az egyik válaszolónak azt tudom mondani, hogy nekem "az" eszembe se jutott barátommal kapcs amíg össze nem jöttünk, és a kezei rajtam nem voltak :D Max a csókot képzeltem el, de amikor elõször láttam akkor biztos nem még. Akkor csak annyi volt, hogy szimpatikus volt, tetszett, és szerettem volna jobban megismerni. De ha valaki felvetett volna ilyet, csak kiakadtam volna, hogy te jó ég, nem is ismerem még! Az egy dolog, hogy tetszik, de nah... Barátom minden gondolatát meg nem ismerem, de azt tudom, hogy én is kezdettõl fogva szimpatikus voltam neki, és szerintem elég jó eséllyel lehet mondani, hogy nem csak arra kellek neki, mert õ nem is akar házasságon kívüli szexet senkivel. Tudom ez végképp nem gyakori, de ez is megesik. Viszonyítani sokat nem tudok, max még pasi haverok véleményét tudom mondani. Ott is ismerek olyat aki egy csajról alapból nem asszociál a szexre, még ha be is jön neki. De akirõl ezt biztosan tudom, azt egy kezemen meg tudnám számolni. Mondjuk tegyük hozzá, hogy nem errõl szoktam kérdezgetni a haverokat :P De azért ismerek jópár olyan srácot akit elég normálisnak tartok ahhoz, hogy így viszonyuljanak a dologhoz.
miért, van fiú lány is, vagy lány fiú?! XD am így van, elõször popsi, mellek, lábak, majd arc, végül úgy az egész...:P Aztán jöhet a megszólítás, felszedés, és már ott is tartunk, hogy nálunk vagyunk, és ruha nélkül....XD szal sztem ez tök természetes, hogy elõször az jut eszébe akár a lányak a fiúról, akár a fiúnak a lányról, hogy milyen lehet az ágyban...:P
Helyzet és személyfüggõ, de biztos, hogy "az" tényleg az elsõ gondolatok között van. Érdekes paradoxon ez: a nõk általában szeretnék, hogy a férfiak ne csak "azt" akarják tõlük, mégis tudják ezt a reakciót a férfiak részérõl, és rá is erõsítenek öltözködéssel, sminkkel évszázadok óta. Lányoknak: ha felkelted a fiú nemi érdeklõdését, esélyt kapsz arra, hogy megszerettesd magad vele. Fiúknak: ha megérinted a lány lelkét, esélyt kapsz arra, hogy szexuálisan is kívánjon. 34/F
hááát a lányoknak is "az"jutt elöször az eszébe! csak tudatalatt! mert ha már vkihez vonzódsz! :) kémia :)
Vagy nem. 3 éve van barátnõn de még sose csináltuk, õ most 17 de még nem kész rá, én meg nem erõltetem. Addig vár, amíg akar. De attól nagyon szeret engem.
Ki kell ábrándítsalak, késõbb is csak "az" érdekel minket :)
Nem csak az érdekli õket, de a fantáziájuk, ha beindul akkor jó csajnak találják, ezért nagyobb az esélye, hogy összejönnek.
Apám!!!Házasságon kívüli szex???!!Hol élsz??Biztos valami vallásos szekta atgja vagy.Összeházasodtok és kiderül hogy a férjednek 3cm a farka, vagy fel sem áll.Akkor mi van? Baromság!Azon kívül sok élménytõl megfosztja magát az, aki csak a házasságkötés után kefél.Három melled van, a férjed meg azt hiszi, hogy ez a természetes, mivel még nem látott meztelen nõt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!