Találatok a következő kifejezésre: Minden teszt ha kb. 3 (2 db)

Minden teszt kimutatja, ha kb. 3 hetes lehetek?

2 teszt pozitiv lett.kb 3 hetes lehetek ha a menzesztöl számolok.létezik hogy valamelyik teszt ilyenkor még nem mutatja ki?mert most délelött csináltam és egy csik lett..de a doki szerint baba lesz csak az uh nem mutatja..akkor nem mindegyik teszt ilyen érzékeny?ha valaki tud irjon.

Legjobb válasz: Az últrahang a korai terheséget még nem mutatja tutin, ez igaz, de a tesztnek már mutatnia kellene. várj 2 hetet és menj el dokihoz megint, 5 hetesen már lát valamit.

Az últrahang a korai terheséget még nem mutatja tutin, ez igaz, de a tesztnek már mutatnia kellene. várj 2 hetet és menj el dokihoz megint, 5 hetesen már lát valamit.
Nem minden teszt érzékeny egyformán.Ilyenkor még kevesebb hcg termelõdik a szervezetedbe.Ha a doki azt mondta, úgy is van, ráadásul olyan nincs, hogyha csak egy teszt pozitív, a többi nem, akkor már nem is vagy terhes.Figyeld meg, 1-2 hét után már nem tudsz olyan tesztet csinálni, ami ne lenne pozitív:) Gratula a babához!11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: jajjj..nagyon köszönöm.ez annyira jol esik..az a poén hogy a doki kézi vizsgálattal 6-7 hetes terhességet érzett...de én tudom hogy annyi nem lehetek..max 3-4..multhét szerdán voltam uh-n..2 teszt halványan két csikos lett..és gondolom nem hiába..csak olyan jo biztatást hallani mert szörnyü ez a várakozás..
nem egyformák a tesztek.Nekem pl a 20 as érzékenységû teszt nem mutatta ki(Gravi Hcg), egy másik halvány csíkos lett.Uhn tényleg 5-6 hetesen már lehet látni.Nekem hüvelyi csinált és látszódott a petezsák.Szóval nyugi, ha megvan a baba, ott is marad:) 12 hetes kismami
Szerintem azért is lett -, mert délelõtti vizeletbõl csináltad, legközelebb a reggeli elsõbõl csináld, és ne igyál elõtte, hogy a hcg koncentrált legyen.

Milyen fem lehet az, amelyuk nagy surusegu, konnyen vaghato, ezustfeher a friss vagasi feluleten, es ha tv vagy radio keszulek melle teszem zavarja a vetelt? Egy kb akkora tomb mint egy 200g-os vaj 3.5kg.

Legjobb válasz: Hát elõször is próbáld megbecsülni a sûrûségét. Pl önts fel egy vajasdobozt vízzel, mérd meg a térfogatát és ebbõl ki tudod számolni a fém sûrûségét. Vagy pedig keresd meg a vaj sûrûségét, és abból is ki tudod számolni a fémet. Ezután keress egy sûrûség táblázatot, hátha lesz valami hasonló sûrûségû fém.

Hát elõször is próbáld megbecsülni a sûrûségét. Pl önts fel egy vajasdobozt vízzel, mérd meg a térfogatát és ebbõl ki tudod számolni a fém sûrûségét. Vagy pedig keresd meg a vaj sûrûségét, és abból is ki tudod számolni a fémet. Ezután keress egy sûrûség táblázatot, hátha lesz valami hasonló sûrûségû fém.
homogén?ketté kéne vágnod:)
Egy fotót nem tudnál feltölteni róla? Meg a tetején a jelzésrõl, illetve a egy kicsit vágd meg. Az sokat segítene :D Már engem is érdekel :D
A kérdező hozzászólása: ja es a zavarasrol annyit, hogy pl bekapcsolt radio elnemul mellette, tv meg elkezd szokdosni a kep.
A kérdező hozzászólása: nem kitalalt :D hulladekfem kozt talaltam. meretre gyartott tegla, tetejen kozepen nap formaju jelzessel. nem hiszem hogy olom, azt mar lattam fogtam vagtam eleget, nem olyan. uran sem lehet, az nem ennyire lagy. a 200ccm kb stimmel. lehet valamilyen olomotvozet de tul nagy a surusege. a nemesfemek kb ilyen suruek de ez az se.
Ha a kérdezõnek van 3.5kg uránja, plutóniuma, vagy hasonlója, akkor kétlem, hogy itt írogatna... Pláne, hogy amennyit fogdosta :D
Ennyi infó alapján lehet ólom, urán, plutónium...
Na mivel látom, hogy tehetetlen vagy, bennem viszont buzog a kedvesség és a tenniakarás, ezért számoltam neked. A margarin sûrûsége kb egyenlõ a vízzel, szóval a 200 grammos dobozt nyugodtan vehetjük 0, 2 dm3-nek. Ha ekkora a cucc, akkor 17, 5 kg/dm3 a fémed sûrûsége. Figyelembe véve, hogy becsültek az adatok, én hihetõnek tartom az ólom felvetést (kb 11 kg/dm3), de az is igaz, hogy pl az urán sûrûsége közelebb van (kb 19 kg/dm3). Innentõl az a kérdés, hogy ez egy kitalált feladat-e, mondjuk a házidat passzoltad le ilyen ügyes megfogalmazással, vagy pedig a becsléseid pontatlanok.
Számold ki a sûrûséget, nekem is gyanús volt az ólom, de bocs, én nem fogom neked kinyomozni a sûrûséget. Egy nagy fémtömb éppenséggel zavarhatja a vételt, akárhogy is nézem. Ha érdekel, ellenõrizd le.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem olom. akkor nem zavarna a radio tv-t. nem learnyekolom a keszuleket vele egyszeruen melleteszem.
A sûrûségnek nem számoltam utána, de az ólomra gondolok.
A kérdező hozzászólása: hat friss vagasnal olyan mint az ezust. az olomnal feherebb. kettevagni nem akarom eleg ha a szelen belevagok. a jelzes rajta pedig egy kor amibol sugarak indulnak ki, olyan nap formaju.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!