Találatok a következő kifejezésre: Minden vírusos, letöltünk (2 db)

Bárhonnan letöltöm a GTA Sa multiplayer 0.3c verzióját mindíg vírusos, mért?

Ez a legójabb verzió, ezzel megy szinte minden jó szerver, de bármelyiket töltöm, mind vgírusos, miért?

Legjobb válasz: Ja és kérhetnék egy biztonságos linket a letöltéshez?

A kérdező hozzászólása: Ja és kérhetnék egy biztonságos linket a letöltéshez?
Hy! Lehet csak a vírusirtód van túl érzékenyre állítva, az exe. fájlt vírusként észleli. Elõször célzottan tapogasd le a vírusírtóddal a exe. fájlt de ne nagyon érzékeny módban, aztán kezd el telepíteni, ha ezek után is vírust jelez akkor az az. Egyébként: http://download.chip.eu/en/GTA-SanAndreas-Multiplayer_554872..
A kérdező hozzászólása: milyen nagyon érzékeny módban, am avg free dition ?
A kérdező hozzászólása: Jaa és ha letöltöm akkor még nem jelzi a vírust, csak ha felinstalláltam.

Minden vírusos, amit letöltünk az internetről?

Legjobb válasz: srácok cask ésszel kell netezni... normális oldalakról nem kaptok vírusokat, meg ha nem nyitottok meg ismeretlen eredetû emaileket, fájlokat.

srácok cask ésszel kell netezni... normális oldalakról nem kaptok vírusokat, meg ha nem nyitottok meg ismeretlen eredetû emaileket, fájlokat.
Nem, sõt: a letöltéseknek is a kevesebb hányada vírusos, mint amennyi nem az. Persze azért használni kell a víruskeresõ és vírusirtó progikat, mert ha elég nagy erejû vírus támad, akkor a jó Isten sem mentheti meg a gépeket...
Pl. ha megbízható oldalakról ingyenes progikat töltesz le (Szoftverbázis, download.com stb.-rõl) akkor minden bizonnyal nem kapsz vírust. Viszont ha ukrán oldalakat nézel ahol 18 év körüli lányok mutogatják bizonyos testrészeiket, illetve crackelt progit töltesz számíts rá. Hiába a legjobb antivírus, legnagyobb veszélyt a gépre az emberi hülyeség jelenti.
Ha nem akarsz stresszelni a vírusok miatt, térj át a Linuxra!
nem minden amit megbízható helyrõl töltesz pl: amit már felsoroltak, chip.hu, pc guru ezekben megbírhatsz, persze mielõtt telepítesz valamit nézd át a vírusítróval. állandó védelemhez:psyware terminátor


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!