Találatok a következő kifejezésre: Minden vírusos, letöltünk az (1 db)

Minden vírusos, amit letöltünk az internetről?

Legjobb válasz: srácok cask ésszel kell netezni... normális oldalakról nem kaptok vírusokat, meg ha nem nyitottok meg ismeretlen eredetû emaileket, fájlokat.

srácok cask ésszel kell netezni... normális oldalakról nem kaptok vírusokat, meg ha nem nyitottok meg ismeretlen eredetû emaileket, fájlokat.
Nem, sõt: a letöltéseknek is a kevesebb hányada vírusos, mint amennyi nem az. Persze azért használni kell a víruskeresõ és vírusirtó progikat, mert ha elég nagy erejû vírus támad, akkor a jó Isten sem mentheti meg a gépeket...
Pl. ha megbízható oldalakról ingyenes progikat töltesz le (Szoftverbázis, download.com stb.-rõl) akkor minden bizonnyal nem kapsz vírust. Viszont ha ukrán oldalakat nézel ahol 18 év körüli lányok mutogatják bizonyos testrészeiket, illetve crackelt progit töltesz számíts rá. Hiába a legjobb antivírus, legnagyobb veszélyt a gépre az emberi hülyeség jelenti.
Ha nem akarsz stresszelni a vírusok miatt, térj át a Linuxra!
nem minden amit megbízható helyrõl töltesz pl: amit már felsoroltak, chip.hu, pc guru ezekben megbírhatsz, persze mielõtt telepítesz valamit nézd át a vírusítróval. állandó védelemhez:psyware terminátor


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha bekapcsolom a gépemet, akkor jelszót kér. Azt írja ki, hogy számítógép zárolásának feloldása. Hogy tudom kiiktatni ezt a funkciót? Ne kérjem jelszó a belépésnél.

Valaki leírná nekem részletesen? A vezérlőpult/felhasználói fiókoknál nem találok ilyet, és már baromira idegesít. :(

3

Töredezettségmentesítés?

Van egy gép amin Windows XP operációs-rendszer van fenn és szeretném töredezettségmentesíteni! A probléma az hogy rendszergazdai jogosultság kell hozzá nekem pedig nincsen és kéri a jelszót!
Hogyan tudok ilyen esetben töredezettségmentesíteni?
Linux Ubuntu live CD-ről lehet ilyet csinálni, kikerülve vele a jelszót?

5

Hogy kell privátban böngészni?

Helló az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet privátban böngészni, hogy mások ne lássák?

5

Milyen online szolgáltatással tudok feltölteni úgy képet, hogy megnézhető legyen, de letölteni ne lehessen?

Egy képet szeretnék az internetre feltölteni, de nem szeretném, hogy letölthető legyen. Szóval, hogy letöltsék és visszaéljenek vele.

4

Ez milyen vírus? INI:Adware-A [Adw]

2

Ki vett már HP Compaq 615 típusú notebookot?

Vvettem egyet még 2011-ben ÉS windows vista volt rajta meg 1 GB ram bnne!! Egy lyukas kalap szar az egész...
Az érdekelne, hogy mindegyik ilyen *-e, vagy csak az enyém?

0

Kinek milyét törték fel eddig?

Milyen operációs rendszereket használnak ezek a cégek?
Volt már valakinek kára is ezekből?

LinkedIn (csoportosan)
PayPal (csak az enyémet egyszer)
AdobeID (csoportosan és most)

17

Tegnap az Avast ezt irta: ROOTKIT blokkolva stb karanténba helyezés. Ma lefuttattam 3 különböző programmal teljes rendszervizsgálatot. és nem tudom hogy rajta van-e még. Valami ötlet?

1

Most akkor foglalkozzak vele?

nekem is előjött ez a rendőrségi vírus cucc, egy kattintással bezártam és készvége nem is jelent meg többet, akkor gondolom nem kell ujra raknom a gépemet meg ienek. egyébként a vírusírtóm nem talált semmien vírust. (MSE,win7

1

Ha valaki feljelent hamis profilért, mire számíthatok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!