Találatok a következő kifejezésre: Mindenhol azt hogy a (309 db)

Miért olvasom mindenhol azt, hogy muszáj már pár hónapos korban rászoktatni a babákat az egyedül elalvásra?

Miért olyan hihetetlen az, hogy a babáknak az anyukájukra van szükség pár hónaposan? Az oviban úgyis egyedül fognak elaludni, nincs ringatás, hát simi, stb. Már 1,5 - 2 évesen úgyis olyan okosak, hogy már megértik, hogy egyedül is tud aludni, miért kell hagyni őket sírni az elején?

Legjobb válasz: Az én gyerekeim születésüktõl fogva egyedül alszanak éjjel az ágyikójukban, soha nem sírtak emiatt.

Az én gyerekeim születésüktõl fogva egyedül alszanak éjjel az ágyikójukban, soha nem sírtak emiatt.
nem mindenki akar kismajmot nevelni...
Én is azon az állásponton vagyok hogy a gyerek aludjon külön. Ez sokkal nyugodtabb, pihentetõbb babának és szülõknek is. Szerintem olyan nincsen hogy "nem megy a kicsinek", ez csak szoktatás kérdése. Egy olyan gyerek aki kezdetektõl fogva külön kiságyban alszik, azzal késõbb se lesz majd probléma ebbõl a szempontból. A "kismajom" talán tényleg elég bántó jelzõ de tényleg gondot tud okozni, fõleg nagyobb gyerekeknél hogy nem hajlandók a saját ágyukban aludni, csimpaszkodnak a szülõkre, nincsenek önállóságra szoktatva egy kicsit sem. 1, 5-2 évesen lesz velük igazából gond mert akkor már tudnak hisztizni, zsarolni, cirkuszolni ha akarnak valamit, az lesz csak az igazi kihívás saját ágyba tenni õket ha addig nem szokták meg.
Nagyobb korban a babák/kisgyerekek jobban ragaszkodnak bizonyos szokásokhoz, mint egészen pici korban. Ha látod rajta, hogy jobban igényli hogy egyedül aludjon el, akkor hagyjad. De ha azt igényli hogy vele aludj, akkor aludj vele. De még mindig könnyebb ilyen piciként hagyni egyedül elaludni, mint nagyobb korban azzal szenvedni több hétig, hogy nem akar egyedül elaludni és mindig átjár a szülõi ágyba, mert már azt érzi a sajátjának.
Utolsó válaszoló, mintha csak én írtam volna, annyi különbséggel, hogy az én lányom 20 hónapos. Én is sokat agyaltam ezen, de végül arra jutottam, hogy nem látom semmi hátrányát annak, hogy úgy alszk el , hogy mellette fekszem. A nappali alvást viszont nagyon szeretném megoldani, hogy egyedül aludjon, mert félek gond lesz majd az oviban.
Az én lányom 16 hónapos, de semmiért nem aludna el egyedül.Csak úgy alszik el, ha lefekszem mellé(még apával se alszik)Nekem ez nem gond.Akinek nem tetszik, hát nem tetszik.Senkinek semmi köze hozzá!Majd ha muszáj lesz valahogy megoldjuk azt az egyedülalvást. Ne foglalkozz senkivel!Te gyereked, te neveled úgy ahogy ezt jónak látod!
Szerintem sokan félnek attól, hogy elrontják a gyereket. Hogy nem fogják tudni leszoktatni az altatásról. Vagy hogy kismajmot nevelnek belõle ezzel, ahogy az egyik hozzászóló írta. Vagy mert már van valami kedvezõtlen tapasztalata, vagy a környezetében lát negatív példát erre. És mindenki a legjobban szeretné csinálni a gyereknevelést, úgyhogy mindenkinek megvan a saját elképzelése, aminek a mentén halad. Én nem szoktattam a lányomat egyedül alváshoz, most 16 hónapos, nincs semmi dráma lefekvéskor, 7 órakor megyünk lefeküdni, odafekszem mellé, és pár perc múlva már alszik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!
Egyetértek az elõzõvel, tényleg nem egyenlõ a sírni hagyással. A mi babábk is 3 hónapos kora óta egyedül alszik el. Eleinte ringattuk, volt, hogy mellkasunkon aludt el, de errõl szépen lassan leszokott. Nem kifejezetten hagytuk sírni, de próbálgattuk, hogy letettük az ágyába. Eleinte nagyon sírt, akkor nem hagytuk, de aztán valahogy már nem igényelte az altatást. Most is ha álmos leteszem, van, hogy ici-picit sír, de ha kivenném, az sem lenne neki jó. Egyszerûen "keresi az álmát" ahogy a pszichológusok mondják, de nem azt akarja, hogy kikapjam az ágyából.VAn, hogy épp csak elsírja magát, és már alszik is.(Este zokszó nélkül elalszik)
5 vagyok még 1x Na már most akkor nem teljesen értem kérdésed, ugyanis a "pár hónapos" koron szemmel láthatólag túl vagytok, más részrõl, ha Nektek így jó az elalvás, akkor meg mit érdekel, hogy mások hogy csinálják. Nem fontos. Lehet egy "családi szokás" mindennél furcsább, ha az adott családnak jó, akkor nincs vele semmi baj. És nyilván való, hogy ez sem marad majd így, a szokások dinamikusan változnak, ahogy nõ és alakul a gyerkõc... MInden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: az én 17 hónapos kisfiam úgy alszik el, hogy leülök vele a hintaszékbe, elénekelem neki a kedvenc dalát, majd lerakom a kiságyába, simizem a hátát és elalszik. Tehát elvileg nem egyedül, hanem mellette vagyok. Már megkaptam a családtól, hogy rosszul csinálom, ezért olvastam utána. Sokan írnak itt is olyan kérdést, hogy hogyan lehet átszoktatni egyedül alvásra az x hónapos bébiket.
5 vagyok Az lemaradt, hogy szerintem az ágyba szoktatás nem egyenlõ a sírni hagyással!
A kérdező hozzászólása: Akiknek automatikusan megy az egyedül alvás azok szerencsések, de ha nem megy a kicsinek, akkor miért erõltetik, ezt nem értem. De látom félreérthetõen kérdeztem, nem akartam beleszólni senki nevelési stílusába. :)
A kérdező hozzászólása: Miért lenne kismajom? :( Csak azért kérdeztem, mert annyi sírni hagyós történetet olvastam. Szerintem attól, hogy Anyuci ott van vele amíg elalszik, nem lesz rosszabb élete, nem lesz butább, stb....
Szia.Ugyanaz a helyzet mint az elso valaszolonal. Nem ereztem muszajnak hogy egyedul aludjon de o igy dontott.Soha nem eroltettuk hogy egyedul aludjon, nem hagytuk sirni sem csakhogy el tudjon nelkulunk aludni.Neki igy volt jo akkor miert "ellenkeznek"? Miert olyan hihetetlen hogy nem minden baba egyforma?
Szerintem egyik módszerrel sincs gond amíg a baba döntése. Ha elaludna egyedül nem kell erõltetni a ringatast ha igényli a közelségét nem szabad sírni hagyni. Enyém egyedül konnyebben elalszik. De én távolról szeretem nézegetni alvás közben is;)

XBOX 360 Hiba! E74, jobb alsó led villog csak! Kismillió oldalt megnéztem már és mindenhol azt írják a jobbalsó ledes E74 re hogy vagy av kábel hiba, vagy hana chip hiba (ott ahol kapcsolódik az av kábel az xboxba)? Töbii lent . Fontos:S

MEgnéztem h mi van az av kábelemmel, meg is volt törve egy helyen a video inputnál, ezért az egyik havaromtól kölcsönkértem, hátha azzal megy-e.De azzal se ment.Valaki tudna segíteni?Mi a probléma, és hogyan lehet kijavítani ?


Miért van az, hogy a szélsõjobb mindenhol primitív és unintelligens?

Szóval miért nem lehet szélsõjobboldali értékeket kulturáltan képviselni?

Legjobb válasz: Mi számít szélsõjobboldalnak? Mit értesz szélsõjobboldali értékek alatt?

Mi számít szélsõjobboldalnak? Mit értesz szélsõjobboldali értékek alatt?
A II. világháború után szisztematikusan felszámolták a jobboldal vezetõ rétegét minden országban. Kivétel nélkül. Azóta megy a propaganda a szélsõjobb ellen, ráadásul rájuk aggatnak sztereotípiákat amiket át is vesznek rosszabb esetben. Egyébként kisebb csoportok között vannak intelligens és szellemileg magas szintû egyének, de õk kevesen vannak és nem is tudnak mennyiségileg terjeszkedni.
Amit az értékekhez írtál, az inkább nacionalista értékrend. A nacionalizmus inkább a fasizmussal párosítható. A nemzetiszocializmus már másabb...
"intelligens és szellemileg magas szintû egyének, de õk kevesen vannak" Ez nem teljesen így van mert már a 90' években is a Magyarországi értelmiségiek (tanárok, orvosok, tudósok...) közt az (egykori) MIÉP volt a vezetõ párt. Ma pedig a Jobbik, és a leendõ értelmiségiek között is mint egyetemisták fõiskolások, elõzik az összes többi pártot. Csak nem az értelmiségiek teszik ki a társadalom többségét, itt a baj.
Ugyan mibõl gondolod hogy "primitív és unintelligens"? Forrás? Ki mondta hol olvastad? Ismered a "szélsõjobb" programjukat felszólalásaikat? Vagy csak az utcán láttál pár tinit akik neonácinak képzelik magukat (öltözködés szempontjából) és fölös agressziójukat kukák rugdosásán meg egyéb vandalizmuson élik ki? Inkább tájékozódj mennyire "primitív" hogy pl egy aktuális téma alapjogaid védelmére kelnek ott és úgy ahol senki sem: http://www.youtube.com/watch?v=cIheTCBijjc&feature=player_em..
Igazi szélsõjobbos az országban szerintem maximum 1%-a a népességnek...
Azt gondolom, hogy tanult, sokat olvasott és látott a világra nyitott ember sokkal kisebb eséllyel sodródik a szélsõségek felé. Egyszerûen azért, mert ha több dolgot ismersz/tudsz, akkor több dolog ötlik fel benne bármilyen témával kapcsolatban. Nem tudod olyan könnyen kimondani, hogy ez fekete vagy fehér, rossz vagy jó.
"22.21 jobbik? :DDDDD" Nem tetró. A nem én vagyok a Jobbik.
22.57 aha... értem, mit akarsz mondani :D
" Egyébként az "értelmiséget" egyre kevésbé tudom értékelni" Ezzel sokan vagyunk így. Az értelmiségieknél kevés ostobább ember él e Földön.
A kérdező hozzászólása: Számomra a militarista és az agresszív az elég rokon fogalmak. Kiegészítik egymást. Amúgy az agresszívet nem csupán katonailag értettem, hanem ilyen utcai bunyózás és politikai verekedések, gyilkosság terén is, ami általában jellemzõ volt a nácikra. Úgy vélem, hogy nem kell az erõszak. Ne az öklünk beszéljen, hanem a teljesítmény, amit nyújtani tudunk.
Japán egy erõsen militarista állam volt, mégsem volt ez jellemzõ rá. Nemzetközi szinten meglehetõsen agresszív volt, de ez évszázadok óta jellemzõ volt rá. Az olasz fasizmus viszont bensõleg militarista módon rendezte a társadalmat (az élet minden területére kiterjesztve, pl. korporációk), politikailag csupán a 30-as évek második felében vált agresszívabbá. A lényeg hogy bensõleg militarista, külsõleg viszont pacifikus legyen, az nem vonja maga után a politikai agresszivitást.
Egyáltalán mi az, hogy értelmiség? Sokan ezt, olyan kirekesztõen használják. Én például egyetemre járok, de valakik szerint nem lehetek értelmiség, mert nem vagyok olyan, mint egy értelmiség...blablabla De azt sosem magyarázzák meg, hogy miért. A diploma tesz valakit értelmiséggé vagy ez egy egyedi, különleges világnézet?
22.59 Már akkor is könnyesre röhögtem magam, amikor valaki úgy próbált érvelni a szélsõjobboldaliak mellett, bizonyítva hogy nem agresszívak, hogy elkezdte anyázni a kérdezõt... de ez azért priceless :D "Ezzel sokan vagyunk így. Az értelmiségieknél kevés ostobább ember él e Földön."
Szóval egy szélsõjobbos csak primitív és unintelligens lehet? Mit szólnál ha kissé átvariálnám a szavakat másokra? Gondolom az nem tetszene.
A kérdező hozzászólása: Ja, hogy az az "anyádért" nekem szólt... Eddig fel sem tûnt, azt hittem, hogy mást anyáz. :D
Tetro megint itt veri a nyálát?
Mondjuk az agresszió és militarizmus két külön fogalom. Szintén modern fogalomzavarral állunk szemben, egy militarista állam nem feltétlenül folytat agresszív politikát. Egyébként az "értelmiséget" egyre kevésbé tudom értékelni, sajnos egy részük ugyanolyan konzumidióta, és ez a tendencia növekszik.
Akik lepontoztak, azoknak illene felcsapniuk egy könyvet a nacionalizmus kialakulásáról a francia forradalomban(azért megemlítem hogy ez egy baloldali forradalom volt). Az a helyzet, hogy alig van ember aki tisztában lenne a jobboldal és a szélsõjobboldal fogalmával.
A kérdező hozzászólása: Igen 14-es, én is errõl beszélek. A német nemzetiszocializmusnál meg lehet figyelni, hogy rengeteg orvos, ügyvéd, mérnök, tanár, egyszóval értelmiségi gazdagította a soraikat. Valahogy az a mozgalom jobban rá tudott kapcsolódnia a társadalom szélesebb rétegeire és gyökeret tudott bennük verni. Mondjuk náluk is megvolt a proli réteg (barnainges fogdmegek), de azokat is szervezetten tudták kezelni, elég megnézni a több ezres felvonulásokat. Természetesen nem arra gondolok, hogy kellenek ezek az erõszakszervezetek, hiszen véleményem szerint a modern szélsõjobbnak kerülnie kell az agressziót és a militarizmust, ez az egyik legfontosabb dolog a jelenleginél nagyobb lendület mellett.
A kérdező hozzászólása: "Mi számít szélsõjobboldalnak?" Nemzetiszocializmus, fasizmus, nemzeti radikalizmus és egyéb, ezekhez hasonló ideológiák. Mit értesz szélsõjobboldali értékek alatt? Egy magyar embernek az európai és ezen belül is a magyar érdekek és kultúra védelme, a technológiai fejlõdés támogatása, jólét növelése, megfelelõ családpolitika, egyenesség, gerincesség, becsület, hûség, önmegtartóztatás, minõségi életkép, környezetvédelem, megfelelõ helyesírás, stb. Valahogy ezeket nem nagyon fedezem fel a szélsõjobboldali tömörülések tagjai és szimpatizánsai között.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy folyamatosan megy a propaganda, hogy a szélsõjobb ilyen meg olyan, így aki ezen ideológiára adja a fejét, az tulajdonképpen csak abból tud meríteni, amit az ideológiai ellenfelei terjesztenek róla. Ez oda vezetett az utóbbi évtizedek során, hogy az egész kép egy "ideális" szélsõjobbosról átalakult egy bakancsos, kopasz fejû, alkoholista, hõbörgõ idiótává, aki a focimeccseken üti az ellenséges táborba tartozó hasonló egyedeket. Sajnos egy idõ után önmagát generálja a probléma, mert az újak csak ránéznek ezekre és hozzájuk akarnak hasonlítani, mivel nem látnak mást, így természetes nekik, hogy egy nemzetiszocialista így viselkedik. Köszönöm a választ és hogy megerõsítettél a gondolataimban.
A kérdező hozzászólása: EagleHUN, a Jobbik egyre kevésbé szélsõjobbos.
A kérdező hozzászólása: "Ugyan mibõl gondolod hogy "primitív és unintelligens"? Forrás? Ki mondta hol olvastad? Ismered a "szélsõjobb" programjukat felszólalásaikat? Vagy csak az utcán láttál pár tinit akik neonácinak képzelik magukat (öltözködés szempontjából) és fölös agressziójukat kukák rugdosásán meg egyéb vandalizmuson élik ki?" Látod, pont arról beszélek, hogy a legtöbben ilyenek. Nem azt mondom, hogy mindenféleképpen kukákat rugdosnak és vandalizmusra adják a fejüket, de a "keménycsávóvagyok" gondolkodásmód meglátszik rajtuk és az öltözködés (vagy hagyományos skinhead, vagy szupermagyar, akinek még az alsógatyáján is címer meg matyóhímzés van) is stimmel.
A kérdező hozzászólása: Morvait pedig nem nagyon szeretem, mert olyan idegelõ beszédstílusa van, mintha mindenkit 90 éves öreg tatának nézne, aki már azt sem tudja a demenciától, hogy éppen hol van, valamint a Jobbik sem a szívem csücske. Mondjuk a Snowden-ügyben igazat adok neki.
A II VH óta folyamatosan, ha úgy tetszik elvan nyomva a nacionalizmus és a nacionalizmushoz valamilyen módon kapcsolódó eszmék. A II világháború után, Európa nyugati felében a liberalizmus lett a domináns ideológia. A mai "sima" jobboldal , egyfajta szétzüllesztett , lekorlátozott "mérsékelt" valamivé változott, vagy változtatták. Lényegében van egy domináns ideológia , képzeld úgy, mint egy kitaposott utat, elõre programozott irányt, és a sima jobboldalnak nem szabad róla letérne , ahogy a baloldaliaknak sem, ha letér akkor ellehetetlenítik.
Egyébként a német nemzetiszocializmus tele volt értelmiségiekkel. Bár nem vagyok nemzetiszocialista, viszont teljességgel lenyûgöz a "teljesítménye", valóban összegyûlt minden olyan ember, akinek volt vér a p*csében és értéket képviselt modern világ nihilizmusával szemben. Ha végignézünk a vezetõ rétegen, akkor csupa mûvelt és/vagy I. világháborús veteránt látunk, amely olyan értéket képviselt, amelynek a modern politikusocskák közelébe se érnek(a (szélsõ)jobboldalinak csúfoltaknál sem).
Tisztelt 60%-os, mi köze van a jobboldalnak a nacionalizmushoz?
22.21 jobbik? :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Ez rendben is van 13-as, de nem kapcsolódik a kérdéshez. Ez még nem válasz arra, hogy miért kell primitívnek lenni.
23.25 a 48%-os az elõbb le"malymozott" engem. igazi stand-up :D

Nyiregyen miért van a járdákon mindenhol az hogy "aranyos"?

Legjobb válasz: Hu kurvä jó kérdés, tegnap este vagy 60 helyen láttam legalább hazafele menet...

Hu kurvä jó kérdés, tegnap este vagy 60 helyen láttam legalább hazafele menet...
|<urvára idegesítõ...letépném annak a birkának a kezét amelyik csinálta-.-
A kérdező hozzászólása: jah kb =D na mindegy úgy látszik ez örök titok marad

Igaz az, hogy a BMW, Audi, esetleg Porsche, Mercedes, tulajok mindenhol nyomnák neki és feltartja õket az ember? És jobb eltûnni elõlük?

Ezt mondta ismerõsöm, hogy ezek mindenhova sietnek üzletemberek, maffiózók, drogdílerek,

Legjobb válasz: Attól hogy ne az 50 es táblánál nem 60-70 el mész hanem 50-55 el, az nem a te hibád. Egyik se fog kiszállni és megverne, SE neked menni ettõl nem kell félned. Én soha nem térek ki az útból, nem is húzódok le hogy elõzgethessen.. majd megelõz amik tud leszarom szó szerint. Ha meg pampog azt meg röhögd ki:D

Attól hogy ne az 50 es táblánál nem 60-70 el mész hanem 50-55 el, az nem a te hibád. Egyik se fog kiszállni és megverne, SE neked menni ettõl nem kell félned. Én soha nem térek ki az útból, nem is húzódok le hogy elõzgethessen.. majd megelõz amik tud leszarom szó szerint. Ha meg pampog azt meg röhögd ki:D
Hagyjálmár a marhaságokkal... Menj elõttem 90-nel országúton, 130-cal pályán, akkor nem elõzlek meg...
Nekem Audim van. Èn hozzászoktam a 180-220-as tempóhoz, mivel itt nincs seb. korlát. Ha hazamegyek, akkor meg égnek áll a hajam, hogy pl fõúton 70-80-nal totyognak. Èn általában sietek, de mert valaki úgy vezet, mint egy csiga, nem fogom megverni. Max megelõzöm.
Én egy Swifttel járok. 50-60, 90-100-al. 60-as táblánál 75-el megelõz egy ifjú titán egy ezres Yarissal. Mert az mégiscsak egy "prémiumautó". Pedig egy ugyanolyan gurulós mûanyag kuka érzésû autó. A 60-ast feloldó tábla után szintén 75-el halad.... A múltkor így jártam egy A-Mercivel is. Amikor megelõztem, akkor gyorsított. Jeleztem, hogy menjen, miután megelõztem. Várt 10km-t és elment egy s-kanyarban. Utána az én általam 110-el bevehetõ ívben 90-re lassított. A márka semmit nem jelent. Embertõl függ. Fordult mar ki elém marutis néni is két kicsi gyerekkel, tábla mögül úgy, hogy ki sem nézett. Akkor egy nyergesvontatóval voltam, de megállt. Tudnod kell, hogy mire képes, amiben ülsz és, hogy milyen a közlekedés. Félni nem kell.
bmw e60- al járok. 520d. Ha nagyon akarnék, tudnék 150-nel menni a városba, de minek? Felesleges. Ja, ismerem az indexet is, és a barátod megitélése alapján összeállított listád egyik csoportjához sem tartozom.
Ez hülyeség, igazat adok az elöttem szolónak. Én nem féltem a kocsit, szeretek gyorsan menni de nem szoktam az autója alapjàn megítélni senkit! Nekem a munkàmból adodóan van a seggem alatt mindig új autó, jelenleg egy Audi S6 al jàrok és tud 50 el is menni. Nem gyorsulgatok a làmpànàl mert nincs értelme. De nagyon sok olyan autóstàrsam van aki beàll mögém és az élete àràn is meg akar elõzni. Gondolom hogy nöjön töle az egoja , hogy megelözött egy erõsebb autót! Engem villogtak màr le a pàlyàn suzuki swift el pedig 130-140 el szoktam menni! Az egyetlen aki idegesít azok a robogosok akik a làmpànàl beàlnak az autó elé a belsõ sàvba! Egyedül akkor szoktam bunkó lenni és tapadni.
Baromság. Én 4 Porschéval a hátam mögött jelenleg egy Merci volánja mögül egyáltalán nem vagyok ilyen. Szeretek dinamikusan vezetni de nem agyatlanul nyomni mint süket a csengõt.
564 LE kocsim van, de mindig a közlekedés viszonyaihoz alkalmazkodom, nem vezetek kockázatosan. Viszont utálom, amikor valaki ügyetlenkedik elõttem, össze-vissza fékez, nem indexel, stb. Autópályán a gyors sávban 90-el megy... Ez azért eléggé frusztráló.
en ebbol nem szoktam gondot csinalni, ha nagyon menni akar akkor elszoktam engedni, ne rajtam muljon hogy "elkesik e"...
Soklovas BMW-m van mégse száguldozok, velem van a baj? Kár általánosítani ennyire. Azoktól viszont én is frászt kapok mikor például az elõttem haladó minden kanyarban beletapos a fékbe, vagy épp megy 70-el de akkor úgy, hogy nem zavarja a lakott terület se, ott is 70-el, mintha beragadt volna a gázpedál.
És lelassítok, hogy menjen csak 60-70 el ha nagyion siet en a bmw szivvel is lehuzodok, ha vkinek sietos akarmibe ul, en is elvarnam, de a paraszt papa 65 el megy faluba, (epp falu elejen ertem be, km fentart) majd faluba elhuz :@ merm nem fogok 80 al elozni, sot csekk se kell... kinn beerem aztan zarovonalon vagy elozok, vagy sose erunk oda... aztan jon a kerdezo h letoljak, szabalytllanok...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na akkor én meg elmondom, hogy ez hogyan néz ki a másik oldalról, egy felsõ-kategóriás pár-száz LE-s autóból: Általában városban 50 helyett 60-al megyek, de amúgy teljesen szabályosan. (2millió balesetmentes km-rel a hátam mögött.) Szinte mindig elõkerül egy-egy új "versenyzõ" a 300ezer Ft-os romhalmazával és megmutatja, hogy az "élete árán" is leelõz, mert õ ennél gyorsabban is képes menni. Egyszerûen nem értem, hogy a "T" betû helyett, rátesz a járgányára egy kukásautó-színû felnit, meg néhány Homasita által leakciózott cuccot és azt hiszi, hogy ettõl már nagymenõ lesz a friss jogosítványával. A sok "mazsola" a tizenmillás autójával, meg takarodjon elõle... ...én meg nem gyõzök fékezni, hogy le tudjon elõzni, és meg legyen a napi sikerélménye. No meg ne törje össze az autómat! Bocs, de kikívánkozott.
Attól függetlenül, milyen autója van, engem minden második autós le akar tolni az útról. Már mindenféle autómárkának mutattam a feltartott középsõ ujjamat. Ehhez elég, ha a korlátozásokat betartva megyek. De lehet, hogy csak képzelgek, hogy már a Ladákkal és a Suzukikkal is majd az árokba löknek, a nagyobb, erõsebb autókkal meg egyenesen meg akarnak semmisíteni.
Persze csak maffiozóknak, drogdílereknek és hasonló alvilági figuráknak lehet felsõkategóriás autójuk. Tisztességes ember is vehet magának. Pár éves Mercedes, BMW, Audi annyiba kerül mint egy új Suzuki vagy Opel. Úgyhogy nem csak alvilági embereknek lehet ilyen autójuk.
Csak képzelegsz.
Csak képzelegsz.

Jelentkezek tanfolyamra, de mindenhol kérnek teszt kitöltését. A fõ bajom az, hogy a teszt idejére teljesen leblokkolok! Van valami mûködõ módszer ez ellen?

Van a Facebook-on egy"Munkaerõ közvetítõnél-tesztírás"oldal, ahol sokat tanulhattam, de a problémám a tudás ellenére sem oldódott fel. 18 éves vagyok.

Mindenhol olvasom, hogy a lefekvés előtt egy "ceremóniát" kell végrehajtani, ami mindig ugyan az. Nálatok ez miből áll? Már amikor haza mentetek akkor is ezt csináltátok?

Legjobb válasz: Leegyszerûsítve ez annyit jelent: fürdés, törölközés, felöltözés, szopcsi vagy tápszer, lefekvés, alvás. Nagyjából ugyanabban az idõben. Ezek a fõ fázisok megvoltak, most már azzal kiegészülve, hogy kislányunk is részt vesz a dolgokban, 1 éves. Hozza a törölközõjét, ezzel jelzi, hogy fürdeni akar. Aktívan közremûködik mindenben :)) Ezek után szépen elalszik magától, bár ez nem mindig volt így. Volt hogy simogatni kellett, de tudta, hogy alvás jön.

Leegyszerûsítve ez annyit jelent: fürdés, törölközés, felöltözés, szopcsi vagy tápszer, lefekvés, alvás. Nagyjából ugyanabban az idõben. Ezek a fõ fázisok megvoltak, most már azzal kiegészülve, hogy kislányunk is részt vesz a dolgokban, 1 éves. Hozza a törölközõjét, ezzel jelzi, hogy fürdeni akar. Aktívan közremûködik mindenben :) ) Ezek után szépen elalszik magától, bár ez nem mindig volt így. Volt hogy simogatni kellett, de tudta, hogy alvás jön.
én ezt sehol nem olvastam, de nálunk minden este mindig ugyanúgy történik az esti ceremónia, mivel kislányunk 1, 5 éves , rögtön tudja mikor mi következik, fiunk 3 hónapos, fürdés után rögvest elalszanak mindketten.
Fürdés után kap tápszert, majd beviszem a szobájába, büfizik, megpuszilgatom, berakom az ágyába, oda adom a cumiját, és kijövök.Magától elalszik.
Fürdés után kap tápszert, majd beviszem a szobájába, büfizik, megpuszilgatom, berakom az ágyába, oda adom a cumiját, és kijövök.Magától elalszik.10 hónapos
Nálunk nincs ceremónia. Ha álmos, átöltözünk, megyünk aludni. Fürdés akkor van mikor épp ráérünk vagy kedve támad az este folyamán. 2, 5 éves.
Amit mindenki ír! És úgy látom, hogy ezek a babák rendre maguktól is alszanak... sejtem át is alusszák az éjszakát! Ezek a dolgok kérdezõ azért kellenek mert míg pici ebbõl vágja hogy most a hosszú alvás jön itt az éjszaka! Van egy rövid story-m ide vágóan! Nyári baba a lányom, így mikor voltak azok a nagy melegek egyszer délután nem áttörölgettem hanem lefürdettem picit.... egyemmeg 2 hónapos volt azt hitte itt az alvás idõ, rögtön elaludt... 4 óra múlva úgy ébresztettem én, hogy héééj ez még nem az éjjel :D Szóval ez ahogy te nevezed ceremónia kell nekik... Legalábbis én ezt mondom a mi esetünkben :D Utolsó: 2, 5 évesen remélem már mi is ilyen cipõben fogunk járni :D
nekem nem egyértelmû hogy napközbeni v esti alvást kérdezed. Kb 4hós kora óta napközbeni: redönyleengedés, zene be, ugyanaz a 2mondat, beteszem a kiságyba és kijövök (megöleli az alvókendõjét, beteszi a cumiját és meg sem mozdul már), este kiegészül:19kor fürdés, játék, 20kor tápszer, redõny, háttérzajnak hírtv, fenti mondatok és kijövök. Reggelig alszik, abszolút tervezhetõek az esték 20óra után, szerintem van értelme "ceremóniázni". Alvásidõben mindig otthon vagyunk, este 7után már nem fogadunk vendégeket, nagyiknál ugyanúgy alszik reggelig, ha ezeket betartjuk.14hós
Igen, az enyém tényleg átalussza.Nálunk ha kimaradna a fürdés, szerintem azt se tudná, hogy most mi van :)
Amit elõttem írtak már: fürdés, utána kis masszírozás, felöltözés, szopizás - közben kis altatós éneklés, és alvás. Késõbb jött a mondókázás, meseolvasás, ahogy nagyobb lett. Most 2, 5 éves, már õ szól, amikor álmos lesz fél 8-8 körül, hogy menjünk fürdeni. Utána felöltözés, tejcsi ivás, mese, és alvás.

Mindenhol azt írják a diéta leírásában, hogy salátát korlátlan mennyiségben lehet fogyasztan. De hogyan? Miből? És mi az amit tényleg nyugodt szívvel korlátlanul ehetek?

Legjobb válasz: Nem a majonézes krumpli! És nem is a franciasaláta! Fejessaláta és rokonai, káposzta, répa, grapefruittal, vizes, ecetes öntettel, esetleg kefírrel.Alma.

Nem a majonézes krumpli! És nem is a franciasaláta! Fejessaláta és rokonai, káposzta, répa, grapefruittal, vizes, ecetes öntettel, esetleg kefírrel.Alma.
Persze hogy lehet, kivéve gyümölcs napon, mert akkor csak gyümölcsöt lehet enni. Minden nyers, friss salátát lehet enni, és zöldségeket is nyersen.
A kérdező hozzászólása: p. a rukkolát imádom, azt is lehet? persze öntet nélkül..
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Szia!Fogyassz sok-sok savanyukaposztat, azert is jo mert sok benne a C vitamin.
nyers csalamádét, paradicsom, paprika, zöldhagyma, saláta, savanyúkáposzta és nyersen savanyúságnak eltett zöldségek MIndet nyugodtan eheted
A kérdező hozzászólása: köszike!

Miért van az hogy a mikrofonom mindenhol működik de amikor ts3-on akarok beszélni akkor senki sem hall?

PLS segítsetek nagyon idegesítő

Legjobb válasz: A mikrofon beállításnál válaszd ki a hangkártyádat.(nem digital input)

A mikrofon beállításnál válaszd ki a hangkártyádat.(nem digital input)
A kérdező hozzászólása: Kössz ez mûködött :D
...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!